Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Vrši skauting, da vidi ima li dostojnog protivnika Balotelliju.VolimLiverpool je napisao/la:Vidim da diskutujete o Joe Hartu pa da dodam nešto.
Gledam evo sad ovaj pikado Taylor-Lewis i onako malo publiku pokaza ,kad ono ,gle čuda,Joe Hart u publici![]()
Baš sam se ono iznenadio ,otkud on da dođe pikado da gleda
pa nije..to je kod njih darts, a kod nas pikadoVolimLiverpool je napisao/la:Pa zar Darts nije pikado ?![]()
Uzimaju li je sutra ili ipak odluka pada u derbiju?bosnas_ je napisao/la:City sutra ima super tesko gostovanje,nije toliko Aston V. jaka koliko je City neubjedljiv na gostovanjima u zadnje vrijeme!.. ali ako sutra City pobjedi,onda uzimaju titulu,100%,poslije toga vracaju im se braca Toure,pogotovo Jaja,a svi znamo koliko je on vazan igrac za City.... 2 boda prednosti su dovoljno velika da do kraja City bude prvi,mada mislim da ce se na Etihadu odlucivati prvak izmedju dva Mancestera...
Pa isto bi se trka nastavila i da nije united danas pobjedio.Uglavnom United je svoj posao napravio sada je red na City.Sutra jednostavno se mora dobit Aston Villu bit ce tesko ali vidit cemo sta ce bit.Narin je napisao/la:Tevezito,nista,izgleda da se trka nastavlja!
pa sta tebi matere ti nije jasno!???? rekao sam ako sutra City pobjedi uzima titulu 100%,mada ja licno mislim da ce sutra tesko do pobjede i da ce se na Etihadu izmedju dva Mancestera odlucivati o prvaku! i sta tebi tu nije jasno,ili ti covjek treba crtati!?? cek,koliko imas godina,al iskreno?? zato drugi put ako se pokusavas praviti pametan,to radi negdje drugo,ali prije toga moras znati kolike su tvoje mogucnosti..SamoZeljo je napisao/la:Uzimaju li je sutra ili ipak odluka pada u derbiju?bosnas_ je napisao/la:City sutra ima super tesko gostovanje,nije toliko Aston V. jaka koliko je City neubjedljiv na gostovanjima u zadnje vrijeme!.. ali ako sutra City pobjedi,onda uzimaju titulu,100%,poslije toga vracaju im se braca Toure,pogotovo Jaja,a svi znamo koliko je on vazan igrac za City.... 2 boda prednosti su dovoljno velika da do kraja City bude prvi,mada mislim da ce se na Etihadu odlucivati prvak izmedju dva Mancestera...
Nema titule jos duugo. Pobijedio ne pobijedio, City je najveci favorit ali nije siguran, ni blizu toga.
Godina imam mozda i duplo vise od tebe, ali zar je to bitno?bosnas_ je napisao/la:pa sta tebi matere ti nije jasno!???? rekao sam ako sutra City pobjedi uzima titulu 100%,mada ja licno mislim da ce sutra tesko do pobjede i da ce se na Etihadu izmedju dva Mancestera odlucivati o prvaku! i sta tebi tu nije jasno,ili ti covjek treba crtati!?? cek,koliko imas godina,al iskreno??SamoZeljo je napisao/la:Uzimaju li je sutra ili ipak odluka pada u derbiju?bosnas_ je napisao/la:City sutra ima super tesko gostovanje,nije toliko Aston V. jaka koliko je City neubjedljiv na gostovanjima u zadnje vrijeme!.. ali ako sutra City pobjedi,onda uzimaju titulu,100%,poslije toga vracaju im se braca Toure,pogotovo Jaja,a svi znamo koliko je on vazan igrac za City.... 2 boda prednosti su dovoljno velika da do kraja City bude prvi,mada mislim da ce se na Etihadu odlucivati prvak izmedju dva Mancestera...
Nema titule jos duugo. Pobijedio ne pobijedio, City je najveci favorit ali nije siguran, ni blizu toga.
Godina imam mozda i duplo vise od tebe, ali zar je to bitno?SamoZeljo je napisao/la:pa sta tebi matere ti nije jasno!???? rekao sam ako sutra City pobjedi uzima titulu 100%,mada ja licno mislim da ce sutra tesko do pobjede i da ce se na Etihadu izmedju dva Mancestera odlucivati o prvaku! i sta tebi tu nije jasno,ili ti covjek treba crtati!?? cek,koliko imas godina,al iskreno??bosnas_ je napisao/la:Uzimaju li je sutra ili ipak odluka pada u derbiju?bosnas_ je napisao/la:City sutra ima super tesko gostovanje,nije toliko Aston V. jaka koliko je City neubjedljiv na gostovanjima u zadnje vrijeme!.. ali ako sutra City pobjedi,onda uzimaju titulu,100%,poslije toga vracaju im se braca Toure,pogotovo Jaja,a svi znamo koliko je on vazan igrac za City.... 2 boda prednosti su dovoljno velika da do kraja City bude prvi,mada mislim da ce se na Etihadu odlucivati prvak izmedju dva Mancestera...
Pa kako si i ti tako ogranicenog intelekta?Devil je napisao/la:Cuj titula nakon 25 u Engleskoj da se osigura i da se moze reci da ce je osvojiti.![]()
![]()
Zadnja 3 kola ce odlucivati,ne bih isao tako daleko da kazem da ce zadnje kolo odluciti,ali sumnjam da ce odluka pasti prije 35 kola..(jel ono 35 kolo City vs United? )Devil je napisao/la:Cuj titula nakon 25 u Engleskoj da se osigura i da se moze reci da ce je osvojiti.![]()
![]()
tevezito je napisao/la:Danas vazan mec u Birminghamu.Prosle godine je City kod Aston Ville odigrao po meni jedan od najlosijih susreta.Forma u gostima u 2012 je jako losa i ovo je jedinstvena prilika da se to promijeni jer Villa po meni igra ocajnu sezonu ali svakom mogu pomrsut racune na svom terenu.Najveca prijetnja je naravno Bent.Utakmica je na rasporedu u 17.00 h sa direktnim prenosom na Bugarskom kanalu Diema.Vjerovatno ima jos na nekim televizijama ali ovo je sto ja sigurno znam.Ekipa mora pokazat karakter i ponovo vratiti prvo mjesto.Saga oko Carlosa Teveza se ne smiruje i izgleda da bi ga mogli viditi ponovo u dresu Cityja.Ali naravno da to jos nista nije sigurno.I da pozelim srecu braci Toure da uzmu tu titulu koja im pripada.S obzirom da je City ispao iz F.A. Cupa imat ce vremena da se odmore do sledece utakmice u prvenstvu.
a @tevezito ne zivimo u bugarskojtevezito je napisao/la:Danas vazan mec u Birminghamu.Prosle godine je City kod Aston Ville odigrao po meni jedan od najlosijih susreta.Forma u gostima u 2012 je jako losa i ovo je jedinstvena prilika da se to promijeni jer Villa po meni igra ocajnu sezonu ali svakom mogu pomrsut racune na svom terenu.Najveca prijetnja je naravno Bent.Utakmica je na rasporedu u 17.00 h sa direktnim prenosom na Bugarskom kanalu Diema.Vjerovatno ima jos na nekim televizijama ali ovo je sto ja sigurno znam.Ekipa mora pokazat karakter i ponovo vratiti prvo mjesto.Saga oko Carlosa Teveza se ne smiruje i izgleda da bi ga mogli viditi ponovo u dresu Cityja.Ali naravno da to jos nista nije sigurno.I da pozelim srecu braci Toure da uzmu tu titulu koja im pripada.S obzirom da je City ispao iz F.A. Cupa imat ce vremena da se odmore do sledece utakmice u prvenstvu.
Naravno da je otkljucan i na satelitu hellas je.Pasha_car_aga je napisao/la:tevezito je napisao/la:Danas vazan mec u Birminghamu.Prosle godine je City kod Aston Ville odigrao po meni jedan od najlosijih susreta.Forma u gostima u 2012 je jako losa i ovo je jedinstvena prilika da se to promijeni jer Villa po meni igra ocajnu sezonu ali svakom mogu pomrsut racune na svom terenu.Najveca prijetnja je naravno Bent.Utakmica je na rasporedu u 17.00 h sa direktnim prenosom na Bugarskom kanalu Diema.Vjerovatno ima jos na nekim televizijama ali ovo je sto ja sigurno znam.Ekipa mora pokazat karakter i ponovo vratiti prvo mjesto.Saga oko Carlosa Teveza se ne smiruje i izgleda da bi ga mogli viditi ponovo u dresu Cityja.Ali naravno da to jos nista nije sigurno.I da pozelim srecu braci Toure da uzmu tu titulu koja im pripada.S obzirom da je City ispao iz F.A. Cupa imat ce vremena da se odmore do sledece utakmice u prvenstvu.
Je li otkljucan taj kanal "Diema" i na kojem je satelitu?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.