A de ti meni reci, evo imamo sada kao bruku para. Sta treba, da sve zivo damo za stadion, da igraci nemaju plata i da odu i da onda tavorimo po sredini tabele al' zato na Stamford Bridgeu..VolimTz je napisao/la:Pa eto ovo ti je samo način da shvatiš o čemu se radi, i da ste mogli za razliku od velikog dijela BiH da uradite nešto od tog svog stadiona ali niste učinili ništa.tanzla je napisao/la:Fino ti kazem, postoje neke vise instance kojima se mozes zaliti, mi smo kriva adresa, i zivo nas zabole.VolimTz je napisao/la:
Hah, doskora se struja iz TE Tuzla Tuzlacima prodavala po 10 feninga a Aluminijumu po 4 feninga, naravno cijenu diktiraju gospoda iz Sa. To ne bi bio neki problem da se tim novcem ne finansiraju kroz sponzorstva tamo neki sahovski turniri i sranja po Sa. Ali eto vjerovatno je moja greška opet i nije to tako.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- zlaya_tm87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
Sta se desava sa Slobode Dite nije kriv BHT kriv je onaj glupan sto pravi jezero kad on nece da vam pomogne kako mozete ocekivati od nekog drugo pomoc 
Neznam sta se raspravljate za kompleksašima, jedan iz Tuzle drugi iz Zenice
i kao ukazuju na nesto, ja ne zelim ni da im odg. na postove iz principa, ovaj papan teski umjesto svakakvih kaze svakojakih
i sa njima da se raspravljam ??? to su Untermenschi za mene
Evo upravo Žujo na dnevniku TVS-a kaze kako ce se jos vise i intenzivirano pokrenuti pitanje izgradnje zapadne tribine, na potezu su vlasti da izdvoje jedan dio novca a jedan dio mi, sama izgradnja tribine trebala bi kostati oko 2.500.000 maraka i da je realno da se u skorije vrijeme krene sa izgradnjom
PS. neka se malo procisti tema, nek se voda pusti da g... odu
Evo upravo Žujo na dnevniku TVS-a kaze kako ce se jos vise i intenzivirano pokrenuti pitanje izgradnje zapadne tribine, na potezu su vlasti da izdvoje jedan dio novca a jedan dio mi, sama izgradnja tribine trebala bi kostati oko 2.500.000 maraka i da je realno da se u skorije vrijeme krene sa izgradnjom
PS. neka se malo procisti tema, nek se voda pusti da g... odu
Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'
-
old school
- Kontakt:
kao sto rekose na vijestima sad, mozda u ovome ima nesto i dobro,mozda se pocne graditi nesto..ne znam samo sto se prepirete vise,mi smo uvijek bili trn u oku svima jer smo najbolji,najjaci,najljepsi
,jaci od ratova,rezima i partija!
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
Kako bi ja ovo sve pobrisao ima tek pokoji post o Fk Željezničaru.... 
- Crni gavran
- Kontakt:
Evo i mene na vasoj temi. Vjerovatno znate da sam navijac Celika, jer sam dobio mnogo banova zbog svadje sa manijacima koji su dosli da provociraju na temi NK Celik Zenica.
Iskreno mi je zao to sto se desilo sa vasim stadionom, nemam zaista nista protiv Zelje, a imacu protiv svakog provokatora ne samo iz vasih nego i iz mojih redova, pa i svakih drugih.
Nadam se sto brzem oporavku Grbavice
[youtube][/youtube]
Iskreno mi je zao to sto se desilo sa vasim stadionom, nemam zaista nista protiv Zelje, a imacu protiv svakog provokatora ne samo iz vasih nego i iz mojih redova, pa i svakih drugih.
[youtube][/youtube]
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
-
neroazzuro
- Kontakt:
Dajte ba,ako ima neko malo bolje upucen oko planova za novu tribinu nek mi nacvrlja na privat,npr. DANDY, seyo ili neko sl. Te stvari me zivo zanimaju.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Koliki je sada kapacitet stadiona?
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
old school je napisao/la:kao sto rekose na vijestima sad, mozda u ovome ima nesto i dobro,mozda se pocne graditi nesto..ne znam samo sto se prepirete vise,mi smo uvijek bili trn u oku svima jer smo najbolji,najjaci,najljepsi,jaci od ratova,rezima i partija!
Kojeg kapaciteta je urušena tribina?
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
5-6 stotina mjestamozak je napisao/la:Kojeg kapaciteta je urušena tribina?
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Onog srednjeg.mozak je napisao/la:Kojeg kapaciteta je urušena tribina?
Fakat treba biti mozak i postaviti takvo pitanje.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
pitaj arhitekta iz gradaccamozak je napisao/la:Koliki je sada kapacitet stadiona?
NO PYRO NO PARTY
Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'
-
SemperFideliss
- Kontakt:
Jarane ima precih stvari nego zeljo u zivotu kao npr pare a mi pare nemamo niit ih ima drzava/kanton/opcina/ja/ti, treba nam najmanje 10 miliona za stadion da budu sve 4 tribine kao sjever a da bi se to postiglo treba uzorat citavu grbavicu,srusit jug,odnjet ovaj lim od svecane loze sa zapada i za to bi nam najmanje trebalo 2-3g i to ne samo grbavicu nego sad treba i skenderiju i ako bi se nasle pare vjeruj mi da bi se prije bilino obnavljalo jer imaju tamo sve nego nasa grbavica ili cak kosevo jer ovaj stadion je promasen slucaj...old school je napisao/la:kao sto rekose na vijestima sad, mozda u ovome ima nesto i dobro,mozda se pocne graditi nesto..ne znam samo sto se prepirete vise,mi smo uvijek bili trn u oku svima jer smo najbolji,najjaci,najljepsi,jaci od ratova,rezima i partija!
-
old school
- Kontakt:
ali ja sam uvjeren da ce ovoga puta biti nesto,prvo neki dan sastanak sa predstavnicima grada,kantona..sad im je cak ako smijem reci i prezentovano stanje na stadionu,znam da su ulaganja jako velika,a da su kod nas samo guzonje u vladi i u raznim ministarstvima,ali ja vjerujem u samo jedno ime,zbog njega se nadam da ce ovo sve konacno krenuti,IVICA OSIMSemperFideliss je napisao/la:Jarane ima precih stvari nego zeljo u zivotu kao npr pare a mi pare nemamo niit ih ima drzava/kanton/opcina/ja/ti, treba nam najmanje 10 miliona za stadion da budu sve 4 tribine kao sjever a da bi se to postiglo treba uzorat citavu grbavicu,srusit jug,odnjet ovaj lim od svecane loze sa zapada i za to bi nam najmanje trebalo 2-3g i to ne samo grbavicu nego sad treba i skenderiju i ako bi se nasle pare vjeruj mi da bi se prije bilino obnavljalo jer imaju tamo sve nego nasa grbavica ili cak kosevo jer ovaj stadion je promasen slucaj...old school je napisao/la:kao sto rekose na vijestima sad, mozda u ovome ima nesto i dobro,mozda se pocne graditi nesto..ne znam samo sto se prepirete vise,mi smo uvijek bili trn u oku svima jer smo najbolji,najjaci,najljepsi,jaci od ratova,rezima i partija!
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
One dvije zajedno imaju 543 stolice.anonimni je napisao/la:5-6 stotina mjestamozak je napisao/la:Kojeg kapaciteta je urušena tribina?
FKŽ !
zapadna tribina je improvizovana tribina, inace drvena, tu je loza u sredini.. a sa lijeve i desne strane od loze su tribine za navijace tacnije gledaoce, eh sada se srusio krov sa te desne tribine na kojoj ne vjerujem da ima vise od 200 stolica...TeaM87 je napisao/la:One dvije zajedno imaju 543 stolice.anonimni je napisao/la:5-6 stotina mjestamozak je napisao/la:Kojeg kapaciteta je urušena tribina?
Crni gavran je napisao/la:Evo i mene na vasoj temi. Vjerovatno znate da sam navijac Celika, jer sam dobio mnogo banova zbog svadje sa manijacima koji su dosli da provociraju na temi NK Celik Zenica.
[youtube][/youtube]
svaka ti dala rodjace
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Cijela zapadna tribina je svecana loža,a dio na sredini je VIP. loža, cinjenicu tome ide i cijena karte za zapad koja nikada nije ispod 15KM a max. 25KM (derbiji), a slazem se da nije bilo vise od 200. stolica mozda cak i manje ...zapadna tribina je improvizovana tribina, inace drvena, tu je loza u sredini.. a sa lijeve i desne strane od loze su tribine za navijace tacnije gledaoce, eh sada se srusio krov sa te desne tribine na kojoj ne vjerujem da ima vise od 200 stolica...