Amer je dobio Ilhana na kvalifikacijama za AO, ove godine, a nisam te pitao za Ilhana, nego za ovog momka Baris Erguden, tu negdje oko 1000-tog mjesta.Pasodzigera je napisao/la:Ilhan je 111-ti,a Amer 192-gimirzza je napisao/la:
KOji je po renkingu ovaj Turcni a koji Delic, pa koji je rezultat bio?
Nas ce Ilhan ispisati izgleda kolektivno.
Edit:
Evo je i Tomo poceo da igra izgleda.
Amer je pobjedio jednom Ilhana prije par mjeseci,ne mogu se tacno datum sjetiti.
Bice tesko,steta sto smo igzubili Dodiga,koji je trenutno 38-mi. Sa njim i Delicem bi harali,ovako nas mora uvijek da izvlaci Delic. Steta sto Basic ne zeli da igra za reprezentaciju.
Davis Cup
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Davis Cup
Cuva Bog Zelju svog!
Isto ko sto smo izgubili Dodiga tako smo i dobili Delica...a Amer je pobjedio Ilhana u kvalama AO prije mjesec dana.Pasodzigera je napisao/la:Ilhan je 111-ti,a Amer 192-gimirzza je napisao/la:
KOji je po renkingu ovaj Turcni a koji Delic, pa koji je rezultat bio?
Nas ce Ilhan ispisati izgleda kolektivno.
Edit:
Evo je i Tomo poceo da igra izgleda.
Amer je pobjedio jednom Ilhana prije par mjeseci,ne mogu se tacno datum sjetiti.
Bice tesko,steta sto smo igzubili Dodiga,koji je trenutno 38-mi. Sa njim i Delicem bi harali,ovako nas mora uvijek da izvlaci Delic. Steta sto Basic ne zeli da igra za reprezentaciju.
-
- Kontakt:
Mi smo samo izgubili,to valjda terba da je jasno.NG1 je napisao/la:
Isto ko sto smo izgubili Dodiga tako smo i dobili Delica...a Amer je pobjedio Ilhana u kvalama AO prije mjesec dana.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
Kakvo je tada stanje bilo, normalno da je otisao, nisu mi ni majicu mogli osigurati.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
Sutra ce dubul odluciti.. Najveca nam je prednost to sto neigra Ilhan
mada ce i njega Amer razvaliti
ii valjda ce Dzumhur igrati u nedjelju !

Manchester United <3
Sloboda Tuzla <3
Michael Carrick <3
Sejad Salihovic <3
Vedad Ibisevic <3
...
Đorđe Balaševic <3 <3 <3 ..
Sloboda Tuzla <3
Michael Carrick <3
Sejad Salihovic <3
Vedad Ibisevic <3
...
Đorđe Balaševic <3 <3 <3 ..
Eh da nam je Mirza...
sta ovaj basic kenja, sto ne igra za repku ?
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
-
- Kontakt:
Srbija povela sa 1:0 protiv Švedske.Prvi poen Srbiji je donio drugi reket Tipsarević Janko.Jedan meč koji je završen 6:3 6:3 6:4 apsolutno je pripao našem predstavniku.Sad na teren izlaze Viktor vs Rydersted
$ ? $ ? ? " " ".
Tipsarevic u jednoj opustenoj varijanti tenisa uz vec obavezno filozofiranje dolazi do pobede nad Filipom Prpicem koji je pokazao jedan veci nivo tenisa nego sto sam ocekivao od igraca koji se nalazi iza 1000.mesta na ATP listi,par stvarno kvalitetnih udaraca na kojima bi pozavideli i mnogo bolji teniseri,ali imao je i momenata pa je dva puta pogadjao krov Caira i jedno 3-4 puta je poslao na tribine.
1:0 je tu za Srbiju,ceka se mec izmedju Troickog i Ryderstadta igraci su izasli na zagrevanje.
1:0 je tu za Srbiju,ceka se mec izmedju Troickog i Ryderstadta igraci su izasli na zagrevanje.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Tesko da ce Amer dobit Ilhana ponovo... Setkic bi sigurno bolje igro od Brkica, ne znam gdje njega nadje pored svih igraca koje imamo...
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Dobra igra Delića, iako je bio na rubu ponora u svakom setu. Ipak, odlika dobrih tenisera je da se vraćaju kada je najteže, a Amer je upravo to napravio. Na kraju nam je donio zlata vrijednu pobjedu u 3 seta. Tomislava Brkića ne bih komentaris'o, ništa nije pokazao u današnjem meču. Stvarno ne znam zašto je dobio prednost u odnosu na Džumhura, Šetkića i Bašića. Ipak, nadam se nekoj senzaciji u ovom dvoboju protiv Turske. Amer je naša najveća uzdanica!
Što se tiče Tipsarevića, ja sam zaista uživao gledajući meč protiv Filipa Prpića. Jano je odigrao koliko je bilo potrebno, al' se i Šveđanin vraški trudio. Po meni, on ima kvalitet za Top 200, a možda čak i za stotku.
Podsjeća me malo na Dolgopolova.
Što se tiče Tipsarevića, ja sam zaista uživao gledajući meč protiv Filipa Prpića. Jano je odigrao koliko je bilo potrebno, al' se i Šveđanin vraški trudio. Po meni, on ima kvalitet za Top 200, a možda čak i za stotku.

Ja sam stvarno mislio da ce decko pruziti bar neki otpor, kad jes sipak. Koji je amerov ranking karijere?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
petobaDANTES je napisao/la:Ja sam stvarno mislio da ce decko pruziti bar neki otpor, kad jes sipak. Koji je amerov ranking karijere?
Moramo proc' ove Turke, taman da Ilhan i drugu dobije, mi moramo uzet dubl i kljucni mec, al' ako Brko bude igro, tesko da ce on dobit igraca iz top 5000, a kamoli iz 1000...
Roger Federer the greatest of all time!
Sutrasnji mec bi lako biti mogao biti odlucujuci bod,ne cudi sto Ilhan ne igra u dublu,jer ova dvojica su jako uigran tandem,cesto igraju i futurse zajedno.Mislim da bi Setkic trebao igrati u dublu.Sto se tice danasnjih meceva,Amer se malo patio u prvih sat vremena,ali je kasnije to bolje izgledalo.Tomu nisam mogao gledati,malo sam ukljucio stream i onako na prvu podloga mi izgleda jako sporo,sto sigurno ne odgovoara Ameru i sto ce znaciti ulazak u rally-e gdje je Ilhan jaci,tako da ce Amer u nedjelju morati biti jako agresivan i sto prije rjesavati poene
Zanimljivo od kako Amer igra za nasu repku,nikad nije izgubio u nedjelju 

ZELJEZNICAR 1921!
-
- Kontakt:
Ubi ga Isner evo vodi 5:2 u cetvrtom setukarameldar je napisao/la:Bgm opasan ovaj Isner.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
John Isner dovidjenja prijatno
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
kakvo ciscenje fedexa od strane iznera! ja sam sokiran! ma svajcarci su magarci u sred sezone harda izabrali sljaku!
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Glupani gledali na cemu su Ameri najtanji,samo sebi skocili u stomakDANTES je napisao/la:kakvo ciscenje fedexa od strane iznera! ja sam sokiran! ma svajcarci su magarci u sred sezone harda izabrali sljaku!

Al Wawrinke danas :O

Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
Wawrinku bi obojica pocistila na hardu, sigurno je vise sanse imao na sljaci.
0-2 nakon prvog dana, nisu ovo sigurno ocekivali.
Ako uzmu dubl sutra, opet imaju situaciju u svoju korist, Federer sigurno nece izgubiti i drugi mec, a Wawrinka bi morao dobiti Isnera.
Njemacka-Argentina 0-2
Austrija-Rusija 2-0
Ceska-Italija 2-0
Spanija-Kazahstan 2-0
Japan-Hrvatska 1-1
Srbija-Svedska 2-0
Puno meceva u pet setova prvog dana.
0-2 nakon prvog dana, nisu ovo sigurno ocekivali.
Ako uzmu dubl sutra, opet imaju situaciju u svoju korist, Federer sigurno nece izgubiti i drugi mec, a Wawrinka bi morao dobiti Isnera.
Njemacka-Argentina 0-2
Austrija-Rusija 2-0
Ceska-Italija 2-0
Spanija-Kazahstan 2-0
Japan-Hrvatska 1-1
Srbija-Svedska 2-0
Puno meceva u pet setova prvog dana.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.