NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: NFL
ma nek slavi
covjek, boli njega racku za footballom
, kao i sve njih, mislim koji se bave tim..nije mu zivot samo sport i football pa da sad oplakuje sto je izgubio, kao da mu je neko umro
imaju bruku para, lijepe zene, neki i vise njih
, sta ces vise..i ja bi slavio isto vako, pa i vise
, da imam toliko para
kao oni, pa makar i 4 sb zaredom izgubio kao billsi 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
rio_Ferdy88 je napisao/la:ma nek slavicovjek, boli njega racku za footballom
, kao i sve njih, mislim koji se bave tim..nije mu zivot samo sport i football pa da sad oplakuje sto je izgubio, kao da mu je neko umro
, da imam toliko para
![]()
Jest vala bilo zajebano biti navijac Billsa 90-ih, 4 Sb zaredom 4 izgubiti, to ti je ono e ova godina je nasa, a ono krompir
Ma nek slavi ali eto istu noc nakon SB gdje ga je kao clanak zezo, lik se odlucio opustiti. Nekako bezze, ipak je on profesionalac, a medija jedva ceka da pogrijesi. U tome i jeste poenta, sto ce neki misliti "libo ga za timom". Brady tamo spasava zenu od komentara, Welker se izvinjava navijacima a Gronkowski u kafanu
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
ma dobro mlad je on, nek uziva kad mu je bog daoZeljovac_1921 je napisao/la:rio_Ferdy88 je napisao/la:ma nek slavicovjek, boli njega racku za footballom
, da imam toliko para
![]()
![]()
Jest vala bilo zajebano biti navijac Billsa 90-ih, 4 Sb zaredom 4 izgubiti, to ti je ono e ova godina je nasa, a ono krompir![]()
Ma nek slavi ali eto istu noc nakon SB gdje ga je kao clanak zezo, lik se odlucio opustiti. Nekako bezze, ipak je on profesionalac, a medija jedva ceka da pogrijesi. U tome i jeste poenta, sto ce neki misliti "libo ga za timom". Brady tamo spasava zenu od komentara, Welker se izvinjava navijacima a Gronkowski u kafanu

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Eto ga k'o Charlie Sheen
Samo sto bi Charlie sobu zapalio
Ma ja mlad lik otiso djuskati malo poslje superbowla.
Mada je ovo vise zajebancija nego sto je ozbiljno, barem meni je smijesno.
jersey shore Gronk
[youtube][/youtube]

Samo sto bi Charlie sobu zapalio
Ma ja mlad lik otiso djuskati malo poslje superbowla.
Mada je ovo vise zajebancija nego sto je ozbiljno, barem meni je smijesno.
jersey shore Gronk
[youtube][/youtube]
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
nego @zeljovac ides li na allstar, sad ce bit kod vas u houstonu sljedece godine

________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Znam , mozda odem, ako karte nadjem, slabo i onako pratim all star, samo trice i dunks sto pogledam.rio_Ferdy88 je napisao/la:nego @zeljovac ides li na allstar, sad ce bit kod vas u houstonu sljedece godine![]()
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Bearsi su doveli starog trenera Cutlera koji ga je i anprsvio u Denveru...Tice kao OL voli kratke pasove, a ne tako ceste duge lopte, sto Cutleru i njegovom novom treneru odgovara, tako da sad treba traziti recivera za tako nesto.Bennet je takav definitivno, Knox i Hester su za one duge pasove..Jos jedan free agent i jedan sa collega prepostavljam Floyd i to bi bilo odlicno..Uglavnom moglo bi se nesto slijedece sezone izdesavati pozitivno, a vec je pozitivno to da je Angelo otisao 
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Nema vama PO-a iduce godineSaltCityAttack je napisao/la:Bearsi su doveli starog trenera Cutlera koji ga je i anprsvio u Denveru...Tice kao OL voli kratke pasove, a ne tako ceste duge lopte, sto Cutleru i njegovom novom treneru odgovara, tako da sad treba traziti recivera za tako nesto.Bennet je takav definitivno, Knox i Hester su za one duge pasove..Jos jedan free agent i jedan sa collega prepostavljam Floyd i to bi bilo odlicno..Uglavnom moglo bi se nesto slijedece sezone izdesavati pozitivno, a vec je pozitivno to da je Angelo otisao
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma mi imamo top diviziju care tri ekipe su playoff ekipe pa ti gledaj
...jos Minesota da malo krene i to bi nam jos falilo...ma mozemo mi do playoffa
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
QB Peyton Manning interested in playing for the Houston Texans
Daj svega vam dovedite Peytona, u superbowlu smo slijedece godine ako se to ostvari.
Dres odma kupujem
Daj svega vam dovedite Peytona, u superbowlu smo slijedece godine ako se to ostvari.
Dres odma kupujem
slusao na ESPN da su coltsi zainteresovani da sacuvaju P. Manninga
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
- bear grylls
- Kontakt:
Samo ako mu naprave rekonstrukciju ugovora za manje para inace je preskup.CLS je napisao/la:slusao na ESPN da su coltsi zainteresovani da sacuvaju P. Manninga
Zeljovac_1921 je napisao/la:QB Peyton Manning interested in playing for the Houston Texans
Dres odma kupujem
Hajde Peytone, sjedi, uzmi manje para i da karamo NFL iduce godine! 
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
evo randy moss ili world wide web
najavio povratak u nfl
sa 35 godina
a steelersi izgleda otpustaju hinesa warda, nakon sto je skoro citavu karijeru proveo kod njih, i postao jedan od prepoznatljivih simbola steelersa i njihov vodja i na i izvan trerena
a irsay najavio sastanak sa peytonom sljedece sedmice
dok su bearsi odlucili staviti franchise tag na fortea
a evo zanimljivih podataka:
The 2011 salary cap was $120.375 million, and the 2012 ceiling is expected to be close. The exact number is calculated based on revenues and should be available in the next week or two.
The Houston Texans and San Diego Chargers didn't have enough remaining room to push money over into 2012, so Houston has $3.3 million of cap space and San Diego has $9.2 million.
The Jacksonville Jaguars didn't spend $31 million of cap room in 2011, so they now have $45 million of room. The Kansas City Chiefs have $62.995 million after budgeting $24.014 million from the 2011 season. The Tampa Bay Buccaneers, thanks to $23.519 million of carryover cap money, have the second-most cap space with $60.496 million. The Cincinnati Bengals moved over $15 million from last year and have $60 million to spend. Dan Snyder of the Washington Redskins has plenty of room to get quarterback and receiver help, thanks to $47.56 million of cap space. The 2011 playoff teams in good shape are the Denver Broncos ($50.735 million of cap room), San Francisco 49ers ($39.33 million), Atlanta Falcons ($30.6 million) and New England Patriots ($20 million
). To get to the $50 million mark, the Broncos carried over $26 million of unused cap.
Four teams still have to get under the salary cap by March 13. They are the Pittsburgh Steelers, who have redone three contracts to be $11.7 million over, the Oakland Raiders ($11 million over), the Carolina Panthers ($9.6 million over) and the New York Giants ($7.3 million over).
a evo i za peytona vezano nesto:
Q: Can Reggie Wayne (free agent) come along as part of the Peyton Manning package?
A: That depends on the team that wants to sign Manning. I can see the Redskins doing it
. They have needs at wide receiver, and a Peyton-Reggie combo would work well. I'm not sold that would happen with the Miami Dolphins, Seattle Seahawks or some of the other teams. If Dan Sndyer and Mike Shanahan sell the idea of bringing Wayne, that could help Manning in his decision-making process.
a evo zanimljivih podataka:
The 2011 salary cap was $120.375 million, and the 2012 ceiling is expected to be close. The exact number is calculated based on revenues and should be available in the next week or two.
The Houston Texans and San Diego Chargers didn't have enough remaining room to push money over into 2012, so Houston has $3.3 million of cap space and San Diego has $9.2 million.
The Jacksonville Jaguars didn't spend $31 million of cap room in 2011, so they now have $45 million of room. The Kansas City Chiefs have $62.995 million after budgeting $24.014 million from the 2011 season. The Tampa Bay Buccaneers, thanks to $23.519 million of carryover cap money, have the second-most cap space with $60.496 million. The Cincinnati Bengals moved over $15 million from last year and have $60 million to spend. Dan Snyder of the Washington Redskins has plenty of room to get quarterback and receiver help, thanks to $47.56 million of cap space. The 2011 playoff teams in good shape are the Denver Broncos ($50.735 million of cap room), San Francisco 49ers ($39.33 million), Atlanta Falcons ($30.6 million) and New England Patriots ($20 million
Four teams still have to get under the salary cap by March 13. They are the Pittsburgh Steelers, who have redone three contracts to be $11.7 million over, the Oakland Raiders ($11 million over), the Carolina Panthers ($9.6 million over) and the New York Giants ($7.3 million over).
a evo i za peytona vezano nesto:
Q: Can Reggie Wayne (free agent) come along as part of the Peyton Manning package?
A: That depends on the team that wants to sign Manning. I can see the Redskins doing it
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Ma Peyton dolazi k'nama
Namjerno u istu diviziju, da se osveti Coltsima sto su ga odstranili, pa cemo malo da kosimo sve u diviziji narednih 2-3 godine
Namjerno u istu diviziju, da se osveti Coltsima sto su ga odstranili, pa cemo malo da kosimo sve u diviziji narednih 2-3 godine
- bear grylls
- Kontakt:
Izgleda chargersi sve blize tome da draftuju Nick Perrya. Dobar mladi Defanzivni end (vjerovatno ce u nflu igrati linebackera) Brz za svoju građu, al ja bi vise volio da dođe courtney upshaw. Dielman i mcneil sve izvjesnije se nece vratiti. Dielman ce najverovatnije zavrsiti karijeru a mcneila ce se rijesiti szbog stalnih povreda i da oslobode cap ista situacija i sa castillom. To bi jos rupa ostavilo valja potpisat jacksona, hardwick se vraca rekao je pa onda popunit rupe na lijevoj strani ofanzivne linije pa tek onda se posvetit odbrani i potrazi za pass rusherom i jednim cornerom da zamijeni jammera. Tako da bi konacno aj mogao da potpise neko veliko ime u fre agency periodu obicno je dovodio samo veterane za manje ugovore. Neznam sve ce od drafta zavisiti ako bude imo onakav draft ko 2005( merriman castillo sproles jackson) il onaj 2004 kada je obavio onaj trejd za manninga bice dobro al ako bude draftovo nake debile u prvoj rundi ko od 2007 do 2009 propascemo al makar ce otici i on i norv. Samo mi je drago sto je sd pod pritiskom prdalo staro morace da se potrudi i u prve cetri runde uzme dva startera i dva value picka nema vise zajebancije.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
pa koliko onda imaju Bearsi salary space, kad su imali 18m ispod ove godine, onda slijedece ce imati vise?..pa ebote nama treba 3 igraca majkemi fakat trebali bi sad ih dovesti i napasti na super bowl vakat je majkemi...sto Bennet kaze kad Giantsi mogu sa 8-8 osvojiti zasto nebi i mi mogli...samo nam treba jecan CB jedan SS i jedan ili dva u OL..barem jedan , kao i jedan reciver 
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- bear grylls
- Kontakt:
Ima mnogo dobrih CB na draftu i poslije ovih elitnih(Morris Claiborne,Dre Kirkpatrick,Janoris Jenkinsitd.) dubok je sto se toga tice draft a sto se tice SS mark baron mozete ga uzeti u prvoj rundi jedino, ako hocete taj pick da iskoristite na njega jer ga sigurno niko drugi nece uzeti previse imaju rupa na drugim mjestima, a i ima toliko dobrih Cbova ofanzivnih taklova i defanzivaca pasce on u drugu rundu(i usput povrijeđen je do augusta) al ako necete da rizikujete mogli bi ga uzeti u prvoj. Mozda ce ovo biti i jedna od najzanimljivijih off season u skorije vrijeme dosta dobrih free agenta dubok draft jedva cekam.SaltCityAttack je napisao/la:pa koliko onda imaju Bearsi salary space, kad su imali 18m ispod ove godine, onda slijedece ce imati vise?..pa ebote nama treba 3 igraca majkemi fakat trebali bi sad ih dovesti i napasti na super bowl vakat je majkemi...sto Bennet kaze kad Giantsi mogu sa 8-8 osvojiti zasto nebi i mi mogli...samo nam treba jecan CB jedan SS i jedan ili dva u OL..barem jedan , kao i jedan reciver
- SaltCityAttack
- Kontakt:
izgleda da ce Bearsi Mossa pokusati dovesti, pa mozda i Owensa...kako danas analiticari kazu izgleda da je danas najbolje dovoditi igrace koji su zeljni igrati i zele pokazat da jos mogu biti na visokom nivou..jer naveli su veliki broj primjer apotpisanih igraca zvijezda koji su uzeli novac, a nakon toga nisu pokazali ono sto su posjedovali nekada...zbog toga Bearsi nece da potpisu jos Fortea koristit ce tag na njega platiti ga 9m za ovu godinu i tek onda ga potpisati ako to bude bilo potrebno...Ja bi volio Mossa u Bearsima, jer on se sa Ticom se i najbolje slagao kroz karijeru kad je Tice preuzeo ekipu 2000, i 2001 Moss je imao blizu 1300 yardi 10 TD i Tice voli krace pasove , kao i novi QB trener..tako da Moss za sada je nasa najbolja opcija, a isto mislim tako..on jos uvjek moze biti jeda od najboljih recivera
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.