Jack Wilshere could return to action for Arsenal in a month, confirms Arsene Wenger!

A za Milan no sikiriki, dobivamo ih lagano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Jack Wilshere could return to action for Arsenal in a month, confirms Arsene Wenger!
Faraon iz Visokog je napisao/la:Protiv milana u zutim dubai dresovima,zbog istog sponzora
kolika je kvota da ce ibra crveni dobit, kako ga je krenulo bice 1.10 na njegov crveniahmad_tz je napisao/la:to je ba reko da ga ibra ne nabije, sad je onaj koscenli u opasnosti
Više mi izgledaju kao: "Šta bola ti pričaš ?"nedim1993 je napisao/la:
kad ih pogledaš ulijevaju povjrenje
Meni vise kao "Milan nama dat go,nema sanse"*p!p!t@* je napisao/la:Više mi izgledaju kao: "Šta bola ti pričaš ?"nedim1993 je napisao/la:
kad ih pogledaš ulijevaju povjrenje
Nebi bilo zanimljivo da postoje samo legende nekog jednog samo kluba. Frajer prošo 3 najveća kluba u Italiji, najbolji klub u Španiji i najbolji u Holandiji. Prekuco je Seriju A, ali šta da se radi takav ima čudan i unikatan karakter. Ljubio je grbove svih ovih klubova, radovao se svakom golu kada postinge ga bivšem klubu i tako ... Ja sam uvijek za njega govorio da je igračina dok je igrao i u Juventusu i Interu našim najvećim rivalima, to i danas tvrdim i cijenim ga zbog svih njegovih postupaka (šamaranja,udaranja,svađe,zajebancije,radovanja golovima protiv bivših klubova etc.) Sad će te svi reć "ma seljačina je lik" al samo se sjetite njegovog porijekla i sve će vam bit jasnoAllGunsBlazing je napisao/la:On je vec imao taj karakter da misli da je zvijezda, i da je prevelik za probne utakmice, i to mi je smijesno. Zanimljivo kako ce biti upamcen kao veliki igrac, ali nikad legenda nekog kluba.
Zlatan Ibrahimovic
Welcome to Milano, show us what you’ve got!
IlPrincipe je napisao/la:Nebi bilo zanimljivo da postoje samo legende nekog jednog samo kluba. Frajer prošo 3 najveća kluba u Italiji, najbolji klub u Španiji i najbolji u Holandiji. Prekuco je Seriju A, ali šta da se radi takav ima čudan i unikatan karakter. Ljubio je grbove svih ovih klubova, radovao se svakom golu kada postinge ga bivšem klubu i tako ... Ja sam uvijek za njega govorio da je igračina dok je igrao i u Juventusu i Interu našim najvećim rivalima, to i danas tvrdim i cijenim ga zbog svih njegovih postupaka (šamaranja,udaranja,svađe,zajebancije,radovanja golovima protiv bivših klubova etc.) Sad će te svi reć "ma seljačina je lik" al samo se sjetite njegovog porijekla i sve će vam bit jasnoAllGunsBlazing je napisao/la:On je vec imao taj karakter da misli da je zvijezda, i da je prevelik za probne utakmice, i to mi je smijesno. Zanimljivo kako ce biti upamcen kao veliki igrac, ali nikad legenda nekog kluba.![]()
There's only one Zlatan
nadam se da će vas opet včrs potopit kao 2009
cheers
ps. Ibra upravo na facebookuZlatan Ibrahimovic
Welcome to Milano, show us what you’ve got!![]()
On nigdje nije išao zbog novcaRosicky je napisao/la:Ljubio grbove radi reda očito...onaj grb koji ti znači njega se ljubi..a ne svaki dres koji vidi žvali grbove da bi sutra otišao kad neko da marku više..ma daj ..