Potpis odavde do Japana!!!!vendeta87 je napisao/la:Ma kakve gluposti ti pricas o zakrpama pa ti nemas pojma o zivotu a kamoli fudbalu. Pa Sehic, Buric, Vranjes, Zukanovic, Cocalic, Subasic (trenutno povrijedjen), Hadzic, Ljevakovic, Visca, Stevanovic i Mahmutovic su sigurno bolji u ovom trenutku od Hasagica, Avdukica, Mravca,Besica, Maletica, Rahimica, Stilica, Ibricica, Muslimovica i Zeca. I nas osnovu toga i reodvnih nastupa u svojim timovima trebaju dobiti sansu u reprezentaciji.harishp je napisao/la:Ko postavlja ti ili za rajkana.Vjecitim zakeralama kao vi nebi pomoglo ni da vam sve bude po loju.nihco je napisao/la:ovdje se stvari krivo interpretiraju, niko ne velica cocalica,viscu , zukanovica.......nego se , po kvalitetu, godinama, nivou takmicenja........porede sa reprezentativnom konkurencijom, mravcem, maleticem, i sl, i s pravom postavlja pitanje imaju li mjesta u reprezentaciji.
Sto puta je receno,ako ces na krpu stavljati zakrpu a ne mjenjati kompletno za nesto kvalitetnije,onda je u biti isti klinac.
Edin Višća
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Višća
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
"No God is Good God "
@Za rajkana a gdje ce mu Ljevakovic,mozda umjesto Pjanica? 

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Hehehe, pa ovdje se uopste ne diskutuje o igracima nego se kod pojedinih pacenika duh VELIKOG SAFETA osjeca ama bas na svakoj temi. Hajde bolan imate temu Safet Susic pa razguli da se povatamo za grla junacka ko ljudi a ne ovako izokole ko kake pudlice. Visca, Sehic i Subasic ako se oporavi, trebaju biti pozvani ostalo je go k.... hajde ti kad si toliko pametan uzmi evo tamo neki spominju nakav transfer market pa ukucaj ove tvoje i ove Papetovevendeta87 je napisao/la:Ma kakve gluposti ti pricas o zakrpama pa ti nemas pojma o zivotu a kamoli fudbalu. Pa Sehic, Buric, Vranjes, Zukanovic, Cocalic, Subasic (trenutno povrijedjen), Hadzic, Ljevakovic, Visca, Stevanovic i Mahmutovic su sigurno bolji u ovom trenutku od Hasagica, Avdukica, Mravca,Besica, Maletica, Rahimica, Stilica, Ibricica, Muslimovica i Zeca. I nas osnovu toga i reodvnih nastupa u svojim timovima trebaju dobiti sansu u reprezentaciji.harishp je napisao/la:Ko postavlja ti ili za rajkana.Vjecitim zakeralama kao vi nebi pomoglo ni da vam sve bude po loju.nihco je napisao/la:ovdje se stvari krivo interpretiraju, niko ne velica cocalica,viscu , zukanovica.......nego se , po kvalitetu, godinama, nivou takmicenja........porede sa reprezentativnom konkurencijom, mravcem, maleticem, i sl, i s pravom postavlja pitanje imaju li mjesta u reprezentaciji.
Sto puta je receno,ako ces na krpu stavljati zakrpu a ne mjenjati kompletno za nesto kvalitetnije,onda je u biti isti klinac.

Danas je odigrao čitavo poluvrijeme protiv posljednjeplasirane ekipe Ankaragacu i ponovo zabilježio dobar nastup. Ubrzo nakon što je ušao je bio asistent, ali protivničkom igraču koji zabija autogol za 2-0. Inače, Buyuksehir je pobijedio sa 3-0 i sada se učvrstio na 8. poziciji.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Mozda ce moci kod tebe kuhar poraditi zenu umjesto ginekologa...harishp je napisao/la:@Za rajkana a gdje ce mu Ljevakovic,mozda umjesto Pjanica?
Sta ima veze obojica nose bjele mantile!
Pamet

Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
"No God is Good God "
"No God is Good God "
Kuhar nosi kecelju a ne mantilZa_raju je napisao/la:Mozda ce moci kod tebe kuhar poraditi zenu umjesto ginekologa...harishp je napisao/la:@Za rajkana a gdje ce mu Ljevakovic,mozda umjesto Pjanica?
Pamet

RIP SALE VILENJAK
PametRKO je napisao/la:Kuhar nosi kecelju a ne mantilZa_raju je napisao/la:Mozda ce moci kod tebe kuhar poraditi zenu umjesto ginekologa...harishp je napisao/la:@Za rajkana a gdje ce mu Ljevakovic,mozda umjesto Pjanica?
Pamet

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Jao pomagajte!harishp je napisao/la:Kuhar nosi kecelju a ne mantil
Pricaju kuharu sta se nosi u kuhinji. Kecelja u kuhinji

Pa dobro s obzirom o kakvim kapacitetima je rijec ne treba uzimati za zlo , garant vam je plafon Cevabdzinica dok dajete takve izjave u javnost...OFF
Nego kad ce taj spisak da vidimo jeli Visca rob Maletica ,Ibricica itd
"No God is Good God "
"No God is Good God "
Prvo pogresnog covEka citiras.Za_raju je napisao/la:Jao pomagajte!harishp je napisao/la:Kuhar nosi kecelju a ne mantil
Pricaju kuharu sta se nosi u kuhinji. Kecelja u kuhinji![]()
![]()
![]()
...E svasta
![]()
![]()
![]()
Pa dobro s obzirom o kakvim kapacitetima je rijec ne treba uzimati za zlo , garant vam je plafon Cevabdzinica dok dajete takve izjave u javnost...OFF
Drugo cuj kecelja u kuhinji jos napisa svasta.Pa nije svako mesar k'o ti da bi se prekvalifikovao u satro kuhara.Cim mantile spominjes.
Od takvih kuhara ni preko masica,naruciti jelo.
Nije fazon staviti ove sto su kupili diplome,fazon je skolovanog gurati dalje.Jer od ovog prvog hajra nema ni kao kuhar ni kao babica.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Imali ko link za danasnju asistenciju Visce tacnije to prisiljavenje na autogol?harishp je napisao/la:Prvo pogresnog covEka citiras.Za_raju je napisao/la:Jao pomagajte!harishp je napisao/la:Kuhar nosi kecelju a ne mantil
Pricaju kuharu sta se nosi u kuhinji. Kecelja u kuhinji![]()
![]()
![]()
...E svasta
![]()
![]()
![]()
Drugo cuj kecelja u kuhinji jos napisa svasta.pa nije svako mesar k'o ti da bi se prekvalifikovao u satro kuhara.
Od takvih kuhara ni preko masica,naruciti jelo.
Nije fazon staviti ove sto su kupili diplome,fazon je skolovanog gurati dalje.Jer od ovog prvog hajra nema ni kao kuhar ni kao babica.
A ti Harise peri keceljice iz kuhinja

"No God is Good God "
"No God is Good God "
Dobro je mantilas sve si rekao,mantil u kuhinji i to doktorski pardon akuserski 

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ti kolika si cjepidlaka da ce najvjerovatnije na stohiljaditom postu(za nekih par mjeseci) uspjeti rascijepiti i atomharishp je napisao/la:Dobro je mantilas sve si rekao,mantil u kuhinji i to doktorski pardon akuserski

"No God is Good God "
"No God is Good God "
Znaci skontali smo se da od tvoje price nema nista.Pozvat ce se i pozvati onaj ko je u fudbalu a ne u kuharsko -mesarsko-ugosteljskom fahu. 

Zadnja izmjena: harishp, dana/u 12 feb 2012, 21:54, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ali moraju se pozvati experti za za svaku poziciju pa makar iz "mizerne" lige kava je Ceskaharishp je napisao/la:Znaci skontali smo se da od tvoje price nema nista.Pozvat ce se i pozvati onaj ko je u fudbalu a ne u kuharsko -mesarsko-ugostetljskom fahu.

A ne prekrajati mantile pred utakmicu

"No God is Good God "
"No God is Good God "
Gledamo da se rijesimo ''experata'' i iz drugih mizernih liga,a ti bi jos mizerasa uguravao.I onda se pitamo sto nas nigdje nema.Nema logike ili mozda ima.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Pa vec sam ti rekao , kad nas ovi isprobani nisu odveli nigdje sta je raditi?harishp je napisao/la:Gledamo da se rijesimo ''experata'' i iz drugih mizernih liga,a ti bi jos mizerasa uguravao.I onda se pitamo sto nas nigdje nema.Nema logike ili mozda ima.
"No God is Good God "
"No God is Good God "
Ne cackati mecku.Za_raju je napisao/la:Pa vec sam ti rekao , kad nas ovi isprobani nisu odveli nigdje sta je raditi?harishp je napisao/la:Gledamo da se rijesimo ''experata'' i iz drugih mizernih liga,a ti bi jos mizerasa uguravao.I onda se pitamo sto nas nigdje nema.Nema logike ili mozda ima.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Evo te njegove asistencije za 2-0.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Ja nikad nisam vidio kuhara u mantilu, znam da postoji kuharska kecelja one pregače.....inače nisam kuhar pa ne znam 100% a tamo gdje sjedim ne vidim uopće kuhara ali nebitno to sve.Za_raju je napisao/la:Ti kolika si cjepidlaka da ce najvjerovatnije na stohiljaditom postu(za nekih par mjeseci) uspjeti rascijepiti i atomharishp je napisao/la:Dobro je mantilas sve si rekao,mantil u kuhinji i to doktorski pardon akuserski![]()
![]()
Eto ti si kuhar i nosiš kuharski mantil i vidi se

Mislim da bi ti najbolje bilo da pokušaš stupit u kontakt sa predsjednikom komiteta za normalizaciju Ivicom Osimom i
kažeš mu da posavjetuje Papeta da ubaci ove naše igrače iz Češke lige u reprezentaciju.
PS: Imaš ti i pametnih (manje krpljenja vise prirodnih pozicija) samo si dosadan i trolaš i spamuješ na svakoj mogućoj temi sa ovim igračima iz istočnih liga i time ideš ljudima na k****. Ohani malo

Zašto Višća nije starter ovih zadnjih par utakmica? Išlo mu je dobro koliko sam upratio a onda na klupu

RIP SALE VILENJAK
RKO je napisao/la:Ja nikad nisam vidio kuhara u mantilu, znam da postoji kuharska kecelja one pregače.....inače nisam kuhar pa ne znam 100% a tamo gdje sjedim ne vidim uopće kuhara ali nebitno to sve.Za_raju je napisao/la:Ti kolika si cjepidlaka da ce najvjerovatnije na stohiljaditom postu(za nekih par mjeseci) uspjeti rascijepiti i atomharishp je napisao/la:Dobro je mantilas sve si rekao,mantil u kuhinji i to doktorski pardon akuserski![]()
![]()
Eto ti si kuhar i nosiš kuharski mantil i vidi seOvo boldano se piše odvojeno ako si već picajzla
![]()
Mislim da bi ti najbolje bilo da pokušaš stupit u kontakt sa predsjednikom komiteta za normalizaciju Ivicom Osimom i
kažeš mu da posavjetuje Papeta da ubaci ove naše igrače iz Češke lige u reprezentaciju.
PS: Imaš ti i pametnih (manje krpljenja vise prirodnih pozicija) samo si dosadan i trolaš i spamuješ na svakoj mogućoj temi sa ovim igračima iz istočnih liga i time ideš ljudima na k****. Ohani malo![]()
Zašto Višća nije starter ovih zadnjih par utakmica? Išlo mu je dobro koliko sam upratio a onda na klupu
Na ovim temama gdje glavnu rijec vode hp i zr nalete face kao ti i umjesto da daju neki svoj komentar i neko svoje vidjenje oni izaberu stranu i pomognu sirenju ove zaraze koju bi ja da sam admin zaustavio jos davnih dana.
A sto se tice tebe, nemas pojma o kuharima ali si dao komentar o tome kako znas sta oni nose.Kad si skontao gdje si pogrijesio pokusavas stvari ispraviti drugim planom, tj. kako u tvojim krugovima kuhari nisu cesto vidjena pojava.I ja ti vjerujem.U stvari vjerujem da je jedini kuhar kojeg ti vidjas tvoja mati ili zena mada ce prije biti ovo prvo tako da je jasno zasto nemas pojma sta jedan profesionalni kuhar nosi (samo nemoj da probas da mi odgovoris na isti nacin kao sto si probao raji da je moje znanje o kuharima vece zato sto sam jedan od njih).
Dosta o kuharima.
Sto se tice Visce i ostalih potencijalnih reprezentativaca normalno je da su misljenja razlicita.Jedni ih guraju u top 11 gdje po meni nemaju mjesta (jer nisu dokazani) a drugi ih ignorisu kao da su kakav otpad i propali fudbaleri samo zato sto ne igraju u boljim ligama.
Ovaj forum je poznat po tome sto ovdje nema sredine.Ne mozes doci na bilo koju temu o sadasnjim ili potencionalnim reprezentativcima i dati neko svoje misljenje ili vidjenje dosadasnjeg uspjeha nekog igraca a da te jedna strana ne doceka na noz.Da li je to do administracije ili do nas ovakvih nakaradnih nisam siguran ali je ocito da problem postoji.
"Jucer" je Visca otisao iz Zelje.Da ga je neko pomenuo tad bio bi ismijan bas kao i onomad kad su pomenuti Torlak,Kerla,Subasic i mnogi drugi talenti zato sto su bili "vagani" po tome gdje igraju a ne kakvog su kvaliteta.
Kad rekoh da po meni Visca i drustvo nisu rep. kvaliteta nisam mislio da ne mogu postati nego da bi ih selektor po mom misljenju trebao zvati umjesto onih koji samo rupe popunjavaju i da kroz odredjeni period i pruzene prilike shvati, ali ono sto je vazno za nas prije ostatka svijeta da li pojedinac posjeduje kvalitet ili ne.
Sad ce onaj faca da me citira i jednostavno mi kaze "niko ti to nece citati

Pozdrav i u zdravlju i veselju ...
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
Trenutno korisnika/ca: LaMeloBall i 50 gostiju.