Ne da Bog pickamaBosco je napisao/la:The awkward moment when Barca loses the league the same year Cesc Fabregas joined them to win a league.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Ne da Bog pickamaBosco je napisao/la:The awkward moment when Barca loses the league the same year Cesc Fabregas joined them to win a league.
Pa dobro, ne čitamo samo nas trojca ovaj forum. Uradi kako 'oćeš.armin arsenalovac je napisao/la:ma ajde' nece me valjda zajebavatArnelinho je napisao/la:Promijeni sad šifru ili izbriši post.hihi
Et,sad mi ne mogu nista hahaArnelinho je napisao/la:Pa dobro, ne čitamo samo nas trojca ovaj forum. Uradi kako 'oćeš.armin arsenalovac je napisao/la:ma ajde' nece me valjda zajebavatArnelinho je napisao/la:Promijeni sad šifru ili izbriši post.hihi
armin arsenalovac je napisao/la:idemo ja i jaran s treninga,i znamo da je arsenal dobio,aj reko ako pogodis ko je dao golove platim ti kafu
kaze igral van persie
reko igra
kaze
pa 1 van persie iii.....fabregas
ja oplako![]()
![]()
![]()
chily-rz je napisao/la:Nažalost Ramizov gol je donio još jednu žrtvu,umrla je Whitney Houston,.
1 je zabio u drugoj polovini 19.ogvedofeelgood je napisao/la:Inače, sve golove je dao u prvoj polovini mjeseca, pa bi ja savjetovao Wengeru da on ne igra do 15. u svakom mjesecu![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.