Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Harts,Company,Yaya,Silva su zile kucavice u MC.
Dzeko nije tu iz razloga,sto ga Mancini ne zna do kraja iskoristiti kao sto bi to Magath ucinio.
Dva brza krila koja znaju nabaciti,qurko bi Personja bio na vodecoj poziciji strelaca.
Dzeko nije tu iz razloga,sto ga Mancini ne zna do kraja iskoristiti kao sto bi to Magath ucinio.
Dva brza krila koja znaju nabaciti,qurko bi Personja bio na vodecoj poziciji strelaca.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Izgleda Mancini vraca Teveza, ako je vjerovati novinarima, kao nema nikakvih problema sa njim. Dragi Mancini tek njegovim povratkom imat ceš problema, a i naš Džeko, a vjerovatno i Baloteli, pa ce Balu puknuti prenosi i eto ti frke jer ni Tevezu nece dugo trebati da opet odvali
Taj potez će Maciniju ili sahraniti ili spasiti guzicu.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Tevez je prosle godine bio medju 2-3 najbolja igraca lige i ubjedljivo najbolji igrac Citya,mislim da im on moze pomoci,naravno ukoliko bi usao u onu svoju staru formu..nazalost to znaci da bi Dzeko imao veliku konkurenciju u ekipi i da bi igrao nesto manje nego sada,ali opet sve zavisi...Ako bi City pobjedio Aston Vilu sa nekom vecom razlikom,mislim da bi i Mancini odustao od Teveza,ali tesko ce City danas pobjediti,pogotovo sa nekom ubjedljivom razlikom.. Eto,ostaje da vidimo!
Ne znam bas kako bi izgledao napad Kun i Tevez , možda dobro za njihovu licnu statistiku, ali za ne i za timbosnas_ je napisao/la:Tevez je prosle godine bio medju 2-3 najbolja igraca lige i ubjedljivo najbolji igrac Citya,mislim da im on moze pomoci,naravno ukoliko bi usao u onu svoju staru formu..nazalost to znaci da bi Dzeko imao veliku konkurenciju u ekipi i da bi igrao nesto manje nego sada,ali opet sve zavisi...Ako bi City pobjedio Aston Vilu sa nekom vecom razlikom,mislim da bi i Mancini odustao od Teveza,ali tesko ce City danas pobjediti,pogotovo sa nekom ubjedljivom razlikom.. Eto,ostaje da vidimo!
Tevez nije konkurencija Džeki on je konkurencija Agueru. Jer kod Mancinija uvijek bi igrali Tevez/Agueru + Džeko/Baloteli.
-
- Kontakt:
I ja tako mislimSemper je napisao/la:Tevez nije konkurencija Džeki on je konkurencija Agueru. Jer kod Mancinija uvijek bi igrali Tevez/Agueru + Džeko/Baloteli.
U mom svijetu važe moja pravila
- twostepsfromhell
- Kontakt:
TheDinoRules je napisao/la:I ja tako mislimSemper je napisao/la:Tevez nije konkurencija Džeki on je konkurencija Agueru. Jer kod Mancinija uvijek bi igrali Tevez/Agueru + Džeko/Baloteli.
I ja tako mislim

Ma nista od teveza,samo bi unio nemir u ekipi kada bi igro,jer igrac koji nije odradio u zadnja tri mjeseca trening sa ekipom i sad da igra...tu bi manciniju i bio kraj...twostepsfromhell je napisao/la:TheDinoRules je napisao/la:I ja tako mislimSemper je napisao/la:Tevez nije konkurencija Džeki on je konkurencija Agueru. Jer kod Mancinija uvijek bi igrali Tevez/Agueru + Džeko/Baloteli.
I ja tako mislim
- miralem444
- Kontakt:
Edin danas svoju sansu ceka s klupe.
a manchini **** ga ti

>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
- zlaya_tm87
- Kontakt:
Da nema mozda neko kakav stream, bio bih veoma zahvalan 

Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
Nema na zvanicnom sajtu, ni na njihovoj zvanicnoj fb prezentaciji, a ni na twitteru. Dakle ne zna se jos. Za 15tak minuta ce objaviti sastave.panties je napisao/la:odakle to...pa nije jos izasao spisak prvih 11 :S
@zlajatm87
http://forums.bluemoon-mcfc.co.uk/viewt ... e1115e35e7" onclick="window.open(this.href);return false;
potrazi ovdje, mada mi se cini da ih je SOPA sjbala.

Zadnja izmjena: tanzla, dana/u 12 feb 2012, 15:47, ukupno mijenjano 1 put.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
http://www.lshunter.tv" onclick="window.open(this.href);return false;zlaya_tm87 je napisao/la:Da nema mozda neko kakav stream, bio bih veoma zahvalan
Biraj

- zlaya_tm87
- Kontakt:
- miralem444
- Kontakt:
pa i ja sad na fb vidjoh u pm , bas sam bio zagrijan da pogledam tekmu ovako pisi propalo ....
''Edin Džeko
Edin ne igra od početka, priliku će čekati sa klupe za rezerve!''
''Edin Džeko
Edin ne igra od početka, priliku će čekati sa klupe za rezerve!''
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
al koce da igra...??? tevez nije spreman.. ..balotelli je kaznen.... tako da je edin jedina prava obcija za napad uz aguera danas
Aguero nedodirljiv, a 2 mjeseca ga nema nigdje
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
Vraća se staroj taktici sa 3 zadnja vezna 

Trenutno korisnika/ca: 231983, Brazzzoo123, Zglavkar i 22 gosta.