FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
iznabada nas ova osasuna, en bi mi ni krivo bilo da igraju jos i montoya i tello kad vec ne mozemo do titule
sudije sta reci, ponisten nam cist gol, a priznat protivnicki neregularan, al ajd, nije toliko ni bitno
sudije sta reci, ponisten nam cist gol, a priznat protivnicki neregularan, al ajd, nije toliko ni bitno
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pa Osasuna je toliko rastrčana da je grehota i pričati o nesviranom offsideu kod drugog gola. Nema se tu šta reći. Anonimusi iz Pamplone odlično kontrolišu igru i evidentno je da su se mnogo bolje snašli na ovom terenu. Sam Puyol je par puta izbacio loptu u aut kada je bio u čistoj situaciji.
Btw, ko je onaj Roberto? Šta on igra? Odnosno, što smeta na terenu?
Also, evo vam 1:1 u offsideima.
Pedro.

Also, evo vam 1:1 u offsideima.

Pedro.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Eto sad je svirao offs. a nije ga bilo, tako da..Romariooo je napisao/la:iznabada nas ova osasuna, en bi mi ni krivo bilo da igraju jos i montoya i tello kad vec ne mozemo do titule

Cuj nije bilo.Pogledaj malo bolje majstore.URL je napisao/la:Eto sad je svirao offs. a nije ga bilo, tako da..Romariooo je napisao/la:iznabada nas ova osasuna, en bi mi ni krivo bilo da igraju jos i montoya i tello kad vec ne mozemo do titule
sudije sta reci, ponisten nam cist gol, a priznat protivnicki neregularan, al ajd, nije toliko ni bitno![]()
Visca el Barça ! Mes que un club !
- Unknown Genius
- Kontakt:
naravno monoloze, grehota je svirati ofsajd osasune jer je bio mali i lijepa je akcija bila, ni ja ga nikad ne bi svirao, al problem je sto nama to uvijek sviraju, i kad jest i kad nije ofsajd, al opet, nije ni neki problem, titula je izgubljena vec i samo steta sto nema vise omladine u ekipiMonolog je napisao/la:Pa Osasuna je toliko rastrčana da je grehota i pričati o nesviranom offsideu kod drugog gola. Nema se tu šta reći. Anonimusi iz Pamplone odlično kontrolišu igru i evidentno je da su se mnogo bolje snašli na ovom terenu. Sam Puyol je par puta izbacio loptu u aut kada je bio u čistoj situaciji.Btw, ko je onaj Roberto? Šta on igra? Odnosno, što smeta na terenu?
Also, evo vam 1:1 u offsideima.![]()
Pedro.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- vidovitadjemila
Bogami ako ovo Barsa izgubi veceras onda je definitivno zbogom titulo...Ali sacekajmo kraj utakmice...
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
sredina: maskerano, tiago, s roberto... ovdje il je neko lud ili se pravi lud ili pametan... u ovakvoj utakmici tako nesto uraditi! malo guardiola se*e...mislim malo vise
ps
pedro???
ps
pedro???
- vidovitadjemila
Cuj Lekic 2 gola ,a kreteni covjeka htjeli otjerati prije par kola...svasta....
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Svu srecu zelim vam u borbi za

El Madrid nunca se rinde, tako je mislio i Don Fabio na kraju okrenuli 14 boba prednosti Barse.titula je izgubljena vec i samo steta sto nema vise omladine u ekipi
A ovima titula izgubljena na 1/2. A vamo se potajno nadaju da ce Levante uzeti koji bod, kad oni ne mogu Osasuni.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
sto reklamiras bh telecomDesimaL je napisao/la:Kod 2 gola osasune

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Kako se raduju.Pa ja bilo je vrijeme da se osvoji koja titula.Ipak su se velike pare morale potrositi.HZ_ilidzaa je napisao/la:Svu srecu zelim vam u borbi za
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Mi smo decenijama slavili vi godinama
Nego kad spominjete te ofsajde zasto ne spomenete ofsajd kod Xavijevog gola na Bernabeu 

Za taj ofsajde ti je nekoliko puta objasnio @Monolog.HZ_ilidzaa je napisao/la:Mi smo decenijama slavili vi godinamaNego kad spominjete te ofsajde zasto ne spomenete ofsajd kod Xavijevog gola na Bernabeu
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Primjećuje se ta sličnost navijača (simpatizera, kako vam je lakše) Reala i Barcelone. Prošle godine su se Realovci žalili na suđenje, a ove godine navijači Barcelone.
Rijetki su oni koji su prošle godine pronalazili greške Josea (i dominaciju Barcelone), kao i oni koji ove godine ne primjećuju drugačiji pristup igre Blaugrane (posebno u gostima) i rutinske pobjede Reala.
Iskren da budem, bolje da je Xavija i ostale odmarao kontra Leverkuzena (u užasnoj su formi), a ne na ovako užarenom terenu u Pamploni.
No, lako je sad suditi o tome.
I Guardiola bi volio da je sad drugačije.
Mada, nije ovo nemoguće stići (haj' barem jedan gol, nemoj da mašim na kladari), ako ćemo biti iskreni. Ulascima Xavija, Inieste i Cesca umjesto Roberta, Tiaga i indisponiranog Pedra i sve bi se to moglo iskristalizirati.
Eh, s obzirom na ovaj zaostatak, nešto sam skeptičan po pitanju Pedrovog izlaska. 

Rijetki su oni koji su prošle godine pronalazili greške Josea (i dominaciju Barcelone), kao i oni koji ove godine ne primjećuju drugačiji pristup igre Blaugrane (posebno u gostima) i rutinske pobjede Reala.

Iskren da budem, bolje da je Xavija i ostale odmarao kontra Leverkuzena (u užasnoj su formi), a ne na ovako užarenom terenu u Pamploni.

Mada, nije ovo nemoguće stići (haj' barem jedan gol, nemoj da mašim na kladari), ako ćemo biti iskreni. Ulascima Xavija, Inieste i Cesca umjesto Roberta, Tiaga i indisponiranog Pedra i sve bi se to moglo iskristalizirati.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
u prvih 11, najmanje petorica ne zasluzuju igrati u barci
nego kako se postaje pomocni sudija ? ...plata odlicna a imas 3 situacije u poluvremenu.. normalno sve 3 mases pogresno ali kog briga za to..
guardiola smijesan u zadnje vrijeme

nego kako se postaje pomocni sudija ? ...plata odlicna a imas 3 situacije u poluvremenu.. normalno sve 3 mases pogresno ali kog briga za to..

guardiola smijesan u zadnje vrijeme

ser del barça es el millor que hi ha !
- frankqqqqq
- Kontakt:
URL je napisao/la:Edit:Mancini je napisao/la:Neka coach drži na klupi trojicu koji moraju igrati,valjda je halalio Primeru!
La Liga jos jednoc pokaziva koliko je jaka, ova Osasuna bi npr. otresla Arsenal kao beba zvecku

- HeavensWonder
- Kontakt:
Ima jos 45 min i Barca je u pitanju pa da vidimo pravu snagu Barce... sad se nadam pravom fudbalu samo me interesuje koga ce Guardy sve ubaciti ?? Fabregasa i Xavija ili Iniestu i Xavija 

VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
idemooooooooo...
ima dovoljno vremena da barca postigne 3 gola... a svi znamo da može...
ima dovoljno vremena da barca postigne 3 gola... a svi znamo da može...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.