nadam se da ce to pozitivno utjecati na njih i da konacno krenut igratFatko je napisao/la:Obavljen razgovor izmedju navijaca i igraca n.k.zvijezda reci cu samo nije bio ni malo ugodan za igrace
NK Zvijezda Gradačac
- edo_malesak
Re: NK Zvijezda Gradačac
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)
kakav je za vas Eli Ćorić igrač ? u kakvoj je trenutnoj formi i jeste li zadovoljni s njegovim igrama ? u Veležu je onako bio prosječan igrač ...dobar je u skok igri ..
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
- edo_malesak
iskreno,mene nije zadivio svojim igrama ali eto..zavisi sta za nekog znaci dobar igracmostar_mo je napisao/la:kakav je za vas Eli Ćorić igrač ? u kakvoj je trenutnoj formi i jeste li zadovoljni s njegovim igrama ? u Veležu je onako bio prosječan igrač ...dobar je u skok igri ..
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Jedan veliki promašaj!!mostar_mo je napisao/la:kakav je za vas Eli Ćorić igrač ? u kakvoj je trenutnoj formi i jeste li zadovoljni s njegovim igrama ? u Veležu je onako bio prosječan igrač ...dobar je u skok igri ..
Dragon Town
To govoriš s aspekta simpatizera Zvijezde ili Rudar Prijedora, ili pak nekog trećeg kluba?samuraj je napisao/la:Ne treba pribjegavati primitivnim metodama motivacije, i traziti krivce u pogresnim ljudima.Sav seljak koji je bio na opstini Gradacac se skupio u grad i zeli nesto da ima oko tog kluba.Stariji u upravi a mladji u navijacima.
Ako mislis da na navijanje u Prijedoru "Gazi b.alije" trebas kuci uzvratiti sa "Gazi cetnike(ustase)", onda nisam siguran za nacionalnu ne opterecenost, naravno radi se o primitivnim pojedincima, a ne generalno o raji u Gradaccu.
Najgore od svega je to sto protiv svog kluba tipuju oni najblizi njemu, pa i poneki domaci igrac, a onda se zalimo kako "nasa djeca" nemaju mjesta u timu.
Dosta njih sanja o losim rezultatima kako bi dosao na svoje, a ja kazem da takvima treba zabraniti ulaz na stadion.
Svejedno, slažem se sa tobom.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Govorim kao neko ko voli Zvijezdu, ali ne samo u zadnjih 5 godina
Razumijem, svaka čast.samuraj je napisao/la:Govorim kao neko ko voli Zvijezdu, ali ne samo u zadnjih 5 godina
samo znam da u nasoj upravi 90 % ima ljudi koji veze nemaju sa fudbalom navijacima i svemu drogom sto je vezano za taj sport postavio sam pitanje jedno za upravu koje glasi ako smo mi koga kod kuce nacijonalno vrijedjali sta bi onda trebalo znaciti ono u prijedoru a znate sta je njihov odgovor na to pa et ne trebamo mi biti kao oni znaci nije se nitko od njih ni pokusao da se pobuni kako bi nas zastitili nego oni nas smatraju kao stokom pa upravo moja ako je tako pa mozemo i mi biti stoka
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Zvijezda - Borac tekstualni prenos na http://gradacac-x.com/component/option, ... Itemid,92/
Borca i jesmo oderali, ali trojicu sudija nismo mogli.Protiv njih se ne moze.
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Stekao sam dojam da Borac nije "smjeo" izgubit u Gradačcu. Evo sad da malo o tom sudjenju. Sudija je bio pošten i dobro je odsvirao utakmicu dok Zvijezda nije povela, a zatim je počeo "navlačit" oko Zvijezdinog šesnesterca neke faulove dok nije "navukao" na liniju šesnesterca. Dok na drugoj strani za Zvijezdu nema ni jednog dosudjenog faula na polovini Borca. Poslije izjednačenja sudija održava utakmicu po planu i tada je kao malo jednak kriterij sudjenja.
Možda nebitno ali je veoma bitno to da je glavni sudija iz Trebinja, pomoćni Istočno Sarajevo, drugi pomoćni Prijedor, četvrti sudija Doboj, zamisli i kontrolor iz Pelagićeva
Ovo je neko lijepo iscenirao i isplanirao.
A sad da kažem malo o ekipi Borca: kao ekipa 0 bodova, Željo se pokazao da je veća klasa od njih, čak i Zrinjski je kvalitetnija ekipa od njih.
Sve je ovo samo nije PL
Možda nebitno ali je veoma bitno to da je glavni sudija iz Trebinja, pomoćni Istočno Sarajevo, drugi pomoćni Prijedor, četvrti sudija Doboj, zamisli i kontrolor iz Pelagićeva

A sad da kažem malo o ekipi Borca: kao ekipa 0 bodova, Željo se pokazao da je veća klasa od njih, čak i Zrinjski je kvalitetnija ekipa od njih.
Sve je ovo samo nije PL
Dragon Town
- Simpatizer
- Kontakt:
Borac kao ekipa ima 13 bodova i sve to bez Ljubojevica, naseg najboljeg igraca. Onaj na radiju mora da je iz Banjaluke cim nije ni spomenuo te tvoje utiske o sudjenju.zmaj_Bosne je napisao/la:Stekao sam dojam da Borac nije "smjeo" izgubit u Gradačcu. Evo sad da malo o tom sudjenju. Sudija je bio pošten i dobro je odsvirao utakmicu dok Zvijezda nije povela, a zatim je počeo "navlačit" oko Zvijezdinog šesnesterca neke faulove dok nije "navukao" na liniju šesnesterca. Dok na drugoj strani za Zvijezdu nema ni jednog dosudjenog faula na polovini Borca. Poslije izjednačenja sudija održava utakmicu po planu i tada je kao malo jednak kriterij sudjenja.
Možda nebitno ali je veoma bitno to da je glavni sudija iz Trebinja, pomoćni Istočno Sarajevo, drugi pomoćni Prijedor, četvrti sudija Doboj, zamisli i kontrolor iz Pelagićeva![]()
![]()
Sve je ovo samo nije PL

Ali dobro, vi ste arhivirani i sad je na redu aktuelni prvak.
HAJ FAJV
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Kao ekipa možete imat koliko god hoćeš bodova ako je to sve "odradjeno" sudijski. Lijepo kažem da ste pružili takvu igru da je to nula bodova, znači što se tiče igre niste ni dorasli Zvijezdi. Ali u našoj ligi ne pobjedjuje ko je bolji, već ko ima savez u svom džepu. Ili možda savez nije umiješan , onda je to dokaz da nije spreman riješit mešetarenja u svojoj avliji. Već sam rekao da je Željo klasa za vas.Simpatizer je napisao/la:Borac kao ekipa ima 13 bodova i sve to bez Ljubojevica, naseg najboljeg igraca. Onaj na radiju mora da je iz Banjaluke cim nije ni spomenuo te tvoje utiske o sudjenju.zmaj_Bosne je napisao/la:Stekao sam dojam da Borac nije "smjeo" izgubit u Gradačcu. Evo sad da malo o tom sudjenju. Sudija je bio pošten i dobro je odsvirao utakmicu dok Zvijezda nije povela, a zatim je počeo "navlačit" oko Zvijezdinog šesnesterca neke faulove dok nije "navukao" na liniju šesnesterca. Dok na drugoj strani za Zvijezdu nema ni jednog dosudjenog faula na polovini Borca. Poslije izjednačenja sudija održava utakmicu po planu i tada je kao malo jednak kriterij sudjenja.
Možda nebitno ali je veoma bitno to da je glavni sudija iz Trebinja, pomoćni Istočno Sarajevo, drugi pomoćni Prijedor, četvrti sudija Doboj, zamisli i kontrolor iz Pelagićeva![]()
![]()
Sve je ovo samo nije PL![]()
Ali dobro, vi ste arhivirani i sad je na redu aktuelni prvak.

Dragon Town
nisam bio na utakmici pa ne mogu komentarisati,ali imam neki osjecaj da ste se vi navijaci Zvijezde previse razmetali ovde najavama ubjedljive pobjede pa sad to nekako morate opravdati nekim dosudjenim i nedosudjenim faulovima...ponavljam,ne tvrdim da sam u pravu,cekam sledecih par dana izjave trenera i igraca Zvijezde,ako oni kazu da se Borac pokazao kao dobra ekipa i da je zasluzeno osvojio bod onda cu vas nekoliko smatrati neozbiljnim i necu se upustati vise sa tim clanovima u neke ozbiljnije rasprave.A ako i oni kazu da je bilo sudijskih lopovluka prvi cu to da osudim jer ne volim da se Borcu ni pomaze ni otima,a Ninkovic mi djeluje kao laf i znam sigurno da nece lagati da je ostecen ako nije.Nije on kao Musemic koji je poslije svakog neuspjeha pokraden...
Pozdrav svima.
Pozdrav svima.
Daj o kakvoj ti igri pricas utakmici,sudjenju pa vi u drugom poluvremenu niste dirnuli lopte (bar dok nas nisu istjeraliKao ekipa možete imat koliko god hoćeš bodova ako je to sve "odradjeno" sudijski. Lijepo kažem da ste pružili takvu igru da je to nula bodova, znači što se tiče igre niste ni dorasli Zvijezdi. Ali u našoj ligi ne pobjedjuje ko je bolji, već ko ima savez u svom džepu. Ili možda savez nije umiješan , onda je to dokaz da nije spreman riješit mešetarenja u svojoj avliji. Već sam rekao da je Željo klasa za vas.

I samo jedno pitanje sta vam je znacila ona vasa koreografija?

Prvo se nije igralo?Ili se ne broji sve dok druga ekipa ne predje centar, onda u redu, samo se drugo broji. Suplja ti prica, al skroz.gavra je napisao/la:Daj o kakvoj ti igri pricas utakmici,sudjenju pa vi u drugom poluvremenu niste dirnuli lopte (bar dok nas nisu istjeraliKao ekipa možete imat koliko god hoćeš bodova ako je to sve "odradjeno" sudijski. Lijepo kažem da ste pružili takvu igru da je to nula bodova, znači što se tiče igre niste ni dorasli Zvijezdi. Ali u našoj ligi ne pobjedjuje ko je bolji, već ko ima savez u svom džepu. Ili možda savez nije umiješan , onda je to dokaz da nije spreman riješit mešetarenja u svojoj avliji. Već sam rekao da je Željo klasa za vas.)dali ste go iz kiksa odbrane (Zarica) ,sudjenje je bilo posteno znaci nije bilo domacinsko vjerovatno niste navikli na to pa vam smeta sad al jbg.Mada moram priznati da je ovo najlosija predstava Borca ove godine ali i sa takvom igrom mislim da su zasluzili bod.Bilbija kralj,mada je prije gola promasio jednu izglednu sansu, eto toliko mozda sam i ja malo pod utiskom ali takvo je moje vidjenje danasnje utakmice.
ma bjezi kao da sam znao da ce borac uzeti bod...napisao sam cak i vamo da ce biti x "tema 5 kolo plbh"
al et....to je politika kluba kao i ninkovica kojeg sam zamrzio prawoo, pa zeljo mu je dao hljeb u ruke, igrao u zelji, prvi dobio posao u zelji kao trener mladji generacija pa i pwrog tima, al to njega nije ni briga kad dodje zeljo igraci se bore kao da igraju protiv njemu najgoreg protivnika u bosni...al zato dodje borac i on to koliko vidim gore iz komentara lagano odigra i zadovoljan bodom...ccc....kako je smao jadan!!!
al et....to je politika kluba kao i ninkovica kojeg sam zamrzio prawoo, pa zeljo mu je dao hljeb u ruke, igrao u zelji, prvi dobio posao u zelji kao trener mladji generacija pa i pwrog tima, al to njega nije ni briga kad dodje zeljo igraci se bore kao da igraju protiv njemu najgoreg protivnika u bosni...al zato dodje borac i on to koliko vidim gore iz komentara lagano odigra i zadovoljan bodom...ccc....kako je smao jadan!!!
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Da, ovu sezonu je baš tako počeo. Kao da je zadovoljan domaćom pobjedom ili bodom, a na strani gubimo.neOX je napisao/la:ma bjezi kao da sam znao da ce borac uzeti bod...napisao sam cak i vamo da ce biti x "tema 5 kolo plbh"
Nisam stekao utisak da je isti kao prošle sezone. Nešto treba radit: otkazi, prodaja i kupovina.
Dragon Town
-
- Kontakt:
Kad si sve tako dobro vidio,de molim te napisi jel bio prekrsaj,ko je napravio i kakav,iz kojeg je Borac dao gol,sudija je samo svirao i pokazao prekrsaj na liniji sesneterca gdje se nije nalazio ni jedan igrac,a kontakta nije bilo nikakvoga,bili su zbunjeni svi, sta je sudija svirao,igraci Borca su gledali zbunjenio u sudiju sta je svirao dok im nije objasnio da je svirao slobodan udarac za njih,sto je vjerovatno upoznat na koju poziciju treba pokazati,uhodanu za postizanje gola,cestitam Borcu na osvojenome bodu,ali mislim da trebamo biti realni i zajednicki uticati na blamaze u nasoj ligigavra je napisao/la:Daj o kakvoj ti igri pricas utakmici,sudjenju pa vi u drugom poluvremenu niste dirnuli lopte (bar dok nas nisu istjeraliKao ekipa možete imat koliko god hoćeš bodova ako je to sve "odradjeno" sudijski. Lijepo kažem da ste pružili takvu igru da je to nula bodova, znači što se tiče igre niste ni dorasli Zvijezdi. Ali u našoj ligi ne pobjedjuje ko je bolji, već ko ima savez u svom džepu. Ili možda savez nije umiješan , onda je to dokaz da nije spreman riješit mešetarenja u svojoj avliji. Već sam rekao da je Željo klasa za vas.)dali ste go iz kiksa odbrane (Zarica) ,sudjenje je bilo posteno znaci nije bilo domacinsko vjerovatno niste navikli na to pa vam smeta sad al jbg.Mada moram priznati da je ovo najlosija predstava Borca ove godine ali i sa takvom igrom mislim da su zasluzili bod.Bilbija kralj,mada je prije gola promasio jednu izglednu sansu, eto toliko mozda sam i ja malo pod utiskom ali takvo je moje vidjenje danasnje utakmice.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.