Znam da znate, ali nemaju svi fb.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ovi će da oderu pola lige.Bianconeri1988 je napisao/la:Bekrić i Zeba strijelci.![]()
Znam da znate, ali nemaju svi fb.![]()
Ponuda koju je dobio iz Izraela otprilike je 3 puta bogatija od onoga što mu mi možemo ponuditi, upućeniji znaju o čemu pričam. Ako potpiše ovdje, i ako opet bude najbolji igrač lige, plafon liga u koju bi mogao otići upravo je izraelska, teško je vjerovati da bi u 27. godini mogao u neku jaču ligu. E sad skontajte koliko je njemu stalo do kluba kad uopće vaga između nas i Izraela. Da se razumijemo, klub koji ga zove dole također svake godine igra u Evropi i to s dosta više uspjeha od Želje... Ako potpiše s nama, treba mu spomenik dići.bosnas_ je napisao/la:Bekric ce biti veliko pojacanje za Zelju,naravno ukoliko potpise,a ne sumnjam da hoce,jer on iz Zelje moze napraviti jos jedan dobar transfer u inostranstvo,cak i bolji nego onaj prvi kad je isao iz Zelje...sada mi imamo puno jacu ekipu,tu je Zeba najbolji igrac lige,imamo najboljeg strijelca lige Adilovica,najbolju odbranu...i Zeljo bi se sa Bekricem prosetao ligom.. ali mislim da nama treba jedan dobar golman,Bukvic je ipak mlad i neiskusan,Guso-pitanje je hoce li on htjeti braniti,Karic je ok golman,ali nije to to...
Vec sam napisao Adil je tu nego je brko isprobavao varijante sa Ramicem Pehiljom i Selimovicem tako da je bio posteđen danasnje itakmice.Blagoje Bratić je napisao/la:Jel vam sumnjivo zašto Adilović nije igrao,onako ili da nije šta povrijeđen ???
Imal sta za kakvog stopera ?Seyo_TM je napisao/la:Utakmica se igrala u Rovinju a ne rovinjskom selu, radi te provjerene info znam sta se desavalo samo zadnjih 10 minuta.
Berkic rastrcan, zeljan igre sa odlicnim pregledom. Kod drugog gola od njega je krenula akcija.
Bekricneko
Zeba
gol
![]()
Brko nakon tekme nasmijan, moglo bi se reci da je zadovoljan igrom, ali valjda ce negdje biti i njegovo misljenje u vezi tekme. Atmosfera je dobra, i to je to sto sam uspio saznati.
Puno vise cu info imati sa utakmice iz Rijeke.
sta te interesuje?pile87 je napisao/la:Imal sta za kakvog stopera ?Seyo_TM je napisao/la:Utakmica se igrala u Rovinju a ne rovinjskom selu, radi te provjerene info znam sta se desavalo samo zadnjih 10 minuta.
Berkic rastrcan, zeljan igre sa odlicnim pregledom. Kod drugog gola od njega je krenula akcija.
Bekricneko
Zeba
gol
![]()
Brko nakon tekme nasmijan, moglo bi se reci da je zadovoljan igrom, ali valjda ce negdje biti i njegovo misljenje u vezi tekme. Atmosfera je dobra, i to je to sto sam uspio saznati.
Puno vise cu info imati sa utakmice iz Rijeke.
Ma nako pisem nebi li dosao neki stoper pa da kasnije svima mogu gurat pod nos eto vidis kad sam ja pisaoSeyo_TM je napisao/la:sta te interesuje?![]()
za 10 minuta nije bilo naslijepo ispucavanja i bezveze dodavanja, ali ne znam ko su stoperi bili zadnjih 10 minuta.
Igrao je i mali Hajradinovic(?)...borben.
sto se fonica tice,to je jedini telecom operater koji nudi extra nisku cijenu poziva iz Njemacke prema BiH,a uz to prije godinu ili dvije ne sjecam se tacno uz pomoc Misketa podjelili 3000 racunara skolama u BiH.tako da me nebi iznenadilo da bas oni budu,jer ocito gaje neke simpatije prema nama.Hoomer je napisao/la:Hvala svima jos jednom![]()
Zna li iko ista vise o ovom novom generalnom sponzoru sa kojim se pregovara ?? ja jedino sto znam jeste da je Njemacka firma, a spominje se da je telekom operater Fonic, ali mi nema logike da firma koja nije zastupljena u BIH bude sponzor isto ko kad bi bh. telecom bio nekome sponzor u Kini(moja logika
) a ako i sta bude bit ce najveci sponzorski ugovor koji je Željo ikada potpisao sa cca. 500.000 KM za tri godine i naravno reklama na prednjem dijelu dresa, dosta je bilo FDS i natpisa Code ...
dao Bog da nam ovo bude najveca brigaipetm je napisao/la:Koji bi broj zadužio Bekrić ako potpiše? Ja mislim da je sedmica slobodna,Višća je nosio sedmicu dok nije otiš'o...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.