hamzaTM87 je napisao/la:kelner je napisao/la:Edin TM87 je napisao/la:A jel' to nije mogao poslat Isnera? Koji je strasan dubl igrac, zbog servisa i igre na mrezi? Mozda i bolji od Fisha?
Pa yebemu jesam li ja vidovita dzemila da znam koga ce kurier poslat na teren
Mogao je poslati Isnera,koji je i po meni bolji i singl i dubl igrac od Fisha ali nije zbog jos jednog po meni logicnog razloga a to je da mu je u slucaju poraza odmoran Isner sutra bio od velikog znacaja jer bi igrao mec odluke sa Wawrinkom,a Fish odmoran ili ne,ima sanse protiv Federera kao ja koji nikad nisam uzeo reket u ruke,protiv tebe

Ne znam,ne bih se bas slozio da je Isner kvalitetniiji i singl i dubl igrac,jer Fish je puno kompletniji,sjajn servis,sjajan FH,sjajan volej,za razliku od Big John-a koje skoro sve zavisi od servisa.Mardy je bio bolje rangiran i u singlu,a i u dublu cini mi se (za ovo nisam 100 % siguran,ali mislim da jeste:

).Takodjer Fish je igrao 4 finala na MASTERS 1000 turnirma,dok o tome John moze samo da sanja.Mardy ima vise i singl i dubl titula i mislim da je dosta kompletniji igrac,a njihoce returne je suvisno porediti!

Ajd kad si se vec zakacio za to da ti odgovorim da sam mislio trenutno,u ovim okolnostima i na ovoj podlozi.Pogresno sam se izrazio!
Porazi od Falle,Tomica Dimitrova nagovjestavaju veliki pad Fisha ove sezone,sto je i ocekivano s obzirom da ''tridesete gazi''.
Suludo je i porediti ''kompletnost'' ova dva igraca,naravno da je Fish daleko ''jaci'',ali Isner je pokazao i protiv Federera jucer,protiv Djokovica u DC protiv Rafe na RG da moze odlicno odigrati protiv najveci,i to na ''zemlji'',te da se ne boji nikoga

@Edine i na moju zalost,te na zalost mog kladionicarskog budzeta,al eto

Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!