FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Igramo nervozno i nepovezano...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
fkzeljeznicar.com :
"'10: Zeba i Bekrić sjajno sarađuju u ofanzivi, nema sumnje da bi ostanak plemenitog veznjaka u plavom dresu bio veliko pojačanje i glavni AS iz rukava menadžera Osima pred borbu za dupli naslov."
Ljepota ovo pročitat
))
"'10: Zeba i Bekrić sjajno sarađuju u ofanzivi, nema sumnje da bi ostanak plemenitog veznjaka u plavom dresu bio veliko pojačanje i glavni AS iz rukava menadžera Osima pred borbu za dupli naslov."
Ljepota ovo pročitat

🔵⚪
Oni puno brze od nas prenose loptu...zeba izveo slobodnjak a adilovic sutao preko gola.
Edit: ako neko ime ne bude tacno ne zamjerite
Edit: ako neko ime ne bude tacno ne zamjerite

Bekric za sada igra odlicno...
- harebianconero
- Kontakt:
26. min - Velika šansa za Sarajlije. Bekrić je promiješao odbranu Rijeke, izmamio uzdahe sa tribina, uposlio Selimovića koji sa 10-tak metara šutira preko gola
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Bata_Barata
- Kontakt:
malo je reći da smo bolji, bar za sad 

Slavit cemo tvoje ime
dok u nama srce bije
zivio nam Osim dragi
gospodaru familije
Amar Amar Osim Osim !
dok u nama srce bije
zivio nam Osim dragi
gospodaru familije
Amar Amar Osim Osim !
Eto ipak pade snijeg
nije 50cm ali odbij nulu i moze se reci da je tacna mjera
zna li iko sta je sa ovim generalnim sponzorim ?? i jesu li zadovojili
Ćutuk i Marković ??

zna li iko sta je sa ovim generalnim sponzorim ?? i jesu li zadovojili

Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Ma kad je izdrzalo rat, paljevinu nekoliko puta, granatiranje i opsjedno stanje izdrzat ce i ovaj snijegGrbavica moj zivot je napisao/la:Kakvo je stanje one krovne konstrukcije na Grbavici ?

Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Sve je to i ledena izdrzalaHoomer je napisao/la:Ma kad je izdrzalo rat, paljevinu nekoliko puta, granatiranje i opsjedno stanje izdrzat ce i ovaj snijegGrbavica moj zivot je napisao/la:Kakvo je stanje one krovne konstrukcije na Grbavici ?razlikuje se malo konstrukcija nego inace čvrsca je nego uobičajne slicne kontstrukcije, kada pogledas sa tribine mozes vidjeti materijale koji se inace ne koriste za krovove a sve je dodatno ucvrsceno duplim poveznicama za skele
to mi je fah pa morm znati malo bolje

svoj ti pos'o !
Jarane ledena nije sanirana u potpunosti, pretprosle godine su bile vidljive pukotine i pucanje na pojedinim mjestima a sad se desilo ono sto se moralo desiti, dobro je da niko nije nastradao i to je to, a ja ti odg. tvrdim da nema panike za krovnu konstrukciju sjeverne tribineGrbavica moj zivot je napisao/la:Sve je to i ledena izdrzalaHoomer je napisao/la:Ma kad je izdrzalo rat, paljevinu nekoliko puta, granatiranje i opsjedno stanje izdrzat ce i ovaj snijegGrbavica moj zivot je napisao/la:Kakvo je stanje one krovne konstrukcije na Grbavici ?razlikuje se malo konstrukcija nego inace čvrsca je nego uobičajne slicne kontstrukcije, kada pogledas sa tribine mozes vidjeti materijale koji se inace ne koriste za krovove a sve je dodatno ucvrsceno duplim poveznicama za skele
to mi je fah pa morm znati malo bolje

Uzasan pocetak drugog, nista niscim...
Sad cemo se razmahatSeyo_TM je napisao/la:Uzasan pocetak drugog, nista niscim...

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- SarajlijaTM
Ma sace garant organizovati kakvo ciscenje krova zapada i sjevera,kakva god da je konstrukcija,stara je nazalost,mislim da bi trebala izdrzati,ali opet za svaki slucaj.
a ledene sto se tice,osim snjega ona konstrukcija je imala i dosta plasticnih djelova i drzala je i one dvije ogromne zavjese + 6-8 koseva,a i povrsina joj je duplo veća nego nas sjever i nije imala centralnih greda koje ima nas sjever
nego hocemo li dobiti koju na pripremama , red bi bio vise majka mu stara , de nek neko kaze amaru da malo zanemari taktiku , nek sta za raju ide

a ledene sto se tice,osim snjega ona konstrukcija je imala i dosta plasticnih djelova i drzala je i one dvije ogromne zavjese + 6-8 koseva,a i povrsina joj je duplo veća nego nas sjever i nije imala centralnih greda koje ima nas sjever
nego hocemo li dobiti koju na pripremama , red bi bio vise majka mu stara , de nek neko kaze amaru da malo zanemari taktiku , nek sta za raju ide

'90: Rijeka vodi 1:0, strijelac Matovina. jbg, ne da nam se... 

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Hajd primili smo ga u zadnjoj minuti, dok smo igrali u prvom sastavu kao nesto bolji mi.Uostalom ovo je rijeci finalna za ligu a mi u sred priprema.U ovom trenutku i na ovakvom vremenu najbitnije je da se igra.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
bolje je da sad sve gubimo, a u zvaničnim budemo najbolji, nego obratno. definitivno si u pravupile87 je napisao/la:Hajd primili smo ga u zadnjoj minuti, dok smo igrali u prvom sastavu kao nesto bolji mi.Uostalom ovo je rijeci finalna za ligu a mi u sred priprema.U ovom trenutku i na ovakvom vremenu najbitnije je da se igra.
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
cijelo drugo kriticni, jednu izradjenu akciju imali...osim cole niko vrijedan spomena...pile87 je napisao/la:Hajd primili smo ga u zadnjoj minuti, dok smo igrali u prvom sastavu kao nesto bolji mi.Uostalom ovo je rijeci finalna za ligu a mi u sred priprema.U ovom trenutku i na ovakvom vremenu najbitnije je da se igra.
Yebo ove tekme, doci cemo do forme do pocetka lige...
Ovo je u jednu ruku i dobro, obzirom na silnu euforiju koju dižemo, moramo se malo spustiti na zemlju i svoja očekivanja svesti u domen realnog. Lijepo je nadati se duploj, i ja se prvi nadam, ali polako, hladne glave da nam se ne obije
Željezničar za Život cijeli!

Željezničar za Život cijeli!
" I kad nam muške uzmete živote, grobovi naši borit će se s vama"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.