Davis Cup
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Davis Cup
Sljedece kolo u Bjelorusiji.
Tamo su sanse 50:50. BiH ima u Delicu 2 mozemo reci sigurna boda, a Bjelorusija je sigurna u dublu jer ima iskusnog Maxa Mirnya, 3. igraca svijeta u dublu.
Dakle, BiH mora uzeti taj 3. bod u preostala 2 singla.
Rekoh, 50:50.
Tamo su sanse 50:50. BiH ima u Delicu 2 mozemo reci sigurna boda, a Bjelorusija je sigurna u dublu jer ima iskusnog Maxa Mirnya, 3. igraca svijeta u dublu.
a kakve igrače ima u singlu odnosno ko je najbolji rankirani igrač poslije MaxaRazbojnik je napisao/la:Sljedece kolo u Bjelorusiji.
Igra se u Minskuschmecker je napisao/la:Postoji li mogucnost da se igra u Tuzli ?

Neko je rekao da su Turci najtezi,ne najteze ce biti protiv Poljaka ako prodjemo Bjeloruse,jer ce tada najverovatnije za njih igrati Lukas Kubot plus dubl kombinacija Frystenberg/Matkowski koja je u TOP 10

Mi smo najvecu sansu propustili prosle godine
EDIT: Imaju u singlu Ignatika,veliki talenat nekada,ali to nikako nije dokazao,ostali su slicni kao Turci

ZELJEZNICAR 1921!
Kakvii su u singlu i hoce li taj Mirney igrati u singlu ??
Manchester United <3
Sloboda Tuzla <3
Michael Carrick <3
Sejad Salihovic <3
Vedad Ibisevic <3
...
Đorđe Balaševic <3 <3 <3 ..
Sloboda Tuzla <3
Michael Carrick <3
Sejad Salihovic <3
Vedad Ibisevic <3
...
Đorđe Balaševic <3 <3 <3 ..
215 Ignatik, Uladzimir (BLR)
469 Betov, Sergey (BLR)
574 Zhyrmont, Dzmitry (BLR)
578 Bury, Alexander (BLR)
469 Betov, Sergey (BLR)
574 Zhyrmont, Dzmitry (BLR)
578 Bury, Alexander (BLR)
Ne znam koliko Mirny moze odigrati u signlu,posto vec dugo vremena igra dubl.Sigurno ce biti teze nego protiv Turaka,a Mirza bi nam dosao kao budali samar!lindegard je napisao/la:Kakvii su u singlu i hoce li taj Mirney igrati u singlu ??

ZELJEZNICAR 1921!
Mirny nije u konkurenciji za singl. Nekad je bio u top 20 na ATP listi, ali covjek ima 35 godina i sada igra samo dubl. U dublu spada među najbolje na svijetu.
ja nista ne kontam ovdje..._dreamer_ je napisao/la:TUGA!
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
Moze li mi neko od upucenijih reci zasto Mirza ne igra za DC repku? Znam da je prije igrao. Zbog cega sada ne igra? Neki kazu "on nece", iskreno meni to ne ide nikako u glavu...
- legenda reala
- Kontakt:
Hoće li se igrati 5-ti meč ,ikako ???
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Obično se igra ali na dva dobijena setalegenda reala je napisao/la:Hoće li se igrati 5-ti meč ,ikako ???
"Indija,Pakistan..."
To ti niko ne moze reci tacno,zato sto Mirza o tome nije nikada javno pricao,samo je rekao da je u "svadji" sa nekim ljudima u savezu,i dok su oni gore,on nece igrati.Prepostavljam da je to zbog toga sto je selektor uvijek ispred njega forsirao Gorcica,a on je mislio da zasluzuje da igra.BegAx je napisao/la:Moze li mi neko od upucenijih reci zasto Mirza ne igra za DC repku? Znam da je prije igrao. Zbog cega sada ne igra? Neki kazu "on nece", iskreno meni to ne ide nikako u glavu...
ZELJEZNICAR 1921!
Nece, postoji pravilo ukoliko je pobjednik vec poznat, a prethodni mec se igrao bar 4 seta, nema potrebe igrati 5-ti mec. Ekipe se mogu dogovorit da igraju, al nije niko lud djaba igrati.legenda reala je napisao/la:Hoće li se igrati 5-ti meč ,ikako ???

NEXT PLEASE !
Srbija rutinski do prolaza u narednu rundu takmicenja.4:1 pobeda nad Svedjanima,mi bez Djokovica,oni bez Soderlinga ali ni neigranje najboljeg na svetu nije omelo nase momke da pociste Svede u singlu i da jedini bod nakon teske borbe izgube u dublu.
Na kraju ono sto sam prizeljkivao u cetvrtak se i desilo,a to je da je priliku da se upise u "nacionalnom dresu" imao i Duki Lajovic.Nakon 78.minuta igre Duki je pobedio sa 2:0 Filipa Prpica(6:4,6:4) i tako upotpunosti opravdao poverenje Obradovica i cele nacije i pokazao da na njega mozemo racunati kao za zamenu,a na njemu je da u karijeri jos vise napreduje i postane stub reprezentacije.
Ovom pobedom plasirali smo se u 1/4 finale gde cemo put Ceske na megdan Berdychu i raji.Iako su male sanse da Djokovic tu zaigra iskreno se nadam da ce smoci snage i bar u jednom mecu pomoci nasim momcima da se plasiramo u 1/2 finale.

Srbija rutinski do prolaza u narednu rundu takmicenja.4:1 pobeda nad Svedjanima,mi bez Djokovica,oni bez Soderlinga ali ni neigranje najboljeg na svetu nije omelo nase momke da pociste Svede u singlu i da jedini bod nakon teske borbe izgube u dublu.
Na kraju ono sto sam prizeljkivao u cetvrtak se i desilo,a to je da je priliku da se upise u "nacionalnom dresu" imao i Duki Lajovic.Nakon 78.minuta igre Duki je pobedio sa 2:0 Filipa Prpica(6:4,6:4) i tako upotpunosti opravdao poverenje Obradovica i cele nacije i pokazao da na njega mozemo racunati kao za zamenu,a na njemu je da u karijeri jos vise napreduje i postane stub reprezentacije.
Ovom pobedom plasirali smo se u 1/4 finale gde cemo put Ceske na megdan Berdychu i raji.Iako su male sanse da Djokovic tu zaigra iskreno se nadam da ce smoci snage i bar u jednom mecu pomoci nasim momcima da se plasiramo u 1/2 finale.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Svaka cast momci, idemo dalje!
Dvorac u polju il´naziv zanata, vise se voli grad od sindikata
Mjesto gdje zivis, mjesto rodjenja - vise se voli od zaposlenja
Mjesto gdje zivis, mjesto rodjenja - vise se voli od zaposlenja
-
- Kontakt:
Je li Turci placu sto su izgubili?Limuntos je napisao/la:ja nista ne kontam ovdje..._dreamer_ je napisao/la:TUGA!
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
španjolska - austrija
francuska/kanada - SAD
češka - srbija
argentina - hrvatska
francuska vodi 2:1, a još igraju: raonic - tsonga, pospisil - benneteau. za očekivati je francuze u četvrtfinalu.
francuska/kanada - SAD
češka - srbija
argentina - hrvatska
francuska vodi 2:1, a još igraju: raonic - tsonga, pospisil - benneteau. za očekivati je francuze u četvrtfinalu.
Tesko je bilo sta ocekivat, prosle godine historijska sanse, protiv onih jadnih Danaca, koje su Slovenci isprasili 5:0 mi izgubimo, Bjeloruse uzimamo, al' opet u 3. kolu padamo, Kubot i jedan od najboljih Dubla svijeta, jedino da se nadamo da ce nasi prijatelji iz Tuzle, Estonci izbacit ove Poljake, sve nade polazemo u Zoppa
http://www.daviscup.com/en/results/grou ... frica.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.daviscup.com/en/results/grou ... frica.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.