AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Rooney88
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Rooney88 » 11 feb 2012, 20:17

Dobar debi Lopeza, naravno pod uslovom da mu ovo jeste debi. :?

Sjecam ga se mislim sa one utakmice Barce i Chelsea u Ligi prvaka jedne godine, sa Nou Campa. 1:1 bilo akos e dobro sjecam i onda on zabija za pobjedu. Mogao bi da se preporodi u Milanu, mnogi su mu predvidjali bolju karijeru ali bi bilo lijepo vidjeti da uspije u Milanu nakon nekoliko "padova".
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 11 feb 2012, 20:21

sarajlija89 je napisao/la:Ja ne znam kako je pobijedila ekipa, koja 80 minuta nije postojala na terenu, ali eto, desava se...

Udinese je sam sebi kriv... :roll:
jel se zahebavas ili sta :?: :?:
milan je imao 61% posjed lopte, hajd ako znaš ko je to imao na friuliu u zadnjih 5 godina ma može i 10 pa nam javi :?: :?:
još je vezni red najslabija karika,
ok nisu napravili deset zicera, ali reći za ekipu koja loptu drži preko 60% da se nije vidjela je degutantno i previše bi bilo da je takva izjava došla od već etabliranih trolova(a takvih ima pozamašan broj), a od tebe me baš iznenadila :o
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 11 feb 2012, 20:26

ma daj TOni, niste akcije napravili 80 minuta.... demantuj me... i ko god je gledo utakmicu...

Iz kontre prvi, drugi iz polukontre im zabili... u trenucima kad su oni napadali...

Posjed? Iz posjeda niste nista napravili, svjesno su vam prepustili, jer oni igraju na kontre, a upravo, dobili ste ih njihovim oruzjem...

Nije mi cilj omalovazavat pobjedu, pogotovo jer je Milan desetkovan i taj komentar nije nikakva provokacija, ali fkt je nevjerovatno kako ste pobijedili, cista sreca...nista napavili niste do prvog gola...osim posjeda i bezidejnosti....

Zlata vrijedna pobjeda...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 11 feb 2012, 20:31

sarajlija89 je napisao/la:ma daj TOni, niste akcije napravili 80 minuta.... demantuj me... i ko god je gledo utakmicu...

Iz kontre prvi, drugi iz polukontre im zabili... u terenucima kad su oni napadali...

Posjed? Iz posjeda niste nista napravili, svjesno su vam prepustili, jer oni igraju na kontre, a upravo, dobili ste ih njihovim oruzjem...

Nije mi cilj omalovazavat pobjedu, pogotovo jer je Milan desetkovan i taj komentar nije nikakva provokacija, ali fkt je nevjerovatno kako ste pobiedili, cista sreca...nista napavili niste do prvog gola...osim posjeda i bezidejnosti....

Zlata vrijedna pobjeda...
druga je stvar reći da se nije napravila 100% šansa a sasvim druga da ekipa ne postoji na terenu a ima preko 60% posjed lopte to i sam sigurno znaš ;) . možda si se pogrešno odrazio :mrgreen:

sad gledam nije bio nijedan jedini ofsajd milana, da je ibra igrao 5 je minimum.

da mi je neko rekao prije par mjeseci da ću gledati ovakve podatke nebi mu vjerovao, ali evo strašni suljo muntari ne igra za ganu, tako da će se vratiti bar malo odmorniji (stvarno smješno da muntarija smatramo pojačanjem, al kakva je trenutna situacija u veznom redu on to i jest :roll: )

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 11 feb 2012, 20:32

Gled'o tekmu;bez pristrasnosti Udinese je cak zasluzio i sva tri boda.Al' eto veliki pobjedjuju kad najvise treba,a takav je sigurno Milan.Po meni jedna od vaznijih tekmi za samopouzdanje nakon kratke suše pa i za titulu, slozicete se. :)
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 11 feb 2012, 20:35

Pa nisam :mrgreen:

Niste nista uspjeli napravit, dzaba lopta, kad ste potpuno nemocni bili...

Ovo je velika pobjeda za vas, prevelika, jos vam idu na ruku i neke okolnosti o kojima sam pisao na Juventusvoj temi...

Sad Arsenal, pa Bgm necete imati velike sanse ako Boateng i eventualno Pato ne budu spremni. Mada ni Arsenal nije nesto, ali je sigurno mladja i poletnija ekipa i iskoristit ce to.

Valjda se uspiju oporavit, pa da bude zanimljivije...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 11 feb 2012, 20:41

slažem se da se nisu neke super prilike pravile, ali bez aquilanija, bomela, KPB, merkela u veznom redu i ovaj podatak o posjedu mi je nevjerovatan.
pobjeda po meni najveća u sezoni, i zbog samopouzdanja, i zbog ovih problema s ozljedama i zbog toga što sad vide igrači da mogu i bez ibre.
inače s ovim sastavom i igrom od arsenala gubimo, ali vratiće se valjda barem jedan vezni plus ibra

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 11 feb 2012, 21:29

Iskreno previse sam iznenadjen. Ne mogu da vjerujem. Sa ovakvom ekipom smo uzeli Udineseu 3 boda na Friuliju. Ova pobjeda se granici sa SF. Bez 11 igraca od kojih je 9 u prvom sastavu i pobjeda protiv najbolje domacinske ekipe je mozda nesto najbolje ove sezone. Nevjerovatno vazna pobjeda. Eh sad da je dobit i Juventusa i to bi bilo fantasticno, al tu cemo se namuciti derbi je to.

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 11 feb 2012, 21:39

Jel moze neko napisati moguci sastav protiv Arsenala? Ko se vraca, ko ce se oporaviti ?

Sa ovakvim sastavom koji je istrcao danas, protiv topnika u srijedu, bice tesko za Milan
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 11 feb 2012, 21:49

Puma je napisao/la:Jel moze neko napisati moguci sastav protiv Arsenala? Ko se vraca, ko ce se oporaviti ?

Sa ovakvim sastavom koji je istrcao danas, protiv topnika u srijedu, bice tesko za Milan
Sta ce biti tesko, pa Arsenal je 3x gora ekipa od Milana tako da im igra ne znam ti ko izgubit ce...
Pa ovaj je Udinese razmontirao Arsenala....
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 11 feb 2012, 22:08

kako ovog crudelija još srce nije strefilo nemam pojma :lol:
[youtube][/youtube]

pluton
Kontakt:

Post Postao/la pluton » 11 feb 2012, 22:13

tony-mortale je napisao/la:kako ovog crudelija još srce nije strefilo nemam pojma :lol:
[youtube][/youtube]
ja mislim da je on debil(glumi za pare,mrzim takve ljude)
Bosna <3

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 11 feb 2012, 22:23

Ja gledo prvo poluvrijeme - OČAJ !

Chillam malo odem s rajom na pivo, al stalno mi u glavi Milan i samo gledam na onaj TV dal će past još koji gol da se ne osramotimo (na teleteksu pratio)

Ja ode u toalet, izlazim iz njega kad 1:1 meni srce ko Džamija. Eh sad me kopka koji je pulen dao gol xD. Sjednem i lagano samo pratim txt a raja priča neke priče, ja ne obraćam pažnju. Mene opet poslije druge pive i nervoze potjera u WC, izlazim ja kad 1:2 :lol:

El Shaarawy koji dragulj - Novi Sheva 8-)

Tevez who ??? - Maxi is the man 8-) :lol:

Ponosan sam na velika 3 boda u koja sam vjerovao
IlPrincipe je napisao/la: MILAN: Amelia, Abate, Mexes, Thiago Silva, Mesbah, Emanuelson, Ambrosini, Nocerino, Seedorf, El Shaarawy, Robinho.

Mogo bi se pokupit sav plijen. Sviđa mi se sastav naš. Treba dotuć Udinese nakon poraza u Firenci
slika
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 11 feb 2012, 22:51

Nevjerovatno koliko je ova pobjeda vazna. Evo priznacu da ni sam nisam vjerovao da ce Milan uzet. Maxi definitivno ispred Robinha, koji je po obicaju sve usrao. Maxi mi je bio nepoznanica al mi rodjak navija za Barcu pa mi rece da je nako dobar brz i ima jak sut,iako nisam imao priliku nista od toga da vidim mislim da momak zasluzuje vecu minutazu, barem vecu od Robinha.

Edit: maloprije na temi Juventusa sam vidio jedno stranicu ispisanu o tome kako je Milan dobio Udinese i stvarno ne mogu da shvatim kolko su ljudi optereceni. Pa ovde niko nije spomenuo Juventus ni u jednom trenutku a tamo im puna usta Milana.

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 11 feb 2012, 23:01

Sada se treba lagano okrenuti Arsenalu ,sta mislite koja postava ce izaci protiv Arsenala i da li ce se oporaviti za taj mec Pato,Boateng i Aquilani :? :?: ja mislim da ce biti ovako
-------------Amelia------------
-Abate--Mexes-T.Silva--Antonini(Mesbah)-
----------Van Bommel-----------
------Emanuelson---Nocerino------
--------------Seedorf---------------
----Robinho(Maxi)--Ibrahimovic--
Klupa:Roma,Bonera,,Nesta,Aquilani,Boateng,Pato,El Shaarawy mozda bude nesto ovako :?: :roll: :?:
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 12 feb 2012, 00:00

Arogantni je napisao/la: Sta ce biti tesko, pa Arsenal je 3x gora ekipa od Milana tako da im igra ne znam ti ko izgubit ce...
Pa ovaj je Udinese razmontirao Arsenala....
Nit je Udinese razmontirao Arsenal nit je to isti Arsenal kao od onda... I sta 3x 15x gora, tako ste isto govorili i prosli put, proci ce Udinese pa izgubi u obje utakmice..
Celik!3,2,2.

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 12 feb 2012, 10:27

pesmaster je napisao/la:Izbaciti Serdofa i Ambrosinija , neka igraju klinci iz omladinskog pogona (ako ga imamo :?: )
"Ambrosini had the most correct passes, most tackles, most ball-interceptions and suffered the most fouls on the pitch." interesantno zar ne ;)

nego na stranu ovo sve ja jos ne vjerujem da smo dobili utakmicu sa ovom ekipom i onakvom losom igrom, ovo samo moze biti dobar znak za ekipu da krenu na bolje, ako smo ovo uspjeli dobiti mozemo opet do titule...sad nam se vraca KPB, aquilani, pato, van bomel, a i flamini ce uskoro biti spreman, znaci imat cemo malo vise rjesenja u veznom redu...nego mexes me jako zabrinjava, los je bio juce, a i u predhodnim utakmicama, slabo pokriva, lose se krece i lose se postavlja, jednostavno gubi se, al opet se mi jako jako dobro drzimo

pesmaster
Kontakt:

Post Postao/la pesmaster » 12 feb 2012, 11:47

ronaldo99 je napisao/la:
pesmaster je napisao/la:Izbaciti Serdofa i Ambrosinija , neka igraju klinci iz omladinskog pogona (ako ga imamo :?: )
"Ambrosini had the most correct passes, most tackles, most ball-interceptions and suffered the most fouls on the pitch." interesantno zar ne ;)
Ma da je dao 5 golova , za mene bi bio najgori igrač kojeg Milan trenutno ima.
Sloboda Tuzla !!!

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 12 feb 2012, 11:54

pesmaster je napisao/la:
ronaldo99 je napisao/la: "Ambrosini had the most correct passes, most tackles, most ball-interceptions and suffered the most fouls on the pitch." interesantno zar ne ;)
Ma da je dao 5 golova , za mene bi bio najgori igrač kojeg Milan trenutno ima.
Ma dobar je Ambrosini u ovim zadnjim utakmicama trudi se samo nema vise brzine kako ga ostavi Armero ,ali Seedorf je bio katastrofalan sinoc vjerovatno mu je ovo zadnja sezona u dresu Milana ,a Amelia dobio sinoc najvecu ocjenu i jeste bio je domar sinoc imao je nekoliko odlicnih intervencija
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

pesmaster
Kontakt:

Post Postao/la pesmaster » 12 feb 2012, 12:03

Kad sam ja rekao to , ali šta ćeš kad se pojedinci ne slažu.

Svaka čast i Ambrosiniju i Serdofu na svemu što su učinili za Milan , za to im skidam kapu ali kako ne shvatate da su ušli u godine i da više nisu kao prije. Igraju sporo , trče sporo , pogrešni pasovi , sve loše. Ne kažem da ih treba izbaciti zbog ličnih kompleksa , nego za dobrobit ekipe.
Sloboda Tuzla !!!

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], meecko, ronaldo99 i 4 gosta.