FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Prinudjen
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Prinudjen » 10 feb 2012, 13:36

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: jarane, dosadan si Boga mi
arogantni mi se obrati, ja mu odgovorim i samo ja sam dosadan :D Ja bih prije rekao da ti istina ne paše, pa su odjednom moji postovi dosadni u ovom moru superinteresantnih i provjerenih informacija. Jesam li pogodio? :) ;)

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 10 feb 2012, 13:36

Prinudjen je napisao/la:
arogantni mi se obrati, ja mu odgovorim i samo ja sam dosadan :D Ja bih prije rekao da ti istina ne paše, pa su odjednom moji postovi dosadni u ovom moru superinteresantnih i provjerenih informacija. Jesam li pogodio? :) ;)
:mrgreen:
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 10 feb 2012, 13:37

Prinudjen je napisao/la:Cilj mojih par postova je bila borba protiv jednoumlja i ISTINA. Podsticanje omladine da razmišlja. Da promovišem inteligenciju i kritičko razmišljanje kao nešto pozitivno. A bio sam prinuđen, jer mi se povraćalo od besmislica i petljanja, koja sam čitao.
On je do sada pokazao da ima pouzdane info, a ti si pokazao samo da se tebi licno te info ne svidjaju i da ti je krivo sto toliko pise o Bekricu. Ako ima info vezane za Bekrica nece pisati info od nekog drugog.
Previse si ti ogorcen na nekog iz Zelje...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 10 feb 2012, 13:38

Prinudjen je napisao/la:
nisi pogodio
Za zivot cijeli!

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 10 feb 2012, 13:39

Bekrija mu sigurno djevojku ili seku diro :lol:
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

Plivadon
Kontakt:

Post Postao/la Plivadon » 10 feb 2012, 13:39

Prinudjen je napisao/la:
obrati mu se na PP il se dodajte na msn/fb pa se argumentujte kol'ko hoćete

Prinudjen
Kontakt:

Post Postao/la Prinudjen » 10 feb 2012, 13:41

Seyo_TM je napisao/la:
Prinudjen je napisao/la:Cilj mojih par postova je bila borba protiv jednoumlja i ISTINA. Podsticanje omladine da razmišlja. Da promovišem inteligenciju i kritičko razmišljanje kao nešto pozitivno. A bio sam prinuđen, jer mi se povraćalo od besmislica i petljanja, koja sam čitao.
On je do sada pokazao da ima pouzdane info, a ti si pokazao samo da se tebi licno te info ne svidjaju i da ti je krivo sto toliko pise o Bekricu. Ako ima info vezane za Bekrica nece pisati info od nekog drugog.
Netačna analiza. Ogorčen sam na bekrijine idolopoklonike i njegove umobolne izjave. Znači, na ove oko Želje. A evo navedi sve pouzdane info njegove, koje su se potvrdile. Znam da treba godina da se ta masa citira, ali eto, ako možeš. Čisto da vidim koliko nas je dobro upućivao. Možda sam šta pogrešno procijenio. I ne računam to što Bekrić kaže da ga zovu iz Izraela. To nije pogodak. Što se mene tiče, Arogantni je komotno Bekrić. Znamo svi da je Bekrić arogantan. A sad, da li sa velikim ili malim a...

arzaminjo
Kontakt:

Post Postao/la arzaminjo » 10 feb 2012, 13:43

‎'27 - I dalje nema golova, Željezničar - Slaven Belupo 0:0.
21. nastala je ljubav .. FCŽ !
LA VECCHIA SIGNORA 1897

Prinudjen
Kontakt:

Post Postao/la Prinudjen » 10 feb 2012, 13:43

KB-TM87 je napisao/la:Bekrija mu sigurno djevojku ili seku diro :lol:
Bravo, umnjače :) Rodila mama pametnog sinčića :) Jesi li kad mjerio IQ?

Hoomer

Post Postao/la Hoomer » 10 feb 2012, 13:49

Prinudjen je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:
Netačna analiza. Ogorčen sam na bekrijine idolopoklonike i njegove umobolne izjave. Znači, na ove oko Želje. A evo navedi sve pouzdane info njegove, koje su se potvrdile. Znam da treba godina da se ta masa citira, ali eto, ako možeš. Čisto da vidim koliko nas je dobro upućivao. Možda sam šta pogrešno procijenio. I ne računam to što Bekrić kaže da ga zovu iz Izraela. To nije pogodak. Što se mene tiče, Arogantni je komotno Bekrić. Znamo svi da je Bekrić arogantan. A sad, da li sa velikim ili malim a...
Jucer si dosao na ovaj forum i vec glumis Mesiju i pripovjedas ovdje tipa ucis omladinu da razmislja !? jesi dobar ti? ocito jarane da nisi, na forumu si nisi u pripovjedaonici, vidi snijega napolju koliki je fataj se lopate umjesto da gluposti pises, i ja ga znam nekad ushrat tipa 50.cm u Rovinju :lol: :oops: al ne serendam uokolo, gdje ces na Bekrića sta ti je ti znas jel on arogantan il nije, momak rega samo tako nit je arogantan niti bezobrazan niti se "diže" ... haj sad
Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 10 feb 2012, 13:52

Prinudjen je napisao/la:
Arogantni je napisao/la: Aldine sad cu uskoro saznati jesi l' ti... i sta bi jesi l' prosirio vidokrug ostalim forumasima sa svojim ''dubokoumnostima'' koje ni Proklo ne bi mogao skontati i objasniti...
Javi nam svima ovdje da si i drugi put lupio ;) Ne računajući milion postova o Bekriću. A evo vidjećemo jesam li ih šta opametio. Nadam se da će malo drugačije gledati na tvoje postove.

Opet. Ko ti je Bekrić?
Ma skonto sam ja njega davno šta pokušava ovdje, ali mi smiješno da ga ovi čitaju malo bolji upučeni u neke stvari.
Ali treba ga pustiti ..
Potpis!

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 10 feb 2012, 13:53

Hoomer nek je sa srecom.
Bekric igra :) znaci nas je :mrgreen:
Savica isplatit i pustiti ga da konobarise
Zadnja izmjena: Buu, dana/u 10 feb 2012, 13:55, ukupno mijenjano 1 put.
NO PYRO NO PARTY

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 10 feb 2012, 13:53

1:0 bekric :D
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 10 feb 2012, 13:53

Prinudjen je napisao/la:
Arogantni je napisao/la:Sad ce aco nas drug provjeriti ko je ovaj prinudjeni, mada je to 100% sam siguran Aldin, al' sto jest jest jarane odabrao si prigodan nick, jer si stvarno bio prinudjen da ga mjenjas zbog svojih ofiraza i ''provjerenih info''...
Izvini sto sam te smatrao pitarom, samo da sam malo prokontao odmah nakon repliciranja znao bi da si to ti...
Dva promašaja. Prvi da sam pitar, drugi da sam aldinn. A sve i da sam Irfan Redžepagić, nije mi jasno kako tačno to čini tvoje postove imalo manje ofirnim. :? Ko ti je Bekrić?

Cilj mojih par postova je bila borba protiv jednoumlja i ISTINA. Podsticanje omladine da razmišlja. Da promovišem inteligenciju i kritičko razmišljanje kao nešto pozitivno. A bio sam prinuđen, jer mi se povraćalo od besmislica i petljanja, koja sam čitao.
"Imam san da omladina pocne da razmislja, da razvije kriticki stav prema svemu i razbije jednoumlje koje se ukorijenilo u sporama drustva, pa tako i ovog foruma. Imam san da podstaknem omladinu da ispituje sve i neprestano traga za istinom, jer djeco moja 'Istina ce vas osloboditi'. Imam san da promovisem inteligenciju kao zasebnu i nezavisnu kategoricku cjelinu, koja, ako se razvije kao sredstvo kojim ce se moci efikasno iskorjeniti jednoumlje, bit' ce zvijezda vodilja mnogim buducim narastajima i beneficirat ce i mladom i starom, i gladnom i sitom, i crncima i bijelcima, i visokim i niskim, i debelim i mrsavim, i muji i sulji, i semsi i zefkiji (posebno zefkiji). Imam san da to sve uradim preko ovog foruma. O, imam san..."

:mrgreen: :mrgreen: Bez ljutnje.
Sport je lijek za tijelo i duh.

Inkognito
Kontakt:

Post Postao/la Inkognito » 10 feb 2012, 13:54

Prinudjen je napisao/la:Dva promašaja. Prvi da sam pitar, drugi da sam aldinn. A sve i da sam Irfan Redžepagić, nije mi jasno kako tačno to čini tvoje postove imalo manje ofirnim. :? Ko ti je Bekrić?

Cilj mojih par postova je bila borba protiv jednoumlja i ISTINA. Podsticanje omladine da razmišlja. Da promovišem inteligenciju i kritičko razmišljanje kao nešto pozitivno. A bio sam prinuđen, jer mi se povraćalo od besmislica i petljanja, koja sam čitao.
Nisi ti ni pitar, ni Aldinn a bogme nisi ni borac protiv jednoumlja, ti si jednostavno debil kojem je dosadno.

@hoomer, sretno ;)
Zadnja izmjena: Inkognito, dana/u 10 feb 2012, 13:55, ukupno mijenjano 1 put.

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 10 feb 2012, 13:54

zabi ga bekrija
Za zivot cijeli!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 10 feb 2012, 13:54

Nije moja analiza uopste netacna.
Zao mi je ali nemam vremena da pretrazujem, citiram i analiziram toliko.
Bekric arogantan??? Znaci imao si ruzno iskustvo sa njim.
Jbg onda ti mozes biti sa ovom pricom neko iz ekipe kome ce Bekric da uzme mjesto.
I onaj detalj za Topica, sto si rekao da je istina, mi govori da si daleko od cinjenica.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Luca.Toni
Kontakt:

Post Postao/la Luca.Toni » 10 feb 2012, 13:55

'38 - 1:0 vodi Željezničar, strijelac gola bio je Samir Bekrić.

On je lud On je Jak On je Željin Manijak!!!

Bekrija!

Mislim da je sad potpis izvjestan!
Razumijes ti mene burazere moj :)

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 10 feb 2012, 13:56

BEKRIC ZABIO MAJKE MI... POTPISI ! :D

THC
Kontakt:

Post Postao/la THC » 10 feb 2012, 13:56

aleksandar_veliki je napisao/la:
Inkognito je napisao/la:
Prinudjen je napisao/la:Dva promašaja. Prvi da sam pitar, drugi da sam aldinn. A sve i da sam Irfan Redžepagić, nije mi jasno kako tačno to čini tvoje postove imalo manje ofirnim. :? Ko ti je Bekrić?

Nisi ti ni pitar, ni Aldinn a bogme nisi ni borac protiv jednoumlja, ti si jednostavno debil kojem je dosadno.

@hoomer, sretno ;)
Sedam dana, fakat nema smisla.

Ko je dobio 7 dana aco?

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987 i 2 gosta.