Mislim da navijaci Zelje trebaju da znaju da ukoliko Zeljo bude nastavio sa uspjesima, biti ce sve vise i vise upada sa strane, nekih pokusaja da se neko ocrni,zavadi, unese nemir. Jer ako Bog da, bicemo svima trn u oku, ali nece to puno trajati, mozda 5godina dominacije i onda ce se svi navici na svoje mjesto... hahhaha
Dotad mi trebamo biti samo normalni, voljeti Zelju...
Ne mislim da trebamo nekome slijepo vjerovati pa nismo oni anamo sa BIG Blexom hahhahah
ali ima jedna razlika Blex je pitar, a Amar je covjek, a pitari oni su mjenjali politike znamo , i boju,i ime,i sirila se liga da nebi ispali(jer su politicki klub ,partija)i otimali su igrace, pa 1998.˘ stranci nam sudili u finalu, jer su svi(UEFA) znali da su sudije(politika) njihovi ljudi, tadasnja SDA... ko zna sta ce u buducnosti raditi, fuj,
.. i onda neki pitar kaze nesto za Zelju...
Zeljo je klub kojeg su napravila raja, na poslu, kao ti i ja, radnici Zeljeznicke Radionice, kao takav je uvjek opstajao, gurali su ga, izbacivali, otimali igrace, pokusali ugasiti... mogli su to jer je Zeljo samo obicna raja, a oni su bili politika..
ali zato mi znamo sta je ponos, vise ponosa nosi Zeljo iz godina provedenih u 2.ligi nego crveni tj. bordo, Torpedo tj f.k. Sarajevo iz dvije titule Juge...
mozda se opet vrijeme promjeni, na bolje ili na gore, ali ovdje samo par klubova ima dusu, to je ono sto trebamo cuvati, svog Zelju jeceg od ratova, rezima i partija...