Manchester City FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Da l' će Manchester City uzeti ligašku titulu pod Guardiolinim vodstvom?

1. Da
92
49%
2. Ne
30
16%
3. Kakav Guardiola, Mourinho je za njeg izmislio trenerski posao
31
16%
5. Gdje je opcija broj 4?
10
5%
4. Evo je.
25
13%

Ukupno glasova: 188

VolimLiverpool
Kontakt:

Re: Manchester City FC

Post Postao/la VolimLiverpool » 10 feb 2012, 17:23

Pa zar Darts nije pikado ? :roll:
:lol:
You'll never walk alone.

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 10 feb 2012, 17:51

VolimLiverpool je napisao/la:Vidim da diskutujete o Joe Hartu pa da dodam nešto.
Gledam evo sad ovaj pikado Taylor-Lewis i onako malo publiku pokaza ,kad ono ,gle čuda,Joe Hart u publici :D
Baš sam se ono iznenadio ,otkud on da dođe pikado da gleda :D
Vrši skauting, da vidi ima li dostojnog protivnika Balotelliju.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 10 feb 2012, 17:53

VolimLiverpool je napisao/la:Pa zar Darts nije pikado ? :roll:
:lol:
pa nije..to je kod njih darts, a kod nas pikado :lol: :lol: :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 11 feb 2012, 16:03

Tevezito,nista,izgleda da se trka nastavlja! :D

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 11 feb 2012, 17:44

City sutra ima super tesko gostovanje,nije toliko Aston V. jaka koliko je City neubjedljiv na gostovanjima u zadnje vrijeme!.. ali ako sutra City pobjedi,onda uzimaju titulu,100%,poslije toga vracaju im se braca Toure,pogotovo Jaja,a svi znamo koliko je on vazan igrac za City.... 2 boda prednosti su dovoljno velika da do kraja City bude prvi,mada mislim da ce se na Etihadu odlucivati prvak izmedju dva Mancestera...

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 11 feb 2012, 18:05

bosnas_ je napisao/la:City sutra ima super tesko gostovanje,nije toliko Aston V. jaka koliko je City neubjedljiv na gostovanjima u zadnje vrijeme!.. ali ako sutra City pobjedi,onda uzimaju titulu,100%,poslije toga vracaju im se braca Toure,pogotovo Jaja,a svi znamo koliko je on vazan igrac za City.... 2 boda prednosti su dovoljno velika da do kraja City bude prvi,mada mislim da ce se na Etihadu odlucivati prvak izmedju dva Mancestera...
Uzimaju li je sutra ili ipak odluka pada u derbiju? :)

Nema titule jos duugo. Pobijedio ne pobijedio, City je najveci favorit ali nije siguran, ni blizu toga.

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 11 feb 2012, 18:18

Narin je napisao/la:Tevezito,nista,izgleda da se trka nastavlja! :D
Pa isto bi se trka nastavila i da nije united danas pobjedio.Uglavnom United je svoj posao napravio sada je red na City.Sutra jednostavno se mora dobit Aston Villu bit ce tesko ali vidit cemo sta ce bit.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 11 feb 2012, 18:52

SamoZeljo je napisao/la:
bosnas_ je napisao/la:City sutra ima super tesko gostovanje,nije toliko Aston V. jaka koliko je City neubjedljiv na gostovanjima u zadnje vrijeme!.. ali ako sutra City pobjedi,onda uzimaju titulu,100%,poslije toga vracaju im se braca Toure,pogotovo Jaja,a svi znamo koliko je on vazan igrac za City.... 2 boda prednosti su dovoljno velika da do kraja City bude prvi,mada mislim da ce se na Etihadu odlucivati prvak izmedju dva Mancestera...

Nema titule jos duugo. Pobijedio ne pobijedio, City je najveci favorit ali nije siguran, ni blizu toga.
pa sta tebi matere ti nije jasno!???? rekao sam ako sutra City pobjedi uzima titulu 100%,mada ja licno mislim da ce sutra tesko do pobjede i da ce se na Etihadu izmedju dva Mancestera odlucivati o prvaku! i sta tebi tu nije jasno,ili ti covjek treba crtati!?? cek,koliko imas godina,al iskreno?? zato drugi put ako se pokusavas praviti pametan,to radi negdje drugo,ali prije toga moras znati kolike su tvoje mogucnosti..

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 11 feb 2012, 19:06

bosnas_ je napisao/la:
SamoZeljo je napisao/la:

pa sta tebi matere ti nije jasno!???? rekao sam ako sutra City pobjedi uzima titulu 100%,mada ja licno mislim da ce sutra tesko do pobjede i da ce se na Etihadu izmedju dva Mancestera odlucivati o prvaku! i sta tebi tu nije jasno,ili ti covjek treba crtati!?? cek,koliko imas godina,al iskreno??
Godina imam mozda i duplo vise od tebe, ali zar je to bitno?

Nije mi jasno da neko u jedan komentar strpa ovo:
ali ako sutra City pobjedi,onda uzimaju titulu,100%
i ovo:
mada mislim da ce se na Etihadu odlucivati prvak izmedju dva Mancestera

Sad kontas? Znaci, prvo mislis da je City 100% sampion ako sutra pobijedi, pa onda u istom komentaru kazes da ce se prvak odluciti u derbiju dva Manchestera.
Zato sam te pitao sta ti ustvari mislis? Jer i jedno i drugo je TVOJE misljenje. Nisi ti vidovit da znas kako ce osvojiti titulu zbog sadasnjih samo dva boda prednosti. To mozes samo misliti a ne biti siguran. Vidis, ja ne mislim tako. Po mom misljenju je City svakako najveci favorit ali sutra nece nista osigurati.
I opet ti ponavljam, I JEDNO I DRUGO JE TVOJE MISLJENJE. Kako ce mi biti jasno? :roll:

Ti sad to opravdavas kao da je ono prvo sto si rekao LOGIKA koju svako treba da shvati a ovo drugo je navodno tvoje misljenje?? Nidje veze.
Smiri strasti, izvalio si nesto nemoguce i to je to.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 11 feb 2012, 21:05

SamoZeljo je napisao/la:
bosnas_ je napisao/la:

pa sta tebi matere ti nije jasno!???? rekao sam ako sutra City pobjedi uzima titulu 100%,mada ja licno mislim da ce sutra tesko do pobjede i da ce se na Etihadu izmedju dva Mancestera odlucivati o prvaku! i sta tebi tu nije jasno,ili ti covjek treba crtati!?? cek,koliko imas godina,al iskreno??
Godina imam mozda i duplo vise od tebe, ali zar je to bitno?

Nije mi jasno da neko u jedan komentar strpa ovo:
ali ako sutra City pobjedi,onda uzimaju titulu,100%
i ovo:
mada mislim da ce se na Etihadu odlucivati prvak izmedju dva Mancestera

Sad kontas? Znaci, prvo mislis da je City 100% sampion ako sutra pobijedi, pa onda u istom komentaru kazes da ce se prvak odluciti u derbiju dva Manchestera.
Zato sam te pitao sta ti ustvari mislis? Jer i jedno i drugo je TVOJE misljenje. Nisi ti vidovit da znas kako ce osvojiti titulu zbog sadasnjih samo dva boda prednosti. To mozes samo misliti a ne biti siguran. Vidis, ja ne mislim tako. Po mom misljenju je City svakako najveci favorit ali sutra nece nista osigurati.
I opet ti ponavljam, I JEDNO I DRUGO JE TVOJE MISLJENJE. Kako ce mi biti jasno? :roll:

Ti sad to opravdavas kao da je ono prvo sto si rekao LOGIKA koju svako treba da shvati a ovo drugo je navodno tvoje misljenje?? Nidje veze.
Smiri strasti, izvalio si nesto nemoguce i to je to.[za tvoj nivo inteligencije to je glupost,al to samo govori o tebi!

-sumnjam da imas duplo vise godina od mene,znaci imao bi ih 50,ali po nacinu razmisljanja ne vjerujem da je vise od 5...
kako si ogranicenog intelekta?? rekao sam da ako sutra City pobjedi osvaja titulu 100%,ali obzirom da sumnjam u to da ce sutra City slaviti,vjerujem da ce se titula odluciti na stadionu Etihad izmedju dva Mancestera! i sta tebi tu nije jasno!? Po mom misljenju i postoje dvije mogucnosti,upravo sam ti ih obrazlozio! ja ne znam sta vise trebam,da ti nacrtam jedino!? a jbg zna se kome se crta... pozz

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 11 feb 2012, 21:47

Cuj titula nakon 25 u Engleskoj da se osigura i da se moze reci da ce je osvojiti. :lol: :lol: :roll:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

_karabaja_
Kontakt:

Post Postao/la _karabaja_ » 11 feb 2012, 22:04

Devil je napisao/la:Cuj titula nakon 25 u Engleskoj da se osigura i da se moze reci da ce je osvojiti. :lol: :lol: :roll:
Pa kako si i ti tako ogranicenog intelekta? :lol: :lol: :lol:
Covjek je sve objasnio, da ti pojasnim: "Moze bit bidne, a ne mora". :mrgreen:
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 12 feb 2012, 00:05

Devil je napisao/la:Cuj titula nakon 25 u Engleskoj da se osigura i da se moze reci da ce je osvojiti. :lol: :lol: :roll:
Zadnja 3 kola ce odlucivati,ne bih isao tako daleko da kazem da ce zadnje kolo odluciti,ali sumnjam da ce odluka pasti prije 35 kola..(jel ono 35 kolo City vs United? )
Pa prosle sezone svakih 5 minuta neko novi ispadao iz lige (kada su se timovi za zacelja borili ko ce ostati u epl),citav donji dio tabele se borio za opstanak :lol: ,sjecam se kad sam gledao blackpool vs United zadnje kolo,svakih 5 minuta onaj komentator javlja ko ispada,cas Wigan,cas Wolves,Cas blackpool,cas Birmingham..

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 12 feb 2012, 14:18

Danas vazan mec u Birminghamu.Prosle godine je City kod Aston Ville odigrao po meni jedan od najlosijih susreta.Forma u gostima u 2012 je jako losa i ovo je jedinstvena prilika da se to promijeni jer Villa po meni igra ocajnu sezonu ali svakom mogu pomrsut racune na svom terenu.Najveca prijetnja je naravno Bent.Utakmica je na rasporedu u 17.00 h sa direktnim prenosom na Bugarskom kanalu Diema.Vjerovatno ima jos na nekim televizijama ali ovo je sto ja sigurno znam.Ekipa mora pokazat karakter i ponovo vratiti prvo mjesto.Saga oko Carlosa Teveza se ne smiruje i izgleda da bi ga mogli viditi ponovo u dresu Cityja.Ali naravno da to jos nista nije sigurno.I da pozelim srecu braci Toure da uzmu tu titulu koja im pripada.S obzirom da je City ispao iz F.A. Cupa imat ce vremena da se odmore do sledece utakmice u prvenstvu.

LJOZE1921
Kontakt:

Post Postao/la LJOZE1921 » 12 feb 2012, 14:27

Neko link za tekmu,al ako moze sport klub ! :D POZZ
ZELJEZNICAR SAMPIOOOOOOOOOOOON !

Pasha_car_aga
Kontakt:

Post Postao/la Pasha_car_aga » 12 feb 2012, 14:32

tevezito je napisao/la:Danas vazan mec u Birminghamu.Prosle godine je City kod Aston Ville odigrao po meni jedan od najlosijih susreta.Forma u gostima u 2012 je jako losa i ovo je jedinstvena prilika da se to promijeni jer Villa po meni igra ocajnu sezonu ali svakom mogu pomrsut racune na svom terenu.Najveca prijetnja je naravno Bent.Utakmica je na rasporedu u 17.00 h sa direktnim prenosom na Bugarskom kanalu Diema.Vjerovatno ima jos na nekim televizijama ali ovo je sto ja sigurno znam.Ekipa mora pokazat karakter i ponovo vratiti prvo mjesto.Saga oko Carlosa Teveza se ne smiruje i izgleda da bi ga mogli viditi ponovo u dresu Cityja.Ali naravno da to jos nista nije sigurno.I da pozelim srecu braci Toure da uzmu tu titulu koja im pripada.S obzirom da je City ispao iz F.A. Cupa imat ce vremena da se odmore do sledece utakmice u prvenstvu.

Je li otkljucan taj kanal "Diema" i na kojem je satelitu?

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 12 feb 2012, 15:22

tevezito je napisao/la:Danas vazan mec u Birminghamu.Prosle godine je City kod Aston Ville odigrao po meni jedan od najlosijih susreta.Forma u gostima u 2012 je jako losa i ovo je jedinstvena prilika da se to promijeni jer Villa po meni igra ocajnu sezonu ali svakom mogu pomrsut racune na svom terenu.Najveca prijetnja je naravno Bent.Utakmica je na rasporedu u 17.00 h sa direktnim prenosom na Bugarskom kanalu Diema.Vjerovatno ima jos na nekim televizijama ali ovo je sto ja sigurno znam.Ekipa mora pokazat karakter i ponovo vratiti prvo mjesto.Saga oko Carlosa Teveza se ne smiruje i izgleda da bi ga mogli viditi ponovo u dresu Cityja.Ali naravno da to jos nista nije sigurno.I da pozelim srecu braci Toure da uzmu tu titulu koja im pripada.S obzirom da je City ispao iz F.A. Cupa imat ce vremena da se odmore do sledece utakmice u prvenstvu.
a @tevezito ne zivimo u bugarskoj :lol: imas na sky sportsu 8-) engleskom (28,2 E), u originalu oni rade prenos sa stadiona, a ima i na jos puno sat kanala( sky de, sky it, canal+ spain i france, tring alb, nova sport grcka itd), ako imas cs (cardsharing) mozes gledati, a i na sport klubu ako imas neku neku kablovsku :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 12 feb 2012, 15:27

Pasha_car_aga je napisao/la:

Je li otkljucan taj kanal "Diema" i na kojem je satelitu?
Naravno da je otkljucan i na satelitu hellas je.
Ferdy ja navikao na bugarskim kanalima naucio sam usput i jedan jezik barem onaj fudbalski rijecnik. :D

ulaznica
Kontakt:

Post Postao/la ulaznica » 12 feb 2012, 15:29

Treba mi link za prenos utakmice. Molim vas.

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 12 feb 2012, 15:39

Cujem sa ovih portala da bi se Tevez mogao vratiti?Mancini je na pressici govorio da nije ljut na Teveza,i da ce igrat ako dodje,100 %...Ja bih ga stvarno volio vidit ponovno u Citiyu,barem do kraja sezone,ali gdje ce onda Dzeko...U drugu momcad,mozda u drugi klub...volio bih da se vrati,ali bit ce je**** sto se tice Dzeke i Balotellija..kako ce drugacije igrati? Hart,Richards,Kompany,Lescott,Clichy,Yaya,Barry,Silva,Aguero,Tevez,Nasri...
Keep walking.

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.