FK Partizan

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

NukeR_G1970
Kontakt:

Re: FK Partizan

Post Postao/la NukeR_G1970 » 30 jan 2012, 16:27

Steta ovakvog klipa izbrisati al' mora se jbg. ;)
Tako gazda kaze. :mrgreen:

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 31 jan 2012, 16:40

Partizan-Makabi Haifa 3-0 (Eduardo 20,Miljković 21,Ivanov 87) :D
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 31 jan 2012, 17:03

bolje im je nek pobjede sacuvaju za prvenstvo...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 31 jan 2012, 18:55

DANTES je napisao/la:bolje im je nek pobjede sacuvaju za prvenstvo...

Zar sumnjaš u to? ;)
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 31 jan 2012, 19:40

Pa nije dobro kad ekipa dobro igra na startu priprema. kasnije zna upasti u krizu
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 07 feb 2012, 20:15

Jos jedna pobjeda u izraelu. ovaj put protiv drugoligasa 2-0.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 08 feb 2012, 19:23

Ako je verovati carsijskim pricama i nekim insajderima protivkandidat Djuricu na izborima bi trebao biti Miroslav Bogicevic privrednik decenije u Srbiji i bivsi igrac Partizana(rano zavrsio karijeru zbog povrede).

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 08 feb 2012, 19:30

Bogićević za MOZZART: Mogu da napravim evropski Partizan!

Vlasnik šabačkog 'Farmakoma' potvrdio za naš portal da će verovatno izaći 'na crtu' Draganu Đuriću
Informacija da će Miroslav Bogićević biti protivkandidat Draganu Đuriću na verovatnim izborima u Fudbalskog klubu Partizan iznenadila je mnoge, s obzirom na to da se ime vlasnika šabačkog 'Farmakoma' dosad nije vezivalo uz klub iz Humske, bar fudbalski.

Privrednik decenije u izboru Kluba privrednih novinara Srbije potvrdio je za MOZZART Sport da ima želju da pomogne Partizanu:
"Da, gotovo da sam odlučio da se prihvatim kandidature", kaže Bogićević i nastavlja:
"Veliki sam partizanovac, igrao sam dve godine fudbal u tom klubu, a imam u njemu i dogogodišnje prijatelje koji su me zvali, objasnili mi koliko je loša atmosfera klubu i predložili mi da se prihvatim predsedničke kandidature. Situacija jeste specifična, Partizan ima predsednika, još nisu raspisani izbori, a postoji i određena procedura."

Bogićević je još jednom podvukao da je čovek sporta.
"Volim sport i ulažem u njega. Pomažemo razne klubove u sredinama u kojima posluju naše firme. Inače smo sponzori Rukometnog kluba Partizan, pomagali smo i Košarkaški klub Partizan, a odnedavno smo i u Teniskom savezu Srbije."

Uspešni privrednik, međutim, nije želeo da otkriva ko ga je iz Partizana zvao:
"Ne bih o imenima, dovoljno je reći da su to ljudi iz fudbala koji vole Partizan i misle mu dobro, ali nemojte tražiti da otkrivam imena, jer ne bih da im pravim problem, makar i na jedno prepodne. Inače, kontaktirali su me i neki ljudi van Partizana koji su takođe smatrali da, kao prvi čovek najuspešnije firme u Srbiji, mogu da pomognem Partizanu. Ja takođe verujem da mogu, i to vrlo brzo jer je vreme sve u životu, a Partizan može da bude još veći i jači nego što je sad. Mislim da mogu da napravim evropski Partizan."

Bogićević napominje da nije 'od juče' u priči oko prihvatanja kandidature za mesto prvog čoveka crno-belih...
"Priča traje dugo, nedeljama i priznajem da sam dugo razmišljao da li da se upustim u sve ovo, jer biti predsednik takvog kluba ne znači samo čast, privilegiju i zadovoljstvo. Predsednik Partizana mora da živi za njega, a ja imam mnogo poslova i obaveza. Procenio sam ipak da mogu i želim da obavljam tu ozbiljnu i odgovornu funkciju", završio je Bogićević razgovor za MOZZART Sport, i dodao da još uvek nije razmišljao o eventualnim saradnicima.

Dakle, sada se i definitivno zna ko će biti kandidat opozicije za predsednika Partizana, a kako će se razvijati situacija, to jest da li će i kada će biti izbori, znaće se posle Skupštine, koja se održava 20. februara.
Nakon postavljanja informacije sam odmah naleteo i na ovaj tekst,znaci istina je.Dobili smo glavnog igraca u borbi protiv bande

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 09 feb 2012, 14:11

Bogicevic je dobar covek za Partizan,ja se iskreno nadam i da ce doci,jer je sportski covek,bivsi sportista,izuzetno uspesan na poslovnom planu,i u dobroj koaliciji je sa mozgom. ;)

Vlasnik je svega i svacega u Srbiji,krenuvsi od Farmakopa sto je njegova prva samostalna firma,osnovana sredinom 90.-ih,pa zatim RIT u Zajaci,pa IK Guca,pa FAS u Somboru,pa RAC u Raskoj i ROC u Medvedjoj...to je sve u 100% vlasnistvu Bogicevica.A pre par godina kupio je i Zorku-standard sportsko rekreativni centar u Sapcu,sa stadionom,bazenom,halom i ostalim sto SRC treba da ima.Tu mu je glavni kandidat bio Dejan Tomasevic sto ipak znaci da taj SRC nesta vredi,i da bi Partizan i izvan Zemunela imao neki mir. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 09 feb 2012, 14:44

ne znam covjeka. nadam se da je svoj, da nije niciji vec samo svoj
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 09 feb 2012, 14:56

DANTES je napisao/la:ne znam covjeka. nadam se da je svoj, da nije niciji vec samo svoj
Pa eto ako nisi cuo do sada za njega,to znaci da je sam svoj gazda. ;)
Ja sam preko nekih poznanika upoznat sa njegovim radom,i radi se o jednom zaista predanom coveku ali i izuzetno postenom coveku za posao.
Kazem ti to sto se do sada kao vlasnik ovolikog broja preduzeca nije nigde pojavljivao sa uzvicnicima iznad glave kao znakom za opasnost dovoljno govori.
Ono sto je isto tako bitno je da nije clan niti jedne politicke stranke,totalno je apolitican.Pa kada se spoji da nema mafiju iza ledja,da nije politicki covek,a sportski tip sa toliko poznanstava u Srbiji mislim da je to dovoljna preporuka za svakoga. ;)
Npr.covek je sredinom prosle godine dobio priznanje najmenazera za jugoistocnu evropu cini mi se zajedno sa Koletom i Bajatovicem,a koliko je mocan i u vreme finansijske krize govori i to da ceka neke papire pa da kupi nova tri rudnika,ovaj put u BIH. ;)

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 09 feb 2012, 15:19

znaci da je mocan, bogat, posten ugledan, uticajan, i sportski nastrojen, i najvaznije od svega odlican menadzer? to zvuci idealno. e sad hoce li uspjeti dobiti izbore protiv korumpirane uprave i kupljene skupstine, ostaje da vidimo.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 10 feb 2012, 23:46

[youtube][/youtube]

Alal vera majstore!!!
Jedan od retkih,ako ne i jedini novinar sa mudima u Srbiji.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 11 feb 2012, 01:00

Nekadašnji defanzivac Borca koji više nije profesionalac tvrdi da su mu Čačani naložili da napravi i penal, ako treba, kako bi Partizan slavio u Čačku. Spreman da ide i na poligraf.

Izjava Dragiše Pejovića našla se u crnoj knjizi FIFpro, udruženja sindikata fudbalskih profesionalaca. On se pojavio u Briselu gde je pričao o svojim iskustvima iz srpskog fudbala.

Portal novosti.rs je preneo ono što im je Pejović rekao o meču između Borca i Partizana pre četiri godine.

„Direktor kluba Sloba Ilić mi je naredio da pustim meč, da napravim penal, ako do 70. minuta rezultat bude nerešen“, rekao je Pejović.

On je dodao da ga je direktor kluba davio pred 20 igrača.

Pošto je svestan da će saigrači ćutati iz straha spreman je da ide i na poligraf.

„Nisam tada smeo da prijavim jer sam se bojao za bezbednost porodice. Nisam imao kome da prijavim, ne verujem nadležnim organima. Ali spreman sam da idem na poligraf, voleo bih da to učini i druga strana“, dodao je ovaj fudbaler koji više nije profesionalac.

On je nakon Borca igrao za Novi Pazar, a sada je u Banetu iz Raške, ne igra više profesionalno fudbal.

Ovo je drugi igrač Borca, posle bivšeg reprezentativca, Bobana Dmitrovića koji je optužio čelnike Čačana da su nameštali mečeve.

Utakmica o kojoj najverovatnije priča Pejović završena je pobedom Partizana od 1:0, a strelac je bio Đorđević u 90. minutu.
O namestanju izgleda pricaju samo Borcevi i Hajdukovi igraci,ostalo niko. :roll:

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 11 feb 2012, 04:49

Ostali su dobro podmazani.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 11 feb 2012, 14:21

Kako covjek iskusno kaze da je bio akter namjestanja, ali nije uzeo pare. Pametno. Jer da jeste onda moze biti krivicno gonjen. Posten neki cojo
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 11 feb 2012, 16:48

Inace ta utakmica je zavrsena 1-0 za Partizan golom Djordjevica u 92om minutu iz slobodnog udarca sa 30m....pre toga je iskljucen Dijara i utakmica je bila na krv i noz.Inace jedna od presudnih pobeda za titulu te godine i meni najdraza pored one u Krusevcu.

evo i gola

[youtube][/youtube]

Sjajna namestaljka :)

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 11 feb 2012, 16:57

Inace to nije ta utakmica.

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 11 feb 2012, 17:01

Nego?pre 4 godine se igrala samo jedna utakmica u Cacku ili gresim?

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 11 feb 2012, 17:02

http://www.****.com/vesti/12376 ... rkovicem-/" onclick="window.open(this.href);return false;

Ni manje ni vise nego prije 8 godina. :lol:

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.