Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Ja mislim da 50 eura možeš slati mjesečno.tevezito je napisao/la:Pokusao sam slati preko WWina i dobijem obavijest da sam dostigao limit za slanje a uopste nisam slao puno sredstava ovaj mjesec mozda sve ukupno 6-7 eura.Pa me zanima koliki je taj limit i da li se moze povecati.Ako ima neko ko zna da mi odgovori.
xxl basket je napisao/la:jucer sam pitao i niko mi nije odgovorio , da pitam jos jednom mozda niste vidjelijel neko uplacivao ovo preko uplatnice i ako jeste sta treba sve da se uradi
Vedo20 je napisao/la:xxl basket je napisao/la:jucer sam pitao i niko mi nije odgovorio , da pitam jos jednom mozda niste vidjelijel neko uplacivao ovo preko uplatnice i ako jeste sta treba sve da se uradi
Ja sam uplaćivao 10 puta i nije nikakav problem. Samo uradi onako kako piše na uputstvu.
xxl basket je napisao/la:Vedo20 je napisao/la:xxl basket je napisao/la:jucer sam pitao i niko mi nije odgovorio , da pitam jos jednom mozda niste vidjelijel neko uplacivao ovo preko uplatnice i ako jeste sta treba sve da se uradi
Ja sam uplaćivao 10 puta i nije nikakav problem. Samo uradi onako kako piše na uputstvu.
a sta upisujem za ovaj broj wwin racuna koji to broj dodje ??
pare idu na racun i kad se skupi dovoljno, koliko zelis podic...ides na isplatu i koliko zelis isplatit i onda dignes u kadionicikenant je napisao/la:dobro vece da li kad se kladim preko wwina dobitke ispacuju na racun wwina pa tek onda odem u kladionicu po dobitak ili dobijek kod koji odnesem u kladionicu??
I jesi li puko?Vedo20 je napisao/la:Šta mislite da sad puknem 20 eura na Bešiktaš dok braga ima crveni? 2,90 kvota