Da, u pravu si....Pa nista, Spaha mozda nije najbolji igrac BiH svih vremena (medju prvih 5 jeste) ali kada treba srce ostaviti na terenu, nece majka jos dugo roditi takvoga junaka. Prodane duse (.................) ga vec neko vrijeme proganjaju, zbog ovoga i onoga...nije za njih bio niti za repezentacija a kamoli za kapitena, govorilo se da ga niko nece, medjutim kada ode u Sevilju misevi mekinjasi zacutase do mementa kad onaj majmun ne navuce penal...i normalno "Spahic nas je izbacio sa evropskog", a sto bi bez njega vjerovatno bili ispod i Rumunije i Bjelorusije...to nikom nista, sto je odbrana posle neznam koliko i kolikoooooooo minuta tek primila gol iz toga smijesnog ponala...to miseve ne zanima. I jos ono kad ga navijaci napadose pa kad ti se mekinjasi rascvilise...pa zar taj da nam bude kapiten... Ma da nepisam romane o temi je jarane moj dovoljna jedna recenica vec izrecena u slicnoj prilici: "Psi laju, a karavane prolaze".mokhe je napisao/la:TOPIC ???
koji off jbt
Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Emir Spahić
Kako te bolan nije sramota, da nije Medunjanina bili bi ispod Bjelorusije i Rumunije, da se tvoj kvazikapiten pita za nesto vidjeli smo u Rumuniji kad je pravio kikseve ko kakav amater i direktni je krivac za debakl. Izbacio nas je sa EP fiksno i hladno zbog svoje bahatosti, dijelilo nas je da te podsjetim 13 minuta, dok idiot ne napravi penal, umjesto da onu loptu nabije na Ajfelov toranj, on se nasao mangupisati.baboitata je napisao/la:Da, u pravu si....Pa nista, Spaha mozda nije najbolji igrac BiH svih vremena (medju prvih 5 jeste) ali kada treba srce ostaviti na terenu, nece majka jos dugo roditi takvoga junaka. Prodane duse (.................) ga vec neko vrijeme proganjaju, zbog ovoga i onoga...nije za njih bio niti za repezentacija a kamoli za kapitena, govorilo se da ga niko nece, medjutim kada ode u Sevilju misevi mekinjasi zacutase do mementa kad onaj majmun ne navuce penal...i normalno "Spahic nas je izbacio sa evropskog", a sto bi bez njega vjerovatno bili ispod i Rumunije i Bjelorusije...to nikom nista, sto je odbrana posle neznam koliko i kolikoooooooo minuta tek primila gol iz toga smijesnog ponala...to miseve ne zanima. I jos ono kad ga navijaci napadose pa kad ti se mekinjasi rascvilise...pa zar taj da nam bude kapiten... Ma da nepisam romane o temi je jarane moj dovoljna jedna recenica vec izrecena u slicnoj prilici: "Psi laju, a karavane prolaze".mokhe je napisao/la:TOPIC ???
koji off jbt
Glup ti je kriterij da svako ko voli BiH treba da igra, pa volim je ja vise od Spahica, rodjenog Dubrovcanina koji igra ovdje samo zato sto ga u lipoj nasoj nisu htjeli, pa ne igram za reprezentaciju.
Sto se tice Sevilje, jeste ima kvalitet da tamo igra, to se zna, ali je po stanju na terenu bara/bara sa Pepeom, zar si zaboravio onaj pokusaj ubistva prosle godine u Francuskoj sa 2 lakta kada je sastavio protivnickog napadaca pa fasovo 8 tekmi suspenzije. Njemu je premija kad odigra bez kartona ili kiksa.
Ja volim BiH vise od tebe i zbog toga ne mogu da gledam kako se neko sprda na terenu sa njom, kako neko cijele kvalifikacije unisti glupim potezom, mene nece kupiti 2 klizeca starta i to sto ofarba kosu u plavo protiv SiCG, lik je kikser od Danske 2003, kada je Jorgensen prosao kroz njega i zabio , do Nasrija.
Zelis da kazes da je u TOP5 od rata, reci cu ti odmah nije ni blizu toga, pored jednog Kodre, Bolica, Baljica, Hibica koji je gospodin po svemu za Spahica, to ti je stoper bolan, Konjica, Hasana, Barbareza, Dzeke, Misketa ti trpas njega u TOP5.
U pravu si i za pse i za karavane, nase EP je proslo zbog bahatosti kapitena.
Cuva Bog Zelju svog!
Haj dobro je laprdanja odbrana bez njega kakav god da je ko covjek je malo rec smijesna ocekujem najbolje utakmice od njega i papca ove kvalifikacije jer ce se sigurno oprostit od dresa nakon ovih kvalifikacija ili eventualno SP
Eo novog trenera sevilla dobila trebali bi malo zapet pa makar europa ligu izgurat imaju ekipu za to al su neefikasni do zla boga ...

Kako zaboravi ono kad je Spaha polomio Hasana....mirzza je napisao/la:Kako te bolan nije sramota, da nije Medunjanina bili bi ispod Bjelorusije i Rumunije, da se tvoj kvazikapiten pita za nesto vidjeli smo u Rumuniji kad je pravio kikseve ko kakav amater i direktni je krivac za debakl. Izbacio nas je sa EP fiksno i hladno zbog svoje bahatosti, dijelilo nas je da te podsjetim 13 minuta, dok idiot ne napravi penal, umjesto da onu loptu nabije na Ajfelov toranj, on se nasao mangupisati.baboitata je napisao/la:Da, u pravu si....Pa nista, Spaha mozda nije najbolji igrac BiH svih vremena (medju prvih 5 jeste) ali kada treba srce ostaviti na terenu, nece majka jos dugo roditi takvoga junaka. Prodane duse (.................) ga vec neko vrijeme proganjaju, zbog ovoga i onoga...nije za njih bio niti za repezentacija a kamoli za kapitena, govorilo se da ga niko nece, medjutim kada ode u Sevilju misevi mekinjasi zacutase do mementa kad onaj majmun ne navuce penal...i normalno "Spahic nas je izbacio sa evropskog", a sto bi bez njega vjerovatno bili ispod i Rumunije i Bjelorusije...to nikom nista, sto je odbrana posle neznam koliko i kolikoooooooo minuta tek primila gol iz toga smijesnog ponala...to miseve ne zanima. I jos ono kad ga navijaci napadose pa kad ti se mekinjasi rascvilise...pa zar taj da nam bude kapiten... Ma da nepisam romane o temi je jarane moj dovoljna jedna recenica vec izrecena u slicnoj prilici: "Psi laju, a karavane prolaze".mokhe je napisao/la:TOPIC ???
koji off jbt
Glup ti je kriterij da svako ko voli BiH treba da igra, pa volim je ja vise od Spahica, rodjenog Dubrovcanina koji igra ovdje samo zato sto ga u lipoj nasoj nisu htjeli, pa ne igram za reprezentaciju.
Sto se tice Sevilje, jeste ima kvalitet da tamo igra, to se zna, ali je po stanju na terenu bara/bara sa Pepeom, zar si zaboravio onaj pokusaj ubistva prosle godine u Francuskoj sa 2 lakta kada je sastavio protivnickog napadaca pa fasovo 8 tekmi suspenzije. Njemu je premija kad odigra bez kartona ili kiksa.
Ja volim BiH vise od tebe i zbog toga ne mogu da gledam kako se neko sprda na terenu sa njom, kako neko cijele kvalifikacije unisti glupim potezom, mene nece kupiti 2 klizeca starta i to sto ofarba kosu u plavo protiv SiCG, lik je kikser od Danske 2003, kada je Jorgensen prosao kroz njega i zabio , do Nasrija.
Zelis da kazes da je u TOP5 od rata, reci cu ti odmah nije ni blizu toga, pored jednog Kodre, Bolica, Baljica, Hibica koji je gospodin po svemu za Spahica, to ti je stoper bolan, Konjica, Hasana, Barbareza, Dzeke, Misketa ti trpas njega u TOP5.
U pravu si i za pse i za karavane, nase EP je proslo zbog bahatosti kapitena.

Spaha da je samo nekoliko godina mladji zivotom garantujem da bi u Barceloni zavrsio, fali im malo zestine ponekad a dobro bi upao u njihovo kolo, zna igrati lopte, zna dati...povuci.
Istina boli sta da ti kazem, iskreno ti si meni najmrzi ubjedljivo nema se sta kriti, mislim da si i ogranicen po nekim pitanjima.baboitata je napisao/la:Kako zaboravi ono kad je Spaha polomio Hasana....mirzza je napisao/la:Kako te bolan nije sramota, da nije Medunjanina bili bi ispod Bjelorusije i Rumunije, da se tvoj kvazikapiten pita za nesto vidjeli smo u Rumuniji kad je pravio kikseve ko kakav amater i direktni je krivac za debakl. Izbacio nas je sa EP fiksno i hladno zbog svoje bahatosti, dijelilo nas je da te podsjetim 13 minuta, dok idiot ne napravi penal, umjesto da onu loptu nabije na Ajfelov toranj, on se nasao mangupisati.baboitata je napisao/la:Da, u pravu si....Pa nista, Spaha mozda nije najbolji igrac BiH svih vremena (medju prvih 5 jeste) ali kada treba srce ostaviti na terenu, nece majka jos dugo roditi takvoga junaka. Prodane duse (.................) ga vec neko vrijeme proganjaju, zbog ovoga i onoga...nije za njih bio niti za repezentacija a kamoli za kapitena, govorilo se da ga niko nece, medjutim kada ode u Sevilju misevi mekinjasi zacutase do mementa kad onaj majmun ne navuce penal...i normalno "Spahic nas je izbacio sa evropskog", a sto bi bez njega vjerovatno bili ispod i Rumunije i Bjelorusije...to nikom nista, sto je odbrana posle neznam koliko i kolikoooooooo minuta tek primila gol iz toga smijesnog ponala...to miseve ne zanima. I jos ono kad ga navijaci napadose pa kad ti se mekinjasi rascvilise...pa zar taj da nam bude kapiten... Ma da nepisam romane o temi je jarane moj dovoljna jedna recenica vec izrecena u slicnoj prilici: "Psi laju, a karavane prolaze".
U pravu si i za pse i za karavane, nase EP je proslo zbog bahatosti kapitena.E, sto bi volio da te ja i Spaha nadjemo negdje na samku
![]()
Iskreno, uz Raju si mi najmrzi diskutant ovdje....ne znam zasto, mozda ima i onih koji su gori u napadanju Bosne i njenih igraca (pa makar bili iz Senegala, a ne Dubrovnika) jednostavno mi djelujes kao neka ljiga, yebiga izvini ali je tako, sta tu sad mogu.
Spaha da je samo nekoliko godina mladji zivotom garantujem da bi u Barceloni zavrsio, fali im malo zestine ponekad a dobro bi upao u njihovo kolo, zna igrati lopte, zna dati...povuci.
Sto se Barse tice, po lopti bi mogao igrati ali po laktanju i udaranju ne, ipak to nije njihova filozofija.
Cuj napadam igrace, valjda gledam kako jeste bilo, lik je napravio penal i sada cemo EP gledati na TV.
Ocito ti je jedini argument, da mi te je naci sa Spahom, pa pozdravi Spahu i reci mu da se skulira ove kvalifikacije da odemo ko ljudi na SP, pa da se nadjemo u Brazilu.

Cuva Bog Zelju svog!
A kralja....svaka cast. Bez njega nema sanse da bi ove dvije zadnje kvalifikacije izborili baraz, a kamoli usli medju 20 reprezentacija svijeta.Nećemo nikako zanemariti činjenicu da je unatoč posljednjim lošim rezultatima Seville njihova odbrana predvođena Spahićem primila više golova samo od odbrana Reala iz Madrida, Barcelone i Valencije, te da su glavni razlozi ovosezonske neučinkovitosti Spahićevog tima loše realizatorske sposobnosti njihovog napada.
Ono što je najvažnije za navijače fudbalske reprezentacije BiH je činjenica da je Emir Spahić u kvalifikacijama za Euro 2012 samo jednom propustio meč zbog parnih žutih kartona, te da će i u borbi za Svjetsko prvenstvo 2014. godine biti glavna perjanica odbrane "Zmajeva".
- Principatus
- Kontakt:
Kada bi ekipe pocele izbacivati svoje igrace zbog svakog sukoba koji nastane poslije zescih startova...bilo bi veselo.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
-
- Kontakt:
A tebe odstraniti sa ove stranice. Mozda da ti posaljemo Medela,da te malo skrsi onaj psiho,pa mu se ti slatko nasmiji.Sramotra sta ova stranica dopusta da se sve pise. I koja si to ti faca molim te,cuj da ga Pape sankcionise.aleksandar_veliki je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/michel- ... dela/74508
Vrli kapiten ponovo u akciji. Ovog frajera treba izbaciti iz repke, bas me interesuje da li ce Pape ga sankcionisati zbog sramotnog ponasanja. Prvo on i Raketa i navijaci, pa sad ovo.

Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
-
- Kontakt:
Nisam baš "zagledao" u postove koji su se prije pisali na ovoj temi, ali znam da je bilo ovakvih ili sličnih komentara. Sad ne znam da li ti Aco misliš ironično ili ne, ali bilo bi nelogično, bar meni, da bez njega igramo. Okej, nije on savršen štoper, ima neke mane. Pa zato i ne igra u Realu ili Barci, već u Sevilli, ali za nas je odličan. Svakako nam je konkurencija u odbrani k'o ku*ac. Dakle, slažem se da mu je ponašanje katastrofalno u klubu, da je napravio onaj glupi penal u Francuskoj koji nas je koštao plasmana na EP, ali on je naš kapiten. I sve dok je tako treba imati zagarantovano mjesto u prvih 11 (ne samo zbog autoriteta, već i kvaliteta jednostavno, već sam ranije rekao). Pa i Pepe je još gori od njega, šta je samo Messiju uradio, ali repka je druga stvar. Eto, Aco, ne znam fakat je li ovo bilo ironično, volio bih da jeste, ali etoaleksandar_veliki je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/michel- ... dela/74508
Vrli kapiten ponovo u akciji. Ovog frajera treba izbaciti iz repke, bas me interesuje da li ce Pape ga sankcionisati zbog sramotnog ponasanja. Prvo on i Raketa i navijaci, pa sad ovo.

U mom svijetu važe moja pravila
Najboljeg igraca defenzive da izbaci iz repke? Spaha je takav karakter i tako ce ostat. I nema se kod ovog incidenta nista prigovorit, Medel je grubo startovao i logicno je da su se sukobili. Takve stvari su normalne na treninzima. Sta ima Pape sa svim tim?aleksandar_veliki je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/michel- ... dela/74508

jbga opet belaj, a ocigledno po nekim stvarima ovaj medel nije marin..
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
- tyler durden
- Kontakt:
radi ovog da ga se sankcionise u reprezentaciji,nema potrebe
ovo se stalno desava na treninzima.

ovo se stalno desava na treninzima.
-
- Kontakt:
Ma dobro, to je tvoj način razmišljanja. I ja se donekle slažem. Kakav primjer on daje ostalim igračima? Nikakav. Ali za ovo je on najmanje kriv, pa igrao si nekad fudbal 100%, znaš kako reaguješ kad te neko udari. Ali niko nije cvjećka. Nijedan reprezentativac se ne može pohvaliti da nije imao probleme slične. Mislim na ove koji bi mogli nekad biti vođe ove repke, odnosno kapiten. Sjeti se Džeke u Wolfsburgu, pa onda u Zenici onom nekom čovjeku je*o sve po spisku (iako je tad bio u pravu), pa protiv Uniteda Andersona ja mislim odgurne. Vidi s Medom s*anja sad, Pjanić ih je imao u Lyonu, Miske u Galati..Da sam se ja pitao, prošle kvalifikacije bi kapiten bio Rahimić, a tek sad Spahić, ali eto.. Hoću samo da ti kažem da mi trenutno nemamo nekog baš lidera na terenu, da vodi sve, podiže moral u ekipi i ostalo. Zna se šta je kapiten. Ali, trenutno, najbolji je Spahić i zbog toga ga ne treba mijenjati.aleksandar_veliki je napisao/la:Ma reagovao sam onako iznervirano, ali mora mu se oduzeti traka. Zasto da kapiten Zmajeva bude neko za koga se stalno vezu neka sr..a.TheDinoRules je napisao/la:Nisam baš "zagledao" u postove koji su se prije pisali na ovoj temi, ali znam da je bilo ovakvih ili sličnih komentara. Sad ne znam da li ti Aco misliš ironično ili ne, ali bilo bi nelogično, bar meni, da bez njega igramo. Okej, nije on savršen štoper, ima neke mane. Pa zato i ne igra u Realu ili Barci, već u Sevilli, ali za nas je odličan. Svakako nam je konkurencija u odbrani k'o ku*ac. Dakle, slažem se da mu je ponašanje katastrofalno u klubu, da je napravio onaj glupi penal u Francuskoj koji nas je koštao plasmana na EP, ali on je naš kapiten. I sve dok je tako treba imati zagarantovano mjesto u prvih 11 (ne samo zbog autoriteta, već i kvaliteta jednostavno, već sam ranije rekao). Pa i Pepe je još gori od njega, šta je samo Messiju uradio, ali repka je druga stvar. Eto, Aco, ne znam fakat je li ovo bilo ironično, volio bih da jeste, ali etoaleksandar_veliki je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/michel- ... dela/74508
U mom svijetu važe moja pravila
-
- Kontakt:
Eto ti ces nam reci.URL je napisao/la:Nasao da se kaci sa ovom latino krticom Medelom, kako sam citao lik ga oborio.. eto mu kad se qurci, sad je na fin nacin jos doceko novog trenera 'Míchel'', tesko da ce Spahic sljedecu godinu igrati u Sevilli.
@Aleksandar,da ti mozda nije bio ovo cilj? Da nakacis jos kojeg da se popljuje Spahic.Hvala Bogu pa imamo Susica koji normalno razmislja
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
http://www.marca.com/2012/02/12/futbol/ ... omentarios" onclick="window.open(this.href);return false; ne ja, tu su komentari i navijaca sevillePasodzigera je napisao/la:Eto ti ces nam reci.URL je napisao/la:Nasao da se kaci sa ovom latino krticom Medelom, kako sam citao lik ga oborio.. eto mu kad se qurci, sad je na fin nacin jos doceko novog trenera 'Míchel'', tesko da ce Spahic sljedecu godinu igrati u Sevilli.
@Aleksandar,da ti mozda nije bio ovo cilj? Da nakacis jos kojeg da se popljuje Spahic.Hvala Bogu pa imamo Susica koji normalno razmislja

Nisam nikada čuo da je igrač sankcionisan u reprezentaciji zbog nekog sukoba unutar kluba. Spahić ima svojih bubica, ali ja ne mogu zamisliti našu odbranu bez njega, ma šta neko mislio o njemu.
ja samo ne znam sto njemu ovo treba, malo malo neka slicna vijest o njemu...
sad ce se javiti branioci lika i djela spahica i pravdati ovakve stvari.
sad ce se javiti branioci lika i djela spahica i pravdati ovakve stvari.
...
- bistrikboy
- Kontakt:
Joj ljudi da znate sve sto ne znate o Spahicu...
Haj sve to na stranu stalno ovo citamo da se dese tuce na treninzima,ali ja nesto u zadnje vrijeme pamtim vise negativnih vijesti o Spahicu nego pozitivnih,lik kao da gubi kontrolu nad svojim ponasanjem,bezveze je ovo sve,sasvim bespotrebno,prvo se zakaci u Francuskoj sad ovdje,koji mu je
Haj sve to na stranu stalno ovo citamo da se dese tuce na treninzima,ali ja nesto u zadnje vrijeme pamtim vise negativnih vijesti o Spahicu nego pozitivnih,lik kao da gubi kontrolu nad svojim ponasanjem,bezveze je ovo sve,sasvim bespotrebno,prvo se zakaci u Francuskoj sad ovdje,koji mu je

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- Evolution87
- Kontakt:
Mislim da nema potrebe da ga Susic sankcionise, ovo nije neki veliki incident 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!