FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

URL
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la URL » 12 feb 2012, 20:14

Samo u Kraljevskom kupu imaju vise trofeja :lol: sigurno zato sto ne vole tog "kralja".

Edit:
Cuj neki trofeji tipa Kupa Uefa...to ti je jarane drugo najjace UEFINO takmicenje
Real je taj kup ipak mnogo manje ganjao dok Barsa cesce, samo kad se sjetim kad su 99 ispali u grupnoj fazi LP, jedan Salihamidzic tresao mreze na Camp Nou :mrgreen: pa 2003 cini mi se ispadali od Celtica u Uefa Kupu..
U Madrid ne pamte kad su zadnji put bili ucesnici tog drugog najjaceg uefinog takmicenja :mrgreen:
Zadnja izmjena: URL, dana/u 12 feb 2012, 20:22, ukupno mijenjano 3 puta.

Sigurdsson
Kontakt:

Post Postao/la Sigurdsson » 12 feb 2012, 20:15

JuveSissoko je napisao/la:sve je to lijepo, al samo 3 LP , tri trofeja odkad to takmicenje lici na "nesto" dok Barselona ima 4 :P
Jbg druže nije moje da se prepirem ja samo iznosim dokaze.Onda se sve titule i Liverpulu poništavaju ako je tako.Nego lijepo se zagrijte upalite Arena sport (2) i u 21:30 počnite da pratite prenos novog šampiona :mrgreen:

xaviesta upravu si,što jeste jeste . Nego ima neki tim ja mislim da ili je u Velsu ili u Finskoj ima više i od Rangersa.Da li bi mogao ti znati o kome je riječ ako znaš napiši volio bih da znam baš
$ ? $ ? ? " " ".

delldell
Kontakt:

Post Postao/la delldell » 12 feb 2012, 20:24

JuveSissoko je napisao/la:sve je to lijepo, al samo 3 LP , tri trofeja odkad to takmicenje lici na "nesto" dok Barselona ima 4 :P
Eo ja bas sad nesto pretrazujem, guglam, razgledam i tako to i vidim da na svim stranicama pise da Real Madrid ima DEVET titula prvaka Europe. Jel' mozda trebam oduzet neki broj od nekog drugog da dobijemo broj koji vama odgovara?

Sigurdsson
Kontakt:

Post Postao/la Sigurdsson » 12 feb 2012, 20:29

delldell je napisao/la:
Eo ja bas sad nesto pretrazujem, guglam, razgledam i tako to i vidim da na svim stranicama pise da Real Madrid ima DEVET titula prvaka Europe. Jel' mozda trebam oduzet neki broj od nekog drugog da dobijemo broj koji vama odgovara?
Možda bi se i Ajaxu neki broj trebao oduzeti :D Cruyff treba reći da je osvojio titule jer nije igrao u "pravoj LP",možda bi tad imali više i od Ajaxa :D
$ ? $ ? ? " " ".

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 12 feb 2012, 20:32

delldell je napisao/la:
kad hoces da se kurcis trofejima, tacnije brojkama na papiru navijaj za Real.90% ljudi sto znam, sto navija za taj klub, vjecito se kurce tim brojem trofeja, jer im je to uvijek jedino opravdanje kad uloze milijarde u rasponu od 10 godina a tako malo toga osvoje, da im klubovi tipa Lyon ruse snove.Drugi ljudi tipa navijaci Liverpoola, Arsenala, pa i Juventusa navijaju iz neke lude ljubavi a vi najcesce radi te **** brojke od 9 titula LP vecine osvojene u praistorijsko doba i trosenja miliona svake jbene godine kako bi se nove zvijezdice dovele za razmazenu djecu i prodavali dresovi, te pravio show.Nije ni cudo sto uvijek na kraju neke rasprave kad se prikazu guzenja Real M. od strane Bayerna, Juventusa, Barselone, Lyona, ponekad Man U i Liverpoola, opet mi se jave sa tom jbenom brojkom i statistickim podacima.Pa dodje ljeto pa opet 100 miliona nebili se jbena Primera Liga osvojila.Mogu ti reci da ste pravi "OVERRATED" klub,
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Mestar
Kontakt:

Post Postao/la Mestar » 12 feb 2012, 20:33

...
Zadnja izmjena: Mestar, dana/u 16 maj 2012, 16:58, ukupno mijenjano 1 put.

PatrickBateman
Kontakt:

Post Postao/la PatrickBateman » 12 feb 2012, 20:38

anonymousHD je napisao/la:
Hajde šuti maloumni! Barcelona je tad postojala, Barcelona je tad igrala Primeru, ko im je kriv što su bili kante za nabijanje. I te trofeje Kup Uefa, to su igrali jer su bili opet kanta za nabijanje u Ligi šampiona i u Primeri! Nisu mogli da igraju protiv velikih ekipa iz Evrope. To ti je samo dokaz koliko je Barcelona kroz svoju istoriju MALI klub. Osvojili sad par trofeja i odmah sebi umislili da su najveći klub u svih vremena. Još pure da se dostignu veliki klubovi u Evropi, a pogotovo najveći REAL MADRID! ;)
Pogledaj sliku iznad,ako znas matematiku. Prestigli su najveci Real Madrid.

URL
Kontakt:

Post Postao/la URL » 12 feb 2012, 20:39

kad hoces da se kurcis trofejima, tacnije brojkama na papiru navijaj za Real.90% ljudi sto znam, sto navija za taj klub, vjecito se kurce tim brojem trofeja, jer im je to uvijek jedino opravdanje kad uloze milijarde u rasponu od 10 godina a tako malo toga osvoje, da im klubovi tipa Lyon ruse snove.[/b]Drugi ljudi tipa navijaci Liverpoola, Arsenala, pa [/b]i Juventusa navijaju iz neke lude ljubavi a vi najcesce radi te **** brojke od 9 titula LP vecine osvojene u praistorijsko doba i trosenja miliona svake jbene godine kako bi se nove zvijezdice dovele za razmazenu djecu i prodavali dresovi, te pravio show.Nije ni cudo sto uvijek na kraju neke rasprave kad se prikazu guzenja Real M. od strane Bayerna, Juventusa, Barselone, Lyona, ponekad Man U i Liverpoola, opet mi se jave sa tom jbenom brojkom i statistickim podacima.Pa dodje ljeto pa opet 100 miliona ne bili se jbena Primera Liga osvojila.Mogu ti reci da ste pravi "OVERRATED" klub,

Svasta na ovom svijetu :lol: kako ovo opisati...

Sta ti znas ko iz kakve ljubavi navija za bijeli sveti dres, bili su buseni a i derali su guzove drugima pa sta... evo da ni ove godine ne osvoje nista, Real Madrid je velik klub i opet ce dati 100 mill iz svoje kase.. I nije samo jedna ebena titula PD, kako ti napisa, Real Madrid ih ima 32 ;) decko idi ohladi, ko si ti da sveti klub i njihove simpatizere (navijace) stavljas u broj qurcenja u trofejima.. itd
Real Madrid ima mnogo vise tradicije, historije i od samih trofeja.
Zadnja izmjena: URL, dana/u 12 feb 2012, 20:42, ukupno mijenjano 1 put.

Sigurdsson
Kontakt:

Post Postao/la Sigurdsson » 12 feb 2012, 20:41

Mestar je napisao/la:Službena natjecanja u kojem su mogli sudjelovati i Barca i Madrid
slika
Kad već te nebrojene titule spominješ imam ih i ja par kao što je trofej Mancomunada (5) titula 1932 1933 1934 1935 1936
Da li da spominjem i regionalno prvenstvo tadašnje glavno posle la lige u Španiji (18) titula ,kup latina (2) trofeja 1955 1957 .... Real je najtrofejniji i zapamtite to ! Dok ste vi se takmičili po Kup Uefa i tim drugoligaškim natjecanjima u odnosu na LP, Real je taj istoimeni LP osvajao 9 puta :)
Zadnja izmjena: Sigurdsson, dana/u 12 feb 2012, 20:44, ukupno mijenjano 1 put.
$ ? $ ? ? " " ".

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 12 feb 2012, 20:42

Pa kad ti (o Los Blanos2) možeš nekom reći da navija za Barcelonu od dolaska Ronaldinha i(li) Messija, zašto tebi ne bi neko mogao reći da za Real navijaš zbog broja osvojenih trofeja u (dalekoj) prošlosti? :roll:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 12 feb 2012, 20:44

URL je napisao/la:
kad hoces da se kurcis trofejima, tacnije brojkama na papiru navijaj za Real.90% ljudi sto znam, sto navija za taj klub, vjecito se kurce tim brojem trofeja, jer im je to uvijek jedino opravdanje kad uloze milijarde u rasponu od 10 godina a tako malo toga osvoje, da im klubovi tipa Lyon ruse snove.[/b]Drugi ljudi tipa navijaci Liverpoola, Arsenala, pa [/b]i Juventusa navijaju iz neke lude ljubavi a vi najcesce radi te **** brojke od 9 titula LP vecine osvojene u praistorijsko doba i trosenja miliona svake jbene godine kako bi se nove zvijezdice dovele za razmazenu djecu i prodavali dresovi, te pravio show.Nije ni cudo sto uvijek na kraju neke rasprave kad se prikazu guzenja Real M. od strane Bayerna, Juventusa, Barselone, Lyona, ponekad Man U i Liverpoola, opet mi se jave sa tom jbenom brojkom i statistickim podacima.Pa dodje ljeto pa opet 100 miliona ne bili se jbena Primera Liga osvojila.Mogu ti reci da ste pravi "OVERRATED" klub,

Svasta na ovom svijetu :lol: kako ovo opisati...

Sta ti znas ko iz kakve ljubavi navija za bijeli sveti dres, bili su buseni a i derali su guzove drugima pa sta... evo da ni ove godine ne osvoje nista, Real Madrid je velik klub i opet ce dati 100 mill iz svoje kase.. I nije samo jedna ebena titula PD, kako ti napisa, Real Madrid ih ima 32 ;) decko idi ohladi, ko si ti da sveti klub i njihove simpatizere (navijace) stavljas u broj qurcenja u trofejima.. itd

to zakljucujem jer ste razmazene pizde koje kad izgube uvijek se hvataju statistickih podataka i vjecito kurce jakim timovima svake sezone za koje uvijek namaknu milione kroz bankarske kredite.Zato cu uvijek cijenit vise Barseloninu LP koju osvoje sa igracima poniknutim u njihovom pogonu, nego vasim prahistoriskim titulama LP i drugim osvojenim tako sto svake sezone ulupate astronomske cifre i kupite pola Europe i glumite klubcinu.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

URL
Kontakt:

Post Postao/la URL » 12 feb 2012, 20:46

Monolog je napisao/la:Pa kad ti (o Los Blanos2) možeš nekom reći da navija za Barcelonu od dolaska Ronaldinha i(li) Messija, zašto tebi ne bi neko mogao reći da za Real navijaš zbog broja osvojenih trofeja u (dalekoj) prošlosti? :roll:
Kome sam ja to rekao, tebi :?: boli me od kad neko simpatise Barcu, ali kad nema respekta prema svetom klubu onda ga nema ni mrvicu upravo zbog onog fazona, ja imam respekt prema Barci jer da nema Barce i njihove katalonske politikem Real Madrid ne bih bio toliko velik klub, a bogami ni Barca da nema Real Madrida.
Ja uopce nisam simpatizer ( navijac) Real Madrida zbog trofeja, jel dovoljno, imam i jednog dobrog kolegu koji simpatise Barsu od 98.
Zadnja izmjena: URL, dana/u 12 feb 2012, 20:48, ukupno mijenjano 1 put.

PatrickBateman
Kontakt:

Post Postao/la PatrickBateman » 12 feb 2012, 20:48

URL je napisao/la:prema svetom klubu
Sad ste i fudbalski Jevreji :mrgreen: A Mourinho je Mojsije...

Sigurdsson
Kontakt:

Post Postao/la Sigurdsson » 12 feb 2012, 20:49

PatrickBateman je napisao/la:
A ti spamer samo takvi :mrgreen: 21:30 TV1 ili ARENASPORT.Uživaj u čarolijama Mojsija i njegovih pastira.
$ ? $ ? ? " " ".

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 12 feb 2012, 20:50

Nisi meni, ne znam otkud ti ta ideja. Al' si sa jednog od 346 svojih profila to napisao. Kome, nemam blage. U biti, nakon neke prepirke na standardnoj relaciji Barcelona vs Real, ti si se poslužio ovim argumentom. Dakle, vodeći se tom analogijom, ne vidim razlog zašto tebi neko ne bi smio odgovoriti na isti način. I, majke mi nemam blage veze zašto uopće ulazim na ovaj podforum. Pa diskusije su "doktorske disertacije" za ova prepucavanja. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

PatrickBateman
Kontakt:

Post Postao/la PatrickBateman » 12 feb 2012, 20:51

Sigurdsson je napisao/la:
PatrickBateman je napisao/la:
A ti spamer samo takvi :mrgreen: 21:30 TV1 ili ARENASPORT.Uživaj u čarolijama Mojsija i njegovih pastira.
Real gledam samo protiv Barce,a tu rijetko vidim neke carolije s vase strane...

URL
Kontakt:

Post Postao/la URL » 12 feb 2012, 20:51

to zakljucujem jer ste razmazene pizde koje kad izgube uvijek se hvataju statistickih podataka i vjecito kurce jakim timovima svake sezone za koje uvijek namaknu milione kroz bankarske kredite.Zato cu uvijek cijenit vise Barseloninu LP koju osvoje sa igracima poniknutim u njihovom pogonu, nego vasim prahistoriskim titulama LP i drugim osvojenim tako sto svake sezone ulupate astronomske cifre i kupite pola Europe i glumite klubcinu.
I razmazene pidze, ostatak ne vrijedi citati.
Ode gledati tekmu.. uzivaj, zdravo.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 12 feb 2012, 20:57

URL je napisao/la:
da, razmazene i to znas sto? kad god izgubite vazne utakmice, odmah cujes ovo "dajte kupite ovog, kupite ono, moramo uzet ovog" i za cudo to sve budu igraci od 25-30 miliona.Nego znas sta da mi je vidjet, da mi je vas jednom vidjet bez budzeta od 100 miliona za ljetni prelazni rok.Da vas vidim u poziciji Valencije ili Tottenhama koju godinu, znas kako bi sta osvojili, bi al na k.Da mi je vidjet da sta osvojite a da to nisu produkti tudjih skola uzeti kao gotovi igraci uz cijenu od oko 30 miliona cime svake godine uzjebete trziste i stvarate inflaciju.Da mi je vas vidjet da najvece talente neko drugi kupi prije vas, a da vi skrpite nesto sa 50 miliona i nesto iz vase omladinske skole.Kad to vidim onda cu reci da vise niste razmazeni.

URL
Kontakt:

Post Postao/la URL » 12 feb 2012, 20:59

Monolog je napisao/la:Nisi meni, ne znam otkud ti ta ideja. Al' si sa jednog od 346 svojih profila to napisao. Kome, nemam blage. U biti, nakon neke prepirke na standardnoj relaciji Barcelona vs Real, ti si se poslužio ovim argumentom. Dakle, vodeći se tom analogijom, ne vidim razlog zašto tebi neko ne bi smio odgovoriti na isti način. I, majke mi nemam blage veze zašto uopće ulazim na ovaj podforum. Pa diskusije su "doktorske disertacije" za ova prepucavanja. :mrgreen:
Boli me briga za tvoje misljenje i zasto se javljas, a sad pisi molbu adminu da mi da ban zbog "ovoga", a ti se pravi pametan na temi "Emir Spahic" tj. nastavi sa spamanjem, nikome nije zanimljivo jesi ti bosanac o ne..
Idi sad popi koje pivo :)

Sigurdsson
Kontakt:

Post Postao/la Sigurdsson » 12 feb 2012, 20:59

JuveSissoko je napisao/la:
URL je napisao/la:
da, razmazene i to znas sto? kad god izgubite vazne utakmice, odmah cujes ovo "dajte kupite ovog, kupite ono, moramo uzet ovog" i za cudo to sve budu igraci od 25-30 miliona.Nego znas sta da mi je vidjet, da mi je vas jednom vidjet bez budzeta od 100 miliona za ljetni prelazni rok.Da vas vidim u poziciji Valencije ili Tottenhama koju godinu, znas kako bi sta osvojili, bi al na k.Da mi je vidjet da sta osvojite a da to nisu produkti tudjih skola uzeti kao gotovi igraci uz cijenu od oko 30 miliona cime svake godine uzjebete trziste i stvarate inflaciju.Da mi je vas vidjet da najvece talente neko drugi kupi prije vas, a da vi skrpite nesto sa 50 miliona i nesto iz vase omladinske skole.Kad to vidim onda cu reci da vise niste razmazeni.
Silne titule i dobra uprava su nam dozvolile da imamo toliki budzet :mrgreen: I Barsa je trošila trošila i trošila,sad ko se bolje snađe ko jeftinije kupi,nažalost Perez ne brine za novac on samo daje.
$ ? $ ? ? " " ".

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.