Kup je naš

Ma dobro i konto sam na to, razigravanje za prvaka.pep3 je napisao/la:Moramo zavrsit medju prva tri tima, da bi igrali ligu za prvaka. Tu se prikljucuju Bosna, Borac i Izvidjac, i igra se liga a ne play-off.othello je napisao/la:Jel moramo završiti među prva 3 da bi izborili taj "play-off" ili šta već?
mi u zenici smo uvijek bili skromni sti se tice sportachily-rz je napisao/la:Koje će ludilo biti u Areni ako se plasiramo u ligu za prvaka![]()
Kup je naš
Ja mislim da će poredak biti na kraju:flash je napisao/la:Tekma nam se blizi za nastavak i po mom nekom sudu trebali bi biti medju prve 3 ekipe na kraju sezone.Malo sam prelistavao karijere nasih pojacanja i koliko vidim povratak Sabanovica ce ipak biti najvece.Ivancev se nije bas naigrao u Zvezdi i koliko sam vidio tek na par utakmica se uspio upisati u listu strijelaca.Prije toga njegov angazman u Hrvatskoj gdje je igrao je bio nesto bolji ali ni to nije nista spektakularno.Sad postoji mogucnost da momak nije bio u milosti trenera ili da je imao dosta bolje igrace na svojoj poziciji pa se nije uspio bas nametnut.S druge strane Dominikovic se cini dosta boljim po ucinku u ekipama za koje je nastupao kao i sam kvalitet ekipa za koje je igrao obecavaju da ce on poslije Sabanovica biti nas i najbolji igrac.
Konkurenti Sloga i Gorazde uz vec solidan igracki kadar uspjeli su da dovedu dosta kvalitetnije igrace(prije svega mislim na Slogu) i sigurno ce biti u maloj prednosti u odnosu na nas.
zašto?othello je napisao/la:Čelik - Leotar srijeda, 8. februara a ne večeras.
Sad si ga pretjerao da cemo se boriti za 4. mjesto.Trece mjesto nam je sasvim realno i to u najmanju ruku.Treba pogledati raspored i nas i njihov i realno mi nebi trebali imati s njima problema(bez obzira i na politiku).Ako plate budu redovne i atmosfera kao do sada mi smo sigurni.mxx1000 je napisao/la:Ja mislim da će poredak biti na kraju:flash je napisao/la:Tekma nam se blizi za nastavak i po mom nekom sudu trebali bi biti medju prve 3 ekipe na kraju sezone.Malo sam prelistavao karijere nasih pojacanja i koliko vidim povratak Sabanovica ce ipak biti najvece.Ivancev se nije bas naigrao u Zvezdi i koliko sam vidio tek na par utakmica se uspio upisati u listu strijelaca.Prije toga njegov angazman u Hrvatskoj gdje je igrao je bio nesto bolji ali ni to nije nista spektakularno.Sad postoji mogucnost da momak nije bio u milosti trenera ili da je imao dosta bolje igrace na svojoj poziciji pa se nije uspio bas nametnut.S druge strane Dominikovic se cini dosta boljim po ucinku u ekipama za koje je nastupao kao i sam kvalitet ekipa za koje je igrao obecavaju da ce on poslije Sabanovica biti nas i najbolji igrac.
Konkurenti Sloga i Gorazde uz vec solidan igracki kadar uspjeli su da dovedu dosta kvalitetnije igrace(prije svega mislim na Slogu) i sigurno ce biti u maloj prednosti u odnosu na nas.
1.SLOGA
2.GORAŽDE
3.ZRINJSKI (Ne po kvaliteti,već po.... ,zna se....)
Za 4. mjesto će se boriti Čelik i Gradačac ,dalje konjuh,krivaja ...itd...
Ma ta djeca vec igraju dvije godine i mislim sto je jako bitno za njih jeste sto imaju pobjednicki mentalitet.Polako se uvode u igru i vec bi od njih neko trebao eksplodirati ove polusezone.I kod drugih timova je slicno sto se tice klupe jedino bi tu izuzeo Slogu koja s ova 3 igraca sad ima i dobru klupu.othello je napisao/la:Mene najviše brine naša klupa, više od pola klupe čine juniori 93. godišta![]()
Povrijedi li se koji, teško nama...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.