Brat Troll

Šta ti misliš možemo li trasu protutnjati Tardinijem?
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
A poznato je kako prođe neko kad se Conteu ne sviđa i nije zadovoljanBianconeri1988 je napisao/la:Ja sam sanjao da smo gubili pa sam se probudio, tako da vjerujem u pobjedu.![]()
A ono što nam na ruku ide, napisao sam jučer, je stvar da Parma igra otvoreniji fudbal, tako da će nam sigurno biti lakše, a i vjerovatno ćemo krenuti sa 3-5-2 formacijom, a i rasuli smo ih u prvoj utakmici ove sezone. Još jedan razlog je što se Conteu sigurno ne sviđa to što nas je Milan prestigao, iako mi imamo 2 utakmice manje, zato će igrači odigrati sutrašnju utakmicu kao da igramo finale, ja vjerujem u pobjedu. Parma kući uglavnom prima golove, tako da ne sumnjam da ćemo im i mi zabiti koji.
ramiral je napisao/la: Ja sam jednom sanjao kako mi Trezeguet asistira za gol, slavim kao luđak, igrali smo protiv Brescie a golman bio Baggio... niđe veze
i ja tako nesto zamisljam...harebianconero je napisao/la:ramiral je napisao/la: Ja sam jednom sanjao kako mi Trezeguet asistira za gol, slavim kao luđak, igrali smo protiv Brescie a golman bio Baggio... niđe veze![]()
Nešto ovako će bit![]()
koliko sam ja vidio najavljuje se De Ceglie umjesto Estia...harebianconero je napisao/la:ramiral je napisao/la: Ja sam jednom sanjao kako mi Trezeguet asistira za gol, slavim kao luđak, igrali smo protiv Brescie a golman bio Baggio... niđe veze![]()
Nešto ovako će bit![]()
sarajlija89 je napisao/la:I da pozdravim nasu novu clanicu, inace moj dobar drug![]()
![]()
Ona je pod protekcijom ovdje i cura je, odmah da znate..posto ste vec posumnjali u njenu sexualnost![]()
Nemoj da bi je napadali na PP i slicnoForza Juve
sarajlija89 je napisao/la:I da pozdravim nasu novu clanicu, inace moj dobar drug![]()
![]()
Ona je pod protekcijom ovdje i cura je, odmah da znate..posto ste vec posumnjali u njenu sexualnost![]()
Nemoj da bi je napadali na PP i slicno
Forza Juve
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.