Hart jeste, ostali nisu sigurno. Da jos jednom napisem: Ispucavanje lopte Valdesa= poklanjanje lopte protivniku. Naravno sada svi zalimo sto je nije ispucao, ali kada bi tako svaki put radio Barci bi bilo teze nametnuti svoju igru.JuveSissoko je napisao/la:[
kako god, bolji su od Valdesa da ga jbes
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Don't hate what you don't understand.
- JuveSissoko
- Kontakt:
taj duh sto danas odigra namjesti dvije 100% prilike svojim saigracima,da je takvih duhova viselaki je napisao/la:mesi je jedini krivac ovakvoj igri barcelone... barca igra sa 10 igraca s njim u polju!
neko je gore spomenuo da zamjera pepu zbog previse rotacija(kao razlog navodi umor), i ja isto zamjeram...ali ako se svi rotiraju, pa sta onda setac (mesi) radi iz utakmice u utakmicu na terenu.

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Ne brini ti, nametunula bi Barca svoju igru i sa ispucavanjima. Pa hebote Real je svoje najbolje prilike pravio kad je lopta bila u golmana Barce, mora jednom ili dodat svome koji nije u dobroj poziciji, Realovom ili nekom trećem igraču.xaviesta je napisao/la:Hart jeste, ostali nisu sigurno. Da jos jednom napisem: Ispucavanje lopte Valdesa= poklanjanje lopte protivniku. Naravno sada svi zalimo sto je nije ispucao, ali kada bi tako svaki put radio Barci bi bilo teze nametnuti svoju igru.
Zadnja izmjena: Toxicity, dana/u 11 feb 2012, 22:41, ukupno mijenjano 1 put.
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
to su samo bljeskovi duha, bas si dobro rekao duh... koliko je samo kontri zeznuo! nije to to ove sezoneJuveSissoko je napisao/la:taj duh sto danas odigra namjesti dvije 100% prilike svojim saigracima,da je takvih duhova viselaki je napisao/la:mesi je jedini krivac ovakvoj igri barcelone... barca igra sa 10 igraca s njim u polju!
neko je gore spomenuo da zamjera pepu zbog previse rotacija(kao razlog navodi umor), i ja isto zamjeram...ali ako se svi rotiraju, pa sta onda setac (mesi) radi iz utakmice u utakmicu na terenu.
Re:Fc Barcelona
Jedno pitanje.Zašto je trener ostavio na klupi Xavia,Iniestu i Fabregasa?Veoma važna tekma a tako glupi potezi coacha.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Re: Re:Fc Barcelona
Glup coachMancini je napisao/la:Jedno pitanje.Zašto je trener ostavio na klupi Xavia,Iniestu i Fabregasa?Veoma važna tekma a tako glupi potezi coacha.

- JuveSissoko
- Kontakt:
ako dvije takve asistencije nisu dovoljne u jednoj utakmici da dobije soldinu ocjenu i da ne bude glavni i jedini krivac, onda si ti razmazen ili te Messi razmaziolaki je napisao/la:to su samo bljeskovi duha, bas si dobro rekao duh... koliko je samo kontri zeznuo! nije to to ove sezoneJuveSissoko je napisao/la:taj duh sto danas odigra namjesti dvije 100% prilike svojim saigracima,da je takvih duhova viselaki je napisao/la:mesi je jedini krivac ovakvoj igri barcelone... barca igra sa 10 igraca s njim u polju!

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
pa bolje je staviti xavija na gol.. ionako valdes u 3 suta primi 3 gola...
o njemu i o thiagu sam maximalno promjenio misljenje.. kad se sjetim izjava thiago>cesc

o njemu i o thiagu sam maximalno promjenio misljenje.. kad se sjetim izjava thiago>cesc

ser del barça es el millor que hi ha !
Kakve gluposti pisu ove
Dok su pobjedivali guardiola je valjao,a sada bi ga mijenjali.Valdes dok je spasavao hvalili ste ga,a kada pogrijesio 1 u 30 utakmica onda je najgori golman.I pored toga messi jeste los u gostima,ali nemoze se samo na njega oslonuti,neigra 1 igrac nego 11.
Moralo je nekad stati i barcelonu i oni su samo ljudi.I ima jos LP i kup se mogu osvojiti.Tako da idemo dalje.Evo ga sad nevalja ti Thiago
VISCA EL BARCA !

Dok su pobjedivali guardiola je valjao,a sada bi ga mijenjali.Valdes dok je spasavao hvalili ste ga,a kada pogrijesio 1 u 30 utakmica onda je najgori golman.I pored toga messi jeste los u gostima,ali nemoze se samo na njega oslonuti,neigra 1 igrac nego 11.
Moralo je nekad stati i barcelonu i oni su samo ljudi.I ima jos LP i kup se mogu osvojiti.Tako da idemo dalje.Evo ga sad nevalja ti Thiago

VISCA EL BARCA !

Zadnja izmjena: DesimaL, dana/u 11 feb 2012, 22:49, ukupno mijenjano 1 put.
Visca el Barça ! Mes que un club !
Smirite se malo
Sve je ovo Guardiola smisljeno uradio....
Sad ce on da prestigne Madrid i to tako da u el clasicu ih bodovno sustigne
Ipak on zna sta radi, 4-3-3 3-4-3 i tako ukrug Alves Tello Cuenca
MOzda je ipak istina da ide na kraju sezone
Sve je ovo Guardiola smisljeno uradio....
Sad ce on da prestigne Madrid i to tako da u el clasicu ih bodovno sustigne
Ipak on zna sta radi, 4-3-3 3-4-3 i tako ukrug Alves Tello Cuenca
MOzda je ipak istina da ide na kraju sezone

Kakav diletantski pristup Gvardiole
.
Ne mogu shvatiti ovakvu neozbiljnost u trenutcima kada si ne smiju dozvoliti nijedan kiks. Ako je tacna tvrdnja da se oprostio od titule (u sta ne vjerujem), onda je covjek jos veci diletant. Do kraja ima jos 16 kola, moze se svasta izdesavati. Real ce sigurno imati padova kada se opterete Ligom prvaka. Stvarno ne mogu shvatiti ovakav pristup Gvardiole. Prakticno poklanja titulu Realu. Od pocetka sezone igraci Barse izgledaju kao da im je dosadio fudbal. Losa igra i kriza traju od pocetka sezone, a trener nista ne poduzima
.
Ovo mi lici na jedan od slobodnih padova koje je Barsa imala sa Rajkardom.
Al' svaka velika generacija mora doziviti svoj pad. Svaka velika ekipa ima cikluse u kojim dominira. Barsa ce postajati sve manje dominantna kako Cavi i Iniesta budu dolazili u godine... I Mesi ne izgleda motivisan kao u posljednjih par sezona. Danas se vidilo koliko je tesko bez Cavija i Inieste. Bez jednog se moze, al' problem je kad fale obojica.
Iako je cinjenica da Gvardiola poklanja ovu titulu, to nimalo ne umanjuje velike uspjehe koje Murinjo pravi sa Realom. Tek je polovina sezone, a Barsa vec polako polaze oruzje. To govori koliko je Barsa slaba, a Real jak.
Spanska Primera je beskrajno dosadna, a sada ce biti jos dosadnija ako Barsa odustane od borbe. Pola sezone, a sve se zna
.

Ne mogu shvatiti ovakvu neozbiljnost u trenutcima kada si ne smiju dozvoliti nijedan kiks. Ako je tacna tvrdnja da se oprostio od titule (u sta ne vjerujem), onda je covjek jos veci diletant. Do kraja ima jos 16 kola, moze se svasta izdesavati. Real ce sigurno imati padova kada se opterete Ligom prvaka. Stvarno ne mogu shvatiti ovakav pristup Gvardiole. Prakticno poklanja titulu Realu. Od pocetka sezone igraci Barse izgledaju kao da im je dosadio fudbal. Losa igra i kriza traju od pocetka sezone, a trener nista ne poduzima

Ovo mi lici na jedan od slobodnih padova koje je Barsa imala sa Rajkardom.
Al' svaka velika generacija mora doziviti svoj pad. Svaka velika ekipa ima cikluse u kojim dominira. Barsa ce postajati sve manje dominantna kako Cavi i Iniesta budu dolazili u godine... I Mesi ne izgleda motivisan kao u posljednjih par sezona. Danas se vidilo koliko je tesko bez Cavija i Inieste. Bez jednog se moze, al' problem je kad fale obojica.
Iako je cinjenica da Gvardiola poklanja ovu titulu, to nimalo ne umanjuje velike uspjehe koje Murinjo pravi sa Realom. Tek je polovina sezone, a Barsa vec polako polaze oruzje. To govori koliko je Barsa slaba, a Real jak.
Spanska Primera je beskrajno dosadna, a sada ce biti jos dosadnija ako Barsa odustane od borbe. Pola sezone, a sve se zna

Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
najzalosnije sto ce ispasti da je mourinho srusio barcu a osvojit ce pa makar 10 bodova manje nego pellegrini 

ser del barça es el millor que hi ha !
Re: Re:Fc Barcelona
Treba pogledati istinu u oci i reci ono sto se bodovno pokazalo. Aroganti pristup tekmama i ne razmisljanje o protivniku kao o bilo cemu bitnom. Vjerovatno ce ovo biti dobro analizirano pred sljedecu sezonu, ali ovoliko nerazumnih taktika i rotacija nikako mi nije jasno. Sta je u stvari zelio s ovim timom nocas.Mancini je napisao/la:Jedno pitanje.Zašto je trener ostavio na klupi Xavia,Iniestu i Fabregasa?Veoma važna tekma a tako glupi potezi coacha.

@valencija
Real ozbiljno shvata i ligu i protivnika. Barsa neozbiljna se igra s navijacima i ugledom.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Sad cete nas pokusati ubijediti dase barca cijelo vrijeme zajebavala i da ovaj minus nije posljedica realovih odlicnih igara
Treba titulu i zasluziti a ne govoriti et mi se malo zanijeli.....
Smijesna prica,
Pocetak posta editovan,jer nije prikladan forumu.
Devil
Smijesna prica,
Pocetak posta editovan,jer nije prikladan forumu.
Devil
Nez kako ovo dopustaju moderatori.
Covjek provocira citavo vece,a oni ti dopustaju
Covjek provocira citavo vece,a oni ti dopustaju

Visca el Barça ! Mes que un club !
Formulisi ovako : Murinjo ce srusiti Barsu uz svesrdnu pomoc GvardioleScof1eld je napisao/la:najzalosnije sto ce ispasti da je mourinho srusio barcu a osvojit ce pa makar 10 bodova manje nego pellegrini

bparena
A to ti je Murinjo. Covjek ima takav pristup svakoj utakmici. Ima moc da motivise razmazene, ufurane i zasicene zvijezde. To je njegov najveci kvalitet.
Barsa u ovoj sezoni ne grize, nema agresivnog presinga... Cekaju da se protivnik sam pobjedi ili da ga pobjede sa pola snage. Ocigledno je da nema borbenosti i agresivnosti koja im je donosila velike rezultate u prethodnim sezonama. Ocigledan problem sa motivacijom.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Jest,Realove dobre igre protiv Getafea su glavni krivac za to sto je Barca izgubila bodove protiv Osasune i sl.
Kako da ne?!

Osim ovo kreteniSpartak je napisao/la:Hahaha koji ste vi kreteni
Sad cete nas pokusati ubijediti dase barca cijelo vrijeme zajebavala i da ovaj minus nije posljedica realovih odlicnih igara
Smijesna prica,
jadni ste!

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Re:Fc Barcelona
@bparena Moje je mišljenje da trener ode na ljeto i da neće produživati ugovor a mi se i dalje možemo samo nervirati.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.