ma ne mogu ja onih komentatora na dvici.. smorise... ovi na ftv bar ne uspavaju...bh hrvat je napisao/la:e tamo je jos gore od nove, dvica je zakon za sve televizije na balkanuadnan_hz je napisao/la:mi ne moramo.. mi gledamo ligu prvaka na bht i ftv...
Sportski komentatori
Re: Sportski komentatori
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC
medju top pet sa balkana tri su sa dvice- vela, sušec, ćosić, ostala dva su baha i onaj sa srbijanskog pinka sto prenosi seriju a
Tu bi dodao i Marjana,a je li taj sa srbijanskog PINK-a onaj isti od prije par godina kad je Seria A bila i na PINK BH?bh hrvat je napisao/la:medju top pet sa balkana tri su sa dvice- vela, sušec, ćosić, ostala dva su baha i onaj sa srbijanskog pinka sto prenosi seriju a
Veceg znalca u zivotu nisam cuo.
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
- rob do bagro
- Kontakt:
evo jedan intervju sa Bahom
http://www.sarajevo-x.com/sport/clanak/090828054
http://www.sarajevo-x.com/sport/clanak/090828054
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
sta je bilo sa marjanom ?
hoce li on prenositi utakmice repke ?
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
pa ono sto njegova kuca bude prenosila(gostujuce) valjda hoce.Bosnier je napisao/la:sta je bilo sa marjanom ?
domace utakmice prenosi drzavna televizija i te nece.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Sto se Marjana tice na facebook sam dobio poruku od njega i covjek je rekao da je definitvno zavrsio sa hayatom i da postoji mogucnost da potpise ugovor sa javnim srevisom tj BHT ali jos su tu neke nesuglasice .
BosnaE
Pa sta se to desilo izmedju Hayata i kralja Mariana,ko ce prenositi tekme repke i spankse lige..hocemol bar Marjana gdje vise gledati,tj slusati na nekoj dr.televizij...ne zamislivo je da on ne radi takme repke..newton_heath_lyr je napisao/la:Sto se Marjana tice na facebook sam dobio poruku od njega i covjek je rekao da je definitvno zavrsio sa hayatom i da postoji mogucnost da potpise ugovor sa javnim srevisom tj BHT ali jos su tu neke nesuglasice .

Zna li neko nesto vise o ovome sto sam napisao...??
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
kao sto mi on rece sa hayatom je gotovo,definitvno,asto ,zato sto se zakacio sa glavnim ljudima u hayatu,zato sto su mnogi uposlenici postli zavdini Marjjanu na njegovom uspjehu.Dalje trenutno se nalazi u tuzli gdje je imao ponudu i RTVTK jer ta tv je u pirpremi da pokrene sportski kanal na kojem bi Marjan bio glavni mecena.O svemu sto te intersuje o kralju Marjanu mozes naci na facebooku na njeogovm profilu.Samo oprez samo jedan je pravi njegov profil.To je onaj gdje mu je slika profila umotana u onu arapsku maramu.deda je napisao/la:Pa sta se to desilo izmedju Hayata i kralja Mariana,ko ce prenositi tekme repke i spankse lige..hocemol bar Marjana gdje vise gledati,tj slusati na nekoj dr.televizij...ne zamislivo je da on ne radi takme repke..newton_heath_lyr je napisao/la:Sto se Marjana tice na facebook sam dobio poruku od njega i covjek je rekao da je definitvno zavrsio sa hayatom i da postoji mogucnost da potpise ugovor sa javnim srevisom tj BHT ali jos su tu neke nesuglasice .
Zna li neko nesto vise o ovome sto sam napisao...??
BosnaE
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
danas komentator na utakmici bolton - liverpool (priča o odbranbenom igraču liverpoola):....i on igra na klupi je ali ponekad igra......počeo pričati ne povezano, zbunio se lik potpuno, ne zna šta priča
komentator na utakmici man utd - arsenal kaže da je rooneyu pogodak iz penala bio 101 u premiershipu....koliko ja znam ovo mu je 102, u prošloj tekmi je postigao dva gola
komentator na utakmici man utd - arsenal kaže da je rooneyu pogodak iz penala bio 101 u premiershipu....koliko ja znam ovo mu je 102, u prošloj tekmi je postigao dva gola
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Onaj papak zalizani urednik sportske redakcije Hayata ljubomoran na Marijana,a bilo bi to pravo da Marijan dodje na Bht,prenosio bi repku protiv Turske i Spanije.
AMAR OSIM!
Jeste , upravu si 102 je, a ovi sa BHT-a po svom obicaju dosli u studio bez ikakve pripreme hebe se njima kad ne rade kod privatnika ...Mirza_Hordas je napisao/la:danas komentator na utakmici bolton - liverpool (priča o odbranbenom igraču liverpoola):....i on igra na klupi je ali ponekad igra......počeo pričati ne povezano, zbunio se lik potpuno, ne zna šta priča
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Marjan Mijajlovic
Ja mislim da je ovaj covjek itekako zasluzio temu na ovom forumu. Naime danas je dao intervju za jedan poznati bosanski portal i sokirao javnost sa svojim odgovorom na pitanje da li cemo se veseliti sa njim na prenosu utakmice protiv Armenije.
"Pošto ja ništa ne znam o fudbalu i pošto neki ljudi to rade mnogo bolje od mene, taj posao prepuštam njima. Ipak, sa svim navedenim ne slažu se nogometni bh. reprezentativci".
Na pitanje znači li to da neće prenositi utakmicu Armenija – BiH, Mijajlović je odgovorio: "To prepuštam boljim od sebe".
Iz svega navedenog možemo zaključiti da se više (bar neko vrijeme) nećemo moći radovati prenosu reprezentativnih utakmica odličnog sportskog komentatora koji je ostao upamćen po nezaboravnom prenosu utakmice u Genku.
---
Sramota za Hayat televiziju... Vracajte nam Marjana!

"Pošto ja ništa ne znam o fudbalu i pošto neki ljudi to rade mnogo bolje od mene, taj posao prepuštam njima. Ipak, sa svim navedenim ne slažu se nogometni bh. reprezentativci".
Na pitanje znači li to da neće prenositi utakmicu Armenija – BiH, Mijajlović je odgovorio: "To prepuštam boljim od sebe".
Iz svega navedenog možemo zaključiti da se više (bar neko vrijeme) nećemo moći radovati prenosu reprezentativnih utakmica odličnog sportskog komentatora koji je ostao upamćen po nezaboravnom prenosu utakmice u Genku.
---
Sramota za Hayat televiziju... Vracajte nam Marjana!

Zadnja izmjena: kokakolas, dana/u 29 avg 2009, 22:58, ukupno mijenjano 1 put.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Re: Marjan Mijajlovic
Ma i Hayat počeo gluposti praviti.
-
- Kontakt:
daaaaaaaj nemogu da vjerujeeem .. pu **** ti hayat, necu ga nikad prikljucit .. fujj
- bayernovac
- Kontakt:
Pa ko će prenosti utakmicu ovaj Prignanica ili Teftedarija koji veze nemaju sa nogometom. Gdje sad radi Marijan zna li iko?
Želimo da ovaj napaćeni narod Marijan ponovo oživi i proveseli
Mogu li dobiti link za taj forum da vidim šta je legenda rekla
Želimo da ovaj napaćeni narod Marijan ponovo oživi i proveseli
Mogu li dobiti link za taj forum da vidim šta je legenda rekla
Zadnja izmjena: bayernovac, dana/u 29 avg 2009, 23:05, ukupno mijenjano 1 put.
zwei Mullers Gerd und Thomas ein Team FC Bayern Munchen
Ko je ovo prenosio Real...pa Kaka u kažnjenom on spominje Messievu platu..neprati uopšte utakmice..dok pročita šta je na Internetu sve našao prođu 3 gola...čitao sam davno u extri da bi mogao otići sa Hayata zbog ljubomore kolega..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Moze link od tog portala da procitam???
Jer sam cuo negdje da ce odraditi jos utakmicu sa Armenijom i Estonijom i onda napusta Hayat.
Kako god bilo, zalost ziva
Jer sam cuo negdje da ce odraditi jos utakmicu sa Armenijom i Estonijom i onda napusta Hayat.
Kako god bilo, zalost ziva

Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
Ne znam kako je sa davanjem linkova za druge sajtove na sportsport ali portal je sarajevo-x... Idite i procitajte intervju... (izvinjavam se administratorima unaprijed)
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Na kojem je portalu dao intervju? 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.