Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

anonymousHD
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la anonymousHD » 12 feb 2012, 23:53

Ronaldo je životinja! 6 hattrick ove sezone! Kapa dole! Idemo dalje! Titula još nije osvojena iako je 10 bodova prednosti, idemo daje gazit! ;)

MARCELO
Kontakt:

Post Postao/la MARCELO » 12 feb 2012, 23:55

Odlicna utakmica :D :D Mada sam iskreno ocekivao vise golova u 2. poluvremenu :)
Svi su bili odlicni sto se tice ofanzive,u odbrani pomalo zabrinjavajuce.
Drago mi je sto je Kone dao gol jer je stvarno zasluzio.Odigro je bas dobro,nekoliko puta se sam izbori za loptu medju trojicom nasih,brz i borben,ne voli i ne pada na svaki kontakt a to je ono sto mi se najvise svidja kod njega.

Meni se licno vise svidja formacija s jednim napadacem(uslovno receno),ali eto i ovako igramo jednako dobro.
Steta za onu sansu Ozila :o i one prilike Ronalda i Benza.
Ramos nepotrebno komplikuje,igra pregrubo u cistim situacijama i nije mi bas najsigurniji u ovim zadnjim mecevima.Pomalo zapostavlja "fair-play" u duelima.
Arbeloa,solidan,kao i uvijek,ali onaj zuti na kraju :shock: Ja stvarno nezz sta je on mislio,apsolutno nepotrebno.

Sad jos jedan mec kod kuce,i ,da opet napisem,nadam se da necemo primiti gol ;)
Sretno zmajevi!!

Ad0

Post Postao/la Ad0 » 12 feb 2012, 23:57

Slavite :D uzet cete titulu iskljucivo jer je Barca gubila a ne sto ste bolji :lol: :lol: :lol: ! To vam je jedino i ostalo :D ligu sampiona naravno necete osvojiti!bye bye :lol: :lol: :lol: VISCA BARCA
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!

Limuntos
Kontakt:

Post Postao/la Limuntos » 12 feb 2012, 23:58

Ad0 je napisao/la:Slavite :D uzet cete titulu iskljucivo jer je Barca gubila a ne sto ste bolji :lol: :lol: :lol: ! To vam je jedino i ostalo :D ligu sampiona naravno necete osvojiti!bye bye :lol: :lol: :lol: VISCA BARCA
jao gluposti, braco mila...i ja se maloprije pokenj'o jer sam tako htio, a ne zato sto sam se najeo ko deva...
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 13 feb 2012, 00:00

Ad0 je napisao/la:uzet cete titulu iskljucivo jer je Barca gubila a ne sto ste bolji
zapisati.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 13 feb 2012, 00:01

StevieM je napisao/la:Cudna utakmica, kako ovaj Real nema motivacije uvijek prvi prime go :D
Odlicna predstava Reala, steta za one sanse Ronalda, Benzeme i Ozila. Ronaldo eto konacno zabio jedan go a da nije iz penala il iz peterca, Higuain nema sta trazit pored van Persija iduce sezone :lol: Ramos mesar kako smo i navikli, a ni gesta trenera protivnicke ekipe nije za pohvalit. A koju je Mourinho posluku htio porat s onom reakcijom kod Benzovog gola? :lol: To je to, na Cibelesu se ce se proslavit bar titula Lige, a ni sanse za CL nisu male...
Za tog Higuaina bi oni Madridjani tele zaklali, jbg ima nesto i u tom madridismu duhu, nije sve u kvalitetu.

A utakmica? Klasicna Bernabeu predstava.
Ad0 je napisao/la:Slavite :D uzet cete titulu iskljucivo jer je Barca gubila a ne sto ste bolji :lol: :lol: :lol: ! To vam je jedino i ostalo :D ligu sampiona naravno necete osvojiti!bye bye :lol: :lol: :lol: VISCA BARCA
Ali ako Barca gubi, a Real dobija zar je bolja ekipa ona koja gubi a ne ona koja dobija?
Lazi sebe, pomoci ce.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

URL
Kontakt:

Post Postao/la URL » 13 feb 2012, 00:01

:lol: :lol: kmeeeeeeeee kmeeeeeeeee, ko kaze :lol: djeco draga.

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 13 feb 2012, 00:02

Ronaldooooooooooooo
Postovanje treba zaraditi.

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 13 feb 2012, 00:03

I onda ti ja skontam kako, ako ništa moj svijet ne bi mogao funkcionisati bez ovog' tvog' posta :o

Vaša vidovitosti, vidite li dal' ću imat' redovnu stolicu narednih dana ?

Ja znam da ti hoćeš, ako nastaviš ovako da izvineš na izrazu srat' :oops:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 13 feb 2012, 00:04

Cestitke Realu, ja mislim da je titula osvojena. 10 bodova je previse....

Ali je brate nije isto slaviti ako te Barca ponizava zadnjih 5 godina, a pogotovo ove godine kad ce Real osvojiti a nece dobiti Barcu.
Titula ne moze obrisati zvizduke na SB kad Barca razvaljuje Reala. Ako ne znate, to se zove PONOS.

Ali ok, liga se dobija na malim utakmicama, sto Real ove godine radi bolje, a u Barci kao da nema motiva.

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 13 feb 2012, 00:05

FKKrajina je napisao/la:Cestitke Realu, ja mislim da je titula osvojena. 10 bodova je previse....

Ali je brate nije isto slaviti ako te Barca ponizava zadnjih 5 godina, a pogotovo ove godine kad ce Real osvojiti a nece dobiti Barcu.
Titula ne moze obrisati zvizduke na SB kad Barca razvaljuje Reala. Ako ne znate, to se zove PONOS.

Ali ok, liga se dobija na malim utakmicama, sto Real ove godine radi bolje, a u Barci kao da nema motiva.
Te prica ostavite maloj djeci za laku noc. Titula je titula ;)
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 13 feb 2012, 00:08

Raul7 je napisao/la:
FKKrajina je napisao/la:Cestitke Realu, ja mislim da je titula osvojena. 10 bodova je previse....

Nisu to price za malu djecu. To su cinjenice....Barca Reala ponizava zadnjih 4-5 godina, kako je dosao Guardiola, cak je i SB naveden kao drugi domaci teren za Barcu, jer kad igraju te dvije ekipe na SB navijaci Reala cesce daju aplauz Barci nego Realu.:P Sjetimo se Ronaldinha samo ;)

Ali kazem, titula prvaka zasluzena zbog malih utakmica u kojima Barca izgleda nema motiva uopste. A cim dodje vaznija utakmica, npr Real, tu pokazuju dominaciju.
Nemoj biti slijep kraj zdravih ociju.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 13 feb 2012, 00:10

Sto nemaju motivacija protiv Valencie,Viljareala,Sevilje,Espanjola ?

mislim,meceva koji donose titulu.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 13 feb 2012, 00:12

Mi ovdje u Madridu slavimo.

Sad se okrećemo drugom trofeju.

Hala, Hala, do Čempjonz lig pokala.

slika
Hayley <3

delldell
Kontakt:

Post Postao/la delldell » 13 feb 2012, 00:13

E sad cu da izbrisem,lepo sam rekao gde ce te stavljati ovakve slike do odredjenih granica.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 13 feb 2012, 00:15

Veoma kvalitetna utakmica za popuniti vece i apsolutno zasluzena pobeda Reala koja je mogla da bude i znatno ubedljivija ali eto nije se dalo.
Ronaldo ponovo objasnio neke stvari,strasan gol,bas kao i Benzeme lepo odmereno,rezantno i Munua nemocan.

Ipak evo i nakon kraja utakmice mi nije jasno kako Ramos za ono nije dobio crveni,jedna velika sramota da ono radi,bas kao i onoga trenera sto ne da Koneu da se rukuje sa Ramosom. :oops: :roll:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Sigurdsson
Kontakt:

Post Postao/la Sigurdsson » 13 feb 2012, 00:15

Deset ispod nule napolju :D auuu auuu IDEMO TITULA TITULA !
$ ? $ ? ? " " ".

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 13 feb 2012, 00:19

Ja ću samo da konstatujem da mi je večeras jako falio Marcelo :?

Arbeloa/Coentrao nisu imali niti jedan ubačaj u 16-erac Levantea :?
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Feco
Kontakt:

Post Postao/la Feco » 13 feb 2012, 00:24

*p!p!t@* je napisao/la:Ja ću samo da konstatujem da mi je večeras jako falio Marcelo :?

Arbeloa/Coentrao nisu imali niti jedan ubačaj u 16-erac Levantea :?
100 % bi se slozio stime ,osjeti se nenormalno kolko fali taj mali :D abd kad se i Di Maria vrati ,stize ludiLoo 8-)

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 13 feb 2012, 00:35

FKKrajina je napisao/la:
Raul7 je napisao/la:

Nisu to price za malu djecu. To su cinjenice....Barca Reala ponizava zadnjih 4-5 godina, kako je dosao Guardiola, cak je i SB naveden kao drugi domaci teren za Barcu, jer kad igraju te dvije ekipe na SB navijaci Reala cesce daju aplauz Barci nego Realu.:P Sjetimo se Ronaldinha samo ;)

Ali kazem, titula prvaka zasluzena zbog malih utakmica u kojima Barca izgleda nema motiva uopste. A cim dodje vaznija utakmica, npr Real, tu pokazuju dominaciju.
Nemoj biti slijep kraj zdravih ociju.
U ovim ligama nema malih utakmica. Nije prvenstvo El Clasico ko je bolji i kraj. Sezona se za to igra da osvoji onaj bolji. U ovom slučaju Real je prejak, svaku utakmicu skoro trpaju po četiri komada i titula zaslužena i ako ima još da se igra i možda nije sve gotovo, treba sačekati još malo. Ali Ronaldo ..
Potpis!

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.