arogantni mi se obrati, ja mu odgovorim i samo ja sam dosadanThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: jarane, dosadan si Boga mi

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
arogantni mi se obrati, ja mu odgovorim i samo ja sam dosadanThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: jarane, dosadan si Boga mi
Prinudjen je napisao/la:arogantni mi se obrati, ja mu odgovorim i samo ja sam dosadanThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: jarane, dosadan si Boga miJa bih prije rekao da ti istina ne paše, pa su odjednom moji postovi dosadni u ovom moru superinteresantnih i provjerenih informacija. Jesam li pogodio?
![]()
On je do sada pokazao da ima pouzdane info, a ti si pokazao samo da se tebi licno te info ne svidjaju i da ti je krivo sto toliko pise o Bekricu. Ako ima info vezane za Bekrica nece pisati info od nekog drugog.Prinudjen je napisao/la:Cilj mojih par postova je bila borba protiv jednoumlja i ISTINA. Podsticanje omladine da razmišlja. Da promovišem inteligenciju i kritičko razmišljanje kao nešto pozitivno. A bio sam prinuđen, jer mi se povraćalo od besmislica i petljanja, koja sam čitao.
nisi pogodioPrinudjen je napisao/la:arogantni mi se obrati, ja mu odgovorim i samo ja sam dosadanThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: jarane, dosadan si Boga miJa bih prije rekao da ti istina ne paše, pa su odjednom moji postovi dosadni u ovom moru superinteresantnih i provjerenih informacija. Jesam li pogodio?
![]()
obrati mu se na PP il se dodajte na msn/fb pa se argumentujte kol'ko hoćetePrinudjen je napisao/la:arogantni mi se obrati, ja mu odgovorim i samo ja sam dosadanThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: jarane, dosadan si Boga miJa bih prije rekao da ti istina ne paše, pa su odjednom moji postovi dosadni u ovom moru superinteresantnih i provjerenih informacija. Jesam li pogodio?
![]()
Netačna analiza. Ogorčen sam na bekrijine idolopoklonike i njegove umobolne izjave. Znači, na ove oko Želje. A evo navedi sve pouzdane info njegove, koje su se potvrdile. Znam da treba godina da se ta masa citira, ali eto, ako možeš. Čisto da vidim koliko nas je dobro upućivao. Možda sam šta pogrešno procijenio. I ne računam to što Bekrić kaže da ga zovu iz Izraela. To nije pogodak. Što se mene tiče, Arogantni je komotno Bekrić. Znamo svi da je Bekrić arogantan. A sad, da li sa velikim ili malim a...Seyo_TM je napisao/la:On je do sada pokazao da ima pouzdane info, a ti si pokazao samo da se tebi licno te info ne svidjaju i da ti je krivo sto toliko pise o Bekricu. Ako ima info vezane za Bekrica nece pisati info od nekog drugog.Prinudjen je napisao/la:Cilj mojih par postova je bila borba protiv jednoumlja i ISTINA. Podsticanje omladine da razmišlja. Da promovišem inteligenciju i kritičko razmišljanje kao nešto pozitivno. A bio sam prinuđen, jer mi se povraćalo od besmislica i petljanja, koja sam čitao.
Previse si ti ogorcen na nekog iz Zelje...
Bravo, umnjačeKB-TM87 je napisao/la:Bekrija mu sigurno djevojku ili seku diro
Jucer si dosao na ovaj forum i vec glumis Mesiju i pripovjedas ovdje tipa ucis omladinu da razmislja !? jesi dobar ti? ocito jarane da nisi, na forumu si nisi u pripovjedaonici, vidi snijega napolju koliki je fataj se lopate umjesto da gluposti pises, i ja ga znam nekad ushrat tipa 50.cm u RovinjuPrinudjen je napisao/la:Netačna analiza. Ogorčen sam na bekrijine idolopoklonike i njegove umobolne izjave. Znači, na ove oko Želje. A evo navedi sve pouzdane info njegove, koje su se potvrdile. Znam da treba godina da se ta masa citira, ali eto, ako možeš. Čisto da vidim koliko nas je dobro upućivao. Možda sam šta pogrešno procijenio. I ne računam to što Bekrić kaže da ga zovu iz Izraela. To nije pogodak. Što se mene tiče, Arogantni je komotno Bekrić. Znamo svi da je Bekrić arogantan. A sad, da li sa velikim ili malim a...Seyo_TM je napisao/la:On je do sada pokazao da ima pouzdane info, a ti si pokazao samo da se tebi licno te info ne svidjaju i da ti je krivo sto toliko pise o Bekricu. Ako ima info vezane za Bekrica nece pisati info od nekog drugog.Prinudjen je napisao/la:Cilj mojih par postova je bila borba protiv jednoumlja i ISTINA. Podsticanje omladine da razmišlja. Da promovišem inteligenciju i kritičko razmišljanje kao nešto pozitivno. A bio sam prinuđen, jer mi se povraćalo od besmislica i petljanja, koja sam čitao.
Previse si ti ogorcen na nekog iz Zelje...
Ma skonto sam ja njega davno šta pokušava ovdje, ali mi smiješno da ga ovi čitaju malo bolji upučeni u neke stvari.Prinudjen je napisao/la:Javi nam svima ovdje da si i drugi put lupioArogantni je napisao/la: Aldine sad cu uskoro saznati jesi l' ti... i sta bi jesi l' prosirio vidokrug ostalim forumasima sa svojim ''dubokoumnostima'' koje ni Proklo ne bi mogao skontati i objasniti...Ne računajući milion postova o Bekriću. A evo vidjećemo jesam li ih šta opametio. Nadam se da će malo drugačije gledati na tvoje postove.
Opet. Ko ti je Bekrić?
"Imam san da omladina pocne da razmislja, da razvije kriticki stav prema svemu i razbije jednoumlje koje se ukorijenilo u sporama drustva, pa tako i ovog foruma. Imam san da podstaknem omladinu da ispituje sve i neprestano traga za istinom, jer djeco moja 'Istina ce vas osloboditi'. Imam san da promovisem inteligenciju kao zasebnu i nezavisnu kategoricku cjelinu, koja, ako se razvije kao sredstvo kojim ce se moci efikasno iskorjeniti jednoumlje, bit' ce zvijezda vodilja mnogim buducim narastajima i beneficirat ce i mladom i starom, i gladnom i sitom, i crncima i bijelcima, i visokim i niskim, i debelim i mrsavim, i muji i sulji, i semsi i zefkiji (posebno zefkiji). Imam san da to sve uradim preko ovog foruma. O, imam san..."Prinudjen je napisao/la:Dva promašaja. Prvi da sam pitar, drugi da sam aldinn. A sve i da sam Irfan Redžepagić, nije mi jasno kako tačno to čini tvoje postove imalo manje ofirnim.Arogantni je napisao/la:Sad ce aco nas drug provjeriti ko je ovaj prinudjeni, mada je to 100% sam siguran Aldin, al' sto jest jest jarane odabrao si prigodan nick, jer si stvarno bio prinudjen da ga mjenjas zbog svojih ofiraza i ''provjerenih info''...
Izvini sto sam te smatrao pitarom, samo da sam malo prokontao odmah nakon repliciranja znao bi da si to ti...Ko ti je Bekrić?
Cilj mojih par postova je bila borba protiv jednoumlja i ISTINA. Podsticanje omladine da razmišlja. Da promovišem inteligenciju i kritičko razmišljanje kao nešto pozitivno. A bio sam prinuđen, jer mi se povraćalo od besmislica i petljanja, koja sam čitao.
Nisi ti ni pitar, ni Aldinn a bogme nisi ni borac protiv jednoumlja, ti si jednostavno debil kojem je dosadno.Prinudjen je napisao/la:Dva promašaja. Prvi da sam pitar, drugi da sam aldinn. A sve i da sam Irfan Redžepagić, nije mi jasno kako tačno to čini tvoje postove imalo manje ofirnim.Ko ti je Bekrić?
Cilj mojih par postova je bila borba protiv jednoumlja i ISTINA. Podsticanje omladine da razmišlja. Da promovišem inteligenciju i kritičko razmišljanje kao nešto pozitivno. A bio sam prinuđen, jer mi se povraćalo od besmislica i petljanja, koja sam čitao.
aleksandar_veliki je napisao/la:Sedam dana, fakat nema smisla.Inkognito je napisao/la:Nisi ti ni pitar, ni Aldinn a bogme nisi ni borac protiv jednoumlja, ti si jednostavno debil kojem je dosadno.Prinudjen je napisao/la:Dva promašaja. Prvi da sam pitar, drugi da sam aldinn. A sve i da sam Irfan Redžepagić, nije mi jasno kako tačno to čini tvoje postove imalo manje ofirnim.Ko ti je Bekrić?
@hoomer, sretno