boris barac ce biti zvijer.mislim da ovaj planinic nema mjesta kod nas
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
momak zna igrati odbranu,a kod nas nema bas neku konkurenciju.paolomontero je napisao/la:ma pogodio sam![]()
nisam znao na koga mislis bas
![]()
boris barac ce biti zvijer.mislim da ovaj planinic nema mjesta kod nas
zar nije igrao sa wilkinsom zajedno?samson je napisao/la:Za mene, jedan od jacih onaj Rivers, u Olimpyacosu igrao..
Procitaj sta sam napisao. Bo je igrac koji je prakticno dosao niotkuda. Preko Mersina gdje je postizao oko 20 poena u prosjeku, do Partizana i onda eksplozija.doe78 je napisao/la:neno#4 je napisao/la:Bo je igrac koji se zadugo u Euroligi nece vise pojaviti.
Jedan amer koji je igrao za sienu''' je bio bolji od bo!!
inace po meni najjaci amer kojeg sam gledao u europi!
neno#4 je napisao/la:Procitaj sta sam napisao. Bo je igrac koji je prakticno dosao niotkuda. Preko Mersina gdje je postizao oko 20 poena u prosjeku, do Partizana i onda eksplozija.doe78 je napisao/la:neno#4 je napisao/la:Bo je igrac koji se zadugo u Euroligi nece vise pojaviti.
Jedan amer koji je igrao za sienu''' je bio bolji od bo!!
inace po meni najjaci amer kojeg sam gledao u europi!
Ovakav igrac kao sto je on trenutno ne postoji u Euroligi.
Ja sam tebi vise puta rekao da procitas ono sto ti pisem. A, ne da lupas po svom nahodjenju. Fino sam rekao da se ovakav igrac kao Bo nece pojaviti, a onda ti dolazis i kazes bio je jedan bolji od njega Amer u Sieni. Kakve to veze imane trebas mi pricati o bo,znam momka jos sa collega gdje trpao preko 20!!
inace nisam nista lose mislio,ali ti kao inace pokusavas da pametujes ..
rekao sam ti vise puta,to samo mozes onima koji nisu igrali basket.
neno#4 je napisao/la:Ja sam tebi vise puta rekao da procitas ono sto ti pisem. A, ne da lupas po svom nahodjenju. Fino sam rekao da se ovakav igrac kao Bo nece pojaviti, a onda ti dolazis i kazes bio je jedan bolji od njega Amer u Sieni. Kakve to veze imane trebas mi pricati o bo,znam momka jos sa collega gdje trpao preko 20!!
rekao sam ti vise puta,to samo mozes onima koji nisu igrali basket.![]()
Ozbiljnodoe78 je napisao/la:neno#4 je napisao/la:Ja sam tebi vise puta rekao da procitas ono sto ti pisem. A, ne da lupas po svom nahodjenju. Fino sam rekao da se ovakav igrac kao Bo nece pojaviti, a onda ti dolazis i kazes bio je jedan bolji od njega Amer u Sieni. Kakve to veze imane trebas mi pricati o bo,znam momka jos sa collega gdje trpao preko 20!!
rekao sam ti vise puta,to samo mozes onima koji nisu igrali basket.![]()
kad si bukvalan![]()
poenta je da siena uvjek ima jako dobre amere!!
Miljan je napisao/la: Aaron Jacksonraketaaaaaaa
a sta radi covjekLimuntos je napisao/la:Miljan je napisao/la: Aaron Jacksonraketaaaaaaa
![]()
brate, dje ces ocekivat da ovakva igracina zaigra za nas
koja brzina i tehnika, za nepovjerovat
![]()
![]()
![]()
1.37 na klipu
ja mislim da ovaj protivnicki igrac isad jede cevape u "zelji"
pa postoje li ikakve sanse da se on naturalizuje ? mislim, ne znam bas kako to ide, jeli igrac mora imat zelju da dobije drzavljanstvo druge zemlje, moze li mu klub praviti probleme itd...ugl, ima li sanse da postane "Bosanac" ?neno#4 je napisao/la:Zato sto je covjek kandidat za mjesto stranca u nasem timu.
Trenutno korisnika/ca: kogmagie46, MElloo, Proximic i 20 gostiju.