ma nije ni on budala radije ce otic u bilo koji klub u inostranstvo nego u sarajevo.ako sada ostane treba probati njim popricati o produzenju ugovora jer u suprotnom na ljeto ode dzabe.halil je rijedak igrac koji je igrao u nasem klubu za kojeg bi mogli dobiti lijepu odstetu momak je zanimljiv mnogim klubovimaZmajjj je napisao/la:Neće on nigdje ostst će do ljeta a onda pravac Sarajevo.astra1922 je napisao/la:jel opet mislis da on zbog fizickih predispozicija nemoze napraviti transfer u neki bolji klubseven je napisao/la:mislim da neće on nigdje otići ipak
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
per      aspera        ad      astra   ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
						Nova sezona nova nafaka
astra1922 je napisao/la:ma nije ni on budala radije ce otic u bilo koji klub u inostranstvo nego u sarajevo.ako sada ostane treba probati njim popricati o produzenju ugovora jer u suprotnom na ljeto ode dzabe.halil je rijedak igrac koji je igrao u nasem klubu za kojeg bi mogli dobiti lijepu odstetu momak je zanimljiv mnogim klubovima
kojim mnogim klubovima?
Ako dobijemo tako velike pare onda ga treba odvest helikopterom u Rusiju....samo da nepadne ko ovaj naš iznad Kalinovnika.zvjezdas je napisao/la:Ako bude dobra ponuda Emiru mislim da mu klub neće praviti probleme oko obestećenja jer se radi o korektnom momku.Mislim da bi se ta cifra mogla prepoloviti.I da dobijemo 150.000 evra nama je tesko dovesti kvalitet a filozofija kluba,kako mnogi pisu,nema ambicija za dovodjenje skupih igrača jer to sada nije prioritet.Sve u svemu odlazak Halilovića bi bio veliki hendikep koji se sigurno ne može nadoknaditi.Dok drugi dovode fine igrače mi nismo u stanju održat postojeće.....nije nimalo dobro.
On ako neode sad vani čekat će ljeto i ode u Sarajevo.seven je napisao/la:astra1922 je napisao/la:ma nije ni on budala radije ce otic u bilo koji klub u inostranstvo nego u sarajevo.ako sada ostane treba probati njim popricati o produzenju ugovora jer u suprotnom na ljeto ode dzabe.halil je rijedak igrac koji je igrao u nasem klubu za kojeg bi mogli dobiti lijepu odstetu momak je zanimljiv mnogim klubovima
kojim mnogim klubovima?
ma dobro to, ali koji se mnogi klubovi interesuju za njega?Zmajjj je napisao/la:On ako neode sad vani čekat će ljeto i ode u Sarajevo.seven je napisao/la:astra1922 je napisao/la:ma nije ni on budala radije ce otic u bilo koji klub u inostranstvo nego u sarajevo.ako sada ostane treba probati njim popricati o produzenju ugovora jer u suprotnom na ljeto ode dzabe.halil je rijedak igrac koji je igrao u nasem klubu za kojeg bi mogli dobiti lijepu odstetu momak je zanimljiv mnogim klubovima
kojim mnogim klubovima?
za usluge halilovica interes je pokazalo nekoliko klubova  rostov kamaz i po jedan klub iz kazahstana i rumunske druge lige

Nova sezona nova nafaka
						Nova sezona nova nafaka
- 
				bekimcolic
 - Kontakt:

pozdrav   

Menadžeri su nas uzeli pod svoje a to nije dobro dok on te probe obiđe eto prvenstva.astra1922 je napisao/la:za usluge halilovica interes je pokazalo nekoliko klubova rostov kamaz i po jedan klub iz kazahstana i rumunske druge lige
emir halilović je na probi u jednom ciparskom ili ti ga kiparskom klubu...
smajić je još u klubu i kako stavari stoje ostaje...

- 
				Bosanski zmaj
 - Kontakt:

Potpisali Dalibor Pandza i Ilija ristanic.Znali neko na koji vremenski period ??? Nisu ni oni valjda potpisali do kraja sezone.O Pandzi manje vise znamo,a Ristanic bi nam mogao dobro doci u vezi.Nekako me ovaj Ristanic igrom podsjeca na Radulovica koji je igrao u Modrici i Omladincu.Ima jako dobru kontrolu lopte, tehnicki dobar igrac.U svakom slucaju mogao bi biti dobar back up Hamzi.Prednost mu je sto moze igrati na vise pozicija od centralnog i zadnjeg veznog, do igre po oba boka.Igra solidno objema nogama.
Ilija Ristanic , video clip
" onclick="window.open(this.href);return false;

Ilija Ristanic , video clip
" onclick="window.open(this.href);return false;
Znaš li možda koji klub je u pitanju?emir_dj je napisao/la:emir halilović je na probi u jednom ciparskom ili ti ga kiparskom klubu...
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
eto donekle lijepe vijesti,sta li je sa ostalim na probi dali su otisli ili su jos tu.mislim da bi nam soni mogo nesto malo vise reci o ristanicu posto ga je vjerovatno vise pratio u orasju u zadnje vrijeme.mislim da nije na nivou kao na ovim klipovima bilo je ovo prije 4-5 godina

Nova sezona nova nafaka
						Nova sezona nova nafaka
- 
				Bosanski zmaj
 - Kontakt:

Da upravu si Ristanic je prije 4-5 godina bio jedan od boljih mladih igraca U Premijer ligi, međutim mislim da u ga povrede usporile.Nisam bas siguran, ali mislim da je prije kuburio sa povredama i da ga je to usporilo njegov razvoj.Ali u svakom slucaju moze biti koristan, da udje sa klupe ako nista.Mislim da su ovi ostali sto su bili na probi vec spakovali kofere i napustili Gradacac.astra1922 je napisao/la:eto donekle lijepe vijesti,sta li je sa ostalim na probi dali su otisli ili su jos tu.mislim da bi nam soni mogo nesto malo vise reci o ristanicu posto ga je vjerovatno vise pratio u orasju u zadnje vrijeme.mislim da nije na nivou kao na ovim klipovima bilo je ovo prije 4-5 godina
U svakom slucaju drago mi je sto smo potpisali Pandzu.Treba nam jos jedan spic.
Imao je lošu polusezonu u veoma dobrom veznom redu Orašja iza sebe. Pokazali su Prgić, Letić a posebno Mikić da su ipak kvalitetniji od njega. Ali može on ako se vrati na nekadašnji nivo biti od pomoći.astra1922 je napisao/la:eto donekle lijepe vijesti,sta li je sa ostalim na probi dali su otisli ili su jos tu.mislim da bi nam soni mogo nesto malo vise reci o ristanicu posto ga je vjerovatno vise pratio u orasju u zadnje vrijeme.mislim da nije na nivou kao na ovim klipovima bilo je ovo prije 4-5 godina
					Zadnja izmjena: sony_91, dana/u 11 feb 2012, 17:32, ukupno mijenjano 1 put.

pa sta to sad znaci da smo ponovo dobili macka u vreci 

Nova sezona nova nafaka
						Nova sezona nova nafaka
Ma ako ga Kuntić uspije vratiti u stare dane biti će on od pomoći. Npr. šteta je što se igrač kalibra Mikića olako ispustio, ali čujem da je tu problem sa njegovim menadžerom nastaoastra1922 je napisao/la:pa sta to sad znaci da smo ponovo dobili macka u vreci
ne znam koji je klub u pitanju... ali koji god da je, ciparska klubovi su poprilicno stabilni tako da ih treba oguliti do gole kozeLjumanM95 je napisao/la:Znaš li možda koji klub je u pitanju?emir_dj je napisao/la:emir halilović je na probi u jednom ciparskom ili ti ga kiparskom klubu...
nesto mi sada pada na pamet vedad omeragić mislim da panza nije nista bolji od njega, a onaj sandzaklija altin nije sigurno u ovom trenutku bolji.. a mi svoju djecu rastjerasno... jedino sto me tjesi jeste da vidim da se bar tim dobro plodmlađuje...

Ristanić jel to onajšto je bio čini mi se i u Modriči?

- zmaj_Bosne
 - Kontakt:

da, to je taj, igrao je i za Slobodu TZmaksi je napisao/la:Ristanić jel to onajšto je bio čini mi se i u Modriči?
Dragon Town
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.