YNWA je napisao/la:bas mi je zao ovih sto su navijali za bolton danas, jos cete vi dugo gledati rafu na klupi liverpoola, sviđalo se to vama ili ne
hahaaaaaaaa careeeee!!Jos dugo dugo!!!

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
YNWA je napisao/la:bas mi je zao ovih sto su navijali za bolton danas, jos cete vi dugo gledati rafu na klupi liverpoola, sviđalo se to vama ili ne
Gerrard je napisao/la:Sta vi mislite ko je kriv za losu igru Liverpoola na prekidima ... Ja mislim da to nije Benitez i njegovi saradnici ...
ko ti je to rekaoYNWA je napisao/la:bas mi je zao ovih sto su navijali za bolton danas, jos cete vi dugo gledati rafu na klupi liverpoola, sviđalo se to vama ili ne
pa naravno da ce reci da je zadovoljan igrackim kadrom, kad zna da ne moze nikog vise dovestireds_forever je napisao/la:Gerrard je napisao/la:Sta vi mislite ko je kriv za losu igru Liverpoola na prekidima ... Ja mislim da to nije Benitez i njegovi saradnici ...
anketu postavi![]()
ko ti je to rekaoYNWA je napisao/la:bas mi je zao ovih sto su navijali za bolton danas, jos cete vi dugo gledati rafu na klupi liverpoola, sviđalo se to vama ili ne![]()
ma ovo nije nista novo,svake godine mi imamo jedan ovakav period,a onda "doticni"
zareda nekoliko pobjeda i zamaze oci
meni je vise muka od kojekavih izgovora i ostalih gluposti,ako on smatra da mu je ekipa ok,ako je zadovoljan fondom (kao sto danas ili jucer izjavio i za LFC website ) nemate vi njega sta prikrivati iza amera...otici ce i on i ameri jednog dana..ko se zadnji smije najsladje se smije
da,ne moze biti tako uporan u potrazi novca od amera za transfere,a mogao je sedmicama odbijati novi ugovor jer je htio 4,5 miliona godisnju platu...anblivblYNWA je napisao/la: pa naravno da ce reci da je zadovoljan igrackim kadrom, kad zna da ne moze nikog vise dovesti
koliko znam on je trazio novac za transfere te da ima potpunu slobodu u dovođenju igraca, i obecan mu je novac, od kojeg nema nista, ipak je vaznije vratiti dug, zasad je jos dobro, bojim se da cemo uskoro morati prodavati igrace da bi dva kretena vratila dugreds_forever je napisao/la:da,ne moze biti tako uporan u potrazi novca od amera za transfere,a mogao je sedmicama odbijati novi ugovor jer je htio 4,5 miliona godisnju platu...anblivblYNWA je napisao/la: pa naravno da ce reci da je zadovoljan igrackim kadrom, kad zna da ne moze nikog vise dovesti![]()
i bez obzira na sve ja ne mogu zeljeti liverpoolu poraz,neam ja srca za to,ali doci ce sve na svoje
Gerrard je napisao/la:Reina - Nije kriv za golove , ostatak posla odradio dobro
Johnson - Vec sada se moze reci da je igrac Liverpoola sa najboljom formom i da je opravdao ulozeni novac
Carragher - Nije to vise to , nije to Carragher koji je zadnjih sezona nosio odbranu Liverpoola , imam osjecaj da nema vise one zari i borbe kao prije
Kyrgiakos - Nista posebno , krivac koliko sam vidio za drugi gol jer je igrac prije njega spustio loptu glavom . Jedino u cemu se iskazao su dvije tri dobre duge lopte
Insua - Krivac za prvi gol njegov igrac spusta loptu u peterac i gotovo ... ostalo odradio dobro moze se reci
Kuyt - Borben kao i uvijek , strasna asistencija Torresu za drugi gol , on svakako moze dobiti prolaznu ocjenu
Mascherano - Fantastican igrac , nema se sta drugo reci nije on kriv sto mjesto Lucasa uz sebe nema Gerrarda na toj poziciji
Lucas - Posebna prica , ako je on bio kapiten mlade reprezentacije Brazila , volio bih samo da znam koji strucnjak mu je dao tu sansu da predvodi reprezentaciju . On ne zna jeli poso ili doso , slabo se otkriva dodavanje ravno katastrofi , gusi Mascherana nista konkretno na terenu od njega .
Riera - Nista posebno , zaradio dva tri prekrsaja i to je sve ... nisam ni ocekivao vise od njega pa je i ovo previse
Gerrard - Prvo poluvrijeme katastrofa , svi su vidjeli da se nasa igra vrti oko njega i Muamba ga je stavio u djep u prvom dijelu , kasnije nakon crvenog nije imao flastera i pokazao kakav je igrac ... valjda ce doticni debil od trenera shvatiti da on mora igrati uz Maschera , jer nam je proslogodisnja igra sa njim iza Torresa procitana ne ide to vise . Gol za pobjedu iako sve u svemu nije bio na svom nivou
Torres - Zabio je gol , ali previse komplikuje sve dobro uradi ali kad treba da opuca ima visak potez i sve upropasti ...tesko je njemu samom u napadu , pa ga u neku ruku razumijem
Voronin - Mozda je bolje da je ostao na klupi , vise bi uradio za ekipu
Benayoun - Nova frizura stare navike , vuce se ko kakva baba po terenu, ruzno ga vidjeti
Dossena - Kratko igrao za komentar
Ovo je moje vidjenje utakmice normalno nemamo svi isto misljenje ... usput treba spomenuti sudiju , kojem se trener Liverpoola treba zahvaliti javno , ako se zna vaditi da su ga sudije pokrale , onda treba biti fer pa se ovom zahvaliti !
nemoj mi izvrtat rijeciYNWA je napisao/la:
koliko znam on je trazio novac za transfere te da ima potpunu slobodu u dovođenju igraca, i obecan mu je novac, od kojeg nema nista, ipak je vaznije vratiti dug, zasad je jos dobro, bojim se da cemo uskoro morati prodavati igrace da bi dva kretena vratila dug
koliko se sjecam rafa je govorio da nije trazio vecu platu da bi produzio ugovor kao sto je pisano, al ko ce znati, svako gleda svoj interes, ne znamo mi mnogo toga, sad samo znamo da od onih 20 miliona funti nema nista, a cak je neko spominjao da ce rafa imati na raspolaganju 80 miliona funtireds_forever je napisao/la:nemoj mi izvrtat rijeciYNWA je napisao/la:
koliko znam on je trazio novac za transfere te da ima potpunu slobodu u dovođenju igraca, i obecan mu je novac, od kojeg nema nista, ipak je vaznije vratiti dug, zasad je jos dobro, bojim se da cemo uskoro morati prodavati igrace da bi dva kretena vratila dugja kazem da se on za pare za transfere ne bori koliko se borio za svojih 4,5 miliona godisnje
a osim toga,ne znamo mi koje tacke sadrzi njegov ugovor,teska je naivcina ako je samo " na rijec" vjerovao ljudima koji godinama zavlace banke,prema tome,opet se mogao zalit
pise i na novcanici dolara in god we trust pa ameri i nisu neki vjernici kao poljaci nprGenghis je napisao/la:In Rafa we trust - vidio sam na tekmi taj transparent ...
pa i ovdje su podijeljena misljenja a i tamo.Wolverine je napisao/la:To sto vi ovdje ne volite Rfu ne znaci da ga u liverpoolu ne vole...
ribokovci idel' to, steta sto vas dvojica niste na klupi LFC-asencho je napisao/la:Gerrard je napisao/la:Reina - Nije kriv za golove , ostatak posla odradio dobro
Johnson - Vec sada se moze reci da je igrac Liverpoola sa najboljom formom i da je opravdao ulozeni novac
Carragher - Nije to vise to , nije to Carragher koji je zadnjih sezona nosio odbranu Liverpoola , imam osjecaj da nema vise one zari i borbe kao prije
Kyrgiakos - Nista posebno , krivac koliko sam vidio za drugi gol jer je igrac prije njega spustio loptu glavom . Jedino u cemu se iskazao su dvije tri dobre duge lopte
Insua - Krivac za prvi gol njegov igrac spusta loptu u peterac i gotovo ... ostalo odradio dobro moze se reci
Kuyt - Borben kao i uvijek , strasna asistencija Torresu za drugi gol , on svakako moze dobiti prolaznu ocjenu
Mascherano - Fantastican igrac , nema se sta drugo reci nije on kriv sto mjesto Lucasa uz sebe nema Gerrarda na toj poziciji
Lucas - Posebna prica , ako je on bio kapiten mlade reprezentacije Brazila , volio bih samo da znam koji strucnjak mu je dao tu sansu da predvodi reprezentaciju . On ne zna jeli poso ili doso , slabo se otkriva dodavanje ravno katastrofi , gusi Mascherana nista konkretno na terenu od njega .
Riera - Nista posebno , zaradio dva tri prekrsaja i to je sve ... nisam ni ocekivao vise od njega pa je i ovo previse
Gerrard - Prvo poluvrijeme katastrofa , svi su vidjeli da se nasa igra vrti oko njega i Muamba ga je stavio u djep u prvom dijelu , kasnije nakon crvenog nije imao flastera i pokazao kakav je igrac ... valjda ce doticni debil od trenera shvatiti da on mora igrati uz Maschera , jer nam je proslogodisnja igra sa njim iza Torresa procitana ne ide to vise . Gol za pobjedu iako sve u svemu nije bio na svom nivou
Torres - Zabio je gol , ali previse komplikuje sve dobro uradi ali kad treba da opuca ima visak potez i sve upropasti ...tesko je njemu samom u napadu , pa ga u neku ruku razumijem
Voronin - Mozda je bolje da je ostao na klupi , vise bi uradio za ekipu
Benayoun - Nova frizura stare navike , vuce se ko kakva baba po terenu, ruzno ga vidjeti
Dossena - Kratko igrao za komentar
Ovo je moje vidjenje utakmice normalno nemamo svi isto misljenje ... usput treba spomenuti sudiju , kojem se trener Liverpoola treba zahvaliti javno , ako se zna vaditi da su ga sudije pokrale , onda treba biti fer pa se ovom zahvaliti !
XXXX
BRAVO MAJSTORE....slazem se od prve do zadnje....S tim da bih dodao da je mali Insua prevelik panicar pogotovo kada je u posjedu lopte ofanzivno! Vidi se da ce mu trebati iskustva..
Lucas je ocajan...Ali je RAFA KRIV....drzi ga cijelu utakmicu...ovu se tekmu provukao sa tim..drugi put cemo ga pocuclati zbog toga...(oprostite na izrazu)
Rafa je kontras i hoce svima da dokaze da je u pravu...a u KRIVU JE...LUCAS POJMA NEMA!!
Voronin je teski anonimus....DOK BABEL NIJE NI NA KLUPI....gade mi se neke Rafine fore!
evo ti komentara sa thisisanfield.comWolverine je napisao/la:To sto vi ovdje ne volite Rfu ne znaci da ga u liverpoolu ne vole...
koji je tebi djavo,kad si dosao na temu LFCa odmah si poceo dijelit znanje tipa " o cemu vi sve ovdje pricate " ,daj ohladi malo ,sam eto skreces temu,napisi nesto kako treba,morate li se stalno na isti djavo vracatkecher II je napisao/la: ribokovci idel' to, steta sto vas dvojica niste na klupi LFC-a
ne volim ni ja amere i meni su krivi oni za mnogo toga ali i manchester ima americke vlasnike i dugove kao i mi i prodali su i bolje igrace nego mi ali oni imaju menađera dobrog za razliku od nas. ja se nadam da ce i ameri i rafa napustiti klub jer đaba je da rafi das sve pare svijeta njemu nema pomoci. necu da pisem puno na tu temu jer pojedinci imaju neke fiks ideje i izvrcu rijeci nece da priznaju da rafa nije pravi covjek za liverpool nego samo kritikuju igrace,sudije i amere a na taktiku se ne obaziru, nece da priznaju ko je kriv sto svaki gol nakon prekida primamo.... meni ne moze biti jasno to da se neko moze pomiriti sa tim i biti zavoljan i smatrati španca velikim menađerom. meni se ne ceka jos 20 godina na novu titulu.reds_forever je napisao/la:evo ti komentara sa thisisanfield.comWolverine je napisao/la:To sto vi ovdje ne volite Rfu ne znaci da ga u liverpoolu ne vole...
we are the laughing stock of the league.
we have shit owners who i would love to hire an assasin to kill em.we cant defend any more,torres and gerrard have no motivation as they know we cant win the league with this squad,rafa is on drugs,we have no money as the owners have stolen it for their new jet they have bought,no david silva or villa,no xabi,lucas and voronin,£2m greek defender,and injured midfield player who when returns will be too late,voronin....again,babel
team age,no wonder kid
The biggest negative is Rafa is in charge. He clearly cannot take us any further.
The squad over achieved last year to finish 2nd helped by a fair few last minute winners (not all deserved).
Instead of strengthening and moving forward we spend every penny we have on a right back and a midfielder when we've had one top class striker since January.
Rafa is at fault for our transfer activity. He took his eye of the ball and Barry went to City for £12m. He always knew Alonso was going so the BArry should have been done months before City got him. Then he was forced in desperation to sign an injury prone Italian with no Premier League experience for £20m.
Paid over the odds for the English Johnson. Would have made more sense to let Arbeloa go for a free next summer and spend the money further up the field.
The arrogant fool persists with Lucas, Voronin and Babel. All not good enough.
We are a far better team now than when he came but we've won nothing for 3 seasons a have reached the end of the road.
ima njih i tamo koji su protiv beniteza,ali dosta manje ..a sto se tice igre i toga i oni koji podrzavaju rafu imaju slicno misljenje kao i mi samo sto krive amere
mlada damo, ja volim LFC isto k'o i vi a mozda i vise, ko zna, al tipovi poput ''strucnjaka'' gore citiranih niti imaju veze sa LFC-om, niti i sa cime u vezi LFC-a, osim toga da mogu da pametuju na osnovu previse slobodnog vremena kojeg imaju pa tako pretrazuju po netu sta je ko kad reko i gdje je sta rafa izjavio, i ja moram reagovat na 'ranja tog tipa jer ja VOLIM LFC i ne mogu da presutim kada neko prica/pise gluposti.reds_forever je napisao/la:koji je tebi djavo,kad si dosao na temu LFCa odmah si poceo dijelit znanje tipa " o cemu vi sve ovdje pricate " ,daj ohladi malo ,sam eto skreces temu,napisi nesto kako treba,morate li se stalno na isti djavo vracatkecher II je napisao/la: ribokovci idel' to, steta sto vas dvojica niste na klupi LFC-anijedan vas post nece promijeniti misljenje onih drugih
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.