Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Odlican post.PotpisujemBertrand je napisao/la:Uh, koja s.ranja se izdešavaše. Nakon što su i Suarez i Kenny tvrdili jedno, danas su prešli na potpuno drugu stranu, očito primorani od ljudi "sa vrha". Henry se sigurno čuo sa Ayreom i pritisnuo ih da stanu na stranu FA i kompanije kako ne bi bilo većih problema.
Mnogo mi je krivo jer se trebao zauzeti stav koji se koristi od samog početka ovog incidenta i boriti se za neku istinu. Ovako, izgleda da smo se jednostavno predali i tako okrenuli leđa Suarezu rekavši mu da se mora izviniti bez obzira koja je prava istina umjesto da je klub potpuno stao iza svog igrača, bez obzira na sankcije.
Ako je Suarezu naređeno da se izvini, a jeste, to je barem očigledno, onda se možemo polako početi pozdravljati sa njim. Hem je već izgubio ugled u Engleskoj, hem klub nije stao iza njega. Naravno, postoji i opcija da je ovo samo da se zamažu oči FAu i da se jednostavno završi sa cijelom ovom farsom kako bi se u barem nekom miru ušlo u nastavak sezone te da je klub i dalje iza njega. Liči mi da je ovo ipak naprije.
Sa prvim dijelom posta se potpuno slazem. Sto se tice ovog "oprastanja" od Suareza, meni je to besmisleno. Sasvim je prirodno da je klubu bitan ugled koji je poremecen Suarezovim incidentom i ako ima imalo mozga, on ce to shvatiti. Meni samo smetaju ove isprike, jer su i Suarez i Dalglish zauzeli jedan stav, a sutradan drugi....Bertrand je napisao/la:Uh, koja s.ranja se izdešavaše. Nakon što su i Suarez i Kenny tvrdili jedno, danas su prešli na potpuno drugu stranu, očito primorani od ljudi "sa vrha". Henry se sigurno čuo sa Ayreom i pritisnuo ih da stanu na stranu FA i kompanije kako ne bi bilo većih problema.
Mnogo mi je krivo jer se trebao zauzeti stav koji se koristi od samog početka ovog incidenta i boriti se za neku istinu. Ovako, izgleda da smo se jednostavno predali i tako okrenuli leđa Suarezu rekavši mu da se mora izviniti bez obzira koja je prava istina umjesto da je klub potpuno stao iza svog igrača, bez obzira na sankcije.
Ako je Suarezu naređeno da se izvini, a jeste, to je barem očigledno, onda se možemo polako početi pozdravljati sa njim. Hem je već izgubio ugled u Engleskoj, hem klub nije stao iza njega. Naravno, postoji i opcija da je ovo samo da se zamažu oči FAu i da se jednostavno završi sa cijelom ovom farsom kako bi se u barem nekom miru ušlo u nastavak sezone te da je klub i dalje iza njega. Liči mi da je ovo ipak naprije.
Treba razdvojiti ono sto se prije desilo i ono sto se desilo u subotu, iako je to povezano, jer sto se tice onog od prije klub je i dalje na njegovoj strani, kao i navijaci, i uvijek ce biti, a zna se zbog cega...Bertrand je napisao/la:Uh, koja s.ranja se izdešavaše. Nakon što su i Suarez i Kenny tvrdili jedno, danas su prešli na potpuno drugu stranu, očito primorani od ljudi "sa vrha". Henry se sigurno čuo sa Ayreom i pritisnuo ih da stanu na stranu FA i kompanije kako ne bi bilo većih problema.
the sunmoj uzor-S.G je napisao/la:"Za buran kraj derbija pobrinuo se rezervni napadač Liverpoola Craig Bellamy. Kad su se igrači zaputili u svlačionice nakon utakmice Bellamy se sukobio sa šefom osiguranja na Old Traffordu. Opet su morali reagirati zaštitari. "
Upravo procitah. Kako mi je samo ovo promaklo![]()
![]()
Citam i izgleda da je neko od nasih pljunuo De Geu![]()
Yebo majku,oni nisu normalni..
A da li se zna nesto vise o onom incidentu koji je izbio nakon I poluvremena u tunelu ??
Ne znam da li se od njih prenosi ovaj text,ali ja tu nisam procitaoYNWA je napisao/la:the sunmoj uzor-S.G je napisao/la:"Za buran kraj derbija pobrinuo se rezervni napadač Liverpoola Craig Bellamy. Kad su se igrači zaputili u svlačionice nakon utakmice Bellamy se sukobio sa šefom osiguranja na Old Traffordu. Opet su morali reagirati zaštitari. "
![]()
A da li se zna nesto vise o onom incidentu koji je izbio nakon I poluvremena u tunelu ??
Ma od ovog se sad pravi farsa. Eto, to za Bellamya je meni sasvim nebitno, k'o da se posvadjao sa revizorom u busu, ali se od toga pravi scena zato sto LFC trenutno ima losu reputaciju i sad mediji, uvijek zeljni losih stvari, jedva cekaju da nadju jos koji trac. Meni je OK da oni svi slozno podrzavaju timskog igraca, ali, ja bi radije da oni na terenu igraju slozno, a ne da prave kikseve kao da prvi put igraju jedni s drugima...Znaci, nek se okane rijeci, sukoba i slicnog i nek se pokazu rezultatima, jedino tako mogu usutkati zle jezike...Mada, meni ti zli jezici nisu bitni, ali ocito sponzorima i vlasnicima jesu....moj uzor-S.G je napisao/la:"Za buran kraj derbija pobrinuo se rezervni napadač Liverpoola Craig Bellamy. Kad su se igrači zaputili u svlačionice nakon utakmice Bellamy se sukobio sa šefom osiguranja na Old Traffordu. Opet su morali reagirati zaštitari. "
![]()
Izvor?hanniz je napisao/la:Jel' istina da igramo odloženu utakmicu protiv Evertona 29og juna?Mjesec dana poslije završetka premier lige.
http://uk.eurosport.yahoo.com/football/ ... 54193.html" onclick="window.open(this.href);return false;Shanks je napisao/la:Izvor?hanniz je napisao/la:Jel' istina da igramo odloženu utakmicu protiv Evertona 29og juna?Mjesec dana poslije završetka premier lige.
ja sam cuo da ce prvenstvo biti odlozeno dok se ne odigra ta utakmicaMonolog je napisao/la:Da, igraće se utakmica za vrijeme Evropskog Prvenstva.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.