NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Ne volim ga pominjati, ali najvećeg gospodina kada dodje utakmica treba dočekati transparentima napisanim ali i otpjevavati -PREVARANTU DRAGANE IZDAJICO STARA U ZVIJEZDU SI DOŠAO TREBALO TI PARA.Bolje ovo nego psovke.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ovo nisi tebao na forumu napisat pa onda praviti parolu covjeku...ne sumnjam da ce doznati za ovakvu parolu prije nego dodje u gradacaczvjezdas je napisao/la:Ne volim ga pominjati, ali najvećeg gospodina kada dodje utakmica treba dočekati transparentima napisanim ali i otpjevavati -PREVARANTU DRAGANE IZDAJICO STARA U ZVIJEZDU SI DOŠAO TREBALO TI PARA.Bolje ovo nego psovke.

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
ha ha upravu si samo ako ga do tad ne poćeraju ...sarajlije su to bolan ...al će to bit utakmica Sarajevu treba za Evropu a nama za opstanak (valjda prije dva kola se osiguramo)...e kako ćemo ih zgazit oni su naše stare mušterijezvjezdas je napisao/la:Ne volim ga pominjati, ali najvećeg gospodina kada dodje utakmica treba dočekati transparentima napisanim ali i otpjevavati -PREVARANTU DRAGANE IZDAJICO STARA U ZVIJEZDU SI DOŠAO TREBALO TI PARA.Bolje ovo nego psovke.
-
- Kontakt:
Ma sta ce nam Slomic, nije mogao igrati u Slobodi koja je bila slabija od Zvijezde i plasmanom, i igracki i rezultatski a sad bi da kod nas dolazi.Samo bespotrebno gomilamo igrace koji kod nas mogu biti rezervisit.Nama trebaju provjereni igraci koji ce odmah igrati u prvih jedanaest a ne sjediti na klupi.Pogotovo ako nam ode Halilovic onda nam trebaju jos jedno tri igraca.Vec vidim scenario da cemo na kraju sezone od ovih pet igraca koje smo do sada doveli da cemo trojicu otjerati, mislim na Kovacevica,Ristanica,Grbovica.emir_dj je napisao/la:sa slomićem sam razgovarao preko fb... momak kaze da "zvijezda je paravi klub" "neka me pozovu, dogovorit ce mo se" do tada kad sam razgovarao sa njim bilo nekih ponuda ali ne i zvijezdeMaxi je napisao/la:Da li bi se mogao dovesti Slomic, sada je slobodan igrac ?
Bolji je sigurno od Ristanica..
Trebaju nam prava i provjerena pojacanja, a ne igraci sa probe!
mozes zaboravit te prvojerene igrace bar neko vrjeme... nasi ne daju pare nikom... tako moramo se zadovoljiti ovim lokalnim igracima iz nizeligaski klubova... i neka nam je Bog na pomoći
imali neko info za utakmicu sa slobodom i dali altin trenira 

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Utakmica je odgodjena, zbog vremena.astra1922 je napisao/la:imali neko info za utakmicu sa slobodom i dali altin trenira
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
moglo e i ocekivat sipa cijeli dan ,hajdi nema veze igrat cemo generalkufukara87 je napisao/la:Utakmica je odgodjena, zbog vremena.astra1922 je napisao/la:imali neko info za utakmicu sa slobodom i dali altin trenira
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
kao sto sam ranije pisao zvjezdan stanić nekadašnji igrač slavije novo je ime voljenog kluba... eto ima i zvanična potvrda na http://nkzvijezda.ba/index.php/aktuelno ... %C4%8Danje" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Kontakt:
Umjesto sto smo bacili pare na Ristanica i Stanica bolje da smo doveli kakvo konkretno pojacanje.
Al eto valjda ce to biti dovoljno da ostanemo u ligi.I Stanic i Ristanic ce biti rezervisti,daleko su oni od pojacanja.
O povrijeđenom Grbovicu necu da trosim rijeci.
Al eto valjda ce to biti dovoljno da ostanemo u ligi.I Stanic i Ristanic ce biti rezervisti,daleko su oni od pojacanja.
mislim da je sa dolaskom zvjezdana s. kompletiran igrački kadar i da više neće biti dolazaka, jedino je upita ostana emira halilovića.. i to je to..
-
- Kontakt:
Jesi ti pametan, treba te postavit za trenera zvijezde, ti sve znas, sto se makar ne uguras u upravu.... samo nemozes razlikovat, zelje i mogocnosti jedne sredine..... u pizdu materinu kad ce te vise skontat da zvijezda nema toliko para koliko se misli da ima, i sto ima 70 % ide na izgradnju stadiona i to je jedina ambicija u protekli 3-4 g a i naredni godinu dvije... i to im ide sasvim solidnoBosanski zmaj je napisao/la:Umjesto sto smo bacili pare na Ristanica i Stanica bolje da smo doveli kakvo konkretno pojacanje.
Daleko su ovi od pojačanja Grbović nam se prodo pravo došo povrijeđen potpiso ugovor a sad bi ga naši poćerali a on neće da raskine ugovor izgleda da je teža povredaBosanski zmaj je napisao/la:Umjesto sto smo bacili pare na Ristanica i Stanica bolje da smo doveli kakvo konkretno pojacanje.
pa dzabe lupetate a kad grbovic dadne deset golova vi cete ga u nebesa dizati,momak trenira i bit ce pojacanje vidjecete,danas u teslicu nasi su igrali izmedu sebe i ovaj trening je bio poslednji za momke na probi.sutra bi se trebala znati definitivna sudbina susakovica kanje fejzica i djedovica i jos nekih....da se nadovezem na bosanskog zmaja kad kaze da ce stanic i ristanic biti na klupi...pa ja tebe pitam ko ce igrati u prvoj postavi u vezi imas jos hamzu i muju i to je to.govorite tako za stanica a niste ga ni vidili uopste momak ce sigurno u prvu postavu bolji je od masica dobra ce ovo ekipa biti pobjedicemo ove slabije kod kuce sa zeljom igrat nerijeseno a u gostima dva boda plafon i to je opstanakmaksi je napisao/la:Daleko su ovi od pojačanja Grbović nam se prodo pravo došo povrijeđen potpiso ugovor a sad bi ga naši poćerali a on neće da raskine ugovor izgleda da je teža povredaBosanski zmaj je napisao/la:Umjesto sto smo bacili pare na Ristanica i Stanica bolje da smo doveli kakvo konkretno pojacanje.

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
emir halilović se vraća sutra u gradačac... bar sam dobio takvu informaciju izgleda da nije zadovoljio...
-
- Kontakt:
Dobra je to vijest sto ce Halil ostat, puno smo jaci sa njim.Eto klub mu je izasao u susret i pustio ga na probu, trebao bi i on sad biti fer prema klubu i produziti ugovor sa klubom koji mu istice na kraju sezone.Mislim da je to jedan od glavnih zadatak uprave sada da sjednu za stol sa Halilom i pokusaju produziti ugovor koji mu istice na ljeto, jer ce na kraju sezone za to biti prekasno.Iako bi mozda njegovom prodajom sada nesto zaradili nevjerujem da bi to bila neka pozamasna cifra.emir_dj je napisao/la:emir halilović se vraća sutra u gradačac... bar sam dobio takvu informaciju izgleda da nije zadovoljio...
Ima li kakvih prica o eventualnom dolasku kakvog napadaca ?
Plavo je srce u meni!
FKŽ 1921 🔵⚪
FKŽ 1921 🔵⚪
-
- Kontakt:
Jesi li ti nesto nacuo da treba doci ili samo onako pitas ?Maxi je napisao/la:Ima li kakvih prica o eventualnom dolasku kakvog napadaca ?
Ja mislim da kada smo sad potpisali ovog Stanica da nece biti dolaska vise napadaca.
Iako bi mozda trebali dovesti nekog brzog na Hamzinu poziciju, da se nadopunjavaju,jer pitanje je koliko ce Hamza moci izdrzati.
zvijezda bi mogla imati zanimljive kandidate za protivnike u istri,bilo bi lijepo kada bi odigrali par jakih utakmica. i dinamo je u rovinju 

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Reko sam vam on ide u Sarajevo na ljeto on je Jovićev igrač, neće on potpisat jer je u ljeto slobodan a Sarajevo će ga preko svoji menadžera pokušat prodat, dobar mu ugovor sa Zvijezdom napravi Jović kad ga dovodio pa će ga u Sarajevo dovest džaba???Bosanski zmaj je napisao/la:Dobra je to vijest sto ce Halil ostat, puno smo jaci sa njim.Eto klub mu je izasao u susret i pustio ga na probu, trebao bi i on sad biti fer prema klubu i produziti ugovor sa klubom koji mu istice na kraju sezone.Mislim da je to jedan od glavnih zadatak uprave sada da sjednu za stol sa Halilom i pokusaju produziti ugovor koji mu istice na ljeto, jer ce na kraju sezone za to biti prekasno.Iako bi mozda njegovom prodajom sada nesto zaradili nevjerujem da bi to bila neka pozamasna cifra.emir_dj je napisao/la:emir halilović se vraća sutra u gradačac... bar sam dobio takvu informaciju izgleda da nije zadovoljio...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.