Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 14 feb 2012, 11:52

fera je napisao/la:
Monolog je napisao/la:Da, igraće se utakmica za vrijeme Evropskog Prvenstva. :mrgreen:
ja sam cuo da ce prvenstvo biti odlozeno dok se ne odigra ta utakmica :D
slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 14 feb 2012, 12:49

rio više te ima na ovoj temi nego na temi scuma. da nisi možda postao jedan od nas? ohladi malo.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 14 feb 2012, 13:10

Carlo je napisao/la:rio više te ima na ovoj temi nego na temi scuma. da nisi možda postao jedan od nas? ohladi malo.
:lol: :lol: neka bolan, sta fali, nece vas glava zabolit od mene :lol: :mrgreen: trudim se da izbalansiram omjer aktivnosti na svim temama, da niko ne bude zapostavljen :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Rolex312
Kontakt:

Post Postao/la Rolex312 » 14 feb 2012, 13:21

Sad će rezerve u 14h. Ima li ko dobar link ?
Nad nama nebo ima da gori!

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 14 feb 2012, 18:30

R.I.P. Bob Paisley
On this day 1996 - The most successful manager in the English game, Bob Paisley, died aged 77. He led us to six League titles, three European Cups, UEFA Cup, UEFA Super Cup, three League Cups and five FA Charity Shields in his nine years in charge.
You'll never walk alone.

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 14 feb 2012, 18:35

R.I.P
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 14 feb 2012, 18:41

slika

RIP Bob! YNWA

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 14 feb 2012, 18:59

R.I.P. Bob Paisley
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 14 feb 2012, 19:09

R.I.P. Bob Paisley! :(

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 14 feb 2012, 19:55

http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-n ... ut-on-loan" onclick="window.open(this.href);return false;

od njega očekujem puno. za par nijasni je lošiji od raheema, ali može uspjeti sigurno.

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 14 feb 2012, 20:43

Dok se god potencijali poput njega budu slali u klubove koji nastupaju u četvrtom rangu natjecanja, a pritom su to posudbe od samo mjesec dana, što znači maksimalno 3-4 utakmice i to ako se sve poklopi kako treba, nijedan youngster nema šanse dospjeti do prvog tima.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 14 feb 2012, 20:51

Ja sam mislio da smo promjenili tu politiku oko mladih igrača, ali evo prođe više od pola sezone Shelvey ne može da dobije šansu pored poluživog Hendersona, Flanagan i Robinson zaboravljeni totalno, čini mi se ni da protiv Odlhama nisu igrali. Coates dobijao šansu kada nije bilo drugog rješenja, a o ovim ostalim (Sterling, Coady...) da ne govorim.
Manje više ista je situacija kao prije par sezona, a milion članaka bilo o tome kako se okrećemo vlastitoj školi i omladincima.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 14 feb 2012, 22:15

the scouser je napisao/la:Ja sam mislio da smo promjenili tu politiku oko mladih igrača, ali evo prođe više od pola sezone Shelvey ne može da dobije šansu pored poluživog Hendersona, Flanagan i Robinson zaboravljeni totalno, čini mi se ni da protiv Odlhama nisu igrali. Coates dobijao šansu kada nije bilo drugog rješenja, a o ovim ostalim (Sterling, Coady...) da ne govorim.
Manje više ista je situacija kao prije par sezona, a milion članaka bilo o tome kako se okrećemo vlastitoj školi i omladincima.
Andy Carrol 31 utakmica 23 godine.
Henderson 30 utakmica 21 godina.
Martin Kelly 13 utakmica 21 godina.
Jay Spearing 13 utakmica 23 godine.
Coates 6 utakmica 21 godina.
Johno Shelvey 5 utakmica 19 godina.
John Flanagan 4 utakmice 19 godina.
Jack Robinson 2 utakmice 18 godina ( 2 mjeseca bio povrijeđen ).
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 14 feb 2012, 22:23

Henderson je napisao/la:
the scouser je napisao/la:Ja sam mislio da smo promjenili tu politiku oko mladih igrača, ali evo prođe više od pola sezone Shelvey ne može da dobije šansu pored poluživog Hendersona, Flanagan i Robinson zaboravljeni totalno, čini mi se ni da protiv Odlhama nisu igrali. Coates dobijao šansu kada nije bilo drugog rješenja, a o ovim ostalim (Sterling, Coady...) da ne govorim.
Andy Carrol 31 utakmica 23 godine.
Henderson 30 utakmica 21 godina.
Martin Kelly 13 utakmica 21 godina.
Jay Spearing 13 utakmica 23 godine.
Coates 6 utakmica 21 godina.
Johno Shelvey 5 utakmica 19 godina.
John Flanagan 4 utakmice 19 godina.
Jack Robinson 2 utakmice 18 godina ( 2 mjeseca bio povrijeđen ).
Carroll i Henderson svojom cijenom su prvotimci, nisu dovedeni kao mlade nade i talenti, već da konkurišu za startnih XI, Kelly je rezervni desni bek,pa je razumljivo da će dobiti šansu, Spearing davno prošao kategoriju mladih igrača, ovo ostalo je svo kusur dobijalo.

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

RtoX
Kontakt:

Post Postao/la RtoX » 15 feb 2012, 00:44

R.I.P. Bob Paisley
"You'll Never Walk Alone"

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 15 feb 2012, 10:00

ja sam uvijek za to da se daje sansa mladim igracima al ima ljudi među kojima si i ti mozda koji bi da stalno igraju mladi igraci svejedno bili nezadovoljni i rekli da je klub neambiciozan jer igra sa juniorima a nema prave seniorske igrace... ja se sjecam kako su svi bili protiv kinga i njegove odluke da flanno odigra utakmicu protiv sunderlanda...
nije bitno sta se radi i kako se radi neki ljudi ce uvijek biti nezadovoljni...
You are someone else I am still right here

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 15 feb 2012, 12:15

fera je napisao/la:
ja sam uvijek za to da se daje sansa mladim igracima al ima ljudi među kojima si i ti mozda koji bi da stalno igraju mladi igraci svejedno bili nezadovoljni i rekli da je klub neambiciozan jer igra sa juniorima a nema prave seniorske igrace... ja se sjecam kako su svi bili protiv kinga i njegove odluke da flanno odigra utakmicu protiv sunderlanda...
nije bitno sta se radi i kako se radi neki ljudi ce uvijek biti nezadovoljni...
Sad ja ispadoh neki ser.onja po tebi...jednostavno mislim da je bolje da je priliku dobije Shelvey nego Henderson, i Sterling nego Maxi. Nisam ni za kakav ekstrem, ni da mladi stalnoj igraju, ni da mladi nikako ne igraju. Meni je lično bilo drago kada god Flano igra.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 15 feb 2012, 14:22

Ima mjesec dana kako govorim da bi Shelvey trebao imati prednost u odnosu na Hendersona, ali niko me ne pita. Shelvey ima sve bolje od Hende sada, ali je Hendo bio institucija za njega na početku sezone. Međutim, njega je konstantno igranje kao i povratak Gerarda uništilo. On je poslije Reine odigrao najviše utakmica za klub ove sezone.
Međutim, ja sam ipak zadovoljan ovom tranformacijom ekipe. Naravno da Maxi i Kuyt moraju igrati, jer kako ćemo ih prodati na kraju sezone ako ne budu igrali? Dalje, Aurelio ne dobija šansu, ali zato Kelly i Flano kupe nastupe i bilježe minute. Danas je izašla informacija iz kluba da se sa Aurelijom neće produžiti ugovor. Što se mene tiče napokon, dosta je bilo da klub jedu iznutra nehljebovići i neradnici. Prema tome, već od naredne sezone treba očekivati da se minutaža Kellyiju i Flani udupla.
Što se tiče Jacka, mislim da taj momak neće uspjeti u Liverpoolu iz dva razloga. Prvi, naravno i osnovni, je taj što je on isključivo lijevi bek a na toj poziciji već imamo Enriqea. Drugi razlog je što je njegova konkurencija Flano koji je po meni svestraniji igrač ( može igrati i lijevog i desnog beka ) i puno je borbeniji i brži igrač.
Što se tiče Raheema, on nije ni upola kvalitetan igrač kao prošle sezone i zato neka Maxija u ekipi barem ovu sezonu. Nekako se izgubio u onim klipovima, neodoljivo me podsjeća na Valenciju na ovom forumu. Jesam vam rekao, ja sam to rekao, znao sam i tako dalje ... S tim, da Raheem kada dođe kući izgleda upali youtube i divi se samom sebi. Gledao sam ga u preko 10 utakmica ove sezone i uvijek je isto. Idu dva ili tri igrača na njega i on ih prođe i umjesto da šuta ili asistira on hoće da prođe još jednog ili dva igrača i naravno izgubi loptu. To nije nikad bila EPL niti Liverpool i to neko malcu mora objasniti.
Coates mora biti strpljiv ovu sezonu, mislim sreća po njega pa se Carra povrijedio, da nije vjerovatno bi mi sada gledali Carru u tandemu sa Skrtelom pa bi i Agger i Coates ispaštali. Već sam rekao, Carra je tu da nabije 700. nastup za Liverpool i 500. u EPL i tu je njemu kraj. Njemu svakako ističe ugovor 2013.
Ali nikako nesmijemo zaboraviti ni prvi utisak ili prvi nastup. Da kojim slučajem Flano nije napravio grešku protiv Sunderlanda pa nas je koštao 2 boda, vjerovatno bi dobijao više minuta na terenu. Isto tako i Coates, napravio je onu kardinalnu grešku protiv Stoka u kupu. Tako da to King sve mjerka.

P.S. Silva je ušao u 74 minuti u debiju sinoć za Northampton i postigao je pobjedonosni go. Znači, ima nade za njega samo treba pojačati treninge.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 15 feb 2012, 14:58

Henderson je napisao/la:Ima mjesec dana kako govorim da bi Shelvey trebao imati prednost u odnosu na Hendersona, ali niko me ne pita. Shelvey ima sve bolje od Hende sada, ali je Hendo bio institucija za njega na početku sezone. Međutim, njega je konstantno igranje kao i povratak Gerarda uništilo. On je poslije Reine odigrao najviše utakmica za klub ove sezone.
Konačno da se složimo u nečemu.
Ma da, ja mislim da Robinson ima šansu kao back-up lijevi bek, još je mlad i ko zna šta će biti od njega. Enrique je puno stariji od njega, i kad bi bio strpljiv i radio vrijedno, mogao bi biti kvalitetna zamjena u timu kao što je i Spearo danas.

Liverpool.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Liverpool.F.C » 15 feb 2012, 18:40

slika

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.