Manchester City FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Manchester City FC
Joe Hart definitivno najbolji golman u EPL trenutno. 

you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
cestitke @tevezito na pobjedi, izvuce vas hart na kraju
, iako ste vecinu vremena kontrolisali tekmu i imali posjed, villa najopasnija iz prekida, lescott i hart igraci tekme za mene, aguero i nije bio nesto raspolozen, a silva je solidno odigrao...igru brisi, a bodove pisi sto kazu 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
bez premca, daleko najboljihanniz je napisao/la:Joe Hart definitivno najbolji golman u EPL trenutno.

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Najbitnija je pobjeda i na ovakvim utakmicama se osvaja titula.Igra nije bila zadovoljavajuca.Na kraju je Hart spasio City i mislim da je otkloni sve sumnje ko je broj 1 na otoku.Lescott sta reci usao covjek u klub odbrambenih igraca koji su postigli 20 i vise golova u EPL.sada slijedi Euroliga i mec sa Portom.A u prvenstvu dolaze davljenici Bolton i Blackburn te gostovanje kod Swansea super raspored.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
Hart je po meni No.1 u evropi!!! city odlican danas, kontrola utakmice mada je losom igrom johnsona u napadu malo falio nasri ali rezultat je bitan
4-IN-A-ROW
- majestic24
- Kontakt:
Cestitke za pobjedu
Gledao sam utakmicu do gola lescota,vise mi se nije dalo. Nije ni City briljirao,al definitivno su zasluzili pobjedu (do gola sam gledao). Villa nije mogla preci centar kako treba. Citavo vrijeme su se branili sto je bilo glupo za ovako osakacen city.
Gledao sam utakmicu do gola lescota,vise mi se nije dalo. Nije ni City briljirao,al definitivno su zasluzili pobjedu (do gola sam gledao). Villa nije mogla preci centar kako treba. Citavo vrijeme su se branili sto je bilo glupo za ovako osakacen city.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
dobro, u europi bi se dalo raspravljat da li je najbolji, ali na ostrvu svakako jesteemir_ je napisao/la:Hart je po meni No.1 u evropi!!! city odlican danas, kontrola utakmice mada je losom igrom johnsona u napadu malo falio nasri ali rezultat je bitan

________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Veoma vazna utakmica i na kraju pobjeda Citya,pobjeda za titulu,jer se u ovakvim utakmicama gubi i dobija titula! City je imao posjed lopte,ali nije imao neke sanse,ustvari skoro nikakve sanse u toku utakmice i to je problem! Dzeko presjedio utakmicu na klupi ,ocito ga zeli Mancini u Portu,mada je Mancini realno najslabija karika u ovoj ekipi!
Sutra se vracaju braca Toure,i City ce s njima biti jaci 30 %! naredne tri utakmice ce vjerovatno dobiti sa ubjeldjivom gol razlikom,dok United u tom periodu igra 3 veoma teske utakmice,pogotovo naredna dva gostovanja protic Norvica i Totenhema,to je prilika Cityu da se odvoji na nekih 6-7 bodova i samim tim ozvanici dugo ocekivanu titulu! mada ponavljam jos jednom,mene danasnja igra Citya uopste ne raduje i mislim da United trenutno igra mnogo bolje i ljepse!
Sutra se vracaju braca Toure,i City ce s njima biti jaci 30 %! naredne tri utakmice ce vjerovatno dobiti sa ubjeldjivom gol razlikom,dok United u tom periodu igra 3 veoma teske utakmice,pogotovo naredna dva gostovanja protic Norvica i Totenhema,to je prilika Cityu da se odvoji na nekih 6-7 bodova i samim tim ozvanici dugo ocekivanu titulu! mada ponavljam jos jednom,mene danasnja igra Citya uopste ne raduje i mislim da United trenutno igra mnogo bolje i ljepse!
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Važna utakmica za City i pobjeda.Do kraja ima još 13 utakmica ,a s obzirom da City dočekuje United ,mislim da Građani osvajaju.No ,ako se ne varam ,oni imaju gostovanje Arsenalu,a United Tottenhamu.
Bit će gusto ,no kao što Tevezito reče,titule se osvajaju upravo na ovim mečevima.
Bit će gusto ,no kao što Tevezito reče,titule se osvajaju upravo na ovim mečevima.
You'll never walk alone.
Cestitke za iskrene fanove citya, utakmicu nisam gledao jer se nije imalo sta ni vidjet losha vila ove sezone je docekala da ne smije napast nijednog protivnika a u proslim sezonama su ulijevali strah u kosti svima na vila parku, no vremena se mjenjaju. svi koji tvrde da je ovdje prica gotova grdno se varaju 39 bodova je u igri i city do kraja nema nimalo laksi raspored, istina ima tu utakmicu kuci sa unitedom al ko moze garantovat da tu untied nece uzet 3 boda ili da nece uzet minimalno bod no otom potom.
mrtva trka se vodi i united i city u narednom periodu ce bit znatno jaci i to ce dat dodatnu draz ovoj izuzetno zanimljivoj trci za sampiona. tu je i ta evropa liga koja ce sasvim sigurno stvorit probleme i jednima i drugima prvenstveno zbog termina odigravanja.
mrtva trka se vodi i united i city u narednom periodu ce bit znatno jaci i to ce dat dodatnu draz ovoj izuzetno zanimljivoj trci za sampiona. tu je i ta evropa liga koja ce sasvim sigurno stvorit probleme i jednima i drugima prvenstveno zbog termina odigravanja.
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Ryan Giggs je odigrao više utakmica u Premier Ligi (589) nego Manchester City (568)

Rođen s tobom da budem
Naredne 2 utakmice United ima veoma teska gostovanja Norvicu i Totenhemu,dok City docekuje na domacem terenu 2 relativno lose ekipe..i to je prilika da se fino odljepe od Uniteda! pogotovo sto se sada vracaju Baloteli i braca Toure! a svi znamo koliko oni znace Cityu,pogotovo YAYA....
Neočekivan obrt izgleda sledi u sapunici zvanoj Tevez.
Posle poziva italijanskog trenera upućenog Karlosu Tevezu da se vrati u Mančester Siti, izgleda da je Argentinac spreman da prihvati „ruku pomirenja“ i zakopa ratne sekire sa svojim poslodavcima.
„Tevez želi da se vrati u igru i radi ono što najbolje radi.“
„Trener Manćini je otvorio vrata i verujem da je Tevez spreman za razgovor. Karlos želi da igra za Mančester Siti, želi da učestvuje u pohodu ekipe na titulu u Premijer Ligi. Osim toga, on je pre ove čitave situacije bio najbolji strelac ekipe.“ istakao je Tevezov savetnik Mekarti.
On otkriva da će Tevez već sutra stići u Mančester, gde će razgovarati sa italijanskim trenerom i, ako sve bude u redu, krenuti sa treninzima i povratkom u staru, prepoznatljivu formu.
Posle poziva italijanskog trenera upućenog Karlosu Tevezu da se vrati u Mančester Siti, izgleda da je Argentinac spreman da prihvati „ruku pomirenja“ i zakopa ratne sekire sa svojim poslodavcima.
„Tevez želi da se vrati u igru i radi ono što najbolje radi.“
„Trener Manćini je otvorio vrata i verujem da je Tevez spreman za razgovor. Karlos želi da igra za Mančester Siti, želi da učestvuje u pohodu ekipe na titulu u Premijer Ligi. Osim toga, on je pre ove čitave situacije bio najbolji strelac ekipe.“ istakao je Tevezov savetnik Mekarti.
On otkriva da će Tevez već sutra stići u Mančester, gde će razgovarati sa italijanskim trenerom i, ako sve bude u redu, krenuti sa treninzima i povratkom u staru, prepoznatljivu formu.
koja je ovo poruka ostalim igračima city-a ... wtf ?
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
Vrijednost tima Man.City je porasla na 410.000.000 £ (467.000.000 €) , a zadnja cijena je bila negdje oko 430.000.000€ , oprostite ako sam fulio 

onda je trebao i džeku izbaciti nakon onog protiv bayerna? balotelli je trebao 15 puta do sad biti izbačen?seha je napisao/la:koja je ovo poruka ostalim igračima city-a ... wtf ?
U 6 sati press-konferencija Carlosa Teveza bit ce zanimljivo to pogledati.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
Kad su to Džeko i Balo odbili uci , pa onda mjesecima pricali protiv još vlastitog kluba?dzonvejn je napisao/la:onda je trebao i džeku izbaciti nakon onog protiv bayerna? balotelli je trebao 15 puta do sad biti izbačen?seha je napisao/la:koja je ovo poruka ostalim igračima city-a ... wtf ?
Mislim da je Mancini napravio dobru stvar sto je vratio Teveza,ipak je to jedan od najboljih svjetskih igraca,sigurno mu nece trebati puno da udje u svoju pravu formu,i vjerujem da ce Cityu biti od velike pomoci u nastavku prvenstva i u EL! on je konkurencija ustvari Agueru a ne Dzeki,jer se on smjenjuje sa Balotelijem...kakve ce samo City imati napadace,Tevez,Aguero,Dzeko,Baloteli,najbolji napadacki kvartet na svijetu definitivno! mislim da ce sada Tevez biti vise timski igrac i to bi moglo preporoditi ovaj City! znaci vracaju se braca Toure,YAYA i Kolo,Tevez i Baloteli,hm ako sve bude bez nekih incidenata ovo bi moglo biti presudno u osvajanju titule!
Trenutno korisnika/ca: Poligon10, Quartararo, UnitedWA i 17 gostiju.