RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

MostaracVelezovac
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la MostaracVelezovac » 14 feb 2012, 23:06

Nemogu ti ni reci koliko sam ponosan sto ce Velez napokon igrat na stadionu nekog velikog kluba u utakmici koja ce se pratit.

Samo skontaj koji je ovo samar svima onima koji su pokusali ugasiti Velez sve ove godine,
samar svima onima koji su nam negirali pravo povratka na NAS stadion,
samar svima onima koji su nas pokusali okaljati bilo da smo nacionalisti, bilo da smo komunisti ...
koji je ovo samar lopovima i zandarima sto su uzimali od Veleza kad mu je najvise trebalo (djeci im za andola trebalo),
koji je ovo samar onima koji su uzeli Velezove trofeje i bacili na smece, koji su Velezov stadion u konc logor napravili.

Covjece - Velez igra trecu utakmicu ove godine sa svjetskim klubovima a nismo se ni kvalifikovali u Evropu! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Sto kazu - ma ima Boga pa da je vlishni! 8-)
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 14 feb 2012, 23:17

MostaracVelezovac je napisao/la:Nemogu ti ni reci koliko sam ponosan sto ce Velez napokon igrat na stadionu nekog velikog kluba u utakmici koja ce se pratit.

Samo skontaj koji je ovo samar svima onima koji su pokusali ugasiti Velez sve ove godine,
samar svima onima koji su nam negirali pravo povratka na NAS stadion,
samar svima onima koji su nas pokusali okaljati bilo da smo nacionalisti, bilo da smo komunisti ...
koji je ovo samar lopovima i zandarima sto su uzimali od Veleza kad mu je najvise trebalo (djeci im za andola trebalo),
koji je ovo samar onima koji su uzeli Velezove trofeje i bacili na smece, koji su Velezov stadion u konc logor napravili.

Covjece - Velez igra trecu utakmicu ove godine sa svjetskim klubovima a nismo se ni kvalifikovali u Evropu! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Sto kazu - ma ima Boga pa da je vlishni! 8-)
POTPIS! ;)

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 15 feb 2012, 02:54

MostaracVelezovac je napisao/la:
vfcmostar je napisao/la:Kimbo, treba ti jedno 20tak godina skole pa da dodjes do mog nivoa obrazovanja. Za pocetak knjigu u ruke, otrci nekoliko krugova oko zgrade da se zagrijes i to je to. Koji negativac i moron, drama jedna.
Ma daj bola nemoj tako, nije Kimbo negativac. :lol: :lol: :lol:

Dajte meni malo tog sto vi koristite pa da budem i ja pozitivan !!!!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 15 feb 2012, 02:58

Pohvaljujem one koji su danas nazocili dzenazi Asmirovog oca Faruka.
Velezu su mnogo dali! Neka ti je laka zemlja!
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 15 feb 2012, 03:01

kimbo je napisao/la:
vfcmostar je napisao/la:Kimbo, treba ti jedno 20tak godina skole pa da dodjes do mog nivoa obrazovanja. Za pocetak knjigu u ruke, otrci nekoliko krugova oko zgrade da se zagrijes i to je to. Koji negativac i moron, drama jedna.
Ma daj bola nemoj tako, nije Kimbo negativac. :lol: :lol: :lol:

Dajte meni malo tog sto vi koristite pa da budem i ja pozitivan !!!!
Iskrena lojalnost prema voljenom klubu se ne daje, s njom se ili rodis ili ne rodis. :D
Zadnja izmjena: MostaracVelezovac, dana/u 15 feb 2012, 03:06, ukupno mijenjano 1 put.

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 15 feb 2012, 03:05

Vidi Kimbo, ne zelim da ovo ispadne kao pokusaj ponizavanja tebe - ja zaista nemam nista protiv tebe jer te, na kraju krajeva, i ne znam. Zasto bi imao?

Ali jeste tacno da stalno pljujes po ljudima u klubu. Ti nemas absolutno nista pozitivno da kazes ni o kome, a nije tacno da se nema razloga za pohvalu isto kao sto nije tacno da nema razloga za kritiku. Ali kad ti je svaki post bukvalno negativan i negativan i negativan i negativan ... onda se covjek zaista pita, pa bolan, na cijoj si ti strani?

Nemozes mi reci da NISTA ne valja. Nemozes mi reci da je SVE pogresno. Da pomaka naprijed nema. Nemozes u situaciji gdje je Velez dobio poziv u Bursu + bus do Burse + smjestaj u Bursi + sredio pripreme u Antaliji + ljetos istu stvar odradio u Francuskoj - kako bola mozes sve to negirat i ponasat se kao da se nista od toga nije desilo???

Pa Siroki Brijeg, najbogatiji klub u BiH, je sredio pripreme u Antaliji i igra sa puno losijim protivnicima nego mi - pa nece ti otpast od ruke da kazes "haj dobro, nevolim nikog u Velezu, ali sto jes jes - odradili su ljudi posao ok - bar to su uradili ok"...

Pa bar da imamo neki realan dijalog a ne ovako ....

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 15 feb 2012, 03:08

Titova-Juga je napisao/la:Pohvaljujem one koji su danas nazocili dzenazi Asmirovog oca Faruka.
Laka mu zemlja i rahmet mu dusi.

Zna li se jeli iko slike ikakve odradio - ruzno je sto je citav Velez u Turskoj sada i vjerovatno nije niko dosao, ali nadam se da ce Velez odat svoje postovanje po povratku.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 15 feb 2012, 03:10

Titova-Juga je napisao/la:Pohvaljujem one koji su danas nazocili dzenazi Asmirovog oca Faruka.
Laka mu zemlja i rahmet mu dusi.

Zna li se jeli iko slike ikakve odradio - ruzno je sto je citav Velez u Turskoj sada i vjerovatno nije niko dosao, ali nadam se da ce Velez odat svoje postovanje po povratku.
Neko je slikao, sad hoce li to biti igdje ne znam.

Ne daj se Asmire !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 15 feb 2012, 03:28

@MostaracVelezovac
Iskreno drug zivot , sport, navijacki mentalitet sve je to saroliko i interensantno. Nema kalupa i nema forme jedino nekada moze grupa ljudi da se dogovori presutno , indirektno oko zajednickog cilja i nekog najmanjeg zajednickog nazivnika. TI meni mozes pametovti oko pozitivnosti i vjernosti a ponekada je najveca vjernost i najveca snaga pogledati istini u oci. Ma koliko da je to nekada gorko i boli.

Evo procitao sam ove godine mali milion tvojih postova koji su ruku na srce opsirni. Pokusavam da te skontam i nikako mi ne ide. Jedino sto shvatam je da voliz Velez i da sve i svakog u svemu podrzavas. Tvoja postavka je sledeca (a nisi jedini): Imamo to sto imamo (bolje ne moze) i na nama je da podrzavamo.

Mozda je moja najveca greska sto sam malo stariji pa sam previse gledao onaj "stari" Velez i znam kako moze da bude i ne nije samo do para nego pricam o drugim stvarima.

Al za tebe i slicne samo me stavis na ignor il kazes ovaj je HABLA ko ga sisa i produzis dalje ;) ...
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 15 feb 2012, 05:45

Da te ignorišem? Nema teorije. Ja ne ignorišem nikog ko navija za Velež. Svi smo mi naši bez obzira na ujedanja.

Ali moja teorija nije "tako je kako je, nemože bolje a mi ćemo podržavat ovako kako je, pa šta bude". Nego je moja teorija "sada kako je tako je a mi ćemo mjenjat prvom prilikom kad imali bolju opciju, ali nećemo kritkovat i onaj korak naprijed i onaj korak nazad ko da su obadva pogrešna - nego ćemo aplaudirat korak naprijed a kritikovat korak nazad i tako gurat stvari ka pozitivnom."

To su dvije različite stvari.

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 15 feb 2012, 09:36

ispucali ste se glupostima, sad nek mi neko stavi link za gledanje utakmice ako ima

BRIGATA_ROSSA
Kontakt:

Post Postao/la BRIGATA_ROSSA » 15 feb 2012, 13:19

shaman7 je napisao/la:ispucali ste se glupostima, sad nek mi neko stavi link za gledanje utakmice ako ima

http://www.bursadabugun.com/haber/spor/ ... yayin.html" onclick="window.open(this.href);return false;
MOSTAR U SRCU, VELEŽ DO GROBA!!!

diplomatija
Kontakt:

Post Postao/la diplomatija » 15 feb 2012, 13:33

dajte link, ako neko zna da ce se snimati utakmica, da ubijemo ovo popodne hah

ammarc
Kontakt:

Post Postao/la ammarc » 15 feb 2012, 14:08

Samo pripazite na vremensku razliku,da se neko ne bi zbunio. ako je kod njih 6,kod nas je 5. :)
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 15 feb 2012, 14:51

BRIGATA_ROSSA je napisao/la:
shaman7 je napisao/la:ispucali ste se glupostima, sad nek mi neko stavi link za gledanje utakmice ako ima

http://www.bursadabugun.com/haber/spor/ ... yayin.html" onclick="window.open(this.href);return false;
ništa ne kontam osim bursaspor, velež mostar i ovo pet sati, kako cu pogledati utakmicu večeras?

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 15 feb 2012, 15:30

U koliko je sati utakmica ?*
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 15 feb 2012, 15:38

Bursaspor-Velež bez TV prenosa
Wednesday, 15 February 2012 14:52
There are no translations available.

Direktnog prenosa prijateljske utakmice Bursaspor-Velež neće biti, kako bi što više navijača prisustvovalo utakmici i kako bi spektakl na tribinama stadiona "Ataturk" bio što veći.
BursaTV će realizovati skraćeni snimak utakmice, koja počinje u 18.45 sati po lokalnom vremenu
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 15 feb 2012, 15:40

samo_lijevo je napisao/la:Bursaspor-Velež bez TV prenosa

Direktnog prenosa prijateljske utakmice Bursaspor-Velež neće biti, kako bi što više navijača prisustvovalo utakmici i kako bi spektakl na tribinama stadiona "Ataturk" bio što veći.
BursaTV će realizovati skraćeni snimak utakmice, koja počinje u 18.45 sati po lokalnom vremenu

Pa dobro brate al kad pocinje utakmica u 4 ili u 5 ? :D
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 15 feb 2012, 15:47

ANTIFA ! je napisao/la:
samo_lijevo je napisao/la:Bursaspor-Velež bez TV prenosa

Pa dobro brate al kad pocinje utakmica u 4 ili u 5 ? :D
ne znam braca
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

Hoomer

Post Postao/la Hoomer » 15 feb 2012, 15:49

http://www.bursaspor.org/#" onclick="window.open(this.href);return false;

POČINJE VAM U 18:00 off. stranica Bursaspora :D
Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.