A sad te nema da se javljas? Sto li?Kuko je napisao/la:A da ponovo procitas?
Sta rade ovi nasi, cuj Tomo igra![]()
![]()
Izgubili su prvi 6-4....
Davis Cup
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
-
- Kontakt:
Re: Davis Cup
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
Pasodzigera je napisao/la:A sad te nema da se javljas? Sto li?Kuko je napisao/la:A da ponovo procitas?
Sta rade ovi nasi, cuj Tomo igra![]()
![]()
Izgubili su prvi 6-4....

Poslije jucerasnjeg debakla Tome , mislio sam i jos mislim da je Setkic uz Delica bolja opcija.
Jos jednom procitaj sta sam ja napisao, a sta ti, sam zakljuci ko se ne bi trebao javljati.
Obojica su isti tip igraca, dva panja jednostavno.
Gorcica je trebao zvati, iako rekreativno igra, za dubl je dobar sa Delicem.
Gorcica je trebao zvati, iako rekreativno igra, za dubl je dobar sa Delicem.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
Tie break 6-2 za nas
MEC LOPTA!
MEC LOPTA!

Gotovoooo...Bravo momci
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
POBJEDA!!
4-6 6-4 6-3 7-6(2)

4-6 6-4 6-3 7-6(2)
Bravo momci,nadam se sutra pobjedi Amera,jer evidentno je da Marsel lose servira,Tomo je imao dosta BP,a i danas u dbulu je izgubio par servisa 

ZELJEZNICAR 1921!
-
- Kontakt:
Sta god da ti mislio,ovo ti je rezultatKuko je napisao/la:
![]()
![]()
Poslije jucerasnjeg debakla Tome , mislio sam i jos mislim da je Setkic uz Delica bolja opcija.
Jos jednom procitaj sta sam ja napisao, a sta ti, sam zakljuci ko se ne bi trebao javljati.
Delić/Brkić- Ilhan/Zorlu 4-6,6-4,6-3,7-6
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
Bravo, bravo..
Sad imamo ogromnu prednost ne smijemo prokockati ovo. Sutra Amer i Ilhan prvi izlaze na teren, ako Amer i ne dobije veliki smo favoriti u posljednjem mecu.
Sad imamo ogromnu prednost ne smijemo prokockati ovo. Sutra Amer i Ilhan prvi izlaze na teren, ako Amer i ne dobije veliki smo favoriti u posljednjem mecu.
Super..Pasodzigera je napisao/la:Sta god da ti mislio,ovo ti je rezultatKuko je napisao/la:
![]()
![]()
Delić/Brkić- Ilhan/Zorlu 4-6,6-4,6-3,7-6
Raspadose se Federer i Wawrinka, Ameri 0-3 osigurali prolaz dalje,
Imali su 0-30 mali milion puta na servis Amera, i svaki put su se Bryan i Fish izvlacili.
Bolje po Federera sto je ispao, sto se tice njegove sezone, a svakako da je ovo veliko razocarenje, kuci igrali, uzeli sljaku i ispali.
Imali su 0-30 mali milion puta na servis Amera, i svaki put su se Bryan i Fish izvlacili.
Bolje po Federera sto je ispao, sto se tice njegove sezone, a svakako da je ovo veliko razocarenje, kuci igrali, uzeli sljaku i ispali.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
Ma Federer tempira formu za završni masters u Londonuretro je napisao/la:Raspadose se Federer i Wawrinka, Ameri 0-3 osigurali prolaz dalje,

"Indija,Pakistan..."
Sta je ba tebi? Vidis li da je najavljen Harrison? Prati malo pa palamudi...Kuko je napisao/la:Kakav bolan HarrisonEdin TM87 je napisao/la:Ova sljaka je prespora, pa jestel vidjeli kako lopta odskace?Sreca ne igraju braca Bryan u dublu, nego samo jedan, vidjet cemo kako ce se snac' sa Harrisonom, no treba reci da je Fele/Wawa dubl zlatni sa OI-a u Pekingu, kakav zadnji gem Isnera
![]()
![]()
![]()
![]()
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Da,Ryan je bio najavljen,ali je za ocekivati bilo da ce Fish igrati,jer je bolji dubl igrac
Inace Bob nije doputovao u Friebourg zbog "porodicnih problema" (nesto u vezi djeteta).Sad cu odraditi kratku analizu meceva koje sam danas gledao,a bilo je jako zanimljivih. Krenut cu od sjajnog meca koji su odigrali Srbi i Svedjani.Sjajan mec,oba para sjajno servirala (pogotovo Svedi),bilo je par sjajnh poena,par odlicnih nadmudrivanja na mrezi.U prvom setu je odlucio brejk u cetvrtom gemu i Srbi su drzali servis.Na pocetku drugog seta Ziki i Tipsa imaju 00:40,ali Svedi spasavaju taj gem i u slijedecem servis gemu Srba prave break koji cuvaju do kraja.U trecem setu se igralo bez breaka,svi su dobro servirali i otislo se u TB,gdje je odlucio mini break u prvom poenu i Svedi su poveli sa 2:1 u setovima.U cetvrtom setu Svedi prave break,ali ga Srbi vracaju i opet se odlazi u TB i kao u proslom Svedi prave mini break za vodstvo od 2:1,ali Srbi prave sjajnu seriju i preokrecu na 5:2.Na kraju as udarcem Janka Tipsarevica uzimaju TB sa 7:3.U petom setu Svedi su dominirali,ono sto je zanimljivo u svakom servis gemu Srbije,ONI SU UZIMALI PRVI POEN,i od 7 osvojenih servis gemova Srbije u tom setu,oni su dva puta imali 15:40,a 5 puta 00:30 i nisu uspijevali napraviti break.Igralo se bez breaka sve do 7:7 kada Svedi prave break na Nenadov servis,ali Svedi ga ne uspijevaju potvrditi u sljedecem gemu pa se dolazi do 8:8.Onda jos jedan los servis gem Srbije i Svedi su poveli sa 9:8 i u slijedecem gemu,najvise zahvaljujuci Lindstetu (koji je tokom cjelog meca pravio nevjerovatne poteze) iskoristavaju drugu mec loptu i dolaze do pobjede
Drugi mec je mec izmedju Svicarske i Amerike.Vec sam gore pomenuo da Bob nije igrao,a umjesto njega je uskocio Fish,dok su za Svicarce igrali Federer i Wawrinka koji su na najbolji moguci nacin,brejkom,otvorili mec i koji su cuvali do kraja i osvajaju prvi set sa 6:4.U drugom setu do rezultata 3:3 se igralo bez brejka,kada ga Amerkianci prave i lagano privode set kraju.Slicna situacija se desila i u trecem setu koji osvajaju istim rezultatom.U cetvrtom setu totalna domicaija Amerikanaca,koji prave dupli break i privode mec kraju lagano,i uspijevaju napraviti iznenadenje protiv Svicaraca,koji su mozda malo i sebe zeznuli sa sljakom,ali Wawrinka protiv Isnera i Fisha nije mogao na hardu.Jos jedan zanimljiv mec je bio onaj izmedju Austrije i Rusije,koji je takodje odlucen u pet setova.U prvom setu Rusi za koje su igrali Davidenko i Juzni dolaze do brejka (za Austrijance je igrala uigrana kombinacija Marach/Peya) i cuvaju ga sve do 5:3,kada Austrijanci vracaju break i onda se otislo u taj brejk,koji Rusi uzimaju lagano sa 7:1.U drugom setu nije napravljeni nijedan brejk i ide se u TB,gdje je Austrija vodila sa 5:0,ALI SE RUSI VRACAJU NA 5:5,zatim Austrijanci ne koriste set loptu na 6:5,kao i na 7:6,ali u slijedecem poenu prave mini brejk i dolaze do izjednacenja u setovima.U trecem setu se do 5:5 vidjeni po brejk,kada Rusi prae odlucjuci i dolaze do 7:5.U cetvrtom setu Austrijanci na pocetku prave dupli brejk,dolaze do 4:1,ali se Rusi vracaju na 4:3,ali to je bilo sve od njih u cetvrtom setu.U petom setu Austrijanci prave break i dolaze do 3:0,ali onda Rusi PRAVE SJAJNU SERIJU OD 5:0 i stizu na 5:3 i na kraju peti set uzimaju sa 6:4.Ostale meceve nisam gledao ali cu nesta porkomentarisati.Spanci ocekivano lako dosli do pobjede i do ukupne pobjede jer vec sada vode 3:0.Moram priznati da sam ocekivao veci otpor Talijana protiv Ceha.Iako su za Cesku igrali Berdych i Stepanek,sjajan dubl tandem,ali i sa druge strance su bili Starace i Bracciali,za koje sam uvjeren da se igralo na sljaci bi pobjedili u ovom mecu,jer Bracciali je sjajn dubl igrac,koji je dosta napredovao u prosloj sezoni,ali obojica su igraci za sljaku! :)Mec Hrvatske i Japana nisam ni gledao niti sam pratio livescore,ali rekao bi ocekivana pobjeda Hrvata,iako po meni bolji izbor za dubl su bili Karlovic i Zovko.Njemacka i Argentina su takodje odigrali mec u pet setova i veliki prekoret Argentinaca koji su gubili 2:0 u setovima!
To je to,a kasnije cu analizirati meceve,u duelima koji vec nisu odluceni 
EDIT: Izvinite zbog gresaka u pisanju,mrsko mi ispravljat!

EDIT: Izvinite zbog gresaka u pisanju,mrsko mi ispravljat!

ZELJEZNICAR 1921!
Tati i mami reci da palamude..Edin TM87 je napisao/la:Sta je ba tebi? Vidis li da je najavljen Harrison? Prati malo pa palamudi...Kuko je napisao/la:Kakav bolan HarrisonEdin TM87 je napisao/la:Ova sljaka je prespora, pa jestel vidjeli kako lopta odskace?Sreca ne igraju braca Bryan u dublu, nego samo jedan, vidjet cemo kako ce se snac' sa Harrisonom, no treba reci da je Fele/Wawa dubl zlatni sa OI-a u Pekingu, kakav zadnji gem Isnera
![]()
![]()
![]()
![]()
Kakve veze ima to sto je najavljen, pored takva dva igraca u dublu, da pusti mladog Harrisona, ma sjedi 1.
Da pratis kao sto pricas vidio bi da najave u dublu ne znace nista, Chela je danas najavljen umjesto Nalbandiana, za Cesku je Rosol najavljen, a smijesno je pricati da ce on igrati pored Berdycha i Stepaneka.
To za tati i mami ce se administracija pobrinut vjerujem...
Sto se tice Fisha i Harrisona, logicno je bilo da igra Ryan, jer je Fish bio izmoren, a imaju 2:0, sto ne bi Harrison dobio iskustvo sa repkom.
Sto se tice Fisha i Harrisona, logicno je bilo da igra Ryan, jer je Fish bio izmoren, a imaju 2:0, sto ne bi Harrison dobio iskustvo sa repkom.
Ipak mislim Edo da ovaj put nisi u pravu,previse je ovaj danasnji mec bio vazan da bi se neko odmarao,jer da su danas izgubili dubl(uvjeren sam da bi bilo tako,da se na terenu umjesto Mardy-a nasao Harri) sutra bi Federer preslusao Fisha i sanse za prolaz bi bile 50:50 u odlucujucem mecu izmedju Stana i IsneraEdin TM87 je napisao/la:To za tati i mami ce se administracija pobrinut vjerujem...

To je valjda logican razlog zbog kojeg je igrao Fish koji je daleko bolji dubl igrac.
A Harri ce vec dobiti svoju priliku vjerovatno sutra

Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
A jel' to nije mogao poslat Isnera? Koji je strasan dubl igrac, zbog servisa i igre na mrezi? Mozda i bolji od Fisha?
Pa yebemu jesam li ja vidovita dzemila da znam koga ce kurier poslat na teren
Pa yebemu jesam li ja vidovita dzemila da znam koga ce kurier poslat na teren
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.