Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Re: BiH kosarkasi - Litvanija 2011.

Post Postao/la nerminh74 » 09 feb 2012, 10:21

Njega je pominjao albion ali koliko se sjecam on je krilnicentar koji najvise igra ledzima a na 4 mi imam najboljeg igraca a na centarskoj poziciji smo deficitarni
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

ovisnik
Kontakt:

Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la ovisnik » 09 feb 2012, 12:27

Kada si već pomenuo Albiona, dugo nisam vidio neki njegov komentar niti prijedlog igrača, nije valjda da je napustio naš forum?

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 13 feb 2012, 15:33

Nažalost, do Sinanovića još nisam uspio doći. S obzirom na to da je on u čudnoj situaciji, da ne dobiva mnogo prostora za igru, vjerovatno je prisutno razočarenje, ali to je igrač na kojeg najozbiljnije računamo. Obavio sam razgovor s nekoliko potencijalnih reprezentativaca koji su nam interesantni, ali ne bih spominjao njihova imena dok ne budemo imali definiranu situaciju - kaže Petrović.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Miljan
Kontakt:

Post Postao/la Miljan » 14 feb 2012, 16:08

neno#4 je napisao/la:
Nažalost, do Sinanovića još nisam uspio doći. S obzirom na to da je on u čudnoj situaciji, da ne dobiva mnogo prostora za igru, vjerovatno je prisutno razočarenje, ali to je igrač na kojeg najozbiljnije računamo. Obavio sam razgovor s nekoliko potencijalnih reprezentativaca koji su nam interesantni, ali ne bih spominjao njihova imena dok ne budemo imali definiranu situaciju - kaže Petrović.
Joj mog'o bih nas Sinanovic opet da izradi,njega ne treba drzati za rijec,vec za uvo :ugeek:
*** ŽIVOT ZA IGOKEU ***

bosanac035
Kontakt:

Post Postao/la bosanac035 » 15 feb 2012, 02:44

[youtube][/youtube]

aco razgovarao i sa ovim momkom, kao i sandrom gacicem, kuzmicem, hasanom rizvicem, ramljak jos uvijek otvorena opcija... ;)
I Love this game !!!

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 15 feb 2012, 08:37

Primarni cilj ove godine treba da bude da se napravi dobra U - 18 ekipa i da se pokusa uci u rang vise. Sa svima treba pokusati razgovarati, Gacic bi trebao biti siguran, Djedovica i Omeragica pokusati nagovoriti (nacuo sam da bi mogao mali), Sehica iz USA staviti ovdje uz Buzu, i ostale sa proslog U - 16, mora se napasti A - divizija, a pogotovo sada je tu na celu legenda nase kosarke, tako da bi mladim igracima trebao i ovo da bude dokaz da smo se ipak uozbiljili. Naravno i Nurkica pozvati.

Aco ce donijeti upravo ono sto je Ciro u fudbalu, paljevina zestoka, dobro trenersko ime, solidnog kvaliteta. Jednostavno moramo imati kontinuitet i pod moranje je odlazak na EP.

P. S. Nadam se da ce mu Sirokobrijezani prirediti fin docek, i pustiti da prica sa Ramom :mrgreen: :mrgreen: ..Iako ja nisam Acin fan, cak naprotiv, ali u odnosu na Sabeta i Mensu je..Ipak trener.

Ostalo je samo ime.....

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 15 feb 2012, 11:15

Mi cemo ga slucajno ostaviti s Naletilicem, recimo, u prostoriji, pa nek njih dvoje porazgovaraju na obostrano zadovoljstvo. 8-)
...Život za Široki...

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 15 feb 2012, 11:23

ŠB_Fidelis je napisao/la:Mi cemo ga slucajno ostaviti s Naletilicem, recimo, u prostoriji, pa nek njih dvoje porazgovaraju na obostrano zadovoljstvo. 8-)
Zašto ne i Novakom?
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 15 feb 2012, 11:27

Pa vidis, i to nije losa ideja. Malo internacionalnog iskustva bi mu dobro doslo. Aco se svakako uvijek zali na nedostatak visine.
...Život za Široki...

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 15 feb 2012, 11:35

Nek naleti u Široki po Naletilića ,a dovede Ramljaka i Planinića :lol:
Tu će malo i Fidelis urgirati ipak je BIH njegova domovina :mrgreen:
Učini nešto ,pomozi Petroviću :P

Sad ćete i vi u Hercegovini navijati za BIH zbog Aca jelde :?:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 15 feb 2012, 12:52

legenda reala je napisao/la:Nek naleti u Široki po Naletilića ,a dovede Ramljaka i Planinića :lol:

Nista vise nego sto sam sad, zna se koja je repka na 1. mjestu i trebat ce jos Ramljaka da se to promjeni
A ne vjerujem da ce Aco uspijet nagovorit Ramljaka ,na stranu to sto mi vise volimo Hrvatsku ,nego uvjeti
KSBiH nema za autobusa ,nisu Velicu jos ni isplatili novac za vodenje mlade selekcije,citava BH košarka spala na 6 slova ŠIROKI(izuzev Dodika koji u 4. mjesecu potrosi masnu lovu na "zvijezde" koje šaptom padnu na Pecari)
HEP,CO,INA,KIA,Adisas,Zagrebacka banka > Ovako i BH Telecom
Sretno Aci ja se nadam da ce napravit dobar posao i ako odluci koju utakmicu zaigrat na Pecari ,rado cu doc

ajvardedo

Post Postao/la ajvardedo » 15 feb 2012, 13:23

legenda reala je napisao/la:Nek naleti u Široki po Naletilića ,a dovede Ramljaka i Planinića :lol:

normala...sigurno ćete i vi u Bosni navijati za Hrvatsku zbog Jasmina :)

frenki
Kontakt:

Post Postao/la frenki » 15 feb 2012, 13:34

ajvardedo je napisao/la:

normala...sigurno ćete i vi u Bosni navijati za Hrvatsku zbog Jasmina :)

ne treba mi nikakav jasmin da bih navijao za hrvatsku. poslije bosne i hercegovine u svakom sportu je hrvatska.

aco je zavrno rukave i nadati se boljem. što neko reče gore, uz sve mane koje mu se lijepe, on je ipak trener u odnosu na prethodnike.

ajvardedo

Post Postao/la ajvardedo » 15 feb 2012, 13:44

ne treba ni meni Aco da bih navijao za BiH...al poslije Hrvatske!dobar je Aca,samo se nadam da neće početi da nam "krade" igrače iz naše hercegovačke baze... :)

frenki
Kontakt:

Post Postao/la frenki » 15 feb 2012, 13:53

nećemo naletilica ni u kk bosnu :D čamke je za nj ajzeja tomas :D

nije da se hvalim da sam proprok, al ima dvije-tri godine, kad je ramljak pomalo ulazio, rekao sam da bi on mogao biti sasvim solidan igrac na evropskom nivou. a i onako mi simpa, ko covjek djeluje. puno mu se nadam i radujem.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 15 feb 2012, 14:50

felix123 je napisao/la:

Nista vise nego sto sam sad, zna se koja je repka na 1. mjestu i trebat ce jos Ramljaka da se to promjeni
A ne vjerujem da ce Aco uspijet nagovorit Ramljaka ,na stranu to sto mi vise volimo Hrvatsku ,nego uvjeti
KSBiH nema za autobusa ,nisu Velicu jos ni isplatili novac za vodenje mlade selekcije,citava BH košarka spala na 6 slova ŠIROKI(izuzev Dodika koji u 4. mjesecu potrosi masnu lovu na "zvijezde" koje šaptom padnu na Pecari)
HEP,CO,INA,KIA,Adisas,Zagrebacka banka > Ovako i BH Telecom
Sretno Aci ja se nadam da ce napravit dobar posao i ako odluci koju utakmicu zaigrat na Pecari ,rado cu doc
Mozda je to tako kako ti kazes, i sve uredu, ali Alytus je pokazao suprotno.
Domercant je odlucio na kraju.

Ostalo je samo ime.....

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 15 feb 2012, 15:21

Uz 13/29 za tricu,pao bi i Dream Team,a ne jedan Hrvatska koja je imala najgoru selekciju igraca u povijest HR košarke ,kad jegospodin Radic sastavio ekipu uz pomoc pijuna Vranjkovica ,sad bar znam da ce ju Repeša sastavit kako on zeli
I u toj reprezentaciji ima sigurno mjesta i za Pilepića(22 godine) i za Ramljaka (21 godina ,a ovakve partije pruza),jer sjecam se Ukica kad je bio njihovih godina imao je po 10 izg.lopti po utakmici a splitski lobiji su ga dizali u nebesa ,ovi decki sa vrlo skromnim primanjima cuda rade
Kad steknu punu afirmaciju ,tko zna gdje ce im biti kraj ,samo da ozlijeda ne bude
Jedino Gigu Aco moze dobiti, a i on ce vam bit od koristi ,ako se Princ ne vrati ,jer Nesovic nije nista bolji od njega ,Vasiljevic je po meni zavrsio svoje, ostaje samo Gordic
Al' ne sumnjam da ce Aco izvuc maksimum iz ekipe ,kakva god ona bude ,jer tko je gledo BiH na euru vidio je da igre nije bilo,samo velike zelje i poneki bljeskova Domecanta ,teletovica i Djedovica
Sve cemo vidjet ovog vikenda jer izgleda Aco je najavio svoj dolazak na zavrsnicu kupa

ajvardedo

Post Postao/la ajvardedo » 15 feb 2012, 16:13

neno#4 je napisao/la:
Mozda je to tako kako ti kazes, i sve uredu, ali Alytus je pokazao suprotno.
Domercant je odlucio na kraju.
Alytus je samo pokazao koliko smo i jedni i drugi u qurtzu...jbt,pobijediš Hrvatsku,a izgubiš od Finske 30 razlike...ili ta ista Hrvatska dobije samo 4 utakmice pod vodstvom Vrankovića protiv,pazi sad,Irana,Tunisa,Finske( :mrgreen: ) i Crne Gore...o Joki samo najgore,jedan od rijetkih trenera za koje Sabit može reći da je bolji od njih :mrgreen:
ajde,valjda će biti bolje,jer gore ne može biti ni vama ni nama...ako ništa bar da grupu prođemo na idućem EP i da se osvetimo Fincima :)

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 15 feb 2012, 16:19

Moze, popricat cu ja s momkom, nema problema. 8-)

Sto ce mi Aco, pratim BiH vjerovatno i vise nego polovica samodeklariranih patriota ovdje, navijam i tako i tako, protiv bilo koga i u svakoj utakmici, osim protiv hrvatske nacionalne selekcije. To ako netko ne moze prihvatiti, postovati, jebga to nije do mene. ;)
...Život za Široki...

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 15 feb 2012, 18:02

felix123 je napisao/la:Uz 13/29 za tricu,pao bi i Dream Team,a ne jedan Hrvatska koja je imala najgoru selekciju igraca u povijest HR košarke ,kad jegospodin Radic sastavio ekipu uz pomoc pijuna Vranjkovica ,sad bar znam da ce ju Repeša sastavit kako on zeli
I u toj reprezentaciji ima sigurno mjesta i za Pilepića(22 godine) i za Ramljaka (21 godina ,a ovakve partije pruza),jer sjecam se Ukica kad je bio njihovih godina imao je po 10 izg.lopti po utakmici a splitski lobiji su ga dizali u nebesa ,ovi decki sa vrlo skromnim primanjima cuda rade
Kad steknu punu afirmaciju ,tko zna gdje ce im biti kraj ,samo da ozlijeda ne bude
Jedino Gigu Aco moze dobiti, a i on ce vam bit od koristi ,ako se Princ ne vrati ,jer Nesovic nije nista bolji od njega ,Vasiljevic je po meni zavrsio svoje, ostaje samo Gordic
Al' ne sumnjam da ce Aco izvuc maksimum iz ekipe ,kakva god ona bude ,jer tko je gledo BiH na euru vidio je da igre nije bilo,samo velike zelje i poneki bljeskova Domecanta ,teletovica i Djedovica
Sve cemo vidjet ovog vikenda jer izgleda Aco je najavio svoj dolazak na zavrsnicu kupa
Izvini, ali pretjerujes. Jesmo li dobili utakmicu? Jesmo. I? Sta sada. Omalovazavas nasu repku, a mi dobili tu istu Hrvatsku. Sto se tice playmakera ne moras da se brines, naturalizovat ce se igrac na tom mjestu, nemoj da se brines. Nema tu mjesta Naletilic. Ne bih ja bas ni rekao da ce Ramljak da se naigra u Hrvatskoj repki, ali eto vidjet cemo. Ne zbog njegove kvalitete.

Ostalo je samo ime.....

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.