AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
jel jos kod nas onaj aubemayang ili je negdje na posudbi, vidim evo dobar bio na ACN-u ?
U St. Etteineu je,sad ne znam jel otkupljen dobro igra ovu sezonu tamo.ahmad_tz je napisao/la:jel jos kod nas onaj aubemayang ili je negdje na posudbi, vidim evo dobar bio na ACN-u ?
Eto nam Bosingwe i Montoliva na ljeto izgleda.
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
taj aubameyang je prodan skroz u st entien, ma svakako nebi ni dobio šansu, a šta je sa svim ovim silnim napadačima koji su sad došli, niko ih ni ne spominje??
pa onaj mali adiyah što je bio najbolji na onom nekom U17 ili 19 prvenstvu?
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Adiyiah.tony-mortale je napisao/la:taj aubameyang je prodan skroz u st entien, ma svakako nebi ni dobio šansu, a šta je sa svim ovim silnim napadačima koji su sad došli, niko ih ni ne spominje??

Lik je jedan od najlosih fudbalera koji je igrao krilo/napadaca u Partizanu u posledjih par godina sigurno,a dosao sa takvom reputacijom.

Sad 'ladi jaja u Karsiyaki cini mi se.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Nestao je Adiyah,a onaj mali brazilac sto je doso nemam pojma sta je sa njim da li on zna da je fudbaler uopstetony-mortale je napisao/la:taj aubameyang je prodan skroz u st entien, ma svakako nebi ni dobio šansu, a šta je sa svim ovim silnim napadačima koji su sad došli, niko ih ni ne spominje??

- tony-mortale
- Kontakt:
pa ovaj neki iz čelzija što je došao, austrijanac čini mi se, ma još ih je bilo, ma primavera vjerovatno to im je sad fazon.
inače milan razmišlja da osnuje B tim koji bi krenuo iz neke najniže lige, jer im ovo sa primaverom ne odgovara, ne razvijaju se dovoljno igrači kad igraju samo sa svojim uzrastom, pa zato stalno šalju na neke posudbe, to možda i nebi bila loša ideja, ali trebali bi onda svi veći klubovi uraditi isto, nešto kao u španiji
inače milan razmišlja da osnuje B tim koji bi krenuo iz neke najniže lige, jer im ovo sa primaverom ne odgovara, ne razvijaju se dovoljno igrači kad igraju samo sa svojim uzrastom, pa zato stalno šalju na neke posudbe, to možda i nebi bila loša ideja, ali trebali bi onda svi veći klubovi uraditi isto, nešto kao u španiji
Ulozilo se dosta u primaveru u zadnjih 2 godine,a to bi bila najbolja opcija eno recimo kao Barcelona b,svi ovi novi klinci koji su prikljuceni prvom timu su nastupali za Barcu b,i Fontas,Cuenca,Thiago Alcantara i Burazer njegov Rafinha(on je jos uvijek tamo)...tony-mortale je napisao/la:pa ovaj neki iz čelzija što je došao, austrijanac čini mi se, ma još ih je bilo, ma primavera vjerovatno to im je sad fazon.
Zadnja izmjena: Warrick, dana/u 14 feb 2012, 00:31, ukupno mijenjano 1 put.
Zar nije bolje potpisati tehnicku saradnju sa nekim klubom iz Serie C i tamo slati igrace na pozajmicu,nego cekati da se formira B tim,pa onda krenuti iz nekog beton ranga(6 ili 7 liga) gde je konkurencija nikakva.tony-mortale je napisao/la:pa ovaj neki iz čelzija što je došao, austrijanac čini mi se, ma još ih je bilo, ma primavera vjerovatno to im je sad fazon.
- tony-mortale
- Kontakt:
jest trenutno, ali to svakako rade oduvijek, ali onda neko ne igra dovoljno neko ne igra na pravoj poziciji i sl. a ovako imaš svoje trenere koji rade kako je u najboljem interesu milana, plus tu nebi bili samo primaverci već i neki iskusniji koji ne igraju dovoljno u prvom timu, pa kad se neko oporavlja od ozljede i sl.Devil je napisao/la:Zar nije bolje potpisati tehnicku saradnju sa nekim klubom iz Serie C i tamo slati igrace na pozajmicu,nego cekati da se formira B tim,pa onda krenuti iz nekog beton ranga(6 ili 7 liga) gde je konkurencija nikakva.tony-mortale je napisao/la:pa ovaj neki iz čelzija što je došao, austrijanac čini mi se, ma još ih je bilo, ma primavera vjerovatno to im je sad fazon.
iz početka možda i nebi bilo nekih rezultata ali dugoročno bi to mogao biti pun pogodak
Pa dobro i ovo je dobra stvar prije nam je filijala bila Monza(koja je sad u Seedorfovom vlasnistvu,otkupio je neke dionice kluba),ima dosta dobrih mladih igraca u primaveri samo treba sa njima raditi kako treba.Devil je napisao/la:Zar nije bolje potpisati tehnicku saradnju sa nekim klubom iz Serie C i tamo slati igrace na pozajmicu,nego cekati da se formira B tim,pa onda krenuti iz nekog beton ranga(6 ili 7 liga) gde je konkurencija nikakva.tony-mortale je napisao/la:pa ovaj neki iz čelzija što je došao, austrijanac čini mi se, ma još ih je bilo, ma primavera vjerovatno to im je sad fazon.
Nisi me shvatio dobro.Govorim ti o tehnickoj saradnji,na principu eco uzecu Zvezde i Partizana,koji imaju Sopot odnosno Teleoptik,koji su zasebni klubovi a ustvari podredjeni vecitim i njihovi ih treneri treniraju.tony-mortale je napisao/la:jest trenutno, ali to svakako rade oduvijek, ali onda neko ne igra dovoljno neko ne igra na pravoj poziciji i sl. a ovako imaš svoje trenere koji rade kako je u najboljem interesu milana, plus tu nebi bili samo primaverci već i neki iskusniji koji ne igraju dovoljno u prvom timu, pa kad se neko oporavlja od ozljede i sl.Devil je napisao/la:Zar nije bolje potpisati tehnicku saradnju sa nekim klubom iz Serie C i tamo slati igrace na pozajmicu,nego cekati da se formira B tim,pa onda krenuti iz nekog beton ranga(6 ili 7 liga) gde je konkurencija nikakva.tony-mortale je napisao/la:pa ovaj neki iz čelzija što je došao, austrijanac čini mi se, ma još ih je bilo, ma primavera vjerovatno to im je sad fazon.
iz početka možda i nebi bilo nekih rezultata ali dugoročno bi to mogao biti pun pogodak

Rece @Warrick da je to bila Monza,nisam znao da je ona sada u Seedorfovom vlasnistvu,sto je npr.idealan spoj,jer Seedorf je svakako igrac koji je ostavio trag u Milanu,svakako da bi uz njegovu pomoc ubacili vase trenere,a posto je to poluprofesionalni rang,mozda cak i amaterski posto nisam nesta upoznat sa italijanskim sistemom trebalo bi da se moze igrati na dvojnu registraciju.
Za pocetak je to odlicno,kasnije sa savezom Italije videti da se osnuju B ekipe,jbg kada je moglo u Srbiji moze i u mnogo razvijenijoj Italiji,i da B ekipe imaju mozda svoju posebnu ligu,ne mora to biti nizi rang,vec kao sto imaju Englezi da se podele i da posebno pikaju fudbal.

- tony-mortale
- Kontakt:
ma spominju oni to već neko vrijeme, pa onda ništa, pa se opet pojavi nešto o tome, ali izgleda nije to baš tako jednostavno u Italiji (baš me čudi
).
Mislim da nema te dvojne registracije, mada apsolutno nisam siguran u to, već posudba na najmanje polusezonu, a onda nemožeš ako ti se neko ozljedi u prvom timu uzeti nekog iz tog nekog tima sa kojim imaš saradnju, kao što to mogu englezi iz rezervi ili njemci iz amatera ili španci iz B tima.
Ali ovo sam spomenuo bezveze neće od toga ništa biti bar još godinama, a očito da ovo sa primaverom i nema nekog smisla, jer ne samo u milanu ni u drugim klubovima se ti momci ne izbore za mjesto u timu, pa onda godinama idu sa posudbe na posudbu i na kraju rijetko koji od njih uspije, milan ima barem 15-20 takvih igrača, a teško da će iko od njih zaigrati za prvi tim, a ako i zaigra to će biti neka epizodna uloga

Mislim da nema te dvojne registracije, mada apsolutno nisam siguran u to, već posudba na najmanje polusezonu, a onda nemožeš ako ti se neko ozljedi u prvom timu uzeti nekog iz tog nekog tima sa kojim imaš saradnju, kao što to mogu englezi iz rezervi ili njemci iz amatera ili španci iz B tima.
Ali ovo sam spomenuo bezveze neće od toga ništa biti bar još godinama, a očito da ovo sa primaverom i nema nekog smisla, jer ne samo u milanu ni u drugim klubovima se ti momci ne izbore za mjesto u timu, pa onda godinama idu sa posudbe na posudbu i na kraju rijetko koji od njih uspije, milan ima barem 15-20 takvih igrača, a teško da će iko od njih zaigrati za prvi tim, a ako i zaigra to će biti neka epizodna uloga
@Devil
Abbiati,,Costacurta,Massaro,Massimo Oddo svi su oni nekad igrali za Monzu,a iz Milana su isli tamo na kaljenje,e ne znam sad kakva je situacija i odnos sa njima,evo ako nista onboviti saradnju sa njima mad amislim da su oni sad u 4 toj ligi.
Ima tu raznih opcija i mogucnosti samo treba izabrati najbolju
Abbiati,,Costacurta,Massaro,Massimo Oddo svi su oni nekad igrali za Monzu,a iz Milana su isli tamo na kaljenje,e ne znam sad kakva je situacija i odnos sa njima,evo ako nista onboviti saradnju sa njima mad amislim da su oni sad u 4 toj ligi.
Ima tu raznih opcija i mogucnosti samo treba izabrati najbolju

- senad_flamin
- Kontakt:
Samo se nadam da Allegri protiv Arsenala nece na beka staviti Zambrottu na "foru" iskustva u LP.. to bi bilo stvarno preglupo,a meni se cini da ce uradit tu glupost.
-RIVALDO-
- IlPrincipe
- Kontakt:
Boateng,Pato i Nesta neće igrati od prve minute 
Pitaj Boga na šta će nam vezni red lilčit

Pitaj Boga na šta će nam vezni red lilčit

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- sarajlija89
- Kontakt:
Sa igrom ko protiv Udinsea, nemate šta tražit...
Boateng reče, kako je iskustvo na strani Milana i slažem se, to bi mogao biti odlučujući faktor, ali Arsenal je mlada i poletna ekipa, naspram Milana...
Ne znam, teško je sad reći ko je favorit, ali blagu prednost Arsenalu dajem, s tim da mislim da bi od Ibre moglo najviše zavisiti kako će Milan proći u ovome dvomeču...
Boateng reče, kako je iskustvo na strani Milana i slažem se, to bi mogao biti odlučujući faktor, ali Arsenal je mlada i poletna ekipa, naspram Milana...
Ne znam, teško je sad reći ko je favorit, ali blagu prednost Arsenalu dajem, s tim da mislim da bi od Ibre moglo najviše zavisiti kako će Milan proći u ovome dvomeču...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
šta je sa suspenzijom ibre, žalili su se u milanu, ima li odgovora i eventualnog smanjenja kazne?
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
ako vas zanima za pata tj njegove povrede ima na goal.com dobar clanak o tome. Ispade da je on prebrz za svoje tijelo i da je to problem ali ce to moci prevazici kazu oni doktori.
- Bernabéu
- Kontakt:
Vrlo važan trio se vraća pred sutrašnji duel u CL (Nesta, Prince & Alex), al' me čudi zašto je MA odlučio u duel ući bez navedenih igrača? U medijima je najavljeno kako će ovi igrači čekat' priliku sa klupe, a vrlo dobro znamo kako ACM igra loše bez navedenih igrača. Očekujem protiv Arsenala goleadu i naravno, sretno Vam.
Por Qué? Yo no entiendo por qué.
- senad_flamin
- Kontakt:
Ni jedan od ta 3 igraca nije potpuno spreman,vjerovatno ce svi igrati protiv Cessene u Serie A sl. kolo...
-RIVALDO-
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.