Daj link pa cu ti reci...Henry je napisao/la:Kakvi su ovo dresovi

P.S. Mamu mu zabarsku, a taman sam se nalozio gledati Edina.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Daj link pa cu ti reci...Henry je napisao/la:Kakvi su ovo dresovi
Pa koja 2 tima imaju DzekuURL je napisao/la:Koji strucnjak (trener) ima ovakav tim u nasom okruzenjuZa_raju je napisao/la:Jao sto mi je poznata odnekud ova prica o strucnosti?
Zasto ovako otvoreno ne pricate i o strucnosti naseg trenera i on radi gotovo iste (i gore) greske kao i Mancini!Amar
Tako nekako, strucnjaci u Zelji ga imali, sad ga ima strucnjak u City-u.Za_raju je napisao/la:Pa koja 2 tima imaju DzekuURL je napisao/la:Koji strucnjak (trener) ima ovakav tim u nasom okruzenjuZa_raju je napisao/la:Jao sto mi je poznata odnekud ova prica o strucnosti?
Zasto ovako otvoreno ne pricate i o strucnosti naseg trenera i on radi gotovo iste (i gore) greske kao i Mancini!Amar
To sto si rekao da Aston Villa krene malo zesce da bi City naj***o to si 100% upravu, jer City igra skroz lose... moraju Nasri i Dzeko uci... ako zele da malo stisnu u drugom poluvremenuAYAN je napisao/la:Loši i jedni i drugi... Aston Villa samo malo žešće da krene, City bi mogo pravo najhebat... sreća pa se boje, ili je razlog loš trener koji kao i Mancini ne zna šta bi uradio...
Dosadna utakmica do bola...
NE.Evolution87 je napisao/la:Jel poceo Dzeko u drugom?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.