Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Dzeko i ZVANICNO na klupi. 

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Hart, Zabaleta, Kolarov, Kompany, Lescott, Barry, De Jong, Milner, Johnson, Silva, Aguero
Čini mi se da ide ovdje poraz
Čini mi se da ide ovdje poraz

Zadnja izmjena: Ibizevic, dana/u 12 feb 2012, 16:07, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
tanzla je napisao/la:Dzeko i ZVANICNO na klupi.
Edin Dzeko - Manchester City
Dzeko od prve minute protiv Aston Ville ! Svi lajk za Dijamanta ! ♥

Sa ovakvom formacijom ce samo primiti gol-dva,onda ce uvesti Dzeku u 75.minuti i na kraju ce wanna be filozofi kenjati o tome kako Edin nije sutnuo lopte otkad je usao...
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
ma nema ga na oficijelnoj stranici u prvom sastavu...aguero sam u napadumandraX je napisao/la:tanzla je napisao/la:Dzeko i ZVANICNO na klupi.Edin Dzeko - Manchester City
Dzeko od prve minute protiv Aston Ville ! Svi lajk za Dijamanta ! ♥
...
- Sarajlijc@
- Kontakt:
http://mcfc.co.uk/Matchday?ref=f360709" onclick="window.open(this.href);return false;
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Mancini stalno sve pokusava da NE UZME titulu
Sa onakvom ekipom, u ovakvoj sezoni engleske lige, bez prave konkurencije. Samo Man.Utd koji duuugo nije imao losiju ekipu... Ako od njih izgube titulu, nek se Mancini prodje trenerskog/managerskog posla, nek se upuca. Koji kreten sa jos vecim kretenima -arapima koju mu sve ovo daju.

Sa onakvom ekipom, u ovakvoj sezoni engleske lige, bez prave konkurencije. Samo Man.Utd koji duuugo nije imao losiju ekipu... Ako od njih izgube titulu, nek se Mancini prodje trenerskog/managerskog posla, nek se upuca. Koji kreten sa jos vecim kretenima -arapima koju mu sve ovo daju.
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
-
- Kontakt:
Mancini na kaju nece uzeti nijedan trofej. Ispao je iz svih mogucih takmicenja osim Europske lige a i tu ce ispasti.
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
Jao sto mi je poznata odnekud ova prica o strucnosti?
Zasto ovako otvoreno ne pricate i o strucnosti naseg trenera i on radi gotovo iste (i gore) greske kao i Mancini!
Zasto ovako otvoreno ne pricate i o strucnosti naseg trenera i on radi gotovo iste (i gore) greske kao i Mancini!
Zadnja izmjena: Za_raju, dana/u 12 feb 2012, 16:47, ukupno mijenjano 3 puta.
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
[quote="Ibizevic"]Hart, Zabaleta, Kolarov, Kompany, Lescott, Barry, De Jong, Milner, Johnson, Silva, Aguero
igrati bez Ricardska,Klisia,Dzeke,Nasria je prava ludost i idiotizam Mancinija,postavio je totalno ne kreativnu postavu ocito s namjerom da primi sto manje golova i iz kontre pokusa postici nesto... Aston Vila je losa ekipa,ali ne bi me iznenadilo da uzmu ovakvog Citya...
igrati bez Ricardska,Klisia,Dzeke,Nasria je prava ludost i idiotizam Mancinija,postavio je totalno ne kreativnu postavu ocito s namjerom da primi sto manje golova i iz kontre pokusa postici nesto... Aston Vila je losa ekipa,ali ne bi me iznenadilo da uzmu ovakvog Citya...
Jel moze neki da postavi
Sopcast kanal
SkySport 2 HD
hvala
Sopcast kanal
SkySport 2 HD
hvala
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Slazem se u potpunosti!bosnas_ je napisao/la:Ibizevic je napisao/la:Hart, Zabaleta, Kolarov, Kompany, Lescott, Barry, De Jong, Milner, Johnson, Silva, Aguero
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Nadan se takvom izhodu...
Koji strucnjak (trener) ima ovakav tim u nasom okruzenjuZa_raju je napisao/la:Jao sto mi je poznata odnekud ova prica o strucnosti?

Kakvi su ovo dresovi 

Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!
I ja se pitamHenry je napisao/la:Kakvi su ovo dresovi

Channel - 119538Bosnier je napisao/la:Jel moze neki da postavi
Sopcast kanal
SkySport 2 HD
hvala
Probaj ovaj.
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.