Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Glupost
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Glupost » 14 feb 2012, 02:24

Pisalo se o Giovinicu, sigurno da moze imati mjesta u prvih 11 pored ovakvih saigraca jer ako imalo objektivno pogledate imena u nasem timu vecina su prosjecni igraci ali igraju izuzetno zasad. Ne bih dao ni za Hulka ni za Lavezzia 30 mil pa ni za Higuaina previse je to za njih. Najprije bih nas pojacao u odbrani i veznom redu jer ne vjerujem da ce Barzagli odrzati ovakvu formu a ako pojacamo vezni red i dovoljno budemo "hranili" nase napadace loptama ne vjerujem ni da ce nam ta realizacija ostati kakva jeste.
Noi Soli !!! Drughi Ultra Curva Sud

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 14 feb 2012, 02:26

Eto kakvi ste vas dvojica, glumite nešto tu, a niste uradili prvu stvar koju kažemo svakom novom članu. :mrgreen:
Juventina je napisao/la:Et nadam se da će te sad mirno spavati. Javila sam se! :D
Stavi ovo u potpis ★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★ jer po ovom se mi juventini prepoznajemo na ovom forumu. :)

I dobrodošla, svakako. ;)
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 14 feb 2012, 02:28

legenda reala je napisao/la:Marchisio ha Juventus 1860,ja sam to odmah znao,čim sam neki dan vidio :lol:
Uvijek sam i bio,pitao kako je vrijeme u Italiji ,petkom :lol:
:D

Vidiš kako si se ti pripremio, tačno si imao neki osjećaj, da bi se mogla javiti, pa da te ne prozivamo kasnije :mrgreen: , zašto si često gost.

Malo smo zaspamali, pa da nešto i o temi napišem. Zanimljiva konstatacija za Barzaglia...
Covjek koji je bio prvak svijeta sa Italijom.Glavni je lik Juventusove napobjedivosti.Sta se to dogodilo sa njim.U Palermu je bio jedan od najboljih stopera u Italiji i onda je nestao.Jel ovo njegova osveta protiv onih koji su okrenuli protiv njega.Celik se ne moze ukrotiti,zadovoljstvo je vidjeti kako protivnici padaju pred njim.Usporedba sa likovima iz Dame bastiona kao sto su Thuram,Cannavaro i Montero je tacna jer se svi tesko krecu pred njim.To je mozda do zraka u Italiji jer nije njemacki.Kod Contea igra u 3-5-2 i 4-3-3 i protivnici ostaju suhih usta.Prandelli racuna na njega..
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 14 feb 2012, 10:32

Juventina,hvala ti,konačno sam zaspao,znači u pravo vrijeme sam isprovocirao da se javiš,sada nećeš opstati od krvoločnih zvijeri kakvi smo mi Juventini. :mrgreen:

P.S nadam se da si stvarno ženskog roda. :lol:
---------------------------------------------------------------

Mi o Giovincu sinoć pričali,danas se javlja predsjednik Parme Girardi i kaže da se neće ići na slijepu aukciju nego će se za minutu dogovoriti,kao što sam i pretpostavljao.
Usput je pozvao Del Piera da pređe u Parmu.

Zamparini kaže da ćemo osvojiti scudetto,nisam znao da je i vidovit,u svakom slučaju se nadamo.
Gazzeta piše o Pirlu i njegovom povratku na stari nivo,te da priče kako drugi moraju trčati za njega nisu tačne jer je npr.protiv Milana u kupu pretrčao 11 km.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

paolomontero
Kontakt:

Post Postao/la paolomontero » 14 feb 2012, 10:38

Juventus nastavlja da traži igrače koji bi mogli da produže klupu Antonija Contea.Među kandidatima za junski prelazni rok nalazi se Nigel De Jong, fudbaler Manchester City i holandske reprezentacije, koji je, čini se, na korak od odlaska iz svog sadašnjeg kluba. Volio bih vidjeti ovakvog fudbalera kod nas,pravi nasljednik davidsa....Ali opet mislim da je melo bolji od njega,kako je samo felipe u fiorentini igrao,ima li jos neko da je za da se vrati melo u juve.Ovaj de jong je dobar igrac,ali malo je nekorektan,trebaju li nam takvi????

[youtube][/youtube]
Tu sei la squadra del cuore
sempre in campo undici eroi
vinci l'impossibile e vai
Ti seguiremo anche noi

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 14 feb 2012, 10:39

Kako ovaj @Bianconerac ima informacije iz prve ruke :mrgreen:

A jeste se raspisali, jedni druge prestižete, ne stigne čo'jk sve upratiti.
Onaj jest za Giovinca, onaj nije, slažem se da bi ga bilo teško upakovati u sistem a bez da se ne oštetei neki klasan igrač.
Npr Vučko, možda se očekivao koji gol više ali đetić obavlja sasvim solidan posao. Teški su ispiti pred nama, vidjeli smo da Conte to uspješno amortizuje rotiranjem igrača.
Imamo širok roster i sreća nema povreda ozbiljnih, neka tako aBd ostane i u naredna dva i po mjeseca.

Đe @Juventina
Vid' ovih krvoloka, morate biti osjećajni prema dami ha ya, ništa ako se prepadne i napusti nas.
Jes' da smo mi i ovako lijepi ali još kad bi nam ona poboljšala prosjek ne bi nam bilo ravnijeh na vaskolikom Balkanu 8-) :D
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

Juventus Fans
Kontakt:

Post Postao/la Juventus Fans » 14 feb 2012, 10:57

danas na leverkusen auto staviti. :D

beki
Kontakt:

Post Postao/la beki » 14 feb 2012, 12:04

paolomontero je napisao/la:Juventus nastavlja da traži igrače koji bi mogli da produže klupu Antonija Contea.Među kandidatima za junski prelazni rok nalazi se Nigel De Jong, fudbaler Manchester City i holandske reprezentacije, koji je, čini se, na korak od odlaska iz svog sadašnjeg kluba. Volio bih vidjeti ovakvog fudbalera kod nas,pravi nasljednik davidsa....Ali opet mislim da je melo bolji od njega,kako je samo felipe u fiorentini igrao,ima li jos neko da je za da se vrati melo u juve.Ovaj de jong je dobar igrac,ali malo je nekorektan,trebaju li nam takvi????

[youtube][/youtube]
Melo je prosle sezone bio nas najbolji igrac...ja sam za da se vrati i da se rotira sa pirlom...ako ne on onda montolivo...
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 14 feb 2012, 12:08

Ne može Melo nikada odigrati registu kao Pirlo brate :)
Nema potrebe za rotiranjem njih dvojice, nije džaba Conte njega otfikario među prvima. Prodati i spasiti nešto parica, zahvaliti se ...

beki
Kontakt:

Post Postao/la beki » 14 feb 2012, 12:09

Ma dobro svako ima svoje misljenje...mozda si i u pravu jer melo zna igrati zadnjeg veznog...i da raspolaze sa dva krila i jednim centralnim...a u nas je druga formacija u koju se mozda ne bi uklopio...

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 14 feb 2012, 12:10

"Svima je cilj pobijediti najbolji klub na svijetu, ali ćemo se danas morati jako potruditi jer je Bayer odlična ekipa", rekao je Guardiola i dodao: "Jeli Real najbolji do sada? Mislim da ne. U Europi postoji velik broj klubova koji igraju odlično, a jedan od njih je Juventus koji nema nijedan poraz i mislim da su oni najbolji do sada", izjavio je Guardiola. ;) ;) ;) ;) :D :D :D :lol: :lol:
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 14 feb 2012, 12:13

Mela vidim kao nekada Appiaha.
Teretnjak, veliki talenat, na treningu jede, na tekmi jede bez razmišljanja.
To ''jedenje'' ga vodi u probleme konstrukcije igre : napucaj, ''krkni'' je... izbij... kad te neko naljuti potpiši mu se kramponima po nosu. Dobar kada ekipa vodi za ubaciti zadnjih 10-15 min radi destrukcije igre.
Nije nikada ni bio za Juventusa, velikom Davidsu za donijeti vode, dohvatiti loptu i složiti opremu ;)

Zna Pep @jaskojuve

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 14 feb 2012, 12:18

Juventina je napisao/la:Et nadam se da će te sad mirno spavati. Javila sam se! :D
Dobrodošla, budi aktivna. ;) :mrgreen:

Čuj Alex u Parmu. :lol:

I ja sam bio prije za Giovinca, ali kada je počeo da govori kako ne želi da se vrati, pao mi je u očima.. Ne želim ga nazad...
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

beki
Kontakt:

Post Postao/la beki » 14 feb 2012, 12:26

jasko_juve je napisao/la:"Svima je cilj pobijediti najbolji klub na svijetu, ali ćemo se danas morati jako potruditi jer je Bayer odlična ekipa", rekao je Guardiola i dodao: "Jeli Real najbolji do sada? Mislim da ne. U Europi postoji velik broj klubova koji igraju odlično, a jedan od njih je Juventus koji nema nijedan poraz i mislim da su oni najbolji do sada", izjavio je Guardiola. ;) ;) ;) ;) :D :D :D :lol: :lol:
Mozes li reci izvor te vijesti, pa da se falim raji :D

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 14 feb 2012, 12:28

I onda se smiju kad kažemo da je Juventus bolji i od Barce :P :mrgreen: , zna Guardiola.

Ja mislim da će se Del Piero dogovoriti sa Agnelliem i Conteom da igra još jednu godinu i onda u upravu kluba, kao Nedved.

I Juventusova odbrana treća najbolja odbrana evrope po izboru Corriere dello Sport, samo su odbrane Borussia (M), Glazgov Rangersa po njihovom izboru bolje.
Zadnja izmjena: Padovan, dana/u 14 feb 2012, 12:32, ukupno mijenjano 1 put.
1992-1995 nikad zaboraviti...

FC Ljuta Krajina

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 14 feb 2012, 12:28

beki je napisao/la:
jasko_juve je napisao/la:"Svima je cilj pobijediti najbolji klub na svijetu, ali ćemo se danas morati jako potruditi jer je Bayer odlična ekipa", rekao je Guardiola i dodao: "Jeli Real najbolji do sada? Mislim da ne. U Europi postoji velik broj klubova koji igraju odlično, a jedan od njih je Juventus koji nema nijedan poraz i mislim da su oni najbolji do sada", izjavio je Guardiola. ;) ;) ;) ;) :D :D :D :lol: :lol:
Mozes li reci izvor te vijesti, pa da se falim raji :D
http://www.mojjuve.com/index.php?option ... &Itemid=41" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fcjuventus.info/vijesti/54-zvani ... i-do-sadaq" onclick="window.open(this.href);return false;
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 14 feb 2012, 12:30

Cesare Prandelli, selektor nacionalnog tima, izjavio je neka svoja mišljenja o borbi za Scudetto.

"Ovo između Milana i Juventusa je fascinantan izazov! Obije ekipe svojim kvalitetom čine ligu još jačom. Borba će trajati sve do samog kraja, tako da je izuzetno teško sada napraviti neko predviđanje..."

"Antonio Conte zaslužuje veliki aplauz jer je dao i mentalitet i kontinuitet ekipi, s obzirom da to da u poslednjih nekoliko godina ekipa nije bila u mogućnosti da da svoj maksimum. Pirlo? Šampion koji uvijek uspijeva da bude odlučujući faktor."

Biće ovo kao i 2005 godine... :)
Borba do samog kraja.

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 14 feb 2012, 12:33

baš sam se zaželio Juventusa..nadam se da se neće tekma odgoditi i da će vrijeme biti dobro za odigravanje tekme...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 14 feb 2012, 12:36

Onaj osjećaj kada treba da igra Juve, dok igra, i poslije tekme...
Ne prođe ni 5 minuta, a opet se traže informacije više vezane za Staru Damu, kako, šta, igrači, treneri, bivši igrači, izjave, zanimljivosti...
Toliko radosti a i tuge ali ljubav prema Dami ne prestaje

FORZA JUVE!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 14 feb 2012, 12:43

Igra se utakmica 100 % sutra, snijeg je očišćen, a porazbijan je led na tribinama, jučer je grijalo sunce u Parmi, a i danas je slična situacija, tako da je ostalo još par sitnih detalja da se odradi na stadionu, ali odigravanje utakmice ne dolazi u pitanje, jedini problem mi mogla biti nešto nižda temperatura.

Samo vi reklamirajte ostale portale, pa kad banove dobijete. :mrgreen: :lol:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: muxa i 1 gost.