FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

gorstak
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la gorstak » 11 feb 2012, 15:39

Neko link sopcast za tekmu, brzo?
24.04.1991.
Stern des südens

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 11 feb 2012, 15:50

gorstak je napisao/la:Neko link sopcast za tekmu, brzo?
sop://broker.sopcast.com:3912/100804" onclick="window.open(this.href);return false;
sop://broker.sopcast.com:3912/79509" onclick="window.open(this.href);return false;
1974---1975---1976---2001---2013---2020

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 11 feb 2012, 16:06

Dade i Thomas gol nakon dugo vremena 8-)

Delirium
Kontakt:

Post Postao/la Delirium » 11 feb 2012, 16:21

Evo poluvrijeme, 2:0 za Bayern :D
Sarajevo, Horde, Bog i Čaršija, neka živi Bosna naša država!

FK Sarajevo
FC Bayern
Millwall FC
Boston Celtics

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 11 feb 2012, 16:28

Po izuzetno hladnom vremenu i zaledjenom terenu se pruza maksimum, a uz to jos dva postignuta gola od kojih je drugo djelo THOMASA MULLERA nakon vise od 1100 minuta.
Valjda mu ovo bude prekretnica pa nastavi sa postizanjem golova, a ni asistenije mu nisu strane, sto je pokazao protiv Stuttgarta.

Idemo ovo mirno priviesti kraju.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 11 feb 2012, 16:31

Odgovara mu kad igra po desnoj strani, koja inace pripada Robbenu. To je jedan od vecih problema u Bayernu, kako ih ukomponovati da igraju zajedno i na zavidnoj razini.
#divovi

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 11 feb 2012, 17:23

ozbiljan pristup igri puno zalaganje i disciplina,cestitke deckima za odlicnu partiju,samo tako nastavite,,Gustavo i Alaba perfekti odlicna partija za obojicu mnogo su trcali,,lopovce taj mali Alaba ne da Robenu loptu a ovaj popi*dio hehe ,,i da bravo deckima u zadnjoj liniji mada je Rafka imao par losih poteza dodavanja ali nista strasno znaci bravo nasa odbrana :)
VOLIM BAYERN

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 11 feb 2012, 17:25

Brojimo minute bez primljenog gola. :mrgreen:
Vec je 180 minuta uknjizeno, divota.

Ono sto je mene najvise obradovalo je to da je ova rotacija upalila, narocito kod Robbena koji ne nakon ulaska u igru radio dar mar po terenu, steta sto nijedna od nekoliko njegovih prilika nije zavrsila u golu.

Nova tri boda za nastavak uzbudljive sezone i pracenja konkurenta iz Dortmunda.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Makaveli
Kontakt:

Post Postao/la Makaveli » 11 feb 2012, 17:31

nije robben nista bolji nego inace...vec je sredina radila puno bolji posao i ostavljali su mu dobro prostor...
samo o tome se radi...mobilnija i ofaznivno sposobnija vezna centralna linija diktira i igru krila...bayern je nakon dugo vrmena bio dominantan i kroz sredinu sto je ostavilo vise prostora krilima....
iako i ovo je daleko od dobrog bayerna...fale duge lopte i kombinatorika sa spicem

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 11 feb 2012, 17:32

Mene poslije pobjede , najvise raduje povratak Gustava , kada kazem povratak mislim na povratak u pravu formu.Niti Alaba tu ne nazaduje. Imam osjecaj da ce do povratka Schweinija ovaj duo biti uveliko uigran, bit ce slatkih muka za Heynckesa 8-) . Svaka cast momci idemo dalje . Mia San Mia :!:
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 11 feb 2012, 17:39

Dominantna igra tokom čitave utakmice Gomez nastavlja cjepati mreže, slijedeća stanica Freiburg.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Delirium
Kontakt:

Post Postao/la Delirium » 11 feb 2012, 17:42

Samo je glupo što Olić an ljeto ode u Wolfsburg, a lik je u top formi
Sarajevo, Horde, Bog i Čaršija, neka živi Bosna naša država!

FK Sarajevo
FC Bayern
Millwall FC
Boston Celtics

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 11 feb 2012, 17:43

Rutinska pobjeda. Zalaganje, disciplina i trka od početka. Jedino je šteta što nismo zabili još koji gol iz onih svih silnih prilika. Alaba sjajan na poziciji šestice, Gustavo definitivno opet u dobroj formi. To što Gustavo opet igra dobro, to je možda i ključ sezone jer on drži tu sponu između defanzive i ofanzive.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

gorstak
Kontakt:

Post Postao/la gorstak » 11 feb 2012, 22:23

Saurman je napisao/la:
gorstak je napisao/la:Neko link sopcast za tekmu, brzo?
sop://broker.sopcast.com:3912/100804" onclick="window.open(this.href);return false;
sop://broker.sopcast.com:3912/79509" onclick="window.open(this.href);return false;
Hvala Saurmane, ali su mi "štekali".
Pregledao sam utakmicu na onom atdhe neki link slaba slika al' barem nije zapinjalo.
24.04.1991.
Stern des südens

Klare

Post Postao/la Klare » 11 feb 2012, 23:15

moustapha je napisao/la:Ni kriv ni duzan, pogodi ga lopta u glavu. :lol:
wow, kakav komentar, de još reci gol bi bio da je neko gredu ondje ukupao. :roll:
-------------------------------------------------------------------------------------------
Š'a je pi*kolizci, razmontirali smo Stuttgarta i odmah se našli kititi tuđim perjem. :?

Otkad i otkada trubim da je čisto silovanje Kroos na šestici, ali neki ala secer :mrgreen: (ma dje si brato :D ) misle ili su mislili drugačije. :?
A sad Muller ili Robben na krilu, možda nama i svejedno, svakako se ta minutaža ravnopravno dijeli i djeliće se, baš kao i danas.
A eto znamo i da je Muller izgubio osjećaj polušpica. :? Na krilu puno bolje odigrao, podsjetio na najbolja izdanja. ;)
-----------------------------------------------------------------------------------------
Danas sigurna pobjeda, u drugom poluvremenu smo igrali i najljepši fudbal, to je taj Robben, danas je radio što se od njega i traži, neumorna trka, lijevo, desno u krivinu, u sredinu, lomi desno, ovo desno odavno nismo vidjeli, ma ljepota jedna. 8-)

Umalo da i Badstuber pogodi :P , to bi nam baš drago bilo, nekako je on možda i najnepopularniji od ovih na terenu, uvijek miran, tih, šuti i marljivo obavlja svoje zadatke.

A Gomez je jedna strašna baja, današnji gol je neviđena majstorija :o , kakva varka, kakav refleks, kakav udarac. 8-)

Dosta sa izdvajanjima, komplet tim je na svom mjestu.

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 11 feb 2012, 23:31

moustapha je napisao/la:Odgovara mu kad igra po desnoj strani, koja inace pripada Robbenu. To je jedan od vecih problema u Bayernu, kako ih ukomponovati da igraju zajedno i na zavidnoj razini.
Nikako, ostaviti Mullera na krilu, a Robbena uvalit' Rusima ili Arapima, zavisi ko vise ponudi. Da se mene pita, k'o sto se ne pita, ja bih tako uradio. Robben drugu godinu za redom nije odigrao postene utakmice, da makar malo podsjeti na onu prvu sezonu. Kupljen je i taj Shaqiri il' kako se vec zove, koji se nece buniti sto je na klupi, a Robben ce dici revoluciju nakon trece koju presjedi. Za njega se od novopecenih bogatasa jos uvijek mogu uzeti velike pare, mozda cak i iste za koje je doveden i to onda uloziti u jednu "sesticu" ili stopera, a Tonija ostaviti na ofanzivnom veznom.
Ovo su moje zelje, koje ce vjerovatno biti ispunjene samo na Socceru :D ko zna sta se Ulli-ju&co mota po glavi.

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 12 feb 2012, 01:09

idealna prilika da se osvetimo gladbahu u polufinalu kupa i to na njihovom terenu,,bit ce paklena utakmica :)
Borussia Mönchengladbach vs. FC Bayern München,,, 20 ili 21 marta
VOLIM BAYERN

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 12 feb 2012, 02:40

Dobro je ovo, mnogo dobro. :D

Na trenutke me potsjetilo na onu najbolju formu, onu s pocetka sezone.
Otprilike ovako treba da izgleda Bayern koji zeli da jurisa na sve trofeje. ;)

Presing, presing i samo presing! To je kljuc uspjeha. To je ono sto mi se najvise svidjelo danas.
Ne treba dati protivniku da dise, prenos lopte do polovice igralista mu mora biti onemogucen u sto vecoj mjeri. Dovoljno je pogledati Barcu ciji su uspjesi u velikoj mjeri plod nevjerovatnog presinga na protivnicke igrace. ;)

Sto se tice pojedinaca, naravno da treba pohvaliti fantastican nastup Luiza Gustava. Momak se vratio u formu kakvu je imao na pocetku sezone. slika
U svakom slucaju ga puno vise volim vidjeti na terenu nego plavusana iz ruske skole. :mrgreen:

Muller konacno proradio, Ribery nastavlja sjajnu sezonu, a Mario trpa li trpa. 8-)

Samo mi se ne svidja stav pojedinaca koji su osuli drvlje i kamenje na naseg, mozda i najboljeg igraca. Naravno, rijec je o Robben Arjenu.
Zaboravlja se sta je taj covjek sve napravio za Bayern i koliko taj isti covjek ima kvaliteta. Pa porazgovarajte malo sa navijacima drugih klubova o Bayernu. Mnogi ce potcjenjivati Gomeza, za mnoge je Muller smotan, Ribery precijenjen, ali svi ce reci da je Robben svjetska klasa. ;)
Jos kad mi kazu da je los jer se stalno izvlaci na lijevu nogu, da je predvidiv. :o
Pa ljudi moji, zar on to ne radi cijelu svoju karijeru? Pa takav je bio i prvu sezonu kad je dosao, takav je bio i u svojim bivsim klubovima.
A uvijek je bio igracina...
Zato nemojte na Robbena, zakivat cete ga u zvijezde uskoro, siguran sam. ;)

A sad (ne bukvalno sad) je red da Gladbach plati za sve nestasluke koje radi ove sezone. :twisted:

Omerbavarac je napisao/la: Što se tiče tih ispita, samo se pivo moŽe ispiti, Hantro, sta misliŠ? :lol:
Pa nije bas tako druze.
Moze i rakija, vodka, vino, tekila... :lol:
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 12 feb 2012, 12:46

Moj klub iz snova je Smradalona !
Mladi Švicarac albanskih korijena i prvo pojačanje Bayerna za sljedeću sezonu Xherdan Shaqiri, na pitanje da li je FC Bayern za njega klub u kojem bi mogao zauvijek ostati, dao je jako čudan odgovor. "Lijepo je otići iz FCB-a u veći FCB. No, poznato je da je moj klub iz snova FC Barcelona. Budem li stvarno napuštao Bayern, nadam se ću ponovo otići u FCB." , rekao je 20-godišnjak koji je ove sedmice u Münchenu potpisao ugovor s Bayernom koji će ga od sljedećeg ljeta vezati do 30. juna 2016.No, prije nego što se preseli u München, Shaqiri će morati sa Baselom odigrati dvije utakmice u sklopu Lige prvaka protiv svog budućeg kluba. On se ne boji svog novog kluba i kaže: "Za Basel ću do zadnje minute igrati maksimalno i trudit ću se da osvojimo još dva naslova, a također i kada budemo igrali protiv Bayerna dat ću sve od sebe.
Dobro kod mene komsija kaze:Nije ih trebalo bacat na Hiroshimu i Nagasaki nego jednu kod Vardara a drugu kod Triglava.Djubre jedno izdajnicko.Ako je ovo tacno :arrow: toliko od mene. :?
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 12 feb 2012, 13:08

Centre forward je napisao/la:Moj klub iz snova je Smradalona !
Mladi Švicarac albanskih korijena i prvo pojačanje Bayerna za sljedeću sezonu Xherdan Shaqiri, na pitanje da li je FC Bayern za njega klub u kojem bi mogao zauvijek ostati, dao je jako čudan odgovor. "Lijepo je otići iz FCB-a u veći FCB. No, poznato je da je moj klub iz snova FC Barcelona. Budem li stvarno napuštao Bayern, nadam se ću ponovo otići u FCB." , rekao je 20-godišnjak koji je ove sedmice u Münchenu potpisao ugovor s Bayernom koji će ga od sljedećeg ljeta vezati do 30. juna 2016.No, prije nego što se preseli u München, Shaqiri će morati sa Baselom odigrati dvije utakmice u sklopu Lige prvaka protiv svog budućeg kluba. On se ne boji svog novog kluba i kaže: "Za Basel ću do zadnje minute igrati maksimalno i trudit ću se da osvojimo još dva naslova, a također i kada budemo igrali protiv Bayerna dat ću sve od sebe.
Dobro kod mene komsija kaze:Nije ih trebalo bacat na Hiroshimu i Nagasaki nego jednu kod Vardara a drugu kod Triglava.Djubre jedno izdajnicko.Ako je ovo tacno :arrow: toliko od mene. :?
Nije ni dosao a vec je pokazao svoj balkanski karakter :lol: :lol:
**** vam .... siptar ,odmah :lol: :lol: :lol:
Nije njega dzaba Klopp prekrizio.... 8-)

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.