FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

tyler durden
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la tyler durden » 11 feb 2012, 22:16

Narin je napisao/la:Samo cu vam napisati : Najdrazi tim se voli i kad gubi i kad vodi.
Bravo ;)

Pa niko ne mrzi Barcu sad ovdje od njenih navijaca, ali su nezadovoljni zalaganjem igraca i odlukama. 8-)

10.Skoro
Kontakt:

Post Postao/la 10.Skoro » 11 feb 2012, 22:16

bparena je napisao/la:NEKA MI NIKAD NIKO ZA ONOG MAJMUNA NA GOLU NE KAZE DA ON PRVO PAMETI IMA A TEK ONDA DA ZNA DA BRANI. DEFITIVNI MAJMUN KOJI JE NOCAS ODLUCIO UTAKMICU I JOS KO ON NESTO SE BUNI. MAJMUNE MAJMUNSKI YEBALA TE TVOJA DODAVANJA PROTIVNICKIM IGRACIMA U NOGE....

P.S. nista mi necemo osvojiti dok je ovakvih idiota u timu.... levati nad levatima koji ni lopte neznaju da izbiju. :evil: kad je to velicina od golmana veliki Iker grijesio ko ovaj hajvan........
ne seri...kako smo do sad s tim istim valdesom 3 lige prvaka osvojili...samo mi to odgovori....
Mi nikada odustati necemo...

Petardaa
Kontakt:

Post Postao/la Petardaa » 11 feb 2012, 22:17

bparena druže lezi pa sutra kad ustaneš pročitaj šta pišeš ;)

koji to ima bolji golman od valdeza a da bi ga mogli dovesti ?!

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 11 feb 2012, 22:18

Petardaa je napisao/la:bparena druže lezi pa sutra kad ustaneš pročitaj šta pišeš ;)

LLoris, Hart, Handanović
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 11 feb 2012, 22:19

JuveSissoko je napisao/la: LLoris, Hart, Handanović
Ovi bi svaku utakmicu imali po jednu asistenciju suparnickim igracima.
Don't hate what you don't understand.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 11 feb 2012, 22:21

@barbarez
Isto - ama bas isto je uradio kao i protiv reala i to u momentu kad smo smanjili na 2:1 i imali igru i sve. onda se majmuncina sjeti i srusi sve snove. poslije se jos nesto buni. :twisted:

@xaviesta
on ono sto radi nocas nas je kostalo u najgorem momentu :evil: ovoliko ljutnje na te budale u odbrani je iz prevelike ljubavi prema Barceloni, pa se nadam da ih nece vise braniti u svlacionici vec da ce im neko dobro ma.me yebat. I sam sam sutio i mislio sam da su greske. Ma kakve greske i neka filozofija. Nesposobni d aizbiju loptu ne treba nam neka taktika u odbrani koja nas dovede do ovakvih budalescina i primljenih golova. Napad nam je zlatan kakvi su ovi debili nazad i to treba vise javno reci kao sto smo nekad i hvalili. Kako ce napad nesto uraditi kad stalno tek sto pocne svaka tekma a debili vec gol primili. Taman daju gol a onda ih majmun pocasti svojim glupostima i primljenim golom.
Nadam se da ce ih neko dobro naribat za sve to. :evil: :evil: :evil: Dosta je vise "gresaka". I mi postojimo i zbog nas ne smiju se tako ponasat. Zaboli me kita za majmuna........ :evil:

@.Skoro
Zato sto je bio normalan a ne ufurani budalas koji ne konta da svojim ludostima moze uraditi ovo sto je uradio nocas....
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 11 feb 2012, 22:22, ukupno mijenjano 1 put.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 11 feb 2012, 22:21

Ma svakom se omakne greska,sta bi ti tek onda pisao da vam De Gea brani kao nama,covjek je imao vise kikseva u 5 utakmica nego valdes u 3 sezone,pa opet smo uz njega i mi se iznerviramo ali prodje nas brzo..
Valdes ima svojih gresaka,ali nije los golman,glupo se sada vaditi na golmana,da vas je on kostao bodova,pa istu ste ovu osasunu 8:0 pobijedli u prvom dijelu sezone..
Po meni najveci krivac Guardiola,vjerovatno je odmarao svoje najbolje igrace (malo podcjenio protivnika) i onda se desi ovo,isto kao Manchester protiv Blackburna.. :D (opet ja o manchesteru na temi barce,ccc).

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 11 feb 2012, 22:22

Soni posalji mi na pp broj da ti posaljem dopunu sutra
jbg izgubio sam i mora da se ispostuje
Thomas Müller - Fußballgott

pluton
Kontakt:

Post Postao/la pluton » 11 feb 2012, 22:23

JuveSissoko je napisao/la:
Petardaa je napisao/la:bparena druže lezi pa sutra kad ustaneš pročitaj šta pišeš ;)

LLoris, Hart, Handanović
casilas,gigi,ceh
Bosna <3

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 11 feb 2012, 22:23

JuveSissoko je napisao/la:

LLoris, Hart, Handanović
Ali kako nekontate,da pep nezeli da golmani izbijaju lopte,i da igraju od noge do noge.Pa u nekim utakmica valdes je imao vise pasova od svakog protivnickog igraca.Pa pogledaj kup utakmice i pinto uvjek odigrava najblizem igraca,bez obzira kolko to moze biti opasno.
Visca el Barça ! Mes que un club !

Spartak
Kontakt:

Post Postao/la Spartak » 11 feb 2012, 22:24

Valdes - donosenje titule u Madrid mu je postala navika

Petardaa
Kontakt:

Post Postao/la Petardaa » 11 feb 2012, 22:25

rekao sam one koje bi mogli dovesti...
bufon i cassilas ne spadaju u takve

10.Skoro
Kontakt:

Post Postao/la 10.Skoro » 11 feb 2012, 22:26

bparena je napisao/la:@barbarez
Isto - ama bas isto je uradio kao i protiv reala i to u momentu kad smo smanjili na 2:1 i imali igru i sve. onda se majmuncina sjeti i srusi sve snove. poslije se jos nesto buni. :twisted:

@xaviesta
on ono sto radi nocas nas je kostalo u najgorem momentu :evil: ovoliko ljutnje na te budale u odbrani je iz prevelike ljubavi prema Barceloni, pa se nadam da ih nece vise braniti u svlacionici vec da ce im neko dobro ma.me yebat. I sam sam sutio i mislio sam da su greske. Ma kakve greske i neka filozofija. Nesposobni d aizbiju loptu ne treba nam neka taktika u odbrani koja nas dovede do ovakvih budalescina i primljenih golova. Napad nam je zlatan kakvi su ovi debili nazad i to treba vise javno reci kao sto smo nekad i hvalili. Kako ce napad nesto uraditi kad stalno tek sto pocne svaka tekma a debili vec gol primili. Taman daju gol a onda ih majmun pocasti svojim glupostima i primljenim golom.
Nadam se da ce ih neko dobro naribat za sve to. :evil: :evil: :evil: Dosta je vise "gresaka". I mi postojimo i zbog nas ne smiju se tako ponasat. Zaboli me kita za majmuna........ :evil:

@.Skoro
Zato sto je bio normalan a ne ufurani budalas koji ne konta da svojim ludostima moze uraditi ovo sto je uradio nocas....
pa normalizovat ce se situacija...liga je izgubljena,,,jbg...zao nam je svima...ja jedino zamjeram pepu na previse rotacija u timu...razumijem ja i umor i sve to...ali ovako lezerno uci u utakmicu ili samo kad se sjetim eksperimenata u prvoj utakmici protiv valencije...ma bjezi ba....
Mi nikada odustati necemo...

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 11 feb 2012, 22:26

Ma poludio sam pravo. Gledam tekmu i vidim taman smo krenuli i imali igru i onda nam se desi odbrana petoligasa. :( . Ovakvo ponasanje nije plod taktike (nadam se) i nije zasluzilo ovog velikog kluba. Tacno gledajuci tokom tekme se vidi dvije razlicite ekipe. Jedna extra i jedna smusena do bola. :oops:
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 11 feb 2012, 22:27

don_burza je napisao/la:Soni posalji mi na pp broj da ti posaljem dopunu sutra
jbg izgubio sam i mora da se ispostuje
Sto ti je gospodin covjek...Al' nema potrebe :mrgreen:

Evo gledam sad statistike, Barca imala 75% posjed lopte. Ne znam sta je Guardioli, konta koga god da izvede na teren da ce pobjediti.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 11 feb 2012, 22:29

xaviesta je napisao/la:
JuveSissoko je napisao/la: LLoris, Hart, Handanović
Ovi bi svaku utakmicu imali po jednu asistenciju suparnickim igracima.
kako god, bolji su od Valdesa da ga jbes
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 11 feb 2012, 22:31

Sustinski tek sad sam skontoo da je nazalost malo raje gledalo ovu tekmu. :( Skontali bi sve o cemu govorim. Nismo zasluzili ovakvu odbranu i "golmana". Ovo se treba pod hitno mjenjati sve.......

Spartak
Kontakt:

Post Postao/la Spartak » 11 feb 2012, 22:32

bparena je napisao/la:Sustinski tek sad sam skontoo da je nazalost malo raje gledalo ovu tekmu. :( Skontali bi sve o cemu govorim. Nismo zasluzili ovakvu odbranu i "golmana". Ovo se treba pod hitno mjenjati sve.......
Slazem se
Trenera prvog :)

laki
Kontakt:

Post Postao/la laki » 11 feb 2012, 22:33

mesi je jedini krivac ovakvoj igri barcelone... barca igra sa 10 igraca s njim u polju!

neko je gore spomenuo da zamjera pepu zbog previse rotacija(kao razlog navodi umor), i ja isto zamjeram...ali ako se svi rotiraju, pa sta onda setac (mesi) radi iz utakmice u utakmicu na terenu.

Plivadon
Kontakt:

Post Postao/la Plivadon » 11 feb 2012, 22:34

bparena je napisao/la:Sustinski tek sad sam skontoo da je nazalost malo raje gledalo ovu tekmu. :( Skontali bi sve o cemu govorim. Nismo zasluzili ovakvu odbranu i "golmana". Ovo se treba pod hitno mjenjati sve.......
treba samo onog malo u glavu udarit' ;)

sergi roberto i ostala dječurlija mogu igrat na Nou Campu a u gostima ja bez xavija i inieste ne bi počinjao ni pod razno ;) motor ekipe je u njima ;) ...još nek ispadnu u LP negdje u polufinalu od neke ekipice i sve super

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.