Nadam se da ce ljetos preci u neku jacu ligu da jos vise potvrdi svoj kvalitet, il' u najmanju ruku da predje u Genk, Anderlecht.Principatus je napisao/la:Zukanovic je sa svojom ekipom u finalu kupa Belgije. Nice.
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
ja mislim da Zukanovic i Cocalic pa i Visca , bi trebali dobiti poziv sada, jer oni jedini igraju dok ovi ostali vvecinom pauziraju! Maletic neznam igra li on? Muslimovica za sad nema! U Rusiji pauza , Austrija pauza!!Principatus je napisao/la:Zukanovic je sa svojom ekipom u finalu kupa Belgije. Nice.
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Da ne idemo vise u off ovdje me napadajte za Ljevakovica koji je poslije Rahime nas najbolji DM 

Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
"No God is Good God "
Dosadan si covjece!!

Našoj reprezentaciji bi sad valjao igrač tipa Fuada Šašivarevića....
Pa samo me zaobidjes i odes mami pomoci ocistiti stepeniste! Pobjeglico!vrebac86 je napisao/la:Dosadan si covjece!!![]()
![]()
![]()
Ovo je tema za ovakve rasprave i samo sam je zelio skolniti na pravo mjesto!!!
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
"No God is Good God "
"No God is Good God "
Moju mamu ne spominji!!!!!! jedino sto znas je vrijedanje nekulturni stvoru, ocigledno da obustava nastave skodi nekima , a tebi pogotovo svaku temu unisti sa svojim cesima koji su isto pobjeglice??? navalio si na njih kao da su te karali pa ti sada fali!!!Za_raju je napisao/la:Pa samo me zaobidjes i odes mami pomoci ocistiti stepeniste! Pobjeglico!vrebac86 je napisao/la:Dosadan si covjece!!![]()
![]()
![]()
Ovo je tema za ovakve rasprave i samo sam je zelio skolniti na pravo mjesto!!!
Mislim da će Pape nastaviti da preferira Zahirovića i kad mu ode Rahimić, a ako dođe novi selektor vidjećemo, možda se nešto i promijeni...Za_raju je napisao/la:Da ne idemo vise u off ovdje me napadajte za Ljevakovica koji je poslije Rahime nas najbolji DM
Čelik Zenica 1945
i ja smatram da nece biti ozbiljnijih promijena u reprezentaciji, ono sto pozove protiv brazila je ono sto cemo gledati u kvalifikacijama jer to susic smatra najboljim. moguce da, ako se neko bas nametne, bude prikljucen a timu ali 90% ce ostati isti.realno, ima malo vremena da neko pokaze nesto extra, akor potencijal susic do sada nije primijetio , tesko da ce u ostatku sezone.Nimla_RZ je napisao/la:Mislim da će Pape nastaviti da preferira Zahirovića i kad mu ode Rahimić, a ako dođe novi selektor vidjećemo, možda se nešto i promijeni...Za_raju je napisao/la:Da ne idemo vise u off ovdje me napadajte za Ljevakovica koji je poslije Rahime nas najbolji DM
Sent from my Commodore 64
Ako se nadje jedan novi igrac koji moze konkurisati pored postojecih za prvih 11,to bi bio ogroman dobitak.
Bolja varijanta je da dobijemo 2-3 kvalitetne rezerve koje mogu eventualno uskociti u slucaju potrebe. Ne vidim neki ekstra potencijal ,jer realno on i ne postoji kada nabrajamo ista imena tipa Ljevakovica i ostalih koji se vrte po forumu,a i bilo koji selektor nece mijenjati 6-7 igraca,a po meni nema ni potrebe. Od potencijalnih igraca ja bih tipovao recimo na Zukanovica jer je stoper,Hadjica,te mlade Stevanovica i Viscu,naravno u perspektivi i Hajrovica.
Opet kazem bez nekih prevelikih promjena jer nema ekstra kvaliteta da konkurise za prvih 11.
Uzdam se u Papeta jer covjek tiho,kulturno trazi igrace,a ako ispadne neko kvalitetan kao sto je ubo sa Mujdjom i Lulicem ne sumnjam da ce ga smeknuti i dovesti...
Bolja varijanta je da dobijemo 2-3 kvalitetne rezerve koje mogu eventualno uskociti u slucaju potrebe. Ne vidim neki ekstra potencijal ,jer realno on i ne postoji kada nabrajamo ista imena tipa Ljevakovica i ostalih koji se vrte po forumu,a i bilo koji selektor nece mijenjati 6-7 igraca,a po meni nema ni potrebe. Od potencijalnih igraca ja bih tipovao recimo na Zukanovica jer je stoper,Hadjica,te mlade Stevanovica i Viscu,naravno u perspektivi i Hajrovica.
Opet kazem bez nekih prevelikih promjena jer nema ekstra kvaliteta da konkurise za prvih 11.
Uzdam se u Papeta jer covjek tiho,kulturno trazi igrace,a ako ispadne neko kvalitetan kao sto je ubo sa Mujdjom i Lulicem ne sumnjam da ce ga smeknuti i dovesti...
evo ovaj mali bicakcic u prvih11 protiv karlsruhera
...
-
- Kontakt:
Pa neka ga i preferira,momak je pozrtvovan i borben,daje maksimalno od sebe. Mnogi su sumnjali u Safeta i za Lulica,samo se vratite unazad pa cete vidjeti sta se sve pisalo,a danas je Lula nezamjenjiva karika. Pape radi odlican posao sa mladim fudbalerima i to je vazno.Nimla_RZ je napisao/la:Mislim da će Pape nastaviti da preferira Zahirovića i kad mu ode Rahimić, a ako dođe novi selektor vidjećemo, možda se nešto i promijeni...Za_raju je napisao/la:Da ne idemo vise u off ovdje me napadajte za Ljevakovica koji je poslije Rahime nas najbolji DM
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
- Principatus
- Kontakt:
Sa stranice bhfudbal:
Dakle nije to bas austrijski savez koji koci, nego u nasoj administraciji je problem.Prošlo je više od godinu dana, kada ste u Savez predali izjavu da želite igrati za BiH?
" Početkom januara prošle godine sam bio u Sarajevu i predao sve što je potrebno za povrat našeg državljanstva kako bih mogao igrati za svoju zemlju. Do dana današnjeg nema nikakvih pomaka u tome i moram priznati da sam razočaran. Imam osječaj da nekome nije stalo da se taj posao završi, polako gubim strpljenje i blizu sam odluke da taj postupak obustavim",-rekao nam je ogorčeno Anel Hadžić
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
-
- Kontakt:
Ako mu je ovako razmisljanje NEKA SE GONI!Principatus je napisao/la:Sa stranice bhfudbal:
Dakle nije to bas austrijski savez koji koci, nego u nasoj administraciji je problem.Prošlo je više od godinu dana, kada ste u Savez predali izjavu da želite igrati za BiH?
" Početkom januara prošle godine sam bio u Sarajevu i predao sve što je potrebno za povrat našeg državljanstva kako bih mogao igrati za svoju zemlju. Do dana današnjeg nema nikakvih pomaka u tome i moram priznati da sam razočaran. Imam osječaj da nekome nije stalo da se taj posao završi, polako gubim strpljenje i blizu sam odluke da taj postupak obustavim",-rekao nam je ogorčeno Anel Hadžić
I nek odma obustavi,ovakva SMECA nam ne trebaju!
Drzava nema ministarstvo godinu i po dana,nece mu Spiric odobriti drzavljanstvo. JEDAN JE MIRALEM PJANIC,sta je sve dozivio i prozivio i opet nije ovakve izjave davo.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
imamo mi veceg "smeca" u repki pa sta sad!! decko ima pravo da se ljuti,, on hoce da igra za svoju drzavu a ne da ga prave budalom!!Pasodzigera je napisao/la:Ako mu je ovako razmisljanje NEKA SE GONI!Principatus je napisao/la:Sa stranice bhfudbal:
I nek odma obustavi,ovakva SMECA nam ne trebaju!
Drzava nema ministarstvo godinu i po dana,nece mu Spiric odobriti drzavljanstvo. JEDAN JE MIRALEM PJANIC,sta je sve dozivio i prozivio i opet nije ovakve izjave davo.
kako ste smjesni,cuj kortijik i ried,zasto ne gurati sesara iz sarajeva zakarica iz sirokog,svraku iz zelje a ne neke balvane
Bosna <3
Nisam ni rekao da ga ne treba koristiti, znam kakav je Zaha igrač, i nadam se njegovom prelasku u neku jaču ligu sada na ljeto...Pasodzigera je napisao/la:Pa neka ga i preferira,momak je pozrtvovan i borben,daje maksimalno od sebe. Mnogi su sumnjali u Safeta i za Lulica,samo se vratite unazad pa cete vidjeti sta se sve pisalo,a danas je Lula nezamjenjiva karika. Pape radi odlican posao sa mladim fudbalerima i to je vazno.Nimla_RZ je napisao/la:Mislim da će Pape nastaviti da preferira Zahirovića i kad mu ode Rahimić, a ako dođe novi selektor vidjećemo, možda se nešto i promijeni...
Čelik Zenica 1945
jesi siguran da smo mi smijesni?pluton je napisao/la:kako ste smjesni,cuj kortijik i ried,zasto ne guratiiz sarajeva zakarica iz sirokog,sesaraiz zelje a ne neke balvanesvraku
Sent from my Commodore 64
ma ne isplat se!!nihco je napisao/la:jesi siguran da smo mi smijesni?pluton je napisao/la:kako ste smjesni,cuj kortijik i ried,zasto ne guratiiz sarajeva zakarica iz sirokog,sesaraiz zelje a ne neke balvanesvraku

Trenutno korisnika/ca: antibot, CAGarfia, Google Adsense [Bot], JackW, Lekqqq1921, NebeskaSila96 i 40 gostiju.