FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Rooney88
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Rooney88 » 11 feb 2012, 23:02

Valencia je napisao/la:
Scof1eld je napisao/la:najzalosnije sto ce ispasti da je mourinho srusio barcu a osvojit ce pa makar 10 bodova manje nego pellegrini :mrgreen:
Formulisi ovako : Murinjo ce srusiti Barsu uz svesrdnu pomoc Gvardiole :mrgreen: .

bparena

A to ti je Murinjo. Covjek ima takav pristup svakoj utakmici. Ima moc da motivise razmazene, ufurane i zasicene zvijezde. To je njegov najveci kvalitet.

Barsa u ovoj sezoni ne grize, nema agresivnog presinga... Cekaju da se protivnik sam pobjedi ili da ga pobjede sa pola snage. Ocigledno je da nema borbenosti i agresivnosti koja im je donosila velike rezultate u prethodnim sezonama. Ocigledan problem sa motivacijom.
Tesko je i motivisati ekipu nakon sto dosegnu jedan ovakav nivo koji je Barca dosegla, kada postave novi standard u neku ruku.

Lekic vam dodje glave. Ako Real sutra dobije prvenstvo je gotovo.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

bashan
Kontakt:

Post Postao/la bashan » 11 feb 2012, 23:04

kad pobjeđuju onda je sve uredu a kad gube svu su protiv ovog ili onog to mi je razumljivo ali kriviti valdeza za poraz nije pravedno inace su lose igrali odbrana a zasto zbog toga sto se malo ljudi vraca iz veze po loptu sto radi : Busquets S, Xavi a ako je ovo taktika Guardiole onda nije dobra tim vise sto valdez mora izmišljati pasove a ne kao svaki normalan golman jednostavno ispucati i to svaki put mislim da je valdez dobar golman i da zna ispucat **** nu loptu samo sto to ne radi kriv je trener slazem se da u gostima sa drugom postavom ako je htjeo igrati nije trebao ni messi stavljat pa sta bude izvedi dr tim i ko ga jb

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 11 feb 2012, 23:07

Toxicity je napisao/la:
Ne brini ti, nametunula bi Barca svoju igru i sa ispucavanjima. Pa hebote Real je svoje najbolje prilike pravio kad je lopta bila u golmana Barce, mora jednom ili dodat svome koji nije u dobroj poziciji, Realovom ili nekom trećem igraču.
Da, zbog jakog presinga na zadnju liniju Barcelone. Nakon one greske na pocetku protiv Reala Valdes je odigrao perfektno i upravo tim pasovima su se rijesili pritiska.

Sta bi dobili da je recimo Valdes ispucavao loptu, Messi, Alexis... vs Khedira, Pepe, Ramos? Barcina igra se pocinje graditi na svojoj polovini. (mozda malo glupo zvuci :mrgreen: ) Obrati paznju, cesto kada su na nekih 40 metara od protivnickog gola oni loptu vracaju nazad kako bi izvukli igrace i rasirili igru jer 90% ekipa koje igraju protiv Barce odlucuju se na zatvoreniji pristup ili bunker.
Don't hate what you don't understand.

10.Skoro
Kontakt:

Post Postao/la 10.Skoro » 11 feb 2012, 23:14

Spartak je napisao/la:Hahaha koji ste vi kreteni

Sad cete nas pokusati ubijediti dase barca cijelo vrijeme zajebavala i da ovaj minus nije posljedica realovih odlicnih igara

Treba titulu i zasluziti a ne govoriti et mi se malo zanijeli.....

Smijesna prica,
jadni ste!
e jado jadni osvojit ce real titulu ali s tri poraza u el classicu...a mozda i pet ako se sretnu ligi prvaka...ili 6 ako brojimo super kup spanije...i jesu li to te realove odlicne igre...
Mi nikada odustati necemo...

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 11 feb 2012, 23:15

Izgleda da je ovde dozvoljeno vrijedanje.
Zalosno :cry:
Visca el Barça ! Mes que un club !

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 11 feb 2012, 23:18

slika
Ods sutra :oops:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 11 feb 2012, 23:19

DesimaL je napisao/la:Izgleda da je ovde dozvoljeno vrijedanje.
Pa jesam editov'o post nakon prijave sta se vise zalis. :roll:
O ostalim sankcijama cekaj admina,ja mogu samo da uvedem malo reda,a on deli karte za putovanje. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Spartak
Kontakt:

Post Postao/la Spartak » 11 feb 2012, 23:19

U la ligi sam rekao
la ligi

uci, citaj, obrazuj se :D

URL
Kontakt:

Post Postao/la URL » 11 feb 2012, 23:20

10.Skoro je napisao/la:
Spartak je napisao/la:Hahaha koji ste vi kreteni

Sad cete nas pokusati ubijediti dase barca cijelo vrijeme zajebavala i da ovaj minus nije posljedica realovih odlicnih igara

Treba titulu i zasluziti a ne govoriti et mi se malo zanijeli.....

Smijesna prica,
jadni ste!
e jado jadni osvojit ce real titulu ali s tri poraza u el classicu...a mozda i pet ako se sretnu ligi prvaka...ili 6 ako brojimo super kup spanije...i jesu li to te realove odlicne igre...
Sezona je duga i Barsa jos nije izgubila titulu, Real je u 4 dana prokocko 5 b, kad nece nece...
Nego po tvom tome Real je i proslu trebao da izgubi ali... ova djeca previse podcjene Real Madrid neka, neka.

bashan
Kontakt:

Post Postao/la bashan » 11 feb 2012, 23:22

xaviesta je napisao/la:
Toxicity je napisao/la:
Ne brini ti, nametunula bi Barca svoju igru i sa ispucavanjima. Pa hebote Real je svoje najbolje prilike pravio kad je lopta bila u golmana Barce, mora jednom ili dodat svome koji nije u dobroj poziciji, Realovom ili nekom trećem igraču.
Da, zbog jakog presinga na zadnju liniju Barcelone. Nakon one greske na pocetku protiv Reala Valdes je odigrao perfektno i upravo tim pasovima su se rijesili pritiska.

Sta bi dobili da je recimo Valdes ispucavao loptu, Messi, Alexis... vs Khedira, Pepe, Ramos? Barcina igra se pocinje graditi na svojoj polovini. (mozda malo glupo zvuci :mrgreen: ) Obrati paznju, cesto kada su na nekih 40 metara od protivnickog gola oni loptu vracaju nazad kako bi izvukli igrace i rasirili igru jer 90% ekipa koje igraju protiv Barce odlucuju se na zatvoreniji pristup ili bunker.

slazem se s tobom ali nekadda nemas sansu da dodas svom igracu lagao, ispucaj brate bolje nego primiti gol htjeo sam samo rec da valdez nije kriv tim golovima jednostavno veceras kao i u prosle tri utakmice u gostima barca se muci znam da je moralo i to doci navijam za barcu od 94 i uvijek cu za nj navijati
forma igraca je osjetno pala povrede sve to ima veze sa vecerasnjom losom partijom taktika mi se uopste nije svidjela treba se okrenuti odma narednoj utakmici sto prije

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 11 feb 2012, 23:24

Devil je napisao/la:
O ostalim sankcijama cekaj admina,ja mogu samo da uvedem malo reda,a on deli karte za putovanje. ;)
Sta ja imam od toga sto si editov'o post ?
Znaci nije samo mene vrijedao nego sve simpatizere barce.I normalno je da ocekujem ban.

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 11 feb 2012, 23:26

Scof1eld je napisao/la:najzalosnije sto ce ispasti da je mourinho srusio barcu a osvojit ce pa makar 10 bodova manje nego pellegrini :mrgreen:
Zato će Mourinho imati 10 bodova prednosti u odnosu na Barcelonu. ;)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 11 feb 2012, 23:26

DesimaL je napisao/la:
Devil je napisao/la:
Sta ja imam od toga sto si editov'o post ?
Znaci nije samo mene vrijedao nego sve simpatizere barce.I normalno je da ocekujem ban.
Pa cekaj malo,sve je uredno spremljeno i ceka se crveni da odredi dalju sudbinu,ono sto je bilo u mojoj moci je zavrseno odma' nakon sto sam ugledao post,a za ostalo cekaj admina. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Spartak
Kontakt:

Post Postao/la Spartak » 11 feb 2012, 23:28

A da malo prestanes spamati bespotrebno. :?

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 11 feb 2012, 23:30

Opet slikovnica a? :mrgreen:

Ono sto nikako ne razumijem je ovo forsiranje Messija, ako moze odmarati Xavija, Alvesa, Iniestu zasto Messi nekad ne ostane na klupi? Ocigledno je da je jako iscrpljen, a kako i ne bi bio ne pamtim kada je propustio utakmicu.

Mozda ce neko njegovo setanje terenom nazvati Ronaldinho sindromom, ali ne bih rekao da je tako. Messi je 100% u utakmici i vecinu golova je on postigao ili asistirao.

Setanje je ustvari odmor u toku utakmice kako bi se izbjegla povreda. Pa na pocetku karijere je imao stalno neke povrede i odsustva po par mjeseci a sada se ne sjecam kada je imao neku povredu.

URL
Kontakt:

Post Postao/la URL » 11 feb 2012, 23:32

anonymousHD je napisao/la:
jok eto barsu je srusio gvardiola :lol: i messi zato sto fula smjesan penal protiv sevilje :mrgreen:

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 11 feb 2012, 23:36

URL je napisao/la:
anonymousHD je napisao/la:
jok eto barsu je srusio gvardiola :lol: i messi zato sto fula smjesan penal protiv sevilje :mrgreen:
A jesi ti navalio na taj penal.
A sto nepricas u penalu protiv espayola ?
Protiv valencie ?
O ponistenom golu protiv getafea ?
Pa ova 2 vecerasnja ponistena gola ?

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 11 feb 2012, 23:40

URL je napisao/la: jok eto barsu je srusio gvardiola :lol: i messi zato sto fula smjesan penal protiv sevilje :mrgreen:
slika

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 11 feb 2012, 23:45

Rooney88 je napisao/la:Tesko je i motivisati ekipu nakon sto dosegnu jedan ovakav nivo koji je Barca dosegla, kada postave novi standard u neku ruku.
Jeste tesko, ali za to sluze vrhunski treneri. U redu je odigrati demotivisano jednu - dvi - tri utakmice, ali Barsa cijelu sezonu igra kao da utakmice nemaju nikavu vaznost. Totalno nezainteresovan pristup tokom citave sezone.

Ja se uvijek pitam kako Gigs i Skols imaju volje igrati fudbal :mrgreen: . Vjeruj da je dobroj mjeri do Fergija.

Trener tu mora nesto napraviti. Kod Fergija su u takvim trenutcima letile kopacke po svlacionici, iznosile se ostre rijeci u medijima (mozes misliti kako izgleda u cetri oka)... Manco je protiv Njukastla i Blekburna odigrao dva malodusna meca, nije bilo zara i borbenosti koju zahtjeva Ferguson. Zbog toga je izjavljivao da su ga igraci izdali, sto je ocigledno ostavilo dobar efekat na igrace. Odmah su se trgnuli. Moras na neki nacin prelomiti. Meni Gvardiola izgleda kao tip koji se ne voli zamjeriti sa igracima. To tako ne ide sa ljudima na duzi vremenski period. I ovo ostavljanje najboljih igraca na klupi nesto govori, kao i izbacivanje Pujola i Pedra na poluvremenu (da bi uveo mlade i motivisane igrace). Ocigledno je da Pep uvidja problem, samo je problem sto se kasno sjetio. Morao je ranije nesto mjenjati, kako u igri, tako i u licnom i javnom pristupu prema igracima. On je gurao pod tepih, govorio da je sve u redu... I vidi sada.

Al' eto, greske se desavaju i najboljima, tako da ne vidim zasto se ne bi oprostilo Gvardioli. Treba iz ove sezone izvuci pouku. Sada je vazno osvojiti LP, u kojoj je Barsa apsolutni favorit. Ako bi osvojili LP ovo bi bila jos jedna uspjesna sezona bez obzira na sve.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

URL
Kontakt:

Post Postao/la URL » 11 feb 2012, 23:45

A jesi ti navalio na taj penal.
A sto nepricas u penalu protiv espayola ?
Protiv valencie ?
O ponistenom golu protiv getafea ?
Pa ova 2 vecerasnja ponistena gola ?
Nisam navalio na taj penal, a vi kontate da bi Messi zabio taj penal o Getafe vs Casillas :lol: ...
Dok za Valenciju je vec ustanovljeno da ruke nije bilo, ofirna prica i Real je imao akciju da zabije tj. nije bilo offs. pa je sviran..
Nego kad se vec zelis, sta kazes za penal Busqetsa u Sociedadu kad je namjerno igrao rukom..pa penal koji nije dosudjen Bilbau, pa neki dan Busqets sa ledja Borju Valeru klepi pa nista od penala.
A i Realu nije dosudjen penal protiv Levantea kod r. 0-0 kad se ofirno vidjelo da lik igra rukom, pa par dana kasnije u Santanderu penal nad C.Ronaldom nije dosudjen..
Zadnja izmjena: URL, dana/u 11 feb 2012, 23:46, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.