Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

rastafarian
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la rastafarian » 11 feb 2012, 15:43

Rooney88 je napisao/la:Sta je to Evra uradio na kraju? Nisam vidio....
:?: :?: ni ja :lol:
Ž'21 !

alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!

UEFA MAFIJA !

Giggs11
Kontakt:

Post Postao/la Giggs11 » 11 feb 2012, 15:43

Dizao ruke svojim navijacima ispred Suareza :D i kasnije navalili igraci Looserpoola na njega :D

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 11 feb 2012, 15:44

Čestitke, bolji ste bili :D
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 11 feb 2012, 15:45

Giggs11 je napisao/la:Dizao ruke svojim navijacima ispred Suareza :D i kasnije navalili igraci Looserpoola na njega :D
Pa jbg ipak je veca sramota slaviti sa navijacima,nego ispoljavati rasizam,jbg razumem njihove igrace. :roll:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 11 feb 2012, 15:45

Čestitke na zasluženoj pobjedi.

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 11 feb 2012, 15:46

OTNYS_YNWA je napisao/la:Čestitke na zasluženoj pobjedi.
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 11 feb 2012, 15:46

Rooney88 je napisao/la:Pobjedaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Realno bili smo bolji tim vecinu utakmice. Kontrolisali smo igru, Scholes i Carrick pojeli Gerrarda i drustvo u Liverpoolovoj vezi, Rooney pogodio dva puta, Valencia opet maestralan ali meni nekako jedno ime ostaje nakon ove utakmice u sjecanju, RAFAEL! Kako mali igra ono je nevjerovatno. Siguran u odbrani, nadskace Carrolla u svakom duelu koji su imali :lol: , odlicno se ubacuje u napad i sa Valenciom suradjuje na najbolji moguci nacin. De Gea odbranio dobro onu Johnsona i to je to, nije ni imao vise posla. Liverpool dosta, dosta los, jednostavno nisu imali ideje a gol su zabili, realno, iz nicega, ako nista znacit` ce za Suareza licno mada mi to i nije neka satisfakcija ali eto, neka ga. :mrgreen:

Uzeli smo prvo mjesto do sutra, lijepo ali navika izgleda. :D

Sta je to Evra uradio na kraju? Nisam vidio....
Trcao,slavio cijelim terenom,i onda "kao slucajno" :lol: :lol: dosao ispred suareza i poceo slaviti,ostao je suzdrzan ali zato reina i kompanija su se zaletili.

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 11 feb 2012, 15:46

Bila bi još slađa pobjeda da je bio koji penal, ali dobro je i ovako.

Na kraju kraljevske provokacije... GGMU
100% sportski i krajnje opušten potpis

lindegard
Kontakt:

Post Postao/la lindegard » 11 feb 2012, 15:48

Zasluzena pobjeda !! Od samog pocetka igra macke i misa samo na kraj smo se opustili mogli su nas kazniti ali sve je dobro kad se dobro svrsii :D :D :P :P Evra mij je najboljii ovo na kraju :D :D
Manchester United <3
Sloboda Tuzla <3
Michael Carrick <3
Sejad Salihovic <3
Vedad Ibisevic <3
...
Đorđe Balaševic <3 <3 <3 ..

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 11 feb 2012, 15:49

Konačni rezultat (2-1) nije pravi odraz snaga danas na terenu. Realno je trebalo biti 3-0. Apsolutna kontrola utakmice, Scholes je praktično sve držao u svojim nogama. Rutinski. 8-)
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

hanniz
Kontakt:

Post Postao/la hanniz » 11 feb 2012, 15:49

Čestitke, zaslužena pobjeda, nije trebalo ono Evri na kraju utakmice, dobro da je proslavio tamo negdje, a ne ispred Suareza, al šta je tu je, to je derbi i rivalitet. :mrgreen:
you'll never walk alone!

NIHAD ĐEDOVIĆ!

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 11 feb 2012, 15:49

Evra se od danas moze stavljati u istoj recenici sa Cantonom ! Legenda Stretford end-a
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 11 feb 2012, 15:50

Čestitke na zasluženoj pobjedi, zbog ovakvih utakmica i ovakvih provokacija se fudbal i igra ;)
Da vam čestitam 20. jubilarnu titulu :mrgreen:
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

LoVeRBoYUnited
Kontakt:

Post Postao/la LoVeRBoYUnited » 11 feb 2012, 15:51

mora da smo i danas pobjedili uz pomoc FA. :D evra car, o onome zubaru se ne treba nista govoriti fukara od covjeka :evil: nije luserpool nikad mogo sa unitedom :mrgreen:

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 11 feb 2012, 15:52

ko nije vidio :D

[youtube][/youtube]

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 11 feb 2012, 15:54

Rooney88 je napisao/la:Pobjedaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Realno bili smo bolji tim vecinu utakmice. Kontrolisali smo igru, Scholes i Carrick pojeli Gerrarda i drustvo u Liverpoolovoj vezi, Rooney pogodio dva puta, Valencia opet maestralan ali meni nekako jedno ime ostaje nakon ove utakmice u sjecanju, RAFAEL! Kako mali igra ono je nevjerovatno. Siguran u odbrani, nadskace Carrolla u svakom duelu koji su imali :lol: , odlicno se ubacuje u napad i sa Valenciom suradjuje na najbolji moguci nacin. De Gea odbranio dobro onu Johnsona i to je to, nije ni imao vise posla. Liverpool dosta, dosta los, jednostavno nisu imali ideje a gol su zabili, realno, iz nicega, ako nista znacit` ce za Suareza licno mada mi to i nije neka satisfakcija ali eto, neka ga. :mrgreen:

Cestitke na zasluzenoj pobjedi.Lijepo je pogledati jedan derbi u kojem sudija nije u glavnoj ulozi.Uglavnom pobjeda i nadam se privremeno preuzimanje prvog mjesta.Citiram tebe jer si me oznacio kao provokatora nakon prosle utakmice.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 11 feb 2012, 15:58

Jako jako solidno odigrana utakmica Uniteda, a velika je šteta šta se uvukla panika bespotreno zadnjih deset minuta. Onakve stvari se baš ne smiju događati jer je igra bila pod apsolutnom kontrolom, srećom ovaj put je sve prošlo ok. Valencia je odigrao strašnu utakmicu, Scholes i Carrick rekao bih jednu rutinsku utakmicu - definitivno dominirali u sredini terena.

Liverpool me lagano razočarao, očekivao sam više, jer nisu imali previše za izgubiti, no Kenny je ponovo postavio izrazito defanzivnu taktiku. Iskreno ne znam do kada će ga trpiti sa takvim postavkama, a uzme li se u obzir i porošen novac u prošloj godini, ovo je jednostavno preslabo ...

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 11 feb 2012, 15:59

red silovanja,red nabijanja kompleksa..i tako godinama...i tako decenijama....Manco po ko zna koji put pokazuje kolko je u svemu ispred ovih jazavaca iz liverpula...onaj zubati ljigavac nije vrijedan spominjanja...bolje da je osto u ajaxu..prije bi tu uzeo neki trofej....ovako ce osjedit sto od muke sto od nemoci...
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 11 feb 2012, 16:04

tevezito je napisao/la:

Cestitke na zasluzenoj pobjedi.Lijepo je pogledati jedan derbi u kojem sudija nije u glavnoj ulozi.Uglavnom pobjeda i nadam se privremeno preuzimanje prvog mjesta.Citiram tebe jer si me oznacio kao provokatora nakon prosle utakmice.
Pa druze procitaj tvoje postove nakon prosle utakmice i reci da ne zvuce provokatorski? OK, mozda ti i nije bila namjera da provociras - izvinjavam se ako sam pogrijesio ali je tako "zvucalo", bar meni. ;)

Hvala na cestitkama, nastavljamo trku.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

EPL
Kontakt:

Post Postao/la EPL » 11 feb 2012, 16:04

Dominacija nad prosjecnom ekipom, jos onaj rasista dao gol "slucajno". Evra a.k.a Cantona i treba biti kapiten United-a. Scouseri nista nisu pokazali bas su smece od ekipe... Najbolji igrac danasnji njihov je Jonson to dovoljno govori o ekipi, jer bio je rasterecen nije bilo Nania, Giggs star pa ga tesko pratio. Rafael vs Carrol :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: GGMU!
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.