Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
ahan okej. Ne bih bas "rijesio", ali mozda bi "zakrpio" ranu...Vita_Novalis je napisao/la:ma pogresno sam se izrazio. Stadion ce rijesti nepravdu koja je ucinjena prema Velezu.
hehe, ovog ljeta u junu, navratili mi prijatelji iz Kanade, pa ih doveo u Mostar na dan dva (ono mrtva sezona, nema nidje nikoga), oni dosli kad ono kisa pada cijeli dan. Je*ote, nije opet padala sve do kraja 8. mjeseca...tepsija je napisao/la:Ni jedno ni drugo.Vita_Novalis je napisao/la:Stadion treba da bude u Mostaru iz 2 razloga.
1. Klima i uvijek ce biti najbolji uslovi za igru.
2. Rijesice se situacija izmedju Veleza i Zrinjskog.
-
Što se tiče klime,nimalo lijepo nije razvijati pasove kad bura puše preko 100 km/h...a tek kiša,tu kad pada,to pliva,nema ti ovdje rosulje![]()
-
Velež i Zrinjski,svaka utakmica BiH ili Hrvatske samo donese shranje ovom gradu...
harson je napisao/la:SAMO ZENICA I BILINO POLJE
Ti govoris o gradnji novog stadiona ?Vita_Novalis je napisao/la:Stadion treba da bude u Mostaru iz 2 razloga.
Sta? U Mostaru zivi Bosnjaka koliko i Hrvata,gdje to moze biti kao da se igra u BL??????? Stadion neka se izgradi na "Sjevernom logoru" i nema tog osim dragog Boga,ko moze zabraniti nastup reprezentacije!Elegant je napisao/la:Ti govoris o gradnji novog stadiona ?Vita_Novalis je napisao/la:Stadion treba da bude u Mostaru iz 2 razloga.
Da se pored glavnog grada gdje bi bilo 100 puta bio potrebniji za potrebe reprezentacije gradi u Mostaru je presmjesno. Isto kao da si rekao da se gradi i igra u Banja Luci.
Nisi me razumio, ja sam rekao da bi prirotet bio da se stadion gradi u glavnom gradu iz mnogo razloga.Pasodzigera je napisao/la:Sta? U Mostaru zivi Bosnjaka koliko i Hrvata,gdje to moze biti kao da se igra u BL??????? Stadion neka se izgradi na "Sjevernom logoru" i nema tog osim dragog Boga,ko moze zabraniti nastup reprezentacije!
Ja bi i najsretniji bio da se izgradi novi stadion u Sarajevu,ali od silnog lopovluka se ne moze.Pokrase Boga oca. Sramota je da glavni grad,koji svake godine dobija neki novi vrhunski objekat,nema novog fudbalskog stadiona.Uz to sve olimpijski grad,najveci grad,grad sporta u drzavi.Elegant je napisao/la:Nisi me razumio, ja sam rekao da bi prirotet bio da se stadion gradi u glavnom gradu iz mnogo razloga.Pasodzigera je napisao/la:Sta? U Mostaru zivi Bosnjaka koliko i Hrvata,gdje to moze biti kao da se igra u BL??????? Stadion neka se izgradi na "Sjevernom logoru" i nema tog osim dragog Boga,ko moze zabraniti nastup reprezentacije!
A to sto kazes da nam niko ne moze zabraniti gdje ce igrati reprezentacija stoji, bilo to Sarajevo, Zenica, podjeljeni Mostar ili Banja Luka koja je 99% naseljena srbima.
Sve je to Bosna i Hercegovina, svidjelo se to nekome ili ne ! (da ne krenemo u politiku)
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Blackwargreymon i 29 gostiju.