Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

ahmic
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la ahmic » 13 feb 2012, 11:03

Ma joj SPAHA se mlati gdje stigne...Samo brate dragi isto dva horoza,ako vec zagudi nek se pomalti ko insan a ne samo ceprkat..
Realno ljudi,nije to dobra odlika,nas je ali. . .

BoBo89
Kontakt:

Post Postao/la BoBo89 » 13 feb 2012, 11:05

Emir Spahic je izabran u najbolju momcad spanjolske lige, ako se izuzmu Barcelon i Real, i to je cinjenica. Zato mi nije jasno kako ovaj "moderator" moze lupati ovakve gluposti o tome kako se radi o prosjecnom igracu. Ako je lik medju najboljih 6 stopera u drugoj najjacoj ligi na svijetu, on moze bit sve samo ne prosjecan!

neroazzurni
Kontakt:

Post Postao/la neroazzurni » 13 feb 2012, 11:19

BoBo89 je napisao/la:Emir Spahic je izabran u najbolju momcad spanjolske lige, ako se izuzmu Barcelon i Real, i to je cinjenica. Zato mi nije jasno kako ovaj "moderator" moze lupati ovakve gluposti o tome kako se radi o prosjecnom igracu. Ako je lik medju najboljih 6 stopera u drugoj najjacoj ligi na svijetu, on moze bit sve samo ne prosjecan!
pa ne voli ga jer Spaha ne voli nesto posebno Zelju
ne voli ga jer Spaha preferira da repka igra u Zenici
ne voli ga jer se Spaha grohotom nasmijao kad je cuo pricu o Amaru kao mogucem selektoru
:roll:
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 13 feb 2012, 11:21

aleksandar_veliki je napisao/la:Od 24 primljena gola Spahini je oko desetak, to su cinjenice. Hajde malo proguglajte i dobro pogledajte reakcije kapitena lavljeg srca kod golova koje prima Sevilla. Ustvari, prati li iko od vas Sevillu. Imam neki osjecaj da ce ih krenuti bez Spahe, bas kao i Montpellier :lol:

Skontali smo te, da nema Spahica u timu Sevilje oni bi bili 2-3 na tabeli! Kad odluce da osvoje ligu Spahica ce ili prodat ili suspendovat.
RIP SALE VILENJAK

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 13 feb 2012, 11:22

aleksandar_veliki je napisao/la:Od 24 primljena gola Spahini je oko desetak, to su cinjenice. Hajde malo proguglajte i dobro pogledajte reakcije kapitena lavljeg srca kod golova koje prima Sevilla. Ustvari, prati li iko od vas Sevillu. Imam neki osjecaj da ce ih krenuti bez Spahe, bas kao i Montpellier :lol:
Pa nece sigurno Vedad ili Edin ili mozda Canute biti kriv za primljeni gol.Sta mislis zasto?
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 13 feb 2012, 11:26

On je svoj prgavi karakter već nekoliko puta pokazao, od pljuvanja Salihamidžića dok je bio u repki do ovih klubskih trzavica.

Sad ako je Sevilla iole ozbiljan klub Spahić bi trebao biti kažnjen, znamo kako je Montpellier to riješio.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

djokica
Kontakt:

Post Postao/la djokica » 13 feb 2012, 11:33

Saurman je napisao/la:
On je svoj prgavi karakter već nekoliko puta pokazao, od pljuvanja Salihamidžića dok je bio u repki do ovih klubskih trzavica.

Sad ako je Sevilla iole ozbiljan klub Spahić bi trebao biti kažnjen, znamo kako je Montpellier to riješio.
Ja mislim da je Spaha trebao sutiti ko picka kad mu je cilanac uletio klizeci sa obje noge, pa je trebao sutiti ko picka kad mu je Marin psovao majku, isto tako kad su a navijaci napali na parkingu. Svi ovi koji ga pljuju na forumu bi rekli "Joj Spahe pizde, ne moze on biti kapiten kad nema muda da se potuce". On i jeste kapiten zato sto ima muda, zato sto neda nikome da ga ponizava, ne da n sebe i na svoje suigrace, a Boga mi je kapiten zato sto je spreman i suigrace da postroji i da im kaze sto zasluzuju. Ne daj Spaha na sebe, ko im **** mamu
FKS❤️1946

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 13 feb 2012, 11:41

djokica je napisao/la:
Saurman je napisao/la:

Ja mislim da je Spaha trebao sutiti ko picka kad mu je cilanac uletio klizeci sa obje noge, pa je trebao sutiti ko picka kad mu je Marin psovao majku, isto tako kad su a navijaci napali na parkingu. Svi ovi koji ga pljuju na forumu bi rekli "Joj Spahe pizde, ne moze on biti kapiten kad nema muda da se potuce". On i jeste kapiten zato sto ima muda, zato sto neda nikome da ga ponizava, ne da n sebe i na svoje suigrace, a Boga mi je kapiten zato sto je spreman i suigrace da postroji i da im kaze sto zasluzuju. Ne daj Spaha na sebe, ko im **** mamu
Kad si već zaredao sa "zar je trebao" ja bi dodao zar je trebao onako se ponašati prema Salihamidžiću i otjerati ga iz reprezentacije.

Zar je trebao praviti penal nad Nasrijem iako je loptu već imao u nogama.

Zar je trebao ovako nešto uraditi i dobiti kaznu koja je rekordna u Francuskoj, je li se ovako predstavlja BiH.
[youtube][/youtube]

djokica
Kontakt:

Post Postao/la djokica » 13 feb 2012, 11:43

Jos nesto, ja sam ocekivao od nekih "objektivnih" ovdje, da kazu da Spaha ne moze u reprezentaciju zato sto mu je trener smijenjen. Sta ce on, eto vidis smjenili mu trenera, ne moze on biti kapiten!!! Sta ce on, nije proglasen za najboljeg u Spaniji, bolji su od njega ovi iz Reala i Barcelone, ne moze on biti kapiten...
A najbolji su ovi "moderatori" i slicni objektivni koji sve gledaju samo sa jedne stranr, a pozivaju na obektivnost. Daj bolan prestanite "voziti fijaker", prosirite vidike malo i budite objektivni
FKS❤️1946

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 13 feb 2012, 11:44

aleksandar_veliki je napisao/la:
RKO je napisao/la:

Skontali smo te, da nema Spahica u timu Sevilje oni bi bili 2-3 na tabeli! Kad odluce da osvoje ligu Spahica ce ili prodat ili suspendovat.
Posto je ovdje veoma tesko natjerati nekog da ne razmislja srcem, da se batali emocija, ja bi postavio samo jedno pitanje, pa ako se moze iskreno odgovoriti odlicno, ako ne, opet valja. Podrzavate li ovakvo ponasanje kapitena naseg nacionalnog tima (ime je nebitno). Dakle, kratko i jasno smatrate li da se kapiten jedne reprezentacije smije ovako ponasati. Uzet cemo samo ispade u Francuskoj i ova dva u Španiji, postrojavanje u avionu i slicno za neki drugi put ostavljamo.
Tip je takav od kad zna za sebe.To isto znaju ekipe koje ga uzimaju kao i nas strucni stab.
E sad toliku lovu za njega dati jer mu plata sigurno nije kao Zebi ili Besliji.Znaci da pored loseg ima neka i druga,bolja strana koji takvi kao ti ili jos par pojedinaca nece nikada uociti a mozda ni tada.
@Saurman nemoj samo ti o fer plejasu.Navijas za tim koji je do jucer imao teskog mesara i paksua onog Holandjanina.Zato ni jedne.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

djokica
Kontakt:

Post Postao/la djokica » 13 feb 2012, 11:46

Sad ako je Sevilla iole ozbiljan klub Spahić bi trebao biti kažnjen, znamo kako je Montpellier to riješio.[/quote]

Ja mislim da je Spaha trebao sutiti ko picka kad mu je cilanac uletio klizeci sa obje noge, pa je trebao sutiti ko picka kad mu je Marin psovao majku, isto tako kad su a navijaci napali na parkingu. Svi ovi koji ga pljuju na forumu bi rekli "Joj Spahe pizde, ne moze on biti kapiten kad nema muda da se potuce". On i jeste kapiten zato sto ima muda, zato sto neda nikome da ga ponizava, ne da n sebe i na svoje suigrace, a Boga mi je kapiten zato sto je spreman i suigrace da postroji i da im kaze sto zasluzuju. Ne daj Spaha na sebe, ko im **** mamu[/quote]

Kad si već zaredao sa "zar je trebao" ja bi dodao zar je trebao onako se ponašati prema Salihamidžiću i otjerati ga iz reprezentacije.

Zar je trebao praviti penal nad Nasrijem iako je loptu već imao u nogama.

Zar je trebao ovako nešto uraditi i dobiti kaznu koja je rekordna u Francuskoj, je li se ovako predstavlja BiH.
[youtube][/youtube][/quote]

Za Hasana ne znam, penal na Nasriju nije bio i to mu ne mozes uzeti za zlo. A ovo u Francuskoj je njegov izbor. On zna sto je to radio i zasto je htio da ide iz Monpeljea.
Izgleda da vise mi brinemo o njegovoj karijeri nego on sam.
FKS❤️1946

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 13 feb 2012, 11:50

harishp je napisao/la:
@Saurman nemoj samo ti o fer plejasu.Navijas za tim koji je do jucer imao teskog mesara i paksua onog Holandjanina.Zato ni jedne.
To što je on igrao za FCB ne umanjuje činjenicu da je prgav igrač i uopšte ga nisam branio.

Svi znamo ko je Spahić kao igrač a i kao čovjek.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 13 feb 2012, 11:54

Boljeg nemamo, ovo ponasanje u klubu sigurno nije ok, ali i nije kako ga neki ovdje predstavljaju, ali eto, neki bi voljeli vidjeti tandem Pandza - Mravac, a mogao bi Baljic takodje, a sto ne bi onda ni Torlak, ako mogu ova trojica ...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 13 feb 2012, 11:55

Saurman je napisao/la:
harishp je napisao/la:
To što je on igrao za FCB ne umanjuje činjenicu da je prgav igrač i uopšte ga nisam branio.

Znamo,kamo srece da imamo vise Spahica
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 13 feb 2012, 11:57

Ja bih rekao, nazalost, nemamo boljeg, da imamo sigurno bi igrali na EPu.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 13 feb 2012, 11:59

Edo_77 je napisao/la:Ja bih rekao, nazalost, nemamo boljeg, da imamo sigurno bi igrali na EPu.
Ima i Srbija nikad bolji defanzivni red,ne jednog vec cetvoricu a mozda i vise,i sta bi???????????
Estonija koju smo mi preslusali sa 7-0 ih dere u po Beograda.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 13 feb 2012, 12:05

harishp je napisao/la:
Saurman je napisao/la:
harishp je napisao/la:

Znamo,kamo srece da imamo vise Spahica
I ovaj jedan je dovoljan da nas ukopa,ne prizivaj njemu slične živ bio.

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 13 feb 2012, 12:10

harishp je napisao/la:
Edo_77 je napisao/la:Ja bih rekao, nazalost, nemamo boljeg, da imamo sigurno bi igrali na EPu.
Ima i Srbija nikad bolji defanzivni red,ne jednog vec cetvoricu a mozda i vise,i sta bi???????????
Estonija koju smo mi preslusali sa 7-0 ih dere u po Beograda.
Neznam zasto se Srbija odjednom pominje u ovom slucaju. Ali ok, imaju oni defanzivu na papiru, al to je sve, sredine i napada nemaju ni na papiru ni u praksi, tako da i ne cude njihovi poslednji rezultati jer nisu dobri?

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 13 feb 2012, 12:11

aleksandar_veliki je napisao/la:
ramiral je napisao/la:Najbolje da upravi Seville pošaljete kopije djela velikih grčkih mislilaca kao i renesansnih umjetnika neka to malo proučava.
'ta će se šupat' na treninzima i đe
nema toga, to je nekulturno, necivilizirano, neadekvatno i neprimjereno ponašanje...
bezobraznik i hohštapler jedan, on će se gužvat' na treningu, nije ga stid...

e moji moralisti...

Edit: Phil Jackson šamara Shaquillea na treningu, Roy Keane redovno se mlatio, Fergie razbije glavu jednoj zvijezdi svoga tima, Mathaeus i Tarnat se ''pokolju'' na treningu, Davids i Montero na pripremnoj tekmi se ''pošoraju''... i nikom ništa...
poslije se pruži ruka, popije piće, klub te kazni i to je to...

...e moji moralisti...

I sta nas boli uvo za gore nabrojanim, ovdje diskutujemo o kapitenu nase reprezentacije, koji svaka dva mjeseca mora napraviti pizdariju. Covjek su u veoma kratkom periodu posora sa navijacima i sa saigracem i naravno posto je on kapiten moramo mu ovdje gladiti jaja. Jednostavno je, Pape mu treba oduzeti traku, upozoriti ga i zavrsena prica. On je kapiten nacionalnog tima i na terenu i izvan njega.
Da si pažljivije pročitao skontao bi da niko nikom ''ne gladi jaja''. Stvari koje se redovito dešavaju na sportskim terenima. U zavisnosti od temperamenta i ponašanja igrača. Ne možeš uvijek očekivati da neko podnosi uvrede na ''fin i kulturan'' način.
I on je samo čovjek od krvi i mesa, jedan veliki Zidane nije bio pošteđen toga a i dalje slovi kao jedan od najvećih u svijetu fudbala.
Ja ću ti odgovoriti jarane, ne treba mu uzeti kapitensku traku, ''šoranje'' i nesuglasice su normalni na terenu, on nije jedan od najboljih stopera u Evropi, on je jedan prosječan stoper ali nažalost jedini kojeg imamo.
Upozorenja ne piju vode, sugestija je dobra i poželjna ali diskreditovati ga zbog toga i poduzimati radikalne mjere ... :?: Ma daj.
Što više čitam tvoje postove više mi se čini da poznaješ fucu samo ''sa sećije'' odakle je najlakše pametovati @Aco
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 13 feb 2012, 12:12

Cuj otjerao sa EP.I Sasa Matic bi se zakleo da ono nije penal.
@Edo sve sto si imao dobro u kvalifikacijama to je momacki grijalo klupu u timovima.
Dozivate djavola da nam i baraz bude pusti san.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 13 feb 2012, 12:14, ukupno mijenjano 2 puta.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beduin, CAGarfia, HariTz i 34 gosta.