Ma kopirao il prebacio isto je. Samo moraš kad udješ u igricu odraditi ono što sam ti napisao i mora da ti radizeljosampion je napisao/la:
OK , kad otvorim to kopiram i vamo prebacim ? Ili.. objasni molim te. Igra mi se strasno .

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Ma kopirao il prebacio isto je. Samo moraš kad udješ u igricu odraditi ono što sam ti napisao i mora da ti radizeljosampion je napisao/la:
OK , kad otvorim to kopiram i vamo prebacim ? Ili.. objasni molim te. Igra mi se strasno .
Znam da sam dosadio i Bogu i narodu , al daj uputehordas'87 je napisao/la:Ma kopirao il prebacio isto je. Samo moraš kad udješ u igricu odraditi ono što sam ti napisao i mora da ti radizeljosampion je napisao/la:
jesi mu podesio rolu, taktiku...Sarajlijc@ je napisao/la:Ako slucajno budete htjeli uzeti Madjara, Kristiana Adorjana nemojte niposto! Ja ga kupio iz Liverpoola na free transfer odigrao kloc 10 utakmica i dao 1 gol![]()
![]()
![]()
PS Konacno predsjednik odrijesio ruke i dao mi 2,3 miliona za transfere i 78 k na plate
PFCBG je napisao/la:Dobaro vece ljudi,hajde ko zna i ima zivce da mi objasni kako da pokrenem editor googlao sam,pokusavao ne vredi nisam uspeo. unapred hvala
Ma brate 2-3 puta mu mjenjao rolu dzaba kad je kloc :S i posudim ga leytonu kod njih na 6 tekmi da 1 golHeller je napisao/la:jesi mu podesio rolu, taktiku...Sarajlijc@ je napisao/la:Ako slucajno budete htjeli uzeti Madjara, Kristiana Adorjana nemojte niposto! Ja ga kupio iz Liverpoola na free transfer odigrao kloc 10 utakmica i dao 1 gol![]()
![]()
![]()
PS Konacno predsjednik odrijesio ruke i dao mi 2,3 miliona za transfere i 78 k na plate
Aha, ja igram sa Željom, al nešto me vuče da igram sa nekim slabim timom, iz Liga petice.. Samo ne znam koji bi tim uzeo..Sarajlijc@ je napisao/la:Luton Town, evo spremam se da pocnem drugu sezonu u Championshipu. Trenutno sam u 2015 godini
Evo veceras ide samo da pocne sezona pa cu ti dati ss.Heller je napisao/la:Igraj sa Željom i u drugoj sezoni il na kraju prve dovedi Luku Đorđevićaa ti Sarajlijce daj SS tima, formacije i najboljeg igrača te transfera
ništa onda poseri se na editorPFCBG je napisao/la:
Kupio cd i izbacuje mi da ne moze da nadje data folder, inace sta je to steam uopste?
vm22 je napisao/la:Zna li neko da nece mozda izaci update januarskih transfera za FM 2011 ?
harebianconero je napisao/la:Izašao je update januarskih trasfera.
http://www.fm-base.co.uk/forum/download ... hash=guest" onclick="window.open(this.href);return false;
Skineš, ubaciš u My Documents/Sport Interactive/Football Manager 2012/editor data(u slučaju da nemate folder napravite ga)MrHc je napisao/la:U koji fajl ovo ide ?![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.