FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

cera1
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la cera1 » 10 feb 2012, 23:52

Prinudjen je napisao/la:
boccaccio je napisao/la:klub Zeljo inace ima oko pola miliona donacija godisnje sa raznih strana
Ja znam da je Faruk jedno hiljadu puta napisao kad je dao 100.000 KM bespovratno Želji. Ko su ti koji daju svake godine pola miliona, a da za njih ne znamo? :shock: A da ne plaćaju reklamu tim parama.
ma da je ko mamić kad već moram da kažem samo da je moj ŽELJO izpred sarajeva,širokog,borca ... ŽELJEZNIČAR godinom za godinom osvaja titule ;) tolko od mene ! VOLIM TE ŽELJO !!!!!

Prinudjen
Kontakt:

Post Postao/la Prinudjen » 10 feb 2012, 23:58

Zbog aleksandra ću se odjaviti na neko vrijeme(da mu ne pravim posao) i iskreno se nadam da me Arogantni Bekrić neće prinuditi da se opet javljam.

Među top dilajle bih ubrojao Aldinna i Hoomera. Sad je kao i simpatično što je lupio za 50 cm snijega u Rovinju :? A prema Aldinn1u imajte obzira. Pohvalite ga ponekad za ekskluzivnost. Vjerujte da će mu mnogo značiti. Zbog toga postoji. I još možda Seyi i društvu da kažem da je neumjesno da kafe dogovaraju na ovoj temi i bilo šta privatno. Nije nešto fascinantno što se grupica vas lično poznaje.

bekrija allah, amar dželešanuhu, zeba bog. Odjava.
Zadnja izmjena: Prinudjen, dana/u 11 feb 2012, 00:07, ukupno mijenjano 1 put.

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 11 feb 2012, 00:01

Prinudjen je napisao/la:
boccaccio je napisao/la:klub Zeljo inace ima oko pola miliona donacija godisnje sa raznih strana
Ja znam da je Faruk jedno hiljadu puta napisao kad je dao 100.000 KM bespovratno Želji. Ko su ti koji daju svake godine pola miliona, a da za njih ne znamo? :shock: A da ne plaćaju reklamu tim parama.
Postoje oni,ne znam zasto se toliko brines oko toga,zasto ti je toliko vazno da sad znas imena ljudi koji daju pare Zelji kao donaciju...ne daje svaki od njih pola miliona,ali ih 50 daje po 10 000...ima ih u inostranstvu,zovu se legende Zelje,ima ih na nasoj estradi,ljudi koji su svakodnevno uz klub...nabere se ljudi koji imaju dovoljno para u svom zivotu da im 10 000 godisnje dodje kao tebi dnevna kafa...niko od nas koji se radeci borimo za zivot nema te pare da izdvoji,oni koji imaju to daju bez interesa.Pa eto,ako kazes da je Faruk to dao,to je ok,ja protiv Faruka nikad nista nisam imao protiv,necemo sad o njemu,on nije tema,ali ako je Faruk to mogao dati,mogli su i drugi,oni kojima to nije problem a vole da pomognu radu kluba,zasto mislis da je to nemoguce...ali ne znam i bas me interesuje cemu vodi ovo tvoje preispitivanje svega i od proslosti pa cak do Zebinog stomaka...ne vidim cemu vodi,ne kontam sta hoces da kazes...tvoje misljenje je da je Zeba nespreman i debeo,eto njegove igre su demantovale te tvrdnje,ali to je tvoje misljenje koje ja postujem,kao i to sto tvrdis za Bekrica da je arogantan itd...pa sad o ovim imenima...evo ja hocu da razgovaram s tobom,ali nadji mi smisao,ovo je cista konverzacija,znaci nema sto se kaze "visokih" tonova,reci mi samo gdje ovo tvoje ide,u kojem pravcu? Sta zapravo hoces da nam svima kazes svojim pisanjem...meni je jasno da se ne slazes sa politikom kluba,sa nacinom na koji klub to radi,sa dovodjenjem igraca,pa i sa nasim misljenjima...meni je to skroz ok,samo to probaj malo suptilnije,kroz misljenje,a ne kroz notu provokacije ili eventualnu prepirku sa nekim drugim clanom foruma,pozdrav za tebe!
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 11 feb 2012, 00:03

M. Beslija voza perverznog Audija :D

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 11 feb 2012, 00:05

Faruk je dao 100.000 bespovratno al u qrcu.24.000 km koje je posudio klubu za svog mandata i za koje je uredno priložio priznanice su mu uredno vračene.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 11 feb 2012, 00:15

Prinudjen je napisao/la:
Nije faruk nikad dao 100 000 KM Zelji bespovratno.Mislio je na sponzorstvo.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 11 feb 2012, 00:16

Mislim da navijaci Zelje trebaju da znaju da ukoliko Zeljo bude nastavio sa uspjesima, biti ce sve vise i vise upada sa strane, nekih pokusaja da se neko ocrni,zavadi, unese nemir. Jer ako Bog da, bicemo svima trn u oku, ali nece to puno trajati, mozda 5godina dominacije i onda ce se svi navici na svoje mjesto... hahhaha
Dotad mi trebamo biti samo normalni, voljeti Zelju...
Ne mislim da trebamo nekome slijepo vjerovati pa nismo oni anamo sa BIG Blexom hahhahah
ali ima jedna razlika Blex je pitar, a Amar je covjek, a pitari oni su mjenjali politike znamo , i boju,i ime,i sirila se liga da nebi ispali(jer su politicki klub ,partija)i otimali su igrace, pa 1998.˘ stranci nam sudili u finalu, jer su svi(UEFA) znali da su sudije(politika) njihovi ljudi, tadasnja SDA... ko zna sta ce u buducnosti raditi, fuj,
.. i onda neki pitar kaze nesto za Zelju...
Zeljo je klub kojeg su napravila raja, na poslu, kao ti i ja, radnici Zeljeznicke Radionice, kao takav je uvjek opstajao, gurali su ga, izbacivali, otimali igrace, pokusali ugasiti... mogli su to jer je Zeljo samo obicna raja, a oni su bili politika..
ali zato mi znamo sta je ponos, vise ponosa nosi Zeljo iz godina provedenih u 2.ligi nego crveni tj. bordo, Torpedo tj f.k. Sarajevo iz dvije titule Juge...
mozda se opet vrijeme promjeni, na bolje ili na gore, ali ovdje samo par klubova ima dusu, to je ono sto trebamo cuvati, svog Zelju jeceg od ratova, rezima i partija...

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 11 feb 2012, 00:17

@ Prinudjen

Amar je ja mislim pred prosle zimske pripreme zajedno sa Gusom platio iz svoga/njihovoga dzepa plate i jedan mali dio za pripreme. Sad koja je suma u pitanju ne znam. Eto pricate da znate kolike su plate igraca pa izracunaj. Da li ih je vratio ne znam, to znaju oni blizi njemu mada im Amar na to ne bi odgovorio licno jer ga 99% raje ne smije to pitati. Svi su maheri na forumu. Uostalom to je njegova privatna stvar. Treba biti primjer i drugim trenerima i uspjesnim ljudima u nasoj zemlji. Jer razlog za to njegov istresanje iz vlastitoga dzepa je bio da mu igraci ne idu na pripreme neraspolozeni i nezadovoljni. Valjda je uprava imala pare ali je nesto kasnilo nesto nije islo kako treba. Ko ce im znati.

I jos odogovr na ugovor: Amar nema ugovor sa Zeljom.

Sto se tice Faruka (inace moj dobar prijatelj :lol: ) zezam se poznanici smo vec dugi niz godina. On jeste dao 100.000 KM ali je nesto kasnije vracao muljao da sad ne iznosim neistine ali tih 100.000 je takodjer prikazao poreznoj upravi na ime svoje firme, i u isto vrijeme se reklamirao tj bio "generalni" sponzor a za to nije imao pravo. Ne vazno, al eto kad ga spomenuste.

A ukoliko zelite prave iz prve ruke informacije Aldinn je vec dva puta pogodio jednom sa Zebom a drugi put sa snijegom u Rovinju pa se slobodno njemu obratite.

Pozdrav iz Stambola.

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 11 feb 2012, 00:30

PL BiH -1 je napisao/la:@ Prinudjen

Amar je ja mislim pred prosle zimske pripreme zajedno sa Gusom platio iz svoga/njihovoga dzepa plate i jedan mali dio za pripreme. Sad koja je suma u pitanju ne znam. Eto pricate da znate kolike su plate igraca pa izracunaj. Da li ih je vratio ne znam, to znaju oni blizi njemu mada im Amar na to ne bi odgovorio licno jer ga 99% raje ne smije to pitati. Svi su maheri na forumu. Uostalom to je njegova privatna stvar. Treba biti primjer i drugim trenerima i uspjesnim ljudima u nasoj zemlji. Jer razlog za to njegov istresanje iz vlastitoga dzepa je bio da mu igraci ne idu na pripreme neraspolozeni i nezadovoljni. Valjda je uprava imala pare ali je nesto kasnilo nesto nije islo kako treba. Ko ce im znati.

I jos odogovr na ugovor: Amar nema ugovor sa Zeljom.

Sto se tice Faruka (inace moj dobar prijatelj :lol: ) zezam se poznanici smo vec dugi niz godina. On jeste dao 100.000 KM ali je nesto kasnije vracao muljao da sad ne iznosim neistine ali tih 100.000 je takodjer prikazao poreznoj upravi na ime svoje firme, i u isto vrijeme se reklamirao tj bio "generalni" sponzor a za to nije imao pravo. Ne vazno, al eto kad ga spomenuste.

A ukoliko zelite prave iz prve ruke informacije Aldinn je vec dva puta pogodio jednom sa Zebom a drugi put sa snijegom u Rovinju pa se slobodno njemu obratite.

Pozdrav iz Stambola.
Hajd što mene uzimaš u svoje rečenice, libo mene. Ali ti pišeš tekstove u kojima ništa ne kažes ili što je još gore iznad pet postova je sve ovo napisano,a ti ponoviš i još se fališ kao ti imaš neke informacije.Pročitaj ponovo što si napisao i vidjet čes da lupetaš gluposti samo, bez i jedne činjenice ili dokaza. Važno je da ti uzmeš Aldina.
Potpis!

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 11 feb 2012, 00:33

Imam dvije informacije jedan je da Zeba ode a druga je da je snijeg u Rovinju!

Izvini i to sam negdje prije procitao. De mi reci gdje?

plava grbavica
Kontakt:

Post Postao/la plava grbavica » 11 feb 2012, 00:45

SarajlijaTM je napisao/la:
Prinudjen je napisao/la:Kako? Koliko para?

7856845,56km + 2 taburea + 6 kila krampona i pleh bureka. eto prinudjeni,opet kad cujes ivicu priupitaj ga jel tako

Slavicemo tvoje ime dok u nama srce bije, zivio nam Osim dragi gospodaru familije...

Prinudjen
Kontakt:

Post Postao/la Prinudjen » 11 feb 2012, 00:46

PL BiH -1 je napisao/la:Imam dvije informacije jedan je da Zeba ode a druga je da je snijeg u Rovinju!

Prinudio si me da se javim još samo jednom prije pauze :) Htio sam to i prije reći. Moram da kažem da si na ovoj temi daleko iznad svojih sagovornika, a ne vidim da se to nešto cijeni. Ima još ovdje nekoliko ljudi koji imaju mozak, makar neke od njih i ne gotivim. Uglavnom, ti si mi favorit :) A daleko najjači lik je Krvotok. Pravo je rijetko pisao, ali mu se iskreno divim i preinteligentan je. Svrate ljudi, vide da su iznad i nestanu. Ja čitam zbog informacija, isječaka iz novina itd. :)

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 11 feb 2012, 00:46

PL BiH -1 je napisao/la:Imam dvije informacije jedan je da Zeba ode a druga je da je snijeg u Rovinju!

Ne bih da se prepirem s tobom. Samo ću ti reći budi malo orginalniji nemoj kupiti informacije u iznad postovima, ali ti to 'pametno' radiš od malo upučeniji forumaša uzmeš neke činjenice za koje nisi nikad čuo u životu i obradiš na svoj način koji je malo je reći smiješan. Uživaj u svojim inforamcija, mani se Aldina pametnije ti je to. Aldin valja gluposti, a ti si poznaješ s Telibecrevicem,a li nemoj iznosti ne istine, raja ste :lol: :lol:
Potpis!

Hoomer

Post Postao/la Hoomer » 11 feb 2012, 01:20

Prinudjen je napisao/la:Zbog aleksandra ću se odjaviti na neko vrijeme(da mu ne pravim posao) i iskreno se nadam da me Arogantni Bekrić neće prinuditi da se opet javljam.

Među top dilajle bih ubrojao Aldinna i Hoomera. Sad je kao i simpatično što je lupio za 50 cm snijega u Rovinju :? A prema Aldinn1u imajte obzira. Pohvalite ga ponekad za ekskluzivnost. Vjerujte da će mu mnogo značiti. Zbog toga postoji. I još možda Seyi i društvu da kažem da je neumjesno da kafe dogovaraju na ovoj temi i bilo šta privatno. Nije nešto fascinantno što se grupica vas lično poznaje.

bekrija allah, amar dželešanuhu, zeba bog. Odjava.
Eno i za mene se zakaci :lol: :mrgreen: o cemu pricas ti ?? snijega je bilo 60.cm a ne 50.cm zahebao sam se u malo vise, u medju vremenu dok je pao snijeg u Medjugorju sunce je istopilo ovaj u Rovinju tako da sam ja ispao kriv, nije do mene jarane, isto tako Zeba ce da smrsa do pocetka polusezone a Bekric ce popraviti svoje ponasanje i nece biti arogantan vise a mozda do tada i Amar vrati svoje pare koje je ulozio, mislim da je realna opcija da se to sve desi samo prati ovaj forum ;)

E sad da ti kazem onako drugarski, jucer si dosao i vec si napravio haos, nisam ni ja dugo naravno ovdje ali opet imam respecta prvo prema onima koji su duze ovdje, ne ulazim u svadje rasprave itd. jer zasto ?? svi smo ovdje zbog jednog a to je Željo, a ti si ocito dosao sa jednim ciljem a to je da pravis pometnju, stvaras glupe rasprave i sve nas iritiras, po postovima vidim da ocito ne navijas za Želju niti te zanima vec samo pravis pometnju sto ti je i glavni cilj, e haj sad fino u skokovima jarane jer mozes jedino na ovakav nacin lupetati i to samo na netu negdje drugo i u normalnom zivotu to sigurno ne bi smio ;) 8-)
Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 11 feb 2012, 01:40

Aldinn1 je napisao/la:

Ne bih da se prepirem s tobom. Samo ću ti reći budi malo orginalniji nemoj kupiti informacije u iznad postovima, ali ti to 'pametno' radiš od malo upučeniji forumaša uzmeš neke činjenice za koje nisi nikad čuo u životu i obradiš na svoj način koji je malo je reći smiješan. Uživaj u svojim inforamcija, mani se Aldina pametnije ti je to. Aldin valja gluposti, a ti si poznaješ s Telibecrevicem,a li nemoj iznosti ne istine, raja ste :lol: :lol:
Kad mi za Zebu odgovoris onda mozemo dalje pricati. Kao prvo ja nisam u BiH vec par dana tako da nisam upucen. Za sve ove informacije koje vi znate sad mi SeyoTM reko na privatnoj poruci. Ne furam se da znam, rekao sam onako kako jeste.

A ti Zeba njemacka/svica zavuci se u misiju rupu.

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 11 feb 2012, 10:24

slika
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

domorocki
Kontakt:

Post Postao/la domorocki » 11 feb 2012, 10:43

Toliko o Bekriću :D :D
Einigkeit und Recht und Freiheit

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 11 feb 2012, 10:49

Dupla kruna nikad blize, ali vjerujte nije to ono sta me najvise raduje, mene licno najvise raduje sto sa ovakvim igrackim kadrom cemo moci gledati pravi fudabal, lijepe akcije. Vjerujem da ce se i posjeta na stadionu poprilcno popraviti, treba to sve "umotati" u najjaca izdanja Manijaka ikada (to je nas dio posla (: ).

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 11 feb 2012, 11:17

Uđem na temu da vidim šta ima novo, kad ono 5 strana dječijeg prepucavanja između aldina i ovog nekog novog trola.Ako vam je do dopisivanja fino na facebook pa se tamo dopisujte !
DRUG NEBI TI PUNCA

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 11 feb 2012, 11:19

Ih dobri su pa još uvijek nisu tražili broj mobitela jedan od drugag, kao u slučaju Patricka Nyeme. :mrgreen:

Ja ne znam šta čelnici saveza pokušavaju sa ovim odgađanjem prvenstva, ono što je neminovno će se prolongirati za samo par dana, a to je da ćemo slaviti duplu krunu na kraju sezone. :D

Već zamišljam, u srijedu osvojen kup svi ispred Vječne vatre, pa ona u subotu osvojena liga, opet svi ispred Vječne vatre. :mrgreen:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.